Pise da optika igra najvecu ulogu... Mozes imati najbolji senzor na svetu, ako objektiv koji dovodi signal do tog senzora ne valja, to je besmisleno...
Imas izbor po cenovnom rangu... Generalno se zna... ko hoce kompakt mora da napravi kompromise...
Kad kazes sitne detalje, zaista ne znam na sta mislis... Svi gore navedeni aparati imaju ostru sliku, u odnosu na cenu kostanja... Licno, da biram za sebe, uzeo bih neki od:
Canon Powershot A720 IS, Panasonic Lumix DMC-TZ3, Sony Cybershot DSC-H3, Canon Powershot SX100 IS
Kvalitet je tu negde, samo zavisi od toga sta ko vise voli...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
SerbianFighter dobar predlog potrtazio sam ih na netu i malo balavio po monitoru.Mislim da bi bilo super kad bi mogle da se nadju slike na netu koje su napravljene tim aparatima,recimo jedna dnevna i jedna nocna.Jedno su podaci i karakteristike a drugo su poredjenja needitovanih slika,pogotovo onih gdje je osvjetljenje slabije.Mislim na muci se poznaju junaci...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Znam da si imao... :[115]: Ma nije los... Al' za svoje vreme... Problem je sto je to vreme bas brzo proletelo :chuckel: Odma cu da probam i ovaj hack za softver... :chuckel:
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.