Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 95 96 98 99 ... 147
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vodic za kupovinu aparata, objektiva, kamera i druge opreme... (Pitajte ovde)  (Pročitano 558521 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 57
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
Sta mislite o
http://www.itsvet.com/proizvod/fuji-finepix-s1800/comp_tehn_camera/34/860
Mislim da je nepravedno zapostavljen od strane SX 120 IS, a mnogo je jeftiniji.
IP sačuvana
social share
...Sve je relativno, samo je kretanje apsolutno...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
pa nije kompakt zato je zapostavljeniji ,inace vrlo dobar parat za tu cenu,obati paznju na ovaj

http://www.itsvet.com/proizvod/fuji-finepix-s2500hd/comp_tehn_camera/34/859
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 57
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.19
pa nije kompakt zato je zapostavljeniji ,inace vrlo dobar parat za tu cenu,obati paznju na ovaj

http://www.itsvet.com/proizvod/fuji-finepix-s2500hd/comp_tehn_camera/34/859

Izgleda odlicno. Moze neko nesto vise da kaze o ovom modelu?
p.s. Kako mislis "nije kompakt"?
IP sačuvana
social share
...Sve je relativno, samo je kretanje apsolutno...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
pa kanonje dosta manji a ovaj spada u prosumere taj 2500/2600 ti je poboljsanja verija 1800 guglaj malo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
Apple iPhone 7
Ovakoc, potreban je drugarici fotoaparat do 100 evra za poklon sestri, koristiće naravno svi iz porodice, znači samo portreti da ne kažem porodično slikanje i slike a la fejs  Smile

E sad  ono što sam joj ja rekao jeste da bi bilo dobro da uzme neki sa dobrom megapixelisažom i ne velikim  optičkim zumom jer joj to ne treba. Videh razne fujifilm, coolpixove simpatične i neke canončiće. Ja sam najviše za Coolpix S 3000 black, ima u tehnomaniji akcija baš za njega ali to je nešto vieš od planiranog budžeta od sto jevreja, tj. 11990 dindži. Fujifilmovi su oko 8 000 (kao i neki slabiji nikončići), madakad bolje razmislim u budžet kupovine bih uračunao i kupovinu neke pristojne mem.kartice (recimo 4gb-a) tako da fujifilm mi nekako deluje primamljiviji.

Mada što se mene tiče svi ti kompaktni sa 12 mp i malim opt. zumom (do 4-5x) su mi isti u neku ruku Smile Možda zato što me sada više interesuju ozbiljnije stvari ili šta već, ne znam.

Šta vi predlažete Smiley?
« Poslednja izmena: 21. Dec 2010, 15:30:52 od Mosquito Slayer »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 174
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b8
mob
Nokia n81 8gb
@malimisa_123  nadam se da nije kasno da se i ja izjasnim Smile
Elem, sto veci raspon objektiva- to je losiji kvalitet.
Nije ta Sigma toliko losa, ali greota je da na taj 550d stavis to staklo, pogledaj mozda canon 17-85is ili eventualno canon 18-135is.
Mislim da je to sasvim ok raspon za neko normalno koriscenje.
A onda mozes da uzmes, jednog dana,  za stotinak evra sigmu 70-300 apo macro i da dobijes sasvim ok teleobjektiv sa skroz upotrebljivim macro modom.
Znam da su to 2 objektiva ali poJenta je sledeca- u 90% posto slucajeva ce ti canon biti dovoljan a kad bas bas imas potrebu za tih 200-300mm onda nakacis sigmu i boli te uvo...

Pozz
IP sačuvana
social share
Nemoj na silu...Uzmi veci cekic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4293
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Desire
Sta mislite o Canon IXUS 300 HS? Ili preporucite neki drugi do 250€...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Canon IXUS 300 HS, fin Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
Ovakoc, potreban je drugarici fotoaparat do 100 evra za poklon sestri, koristiće naravno svi iz porodice, znači samo portreti da ne kažem porodično slikanje i slike a la fejs  Smile

E sad  ono što sam joj ja rekao jeste da bi bilo dobro da uzme neki sa dobrom megapixelisažom i ne velikim  optičkim zumom jer joj to ne treba. Videh razne fujifilm, coolpixove simpatične i neke canončiće. Ja sam najviše za Coolpix S 3000 black, ima u tehnomaniji akcija baš za njega ali to je nešto vieš od planiranog budžeta od sto jevreja, tj. 11990 dindži. Fujifilmovi su oko 8 000 (kao i neki slabiji nikončići), madakad bolje razmislim u budžet kupovine bih uračunao i kupovinu neke pristojne mem.kartice (recimo 4gb-a) tako da fujifilm mi nekako deluje primamljiviji.

Mada što se mene tiče svi ti kompaktni sa 12 mp i malim opt. zumom (do 4-5x) su mi isti u neku ruku Smile Možda zato što me sada više interesuju ozbiljnije stvari ili šta već, ne znam.

Šta vi predlažete Smiley?

ja predlazem da nadjes ako je ikako moguce neki koji ima 720p video rezoluciju a u okviru je te cene
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 224
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Samsung Galaxy Note
Potrebna stručnija pomoć. Želim da počnem da se bavim fotografisanjem (da nazovem profesionalnije). Čisto za svoju dušu.

Potreban predlog za dobar aparat. Imajte u vidu da mi je bitno da ima dobru ekspoziciju (pošto me to najvise zanima... efekti sa ekspozicijama).

Takođe da napomenem da ne planiram da uložim više od 15.000 din. (Osim ako me neko ne ubedi da je konkretni model baš dobar pa prežalim i do 20.000 din)

Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 95 96 98 99 ... 147
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.