Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 93 94 96 97 ... 147
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vodic za kupovinu aparata, objektiva, kamera i druge opreme... (Pitajte ovde)  (Pročitano 558167 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Apple iPhone 6s
Zavisi za sta i treba, i jedan i drugi objektiv su dobri Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1256
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Sony Xperia P
Hteo sam da kupim SX30 medjutim odlucio sam se ipak za DSLR. Nazalost to ce biti entry level telo pa se pitam da li uzeti D5000 ili noviji D3100 a objektiv bi u oba slucaja bio 18-105 VR. Obe kombinacije su 680 eura. Zanimaju me razlike u kvalitetu slike tj koji daje bolje slike.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Apple iPhone 6s
3100 jer je noviji, ali nema tu neke preterane raylike...pogledaj i sam po netu Wink
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia N 95
Zanima me vaše mišljenje o canonu ixus 105? I da li još ima u bmfotu specijalan popust za članove Burek foruma?
I kakav je to specijalan popust? Hvala vam unapred na odgovoru.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.62
mob
Apple iPhone 6s
Kao i svaki Ixus, simpatican je i pravi dobre slike, a i cena je super...

Akcija koja je bila za clanove je zavrsena, ali mozes se pozvati na to da si clan i traziti popust, i gotovo sam siguran da ces dobiti bolju cenu Wink
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia N 95
Hvala na brzom odgovoru.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 96
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Pozdrav. zanima me da li neko moze da mi kaze posto se dvoumim oko nekih digitalnih foto aparata, pa bi mi dobrodosla pomoc od vas. Volim Nikona posebno a i canon nij los sto se tice mog ukusa, a pao mi je za oko l110. mnogi ga hvale i kazu da je jako dobar aparat za upotrebu.

mene treba da vi mene kazete  Smile koji bih mogao digitalac da uzmem koji je dobar za portrete. volim da slikam prirodu, desavanje, objekte iz blizine (macro) i td.

trebao bi mi neki digitalac koji ima dobar focus pa da moze da zamuti pozadinu ako se slika lice sa nekih 2-3 metra od osobe...sta kazete za l110...?

kritike, sugestije i preporuke su dobrodosle...a slikam vec (amaterski) 6-7 godina  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

It's better to burn out then fade away

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 99
Zastava Doboj
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
Pozdrav, vec duze vrijeme fotografisem za svoju dusu... ponekad se i neki dinar zaradi (svadbe, slavlja, krstenja... i sl)... za taj dio koristim Nikon D90 (i gomilom opreme) (nije moj aparat nego ga iznajmljujem),  za svoju dusu koristim fujifilm finepix s6500... e sad, doslo je vrijeme da zamjenim to za nesto konkretnije pa me zanima neki savjet... navescu par aparata koje sam gledao, a cijenom zadovoljavaju moje mogucnosti... pa da mi neko ko je imao iskustva sa tim da svoje misljenje...

Nikon D3000, D40, D40x, D60, D100

Canon 350D, 400D

Meni se canon 400D cini kao najbolji...
Vase misljenje...

EDIT: Da se razumijemo, kontam da je 400D bolji od 350D, a naveo sam oba, zato sto je ovaj 70evra skuplji (polovan) pa cisto i da cujem jel se isplati to sto je bolji tih 70evra Smiley i sl.
« Poslednja izmena: 01. Dec 2010, 22:31:04 od scorpion_king »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Apple iPhone 6s
ivan012, dobar aparat... meni licno se ne svidja, ali za te pare je realno dobar izbor..

scorpion_king, u principu D60 je fin, a i 400D...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 79
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Pozdrav svima!
Ja sam skoro kupio Canon 550D aparat sa standard objektivom 18-55mm..
Pa me zanima sta savetujete za pocetnika koji objektiv da kupi za pocetak cime prvo da se zainteresuje oko slikanja ili da uzme objektiv za svaki dan koji je kako sam ja cuo 18-200mm pa da vremenom sazna sta hoce pa kupi objektiv za to? Smiley
Koja je razlika sad izmedju ovih objektiva
Sigma 18-200mm F3.5-6.3 dc os hsm    37.088din
Sigma 18-200mm F3.5-6.3 dc os           32.250din
Sigma 18-200mm F3.5-6.3 dc              20.963din
ovo os znam sta znaci, to je stabilizator a ovo dc i hsm??  Smile
Video sam u comtrade-u ovaj objektiv Sigma 18-200mm F3.5-6.3 za 30.199Din pa se razmisljam njega da uzmem.
Hvala svima unapred za savete i ne vezane savete mog pitanja Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 93 94 96 97 ... 147
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.