Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 77 78 80 81 ... 147
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vodic za kupovinu aparata, objektiva, kamera i druge opreme... (Pitajte ovde)  (Pročitano 558436 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Pa bilo je tu u Nisu u nekom udruzenju fotografa cool skolica...

Upravo zbog toga sto na tako necemu treba da se ucis, treba da kupis nesto skromnije za pocetak...
Pa ako se naucis, i ako ti to i dalje bude interesantno kad prodjes to sve, onda prodaj to telo i uzmi neko drugo Smiley
Mada ucenje mozes i sa Canon S5 koji imas da prodjes bez problema... nije DSLR, ali to ne znaci nista, neke od najboljih fotki ljudi su napravili i mnogo slabijim kompaktima Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Nisam sunce da grejem ceo svet

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 501
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Apple iPhone 4
E hvala ti za info za školicu, pitaću nekog da li zna.

O aparatu ću još razmisliti mada sam prilično zagrizla.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ja sam se dugo premisljao sta da kupim, koliko para da potrosim.   Nasao sam neke dobre sajtove gde moze da se uporede tehnicke karakteristike vise modela.  chinabuye.  com i onda otisao do prodavnice i kupio ES70.   :)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 149
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Treba mi vase misljenje o ovom pitanju, dakle: Da li je bolje uzeti kvalitetan prosumer fotoaparat kao sto je Canon PowerShot SX20 IS ili neki u istom rangu ili uzeti SLR (Pocetne modele) kao sto su Nikon D3000, Sony Alpha A230, Canon 1000D ?

Svi ovi fotoaparati su u istom cjenovnom rangu 50 eura plus minus, sa tim da prosumer kao sto je Canon PowerShot SX20 IS ima pomican displej, HD Video, zum od 20x i tako dalje a Nikon D3000 nema nista od toga (Ali je zato pravi SLR).

Interesuje me prvenstveno kvalitet fotografija , pa me zanima kolika je razlika izmedju ovih prosumera i SLR-ova ?
IP sačuvana
social share
Kreacionizam (Potrazite grupu na Facebooku) Grupa za razmjenu sadrzaja na temu kreacionizma.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
1. kvalitet dslr-a je uvek bolji, narocito kad nakacis neki dobar objektiv (minumum dodatnih 100e, cesce ~350e a najbolji objektivi oko 1500e)

2. ne moze svako da izvuce taj kvalitet iz dslr-a, kompakti su napravljeni da bi se lakse koristili i stalno su sa tobom u dzepu sto je opet neka prednost, ukratklo dzabe oprema ako ne znas
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 149
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Dali je razlika u kvalitetu fotografije kod Canona PowerShot SX20 IS i Nikona D 3000 tolika da bi se zbog nje odrekao svih prednosti koje pruza Canon (HD video, super zum, pokretni displej... ) ? Naravno mislim na Nikon 3000 D sa standardnim objektivom 18-55 VR, posto verovatno necu imati novca u skorije vreme za kupovinu nekog kvalitetnijeg objektiva. Ako neko moze detaljnije da mi objasni sta mi to sve pruza ovaj Nikon u odnosu na Canon. Hvala.
IP sačuvana
social share
Kreacionizam (Potrazite grupu na Facebooku) Grupa za razmjenu sadrzaja na temu kreacionizma.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Da, razlika je tolika...
U kvalitetu slike, ostrini, brzini fokusa i sl.
Ako ti zaista treba 20x zoom - ok, ali realno, to gotovo nikom ne treba....
Uz 18-200 koji je sad vrlo pristupacan imas pokriveno sasvim dovoljno...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
jedan je bmw, a drugi jr punto ... svaki ima svoje prednosti i mane

sem sto sx20 nije bas ni za dzep, ja kad bi uzimao kompakt sad, uzeo bi ili ovaj g11 ili s90

ali opet kazem ti, za pocetnika sx20 ima raspon i lakse se koristi, ne moras da imas  neko predzanje ko za ove dlsr ili naprednije kompakte, ti znas gde se nalazis i sta ti treba, glupo da ti ja preporucujem sirok ugao ako ti volis telefoto podrucje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Najveci problem je brzina fokusa, bar meni. Sve ostalo djene djene Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 149
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1045
Hvala na odgovorima. Nisam bas totalni amater i pocetnik, fotografisem vec godinama sa malim kompaktnim fotoaparatima i dosta eksperimentisem sa njima, ali nikada nisam imao DSLR... Verujem da cu brzo savladati rad sa DSLR-om pogotovo sa D3000 koji ima i mod za jednostavno podesavanje parametara namjenjen pocetnicima. Postavio sam ovo pitanje i na drugim forumima i dobio sam slican odgovor, tako da cu se najverovatnije opredeliti sa Nikon.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 77 78 80 81 ... 147
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.