Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 58 59 61 62 ... 147
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vodic za kupovinu aparata, objektiva, kamera i druge opreme... (Pitajte ovde)  (Pročitano 558864 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Apple iPhone 7
blah meni su neke slike stare 7 godina na istom hardu (Quantum)  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 174
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia n81 8gb
Ljudi treba mi vas savet pod hinto :-)
Elem imam fuji finepix s1000fd, star manje od 6 meseci, kao nov sva oprema+4 batrerije+8gb kartica+torbica, naravno sa garancijom... prvo pitanje je koliko on sada moze da se proda otprilike?
A drugo je sta mislite o canon-u eos 10d sa objektivom 24-85mm, mogu da ga nadjem za 200e pa me zanima da li je bolje njega da uzmem ili da ostajem na sadasnjem aparatu... hvala puno! :-)
« Poslednja izmena: 28. Sep 2009, 11:17:15 od marko07 »
IP sačuvana
social share
Nemoj na silu...Uzmi veci cekic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mnogo je star 10d ... bas , a i ko zna koliko je 'presao' ... ispod 30d ne bih isao ...

a fuji koliko si platio, prepolovi cenu odma za prodaju ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 174
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia n81 8gb
znaci mislis da nije pametno da prodam moj i uzmem 10d posto je to jedino od dslr-a sto sam nasao za te pare(do 240-250 evra mx) ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mozes za te pare i 30d da nadjes ... a imas i polovnih 400d ili tako nesto .. evo od danas neko malo nikonce, i to ima bolji senzor od 10ke

Citat
Nikon D40x telo, odlicno ocuvano, oko 7000 fotki, kupljen u inostranstvu, papiri, poklopac i 1GB kartica za prvu pomoc. 230e

064/110-2702

samo pitaj dal je bez objektiva ... ako nije spusti na 200 i prodaj fuji za neki polovan objektiv ... e sad, ne znam koliko si zahtevan sto se tice objektiva ... objektive 24-85 tj starije mozes da nadjes za manje pare, pa ti vidi sta ti odgovara ... mozes da uzmes i uz nesto srece neki 50mm 1.8 za 50e ali onda neces imati zum ... iskalkulisi ..

evo ima i ovaj objektiv pa se nategni ako oces

Citat
Nikon 18-55mm f/3.5-5.6 G II ED - 60e
- sve je u savrsenom stanju, kao iz radnje!!!

PP ili,
0642204006
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 174
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia n81 8gb
hm, hvala puno na savetu :-) bitnije mi je da uzmem bolje telo sa losijim objektivom, lakse cu posle da dokupim objektiv nego da menjam telo... jos jednom hvala puno, bas si mi pomogao :-)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
bas naprotiv, losije telo sa boljim objektivom daje bolje rezultate zato staklo uvek ima svoju cenu ... ali ovaj nikon kit uopste los ako tako mislis ... mozda je malo losiji od canonovog ali veruj mi, ako se ne bavis ovime neces primecivati nikad te razlike o kojima kao da svi kukaju po internetu ...

cak je najbolja varijanta da ustedis na opremi, i odes nimalaje ... tamo i sa mobilnim napravis bolje fotke nego neko sa ne znam kakvom opremom a ne makne iz bg-a ...

videces, to je jedno vrzino kolo ... ali taj d40x i kit bi mogao da ti radi posao ako si amater ... ili neki 30d, ili neki 400d/1000d sa kit ... pogledaj po oglasima ... nisam siguran za kad su pomerili foto berzu mogao bi da dodjes i da pogledas licno ...
« Poslednja izmena: 28. Sep 2009, 14:24:42 od yourtoiletpaper »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 174
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia n81 8gb
opet hvala :-) mislio sam da je bolje da uzmem bolje telo sada, da bih kasnje mogao da uzimam i bolji objektiv, mada mislim da mi je za sada kit sasvim dovoljan ;-) a jesam amater i aparat cu i koristiti amaterski, mada mnogo volim da slikam(na fujiu za manje od 6 meseci imam oko 7000 fotografija)... u svakom slucaju pogledacu sad po oglasima ove modele sto si naveo :-D
Hvala puno, opet!!! :-))
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Onaj nervozni.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1691
Zastava Karaburma
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Kontam da sam promashio temu, al ajde Smile Naime, vishe me smara da me oni mamlazi na Kalishu ispituju dal imam dozvolu za fotografisanje. Gde se to vadi? Ako uopshte ima negde da se vadi...
IP sačuvana
social share
"Dobra fotografija je znati gde da staneš" - Ansel Adams.
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
ma kakva dozvola ... samo pridjes i pitas - da li smem da fotografisem za sebe, kulturno i nakakva frka ... mozda si se krio ili tako nesto pa su se istripovali ...

dozvola mora ako imas neko snimanje tacnije u komercijalne svrhe ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 58 59 61 62 ... 147
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.