Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Dec 2025, 22:13:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 108 109 111 112 ... 186
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vlada Srbije  (Pročitano 261847 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
deo intervjua Ajs Nigrutina za danasnje Vecernje Novosti...  Smile
Citat
* Moralni ste pobednik drugog serijala VIP „Veliki Brat“. Ipak, čini se da po izlasku iz kuće niste avanzovali kao vaš prijatelj Skaj Vikler, čiji je privatni život, na primer, otada poprilično buran. Šta vam je VB doneo, osim popularnosti? Da li biste pristali da uđete na „Farmu“ i za - koliko novca?
- Kaže se najveći luzer... Bolje da sam izašao dan ranije, faliće mi taj dan. Mogao sam šta hoćeš, a zaglavio sam tamo bezveze do 12, a bio lep dan... Timbe je imao koncert u Novom Sadu, mogao sam idem. Imam i ja buran život. Dužan sam 500 evra za struju, a meni Dinkić dođe 980. Nadam se da će Mlađa uskoro da mi vrati pare da ja mogu da platim struju, da ne bih morao da prodam televizor. Gde ćeš burnije od toga? Da ne pominjem da mi parking servis potražuje preko Četvrtog opštinskog suda 9.650 dinara zbog propisnog parkiranja na obeleženom mestu za parking i hoće da mi zaplene motorno vozilo marke „honda sivik“ u vrednosti od 3.000 evra za naknadu. Ovim putem bih zamolio „Parking servis“ da mi oprosti dug, a ja obećavam da ću pola te sume uplatiti u svrhe lečenja Velje Ilića koji je nedavno napadnut i život mu je doveden u opasnost. Sa leđa. Drži se Veljo, svi smo mi po malo Velja. Danas Velja, sutra Pera, Mika, Žika, Laza.

Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 14. Feb 2010, 22:01:19 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
deo intervjua Ajs Nigrutina za danasnje Vecernje Novosti...

на шта су спале вечерње новости...почели и шабане да интервјуишу Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
на шта су спале вечерње новости...почели и шабане да интервјуишу Smile
pa,nije bilo u rubrici "politika",naravno...  Smile
i sto je saban,covek ih tako lepo isproziva svaki put...  Smile Smile Smile

http://www.youtube.com/watch?v=RTs8hdQVMmU
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 3510
Ова песма је атак на лик и дело најбољег министра финансија у јевропи свих времена и најбољег менаџера у јевропи за 2009.г. Цензура бато - ајса у фиоку
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
ne,Ajsa u Skupstinu!  Smile Smile Smile

hehehehe  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 3510
Мош' Млађо да се наљути па да обори и ову реформско-експертску  и спасилачку владу. Е онда смо тек најебали ко жуууути Smile
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Ову владу, због чега Србију зову највећом невладином организацијом на свету, формирали су они који и управљају Србијом а пре свих Мирослав Мишковић, гигант из Бошњана, апсолутни господар и власник Србије. Сви знају шта Мишковић ради по Србији али ћуте. Или се плаше, или их плаћа. На срећу његових противника, за сада не убија. Али, и Милошевић је почео тако што је прво хапсио.
Александар Тијанић

Александар Тијанић је био на мом платном списку. Верујући да му је стварно тешко и да мора да издржава породицу, дао сам му канцеларију, телефон, омогућио му да не остаје код куће, као домаћица ујутру, кад сви очеви иду на посао, и коначно, плаћао га.

изјавио: Владимир Беба Поповић.

Драган Шутановац-Рођен је 24. јула 1968. године у Београду.

По занимању је дипломирани инжењер машинства.

Посебно се специјализовао у области безбедности.
Са успехом је завршио специјалне курсеве у Сједињеним Америчким Државама где је добио диплому за област спровођења закона (Law Enforcement), диплому за област сигурносних питања и надзора (Security Issues and Oversight), као и диплому престижног америчко-не мачког Маршал центра за безбедносне студије у Гармиш-Партенкирхену.У периоду април-мај 2000. године био је стажиста Европског парламента у Стразбуру и Бриселу. Smile Smile

Горица Мојовић-Зашто Србија треба да иде у Европу?

„Зато што је модел целовите Европе најбољи цивилизацијски модел. Он обједињује идеје слободе, солидарности, јединственог тржишта, мира и просперитета. Тај модел обесмишљава сукобе и ратове и у потпуности је усмерен ка бољем животу свих грађана. Smile Smile Smile

Вук Јеремић
-Дипломирао је теоријску физику на Универзитету Кембриџ, Велика Британија.
Магистрирао је на Универзитету Харвард из области државне администрације.
Био је ангажован као финансијски аналитичар у Deutsche Bank, затим Dresdner Kleinwort Benson Bank у Лондону, док је истовремено припремао докторску дисертацију из области квантитативних метода у финансијама на Imperial College у Лондону.

Зашто Србија треба да иде у Европу?

Као чланица ЕУ, Србија би имала знатно ојачану политичку позицију са које би могла да се бори за свој територијални интегритет и да докаже да је одузимање дела територије, без њене сагласности, противно важећим нормама међународног права и представља кршење Повеље УН и Резолуције 1244 СБ УН.“ Вуче,Вуче шта ћемо сада након Кацинове изјаве? Smile

Драган Ђилас

Радио је као новинар на Радио Индексу и један је од оснивача Радија Б92, где је касније био уредник Информативног програма.
Сувласник компаније „Direct media“, водеће куће у области медијског пословања на територији бивше СФРЈ.

Божидар Ђелић

Магистрирао је у области пословне управе на Харварду (Harvard Business School); магистрирао у области државне управе на JF Kennedy School of Government; дипломирао је на пословним студијама HEC, Jouy-en-Josas, Француска, и на политичким наукама на париском Институту политичких наука. Smile
Био је ангажован на месту директора француске банке Креди Агрикол (Credit Agricole SA) за Источну Европу од 2005. године.

Оливер Дулић

Радио као лекар у Хитној помоћи у Суботици и ортопед у Здравственом центру у Суботици.
Хоби: тренира и игра ватерполо, свира гитару, клавир, тамбуру.  Smile

Вук Драшковић-Зашто Србија треба да иде у Европу?

„Да би била снажна и богата држава.“ А СДГ Вуче,вучино,курјаче. Smile

Млађан Динкић

По занимању је магистар економских наука.Председник Г17 плус.
Живи у Београду. Имали још нешта? Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
                                                 Bezobrazluk ministra Obradovića

Šta vas briga šta sam radio na Kubi?!

Beograd  16. 02. 2010

Press

Ministar prosvete Žarko Obradović juče drsko odbio da objasni šta je punih sedam dana, o trošku poreskih obveznika, radio na dalekoj Kubi!?!

Ministar prosvete Žarko Obradović drsko je juče odbio da za Press objasni šta je sedam dana, o trošku poreskih obveznika, radio na Kubi! Takođe, ministar je bahato odbio i da nam kaže zašto je u poslednjih mesec i po dana putovao u Kinu, Pariz i London i kakvu korist od svih tih putovanja ima država.

- E, neću da vam kažem! Šta vas briga šta sam radio na Kubi?! - drsko nam je odbrusio ministar. Na naše podsećanje da je on član Vlade koju finansiraju građani i da je obavezan da javnosti polaže račune, Obradović je nastavio u istom stilu:

- Mogu sve da vam kažem i obrazložim, ali neću! Kada bude konferencija za štampu, slobodno me pitajte i ja ću vam odgovoriti. A da me sada pojedinačno „razvlačite", e onda neću! Samo vi nastavite da pišete! Objavili ste nešto što je tačno, nešto što je delimično tačno i nešto što je netačno. Ajde da vidim da li ćete sutra objaviti ovo što sam sad rekao! - iznerviran je Obradović. On je demantovao pisanje Pressa da su se na sednici Vlade neki ministri protivili njegovom odlasku na Kubu, ali nije želeo da objasni koje su to informacije koje smo objavili tačne, a koje delimično tačne.

- Da li vi mene razumete?! Neću! Ne želim da pričam! Da ste mi želeli dobro, pitali biste me unapred. Ali, izabrali ste svoj ugao, i samo napred - poručio nam je Obradović.

Tako je i dalje potpuno nejasno zašto je Obradović svoju posetu Havani držao u strogoj tajnosti, ne zna se ni sa kim se tamo sastao, niti kakvu će korist od njegove posete imati Srbija i naš obrazovni sistem.

U pokušaju da utvrdimo šta je ministar prosvete radio na Kubi juče smo na sajtu www.universidad2010 našli informaciju da je na Kubi od 8. do 12. februara bila organizovana Međunarodna konferencija o visokom obrazovanju. Centralna tema konferencije bila je „Univerzitet za bolji svet", a uz to je organizovano i 13 posebnih radionica. Sudeći po nazivima radionica („Fizička kultura i sport na univerzitetu","Univerzitet i bezbednost i lekovitost hrane") ministar Obradović zaista nije bio neophodan na ovoj konferenciji.

Podsetimo, Press je juče objavio da je Obradović od 7. do 14. februara boravio na Kubi. On je na Kubu otišao o trošku građana, a da pri tom nigde nijednim slovom nije objašnjeno šta tamo radi. O ovoj poseti nijedno slovo nije objavljeno ni na sajtu Ministarstva.

Takođe, ministar je u decembru prošle godine bio u Kini, 11. januara je boravio u Londonu, a 1. februara je u Parizu bio na prezentaciju projekta „Korišćenje 'Fejsbuka' u nastavi"!?!

Odbor za prosvetu Skupštine Srbije najavio je da će raspravljati o ovom slučaju.

IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
c,c,c...  Smile Trutovi su se bas opustili u zadnje vreme...  Smile mnogo propusta u laganju su napravili za kratak rok.moraju malo da pripaze,ako se tako nastavi,ima na kraju cak i onaj vecinski sastav Srbije,onaj tupi deo,da shvati kolki su lopovi,pa da im naprave novu revoluciju.
prvo ono dvoje kopilana,Jovic i Parmezanka,sto se vozikaju sluzbenim kolima i gaze po ostacima mladica,  Smile pa onda ona krava sto po ceo dan sedi u Parizu i lakira nokte u palati od ne znam ni ja kolko kvadrata, dok gleda Ajfelovu kulu i ceka sledeceg iz UNICEFa da mu da,  Smile pa onda Dulic,sto vodi sa sobom na Bali 12 balvana da mogu,svi zajedno,onako predsedavacki,da olade jaja na UNICEFovom godisnjem "Festivalu ladjenja jaja",i sve to za 2 miliona,  Smile pa Obradovic sto ide na Kubu,da tamo sa svojim balvanima ladi jaja,kobajagi,na konferenciji o prosveti(btw,ne znam sta on kao idiot koji pravi vrtic od Srbije,trazi na toj konferenciji,gde ljudi pricaju o tome kako poboljsati obrazovanje...)  Smile

pa,bato,ne ide to tako... Smile  Smile ako vec svako zna da krades,kradi,al,ne budi bas tolika jajara da se nimalo ne trudis da sakrijes to,ili da vices na sav glas o tome...  Smile
umetnost cerupanja naroda,umetnost unistavanja drzave,umetnost sto boljeg zabavljanja u SKupstini su doktorirali.ali,izgleda da iz sektora laganja jos nisu svi polozili diplomski...  Smile
mnogo su se opustili.to im ne valja.Smiley predlazem im da se sto pre dovedu u red,ako nista drugo,barem da sve ostane na nivou javne tajne,ono kao-"znamo da znate da krademo,al aj da se i dalje svi zajedno pravimo ludi",nego da dobiju novu revoluciju,a uz nju i jednu cistku.  Smile Smile
« Poslednja izmena: 16. Feb 2010, 13:40:12 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
http://www.crveneberetke.com/images/koncert_03.htm

http://www.crveneberetke.com/images/koncert_05.htm

http://www.crveneberetke.com/images/koncert_02.htm

http://www.crveneberetke.com/images/slava_02.htm

Јели ово она јединица што кажу да су злочиналка организација??? Smile

Момци кажу ово за Владу "Србије":Јединица за специјалне операције је била једина опремљена по стандардима НАТО-а и једина која је могла у року од 24 часа да дејствује у било ком делу државе.   Јединица је могла да уђе на Космет и супростави се тероризму. Управо је зато и уништена!!! Тренутна власт своју енергију усмерава на сатанизовање службе ДБ-а и нарочито ЈСО-а. То оставља простор непријатељским снагама да неометано делују.

Коме то одговара?

„Страни саветници“ и „домаћи експерти“ раде на уништењу Јединице. Осмишљена је игра са појединцима из ЈСО-а, ослањајући се на њихову војничку послушност.

У међувремену, Вук Драшковић је уз присуство екс министра војног Давинића, потписао споразум о преласку НАТО трупа кроз нашу земљу, преко путева и мостова које је српска сиротиња обновила после натовског жестоког, „милосрдног“ уништавања. Одобрење је било чиста формалност за НАТО трупе, а с наше стране нису постављени никакви услови! Споразум о проласку НАТО трупа не обухвата само копнени, већ ваздушни и водени простор наше земље. Према том споразуму њихови војници не одговарају нашим правосудним органима ни за какво кривично дело. Кад се дигну НАТО авиони, или кад пролазе њихове трупе и моторизоване јединице, целокупни саобраћај на том правцу се зауставља, све док они не прођу. А могу да пролазе сатима и данима.

Постало је јасно због чега се ужурбано разбијала наша војска и због чега је расформирана Јединицa за Специјалне Операције. Јер НАТО војска у својој близини не трпи другу (непријатељски расположену) војску, а са Јединицом за Специјалне Операције је већ имала непријатељских сусрета.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 108 109 111 112 ... 186
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Dec 2025, 22:13:29
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.