Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 147
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vodic za kupovinu aparata, objektiva, kamera i druge opreme... (Pitajte ovde)  (Pročitano 557945 puta)
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 4678
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Za D60 Nikon si mislio ne za D80?
D80 je mnogo skuplji u EU!
Nikon D60 kit AF-S DX Nikkor 18-55mm 3.5-5.6 VR
Cena: 490€

Nikon D80
Cena: 550€

Nikon D80 kit 18-135mm
Cena: 760€

Nikon D80 kit 18-55mm VR
Cena: 760€

Cene: BMFoto

Moguce da negde ima i jeftiniji... A i kod njih cesto bude neka akcija pa to ispadne jos povoljnije...
Danke!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
mob
Apple iPhone 6s
Vrlo cesto ima i super ponuda polovne opreme sa garancijom Wink
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 54
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
ima li neko iskustva i kakva sa kupovinom foto opreme preko domacih online shopova. npr fotodisk...?
kakav im je servis takve stvari.
hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
mob
Apple iPhone 6s
Preferiram da odem, vidim, opipam, probam.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 54
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
pa slucaj je u tome da mogu otici opipati, probati i vratiti uzeti drugi takav ako nisam zadovoljan.Najradije bih uzeo u BM jer su ovlasteni i stvarno nisam dovoljno bogat da kupujem kradeni i polovno pa da duplo placam, neki ce reci da sam glup ali volim vise platiti a da znam da sam pokriven u slucaju kvara. ali mi se stvara problem kad saberem put koji cu prevaliti do bg ili ns izadje skuplja pita od tepsije za dobrih 80 eurica.mene interesuje kakvi su iservisni intervali kod gore navedenih i slicnih i takve stvari,znam da im je roba legalna ali me brine servis. znam da prelazim u dosadu i izvinjavam se
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
mob
Apple iPhone 6s
Isti kao i kod svih drugih. Uostalom, sve pise na sajtu.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 54
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Znam da pisu isti uslovi, mislio sam da je neko imao iskustva sa tim dobra ili losa pa da podijeli sa mnom. Cesto se kod nas zna desiti da jedno pise a drugo se radi. Mada poslusat cu te uzeti i probati. Ali kad razmislim znam dosta situacija kada je ovlasteni distributer puno vise zatezao sa servisom nego neka obicna radnja, to sam imao iskustva sa telefonim. Necu te zamarati vise sa ovakvim pitanjima najbolje da probam. Hvala ti u svakom slucaju za posveceno vrijeme za odgovore na moja pitanja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
mob
Apple iPhone 6s
Servis nema nikakve veze sa firmom od koje si kupio, osim ako ne crkne u prvih nekoliko dana.
Servis ima veze sa ovlastenim servisima, a oni su prema svima isti.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 54
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
znam to sve, ali mi se recimo desavalo da telefon odnesem u firmu u kojoj je kupljen (dobio na poklon nov iz ovl. distrib i servisera) drzali su ga vise od mjesec na servisu i nisu sredili odem napravim frku uzmem telefon svjesno izgubim garanciju odnesem kod lika koji mi ga popravi za bijednih 10 KM te je nakon toga radio godinu i po i sretno je prodan u ispravnom stanju cini mi se da sa ga vidio neki dan kod istog lika.
Druga stvar ditributeri znaju raditi veoma bezobrazne stvari a to je da nerealnu vremensku prednost daju maloprodajama koje su im saradnici nego svojim kupcima koji su tu robu kupili kod njih u maloprodajama. Nije uredu da stvar kupljena u njihovoj maloprodaji vracena na servis kupi prasinu po 2 mjeseca a oni za to vrijeme popravljaju ili pregledaju i mijenjaju masu stvari koje su dosle ko zna koliko poslije te, ok znam relno da imaju prednost jer normalno prave veci obrt ali tiliko to nije uredu. Imam saznanja iz prve ruke kako rade pojedini ovlasteni zato ovo i pitam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
mob
Apple iPhone 6s
Ja ne vidim sta nije jasno.
Imas zakonom predvidjen rok od 45 dana.
Oni mogu da ti ga vrate 1 ili 45. dan.
I posto su ovlasteni servisi isti, isto je gde god da kupis.
Bilo da je u pitanju frizider, pegla ili digitalni aparat.
Ako ti se ne svidja, kupis polovnjak, platis manje i zaboravis na garanciju.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 147
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.