Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Feb 2026, 21:40:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 69 70 72 73 ... 186
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vlada Srbije  (Pročitano 268152 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
Postoji dovoljno zakona, ali ih niko ne poštuje. Da li znate da je za divlju gradnju zaprećena kazna i do 3 godine zatvora, ali kako to sprovesti kada je Velja Ilić kao, ministar za građevinu, zidao privatnu bolnicu u Čačku bez dokumentacije.Džaba zakoni ako ih selektivno primenjujemo.

Па у томе је фора ове децентрализиције..ако видиш да неком крају добро иде и ако видиш да тамошњи народ и даље гласа за локалне Шерифе (Веља,Чачак,-Палма,Јагодина-Биџа,Свилајнац)..пусти људе да раде,узимај свој пдв. и мирна Босна.
Каква и која је то жута банда,скотови и сецикесе у питању можемо најбоље да видимо на примеру овог истог Свилајца где се жута гамад није смирила док није сменила Биџу..и шта се десило пре две недеље?
Десило се да су неки силни хектари отишли у закуп неком холанђанину на 99 год.за пишљивих(понављам ПИШЉИВИХ) МИЛИОН ЕВРА(један милион евра) да они могу ту да раде шта хоће,све са благословом његове екселенције,жутог говнета који себе зове Ђелић  Smile

а,зашто је то баш холанђанину(холандској фирми) то поклоњено..ПОКЛОЊЕНО БРЕ,маму му француску,трулу и жуту,је због оног споразума на који је само Холандија ставила брану због Младића.
Јел ви видите Браћо и Сестре шта ради та жута гамад...они,зарад својих полит.поена поклањају НАШУ СРПСКУ ЗЕМЉУ како би издејствовали повољна решења њихових претходних обећања упућених НАМА ,А ТО ИМ НИКО не гарантује да ће та Холандија(у овом конкретном случају) да попусти пред овим поклоном?!?!

Да ли може неко да схвати,разуме о каквом криминалу се овде ради ???
« Poslednja izmena: 17. Apr 2009, 23:52:21 od smook »
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia 6230
Pa nije zakon sta vidis u skupstini. To je samo okvirna stvar. Ima citav set propisa kako se sprovodi, kako se proverava, kako se zakljucuje ceo slucaj.To ti je na hiljade stvari i delanja koje slede. Nemamo mi ni tu odgovarajucu pismenost da sprovodis kako valja. Islo bi 90% stanovnistva na robiju.Ako ne i 100%. Smile Smile Smile
Recimo inspektor ima svoje inspektore. Prodje pa ne vidi da nesto nije u redu, jer ste drugari. Dodje onaj drugi pa mu pise prijavu. Momentalno gubi radno mesto. Zato on kaze i rodjenom bratu: moram ti pisem prijavu.
Prijava se za par dana odradjuje: kazna ili sta vec. Ne zalis se 5 godina, nego platis pa se zalis.Ne platis ides u zatvor. Zatvara ti radnju, ili sta vec. Nema price, mozes ti da mrzis ceo svet, on to mora da radi.
Napad, pretnje i ostalo sluzbenim licima se kaznjavaju gore od svakog drugog prekrsaja.I to efikasno i odmah.
Nema: cek da se zalim. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1289
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
E, da je tako i plate bi bile redovne u minut, a i 99% firmi bi bilo zatvoreno, a najgore je što onda ne bismo imali više tajkune. U ovoj državi je to neostvarljivo.
IP sačuvana
social share
Mi ti nudimo a to sto ti ne koristis sam si kriv-RTS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Pa nije zakon sta vidis u skupstini. To je samo okvirna stvar. Ima citav set propisa kako se sprovodi, kako se proverava, kako se zakljucuje ceo slucaj.To ti je na hiljade stvari i delanja koje slede. Nemamo mi ni tu odgovarajucu pismenost da sprovodis kako valja. Islo bi 90% stanovnistva na robiju.Ako ne i 100%. Smile Smile Smile
Recimo inspektor ima svoje inspektore. Prodje pa ne vidi da nesto nije u redu, jer ste drugari. Dodje onaj drugi pa mu pise prijavu. Momentalno gubi radno mesto. Zato on kaze i rodjenom bratu: moram ti pisem prijavu.
Prijava se za par dana odradjuje: kazna ili sta vec. Ne zalis se 5 godina, nego platis pa se zalis.Ne platis ides u zatvor. Zatvara ti radnju, ili sta vec. Nema price, mozes ti da mrzis ceo svet, on to mora da radi.
Napad, pretnje i ostalo sluzbenim licima se kaznjavaju gore od svakog drugog prekrsaja.I to efikasno i odmah.
Nema: cek da se zalim. Smile Smile Smile
Ovo nema u Srbiji.
 Gledam one parkirane automobile pred skupštinom kad su zasedanja...Parkiranje nije dozvoljeno tu a oni još imaju i saobraćajce koji ih usmeravaju i što je jeoš grdje-zakrče prolaz pešacima!!! Da ih Blic nije isprozivao skoro - nastavili bi!
 Propalice parazitske.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1182
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64

Није блиц први то провалио него Прес , а питам се где Хашим Јовановић паркира свој ,,Audi Q7" ?
IP sačuvana
social share
Нека од данас зна,ко није знао
да Србија није ћилим из Ушака,
да Косово није свилени јастук из Бруса,
да Срби знају за нешто скупље од главе
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia 6230
Ja ne znam koliko je neprimecena prosla jedna stvar oko dva Francuza sto su trebala da dodju u Beograd na neku svetkovinu ili sta li? Ljudi su u zadnjem trenutku otkazali, jer nisu znali da za Srbiju treba pasos. Smile Smile Smile
Pazi, ljudi vec nemaju pasose, jer znaju da mogu da idu gde hoce.
Ti da nisi doneo novi poslovnik i da nisi oterao onu antidrzavnu gamad, ne bi ni danas imao set zakona da se kandidujes za beli Shengen.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1182
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64

како је дивно тако путовати без пасоша , можеш да идеш где хоћеш , идила ,уствари не где хоћеш него у Европу еј , то је најбитније у животу , још само паре да набавимо и онда је фул
IP sačuvana
social share
Нека од данас зна,ко није знао
да Србија није ћилим из Ушака,
да Косово није свилени јастук из Бруса,
да Срби знају за нешто скупље од главе
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Alcatel 

shkorpion
 ti si u prethodnom životu bio robovlasnik. Pre svega si pod jakim pritiskom propagande, nije tačno da niko ništa ne radi od državnih činovnika. Postoje i takvi, ali gro čine ljudi koji pošteno zarađuju svoju platu. Ako želiš da imaš državu moraš imati i administraciju. To što je administracija neefikasna nije do ljudi koji čine administraciju  nego do vlasti , odnosno njihovih šefova koje postavljaju političke partije. Uostalom hoćeš da imaš vodu , struju , teleone, kako misliš da sve to postoji ako nema ljudi koji to rade. Ti stalno pljuješ po komunistima , a mogu ti reći da si veći demagog od komunista. Problem je ne u administraciji, iako je stvarno preglomazna, problem u bogatašima , koji nikome ništa ne plaćaju, sem političarima.

kakav bre robovlasnik? jedan deda paor, jedan visoki rang brice.
Za pokojnog oca ne bih, ali eto ja sam zahvaljujuci odnosu komunjara prema paorima zavrsio fakultet.
Cisto sam video i afriku i zapad i ovo nase. Samo uporedjujem i kazem ti da bez pravne drzave i debelog rada nema leba.
Ono sto mene iritira, jeste da smo mi to imali, a napravili kupleraj iz partizanskih jaja.Ovo sto vidis danas ni na sta ne lici i treba da nas bude sramota kakvi smo. Ne po pitanju nacije, nego po pitanju lenjosti, neukosti i strvinarstva. da sada ustanu iz grobova nasi preci i da vide kako se nadamo da od politicara dobijemo nesto, rekli bi: ovo je ludo ovi nisu nasi potomci. Smile Smile Smile

Državu uređuju oni koji vladaju i oni koji su najbogatiji. Tako da problem nije u činovnicima , radili bi oni da imaju na koga da se ugledaju. Dokle god prvi ljudi u Republici i u Opštinama ne budu i najpametniji i najvredniji nema nam budućnostti. A na komuniste nemoj baš toliko da pljuješ, jer da ne bi njih ti bi bio dete sa sela. Isto bi se to desilo i meni, moj otac se ne bi makao iz sela , a ja ne bih završio fakultet. Nije baš sve bilo loše u socijalizmu. Zabrinjava to što je danas baš sve loše, nigde svetlosti u tunelu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia 6230

како је дивно тако путовати без пасоша , можеш да идеш где хоћеш , идила ,уствари не где хоћеш него у Европу еј , то је најбитније у животу , још само паре да набавимо и онда је фул
Poenta je da su ljudi u evropi poceli da se odvikavaju od pasosa.A mi jos sedimo u redove za vize.
I to iskljucivo zato sto nismo u stanju da donesemo neke ljudske zakone.Protiv krijumcarenja, protiv terorizma, protiv trgovine ljudima, protiv diskriminacije.
Mesecima se odugovlace diskusije na akademskom nivou: neeee ako ima taj zakon onda onaj ce da jebe onoga, a ovaj ce da ugura ovome a ja to necu da gledam, fuj pa ne moze to tako, popovi se ukenjase, doce im pederi da se vencavaju. Pa tako ako ne izglasamo zakon onda ce biti onome tamo zabranjeno da se krese u bulju ili da pusi karu. Smile Smile Smile na sta volovi uzimaju pare?
Rumuni napravise budzet od 30 milijardi pola od rada na crno. Bugari obuceni bolje od nas.
Zato sto Goca voli da lize mindzu a ne voli Mantera. Pa tako besna dize u parlamentu noge i lupa po klupama.
« Poslednja izmena: 18. Apr 2009, 22:48:50 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Jeremić i Solana o evropskim perspektivama Srbije
09:21 BRISEL, 21. aprila (Tanjug) -  Ministar spoljnih poslova Srbije Vuk Jeremić i visoki predstavnik Evropske unije za spoljnu politiku i bezbednost Havijer Solana razgovarali su u Briselu o evropskim perspektivama Srbije, izgledima za što skoriju viznu lebiralizaciju i o situaciji u regionu.
       Kako je navedeno u saopštenju iz Solaninog kabineta, šef srpske diplomatije i visoki evropski zvaničnik razgovarali su i o globalnoj ekonomskoj krizi i ekonomskoj situaciji u Srbiji, složivši se da je tesna saradnja neophodna kako bi se prevazišle teškoće.
       Jeremić i Solana ocenili su, takođe, kao dobru saradnju Srbije i misije EU na Kosovu.
       Sastanak, koji je, kako je istaknuto, protekao u prijateljskoj atmosferi, bio je prilika i da Jeremić i njegov sagovornik razmotre situaciju na zapadnom Balkanu.
       Šef srpske diplomatije je juče u sedištu EU razgovarao i sa evropskim komesarom za priširenje Olijem Renom, a posle tog sastanka oni su izrazili očekivanje da će Evropska komisija do isteka češkog predsedavanja EU u junu dati preporuku da se Srbija nađe na beloj šengenskoj listi kako bi proces liberalizacije viznog režima do kraja godine bio dovršen.
       Ren je na zajedničkoj konferenciji za novinare rekao da očekuje da će se, ukoliko uslovi budu ispunjeni do kraja juna, preporuka Evropske komisije da se liberalizuje vizni režim za građane Srbije "naći na stolu Saveta EU", jer je cilj Komisije da okonča ovaj proces do kraja 2009.
       (Kraj)

čuj
Citat
Solana razgovarali su u Briselu o evropskim perspektivama Srbije
i isti zaključio da nam je perspektiva u tri PM  Smile

pazi ovo
Citat
Sastanak, koji je, kako je istaknuto, protekao u prijateljskoj atmosferi
inače da nije isti bi tražio hitnu intervenciju NATO-a  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 69 70 72 73 ... 186
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Feb 2026, 21:40:32
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.