Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Feb 2026, 12:44:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 68 69 71 72 ... 186
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vlada Srbije  (Pročitano 268221 puta)
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Alcatel 
Mogli bi i da ukinu sva ministrarstva ionako sve što rade rade u svoju lično korist, a narod ko šiša. Sve ta igra oko broja ministarstava je zabava za narod , dokle god se vodi tajkunska politika nama je svejedno koliko će biti ministara.
« Poslednja izmena: 17. Apr 2009, 21:44:39 od Perudji »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia 6230
Ja ovu stvar sa otpremninama nikako da shvatim. Cega je on vlasnik, sta je taj sluzbenik, kakva otpremnina kakvi bakraci? nema posla hajd na birou.One zastavine samoupravljace smo subvencionisali deset godina, na kraju im dali otpremnine iz budzeta. Ja placam strvinu da nista ne radi, a nije nikada ni radio.
Nek mu da Markovic iz svog dzepa a ne od mog poreza.
ja porez i pdv placam da imam drzavu a ne strvinarenje.
Vidis onog sindikalca Chanka. On sam kaze da ne moze da ih sakupi sa pecanja. sa rostiljijade.
One pare za otpremnine nek idu u socijalni budzet, pa da svi imaju. Manje ali koliko ima toliko se podeli.
Tako samo strvina vuce godinama i uziva.I Dinkic je bio suvise darezljiv, kao fol socijala itd.
danas nauciti nesto je najjeftinije. treba samo trud. pa majku mu kardeljevsku daj mu smiri strasti vec jednom.
Pusti ga p mu materina da vidi sta je glad. Jos ga tako gladnoh g opauchi po grbachi i reci mu: radi stoko.
Boli stoku dupe sto ce deca da mu otplacuju sve ovo sto se pozajmljuje, da su mu Titini proziveli zivot, a da on sada prozivljava zivot svoje dece. Smile
« Poslednja izmena: 17. Apr 2009, 21:47:52 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Alcatel 

shkorpion
ti si u prethodnom životu bio robovlasnik. Pre svega si pod jakim pritiskom propagande, nije tačno da niko ništa ne radi od državnih činovnika. Postoje i takvi, ali gro čine ljudi koji pošteno zarađuju svoju platu. Ako želiš da imaš državu moraš imati i administraciju. To što je administracija neefikasna nije do ljudi koji čine administraciju  nego do vlasti , odnosno njihovih šefova koje postavljaju političke partije. Uostalom hoćeš da imaš vodu , struju , teleone, kako misliš da sve to postoji ako nema ljudi koji to rade. Ti stalno pljuješ po komunistima , a mogu ti reći da si veći demagog od komunista. Problem je ne u administraciji, iako je stvarno preglomazna, problem u bogatašima , koji nikome ništa ne plaćaju, sem političarima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
шкорпи
од кад си ти постао "антикомуниста"..и не хвалиш се  Smile

Е јесте,каже синдикалац Чанак да не може за 1.Мај да скупи потребну већину јер ови пеку јагњиће по шумама и да ће морати да организује првомајски митинг,три дана раније док су сви трезни  Smile

Мало је то ружно од њега док  истовремено не објашњава одакле му 11.000 еврића месечно коју наводно"плаћа држави за закуп својих просторија у згради Владе Србије"  Smile
« Poslednja izmena: 17. Apr 2009, 22:16:16 od smook »
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ма шта вам је људи? Свако од вас би могао рационално да скреше администрацију, да реорганизује министарства, али они који треба да се позабаве тиме, не желе да се међусобно конфронтирају, јер ће остати без овакве шарене владе
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Alcatel 
Ajde da skrešemo bogataše, da uvedemo red u državu. Da radnici moraju da budu prijavljeni i da im se plaća socijalno i penziono na celu platu. Ajde da sprečimo da neko radi 12 sati dnevno za 12.000 dinara.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Знате онај виц: Решио отац да организује породицу па им поделио улоге.  Жена предузеће, он директор, старији син Синдикат а млађи радничка класа? Е у том вицу ми и даље живимо.  Само треба породици додати бабу Скупштину и деда Владу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Не ради се ту о кресању богаташа, него о правној регулативи привреде и рада. Оно, нешто од те регулативе постоји, али нема надзора над применом.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Alcatel 
Postoji dovoljno zakona, ali ih niko ne poštuje. Da li znate da je za divlju gradnju zaprećena kazna i do 3 godine zatvora, ali kako to sprovesti kada je Velja Ilić kao, ministar za građevinu, zidao privatnu bolnicu u Čačku bez dokumentacije.Džaba zakoni ako ih selektivno primenjujemo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia 6230

shkorpion
 ti si u prethodnom životu bio robovlasnik. Pre svega si pod jakim pritiskom propagande, nije tačno da niko ništa ne radi od državnih činovnika. Postoje i takvi, ali gro čine ljudi koji pošteno zarađuju svoju platu. Ako želiš da imaš državu moraš imati i administraciju. To što je administracija neefikasna nije do ljudi koji čine administraciju  nego do vlasti , odnosno njihovih šefova koje postavljaju političke partije. Uostalom hoćeš da imaš vodu , struju , teleone, kako misliš da sve to postoji ako nema ljudi koji to rade. Ti stalno pljuješ po komunistima , a mogu ti reći da si veći demagog od komunista. Problem je ne u administraciji, iako je stvarno preglomazna, problem u bogatašima , koji nikome ništa ne plaćaju, sem političarima.

kakav bre robovlasnik? jedan deda paor, jedan visoki rang brice.
Za pokojnog oca ne bih, ali eto ja sam zahvaljujuci odnosu komunjara prema paorima zavrsio fakultet.
Cisto sam video i afriku i zapad i ovo nase. Samo uporedjujem i kazem ti da bez pravne drzave i debelog rada nema leba.
Ono sto mene iritira, jeste da smo mi to imali, a napravili kupleraj iz partizanskih jaja.Ovo sto vidis danas ni na sta ne lici i treba da nas bude sramota kakvi smo. Ne po pitanju nacije, nego po pitanju lenjosti, neukosti i strvinarstva. da sada ustanu iz grobova nasi preci i da vide kako se nadamo da od politicara dobijemo nesto, rekli bi: ovo je ludo ovi nisu nasi potomci. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 68 69 71 72 ... 186
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Feb 2026, 12:44:40
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.