Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Feb 2026, 22:10:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 63 64 66 67 ... 186
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vlada Srbije  (Pročitano 267683 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 6230
Pricaju kako je jedno od resenja smanjenje broja radnika u javnim preduzecima a svakodnevno zaposljavaju svoje clanstvo,rodbinu,kumove i prijatelje.

Bre dve, tri miliarde deset, jedna treba da vratis.
Kako ces vratiti ako nemas proizvod? Gde to ulazes? Sve ce to da popapaju neradnici, pa opet u krug bato.
nece ni jedan seljak da vidi kintu od toga.Pa isti zhderaci ce se deru: prodali ste zemljuuuuuuu.
Sta prodao stoko alava, kad si je provukao svojim neradom kroz dupe?
Prodale su je neradne strvine.Dinkic i ostali samo koriste guzvu.

Posle telekoma ce ici i javna na dobos. ne brini.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 213
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
Samo u jedno sam siguran, akcije dobijamo mesec,dva pred izbore koji po meni sto pre treba da se odrze jer ce Srbiji sigurno biti i stavljena na sengen listu a to je prilika za bezaniju nas miseva da se ne podavimo a rodbina i ostali neka sami sisaju blagodeti drzavne birokratije samo ne znam da li ce i tada MMF da im daje plate
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 6230
Samo u jedno sam siguran, akcije dobijamo mesec,dva pred izbore koji po meni sto pre treba da se odrze jer ce Srbiji sigurno biti i stavljena na sengen listu a to je prilika za bezaniju nas miseva da se ne podavimo a rodbina i ostali neka sami sisaju blagodeti drzavne birokratije samo ne znam da li ce i tada MMF da im daje plate
Izmislice nesto komesar, za nove izbore ali nece biti skoro.
Drug Ivica i Cheda ciganche jos nisu ispusili shit(lulu) mira, ali su veoma blizu.
Onda nema izbora 4 godine pa i vise ako bude potrebno. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia E50
Razgovor Cvetković-Veljanoski
17. mart 2009. | 12:03 | Izvor: FoNet

Beograd -- Predsednik Vlade Republike Srbije Mirko Cvetković razgovarao je danas u Beogradu sa predsednikom Parlamenta Republike Makedonije Trajkom Veljanoskim.

Cvetković i Veljanoski razgovarali su o bilateralnim odnosima, evropskim integracijama, unapređenju ekonomske saradnje i uticaju svetske ekonomske krize na privrede dveju zemalja, saopšteno je iz Vlade Srbije.

Premijer Cvetković je naveo da su ekonomska saradnja i trgovinska razmena Srbije i Makedonije dobre, ali da i dalje postoji prostor za poboljšanje saradnje s obzirom na to da su ove dve zemlje geografski upućene jedna na drugu.

Konstatovano je da Srbija i Makedonija ubrzano rade na ispunjavanju uslova za liberalizaciju viznog režima i stavljanje na "belu šengen listu", kaže se u saopštenju.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 6230
Toplo mi oko srca. Jel mu ovaj rekao kako trgovina sa priznatom Republjik?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 213
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
Ja gledam nase odnose sa okolnim republikama i pitam se koja govna su ovi nasi politicari jer oni nam samo zabijaju kolce pod tocak i mi samo teramo po njihovim drumovima.

Cvetkovicu ja ne vide nesposobnijeg od tebe, pa za tebe je Marjanovic bog i batina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 6230
Ja gledam nase odnose sa okolnim republikama i pitam se koja govna su ovi nasi politicari jer oni nam samo zabijaju kolce pod tocak i mi samo teramo po njihovim drumovima.

Cvetkovicu ja ne vide nesposobnijeg od tebe, pa za tebe je Marjanovic bog i batina.
Kako da ne. Jeste Mirko alal mu vera. Osnovao srpsku Mosklvu, udario temelje lihvarenja nad Srbijom i sada ostaje samo da Kurir obavi posao sa pechinarima sa Putinovom slikom.
Odlicna osovina. Treba to znati: Moskovske dace, pa stanovi u Bg koje odrzavanje kosta 10000 evra mesecno pa srpska tradicionalna partizanska pecina. A unutra hibridi, zvani Srbi sve sto kenjaju to i pojedu. Perpetum mobile pa da vladas zauvek. Smile Smile Smile
Dooooobar Mirko a jos kakav patriotaaaaaa? Bog da mu dusu prosti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia E50
Dragutinović: Moguće uvođenje solidarnog poreza
Autor: Tanjug | 18.03.2009. - 14:47

Ministarka finansija Diana Dragutinović izjavila je danas da postoji ideja o uvođenju privremenog solidarnog poreza, prema kojoj bi bogatije stanovništvo plaćalo više poreze, da bi oni koji ostanu bez posla mogli da pokriju troškove.

Kako je objasnila, nije reč o porezu na luksuz ili imovinu, već o porezu na lična primanja "onih ljudi za koje država utvrdi da su po nekom kriterijumu bogati". Prema njenim rečima, reforma poreza na dohodak znači da se u potpunosti mora odustati od ideje o "sintetičkom oporezivanju građana".
"Naša ideja je da zakon učinimo jednostavnijim i da uvedemo dvosistemski porez - najmanje dve poreske stope za dve vrste građana", rekla je ministarka.
Dragutinovićeva je ukazala da su sve različite ideje koje se razmatraju u fazi testiranja, kako bi se videlo kakve će efekte da proizvedu.

Cvetković: Teret krize prevaliti na bogate

Predsednik vlade Mirko Cvetković je izjavio da će se u planiranju budžeta voditi računa da se plate i penzije ne smanjuju i da se razmišlja o mogućnosti da se teret krize prenese na bogatiji sloj stanovništva.
"Nastojimo da se u okviru budžetskih stavki držimo principa solidarnosti i obezbedimo da se plate i penzije ne smanjuju, a da dođe do određenih prelivanja većih troškova na bogatije i da siromašniji budu zaštićeni", rekao je Cvetković novinarima u hotelu "Hajat" gde se održava okrugli sto sa vladom pod nazivom "Održavanje sigurnosti u doba recesije".
Cvetković je naveo da vlada namerava da štedi i da su potrebe budžetske uštede od oko milijardu evra, kao i da je još pola milijarde evra potrebno za otplatu duga.
On je kazao da se štednja mora prebaciti lokalne samouprave, a ono što se može smanjiti su automobili, putovanja, reprezentacije i ostalo.
Cvetković je ocenio da se pregovori sa MMF-om vode u dobrom duhu.

Razmatra se 10 do 15 različitih opcija za smanjenje javne potrošnje

Cvetković je na Sedmom poslovnom okrugom stolu sa vladom Srbije, izjavio da je povećanje budžetskog deficita u ovoj godini izvesno, ali da, kako je rekao, samo to nije dovoljno, već će morati da se smanje i troškovi budžeta. On je ukazao da se upravo razmatra 10 do 15 različitih opcija za smanjenje javne potrošnje, ali nije izneo detalje, navodeći samo da su neke od njih teške.
Cvetković je naveo da budžetski deficit neće biti ispod tri odsto, ali da će Srbija u 2009. morati da obezbedi značajna sredstva za pokriće tog deficita i plaćanje rata dospelih kredita. On je istakao da se u ovoj godini ne očekuju dramatično veći prihodi od privatizacije, tako da će Srbija morati da traži dodatna sredstva od Svetske banke i evropskih finansijskih institucija, ali i da uzme komercijalne kredite.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Kandićeva traži od Dačića da ohrabri profesionalizam
17:27 BEOGRAD, 18. marta (Tanjug) - Predsednica Fonda za humanitarno pravo (FHP) Nataša Kandić pozvala je danas ministra unutrašnjih poslova Ivicu Dačića da ohrabri profesionalizam u policiji i pozove sve koji su upoznati sa izvršenim ratnim zločinima da to prijave. Kanidićeva, u pismu Dačiću, navodi da od njega očekuje da zaštiti svedoke-policajce i "poruči svima koji su svoje ruke okrvavili da ih MUP neće štititi". (Kraj)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 6230
Kandićeva traži od Dačića da ohrabri profesionalizam
17:27 BEOGRAD, 18. marta (Tanjug) - Predsednica Fonda za humanitarno pravo (FHP) Nataša Kandić pozvala je danas ministra unutrašnjih poslova Ivicu Dačića da ohrabri profesionalizam u policiji i pozove sve koji su upoznati sa izvršenim ratnim zločinima da to prijave. Kanidićeva, u pismu Dačiću, navodi da od njega očekuje da zaštiti svedoke-policajce i "poruči svima koji su svoje ruke okrvavili da ih MUP neće štititi". (Kraj)
Bice, bice drugarice Natasa. Drug Ivica ne moze preko noci da promeni stranu, ali vidi se da je perspektivan.
Drugu Ivici, treba partija u socijalistickoj internacionali. Sve sto drugovi budu rekli ce drug Ivica da uradi.
A i trebace neko da zameni sutra Tadica? Ko ako ne drug Ivica ili gospodin Jeremic?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 63 64 66 67 ... 186
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Feb 2026, 22:10:30
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.