Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Jul 2025, 04:31:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 186
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vlada Srbije  (Pročitano 242439 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

MC- argus

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4467
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
HTC 
A sta da ne udjemo u EU, da se zatarabimo, da povucemo sve ambasadore, da prekinemo sve odnose sa zapadom, da zabranimo uvoz robe sa zapada, samo kinesku moze, jel bi tad povratili Kosovo, jel bi imao ovaj narod leba da jede, aj pojasni te mi malo, kako mislite da bi izgledala ova Srbija za godinu dana samoizolacije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
E to je vas najveci problem u Srbiji sta ako bude sizolacija pa makar i 2 mjeseca moracu sa  mallbora da predjem na lord
Joj koku meni kako cu to da idrzim to vas  jebe najvise
Niste spremni nista da izdrzite a i kako bi kad je kumunizam iz vas izvukao onu srpsku zilu otpora
Vi ste posljedica onog sto je trajalo 50 godina za to takoi razmisljate bili ste ususkani imali sve sto ste htjeli a nikad s eniste pitali odakle to dolazi

A i zasto bi boli la vas patka sad kad treba pokazati stav i ko kaze da bi zbog toga sto pokazujes stav isao u izolaciju
Pa reci ti meni zemlju koja kad brani svoje interese odluci se da vude odredjene poteze pa nakon nekog vremena kaze ee jebiga izinite malo smo se presli necemo mi tako , nismo mi tako mislili
Molimo vas da nam oprostite sto smo se tako ponijeli
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

MC- argus

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4467
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
HTC 
Ma sta vise da izdrzavam covece bozji, ti ne pamtis kako je bilo 90-tih godina pod sankcijama, pola zivota mi prodje samo trpim neki ku... a ovi koji tad govorili da trpimo isto kao ovi sad neznaju kolko para imaju, Necu bre da me niko vise pravi za budalu, jel ja da trpim a posle opet, :Pa moramo da prihvatimo , moramo ovo, moramo ono, sve je to vec vidjeno druze.
E ti si sad nova generacija koja je stigla za muzu, pa kad tvoja generacija ukapira da vas j...u, onda ce da stigne druga na red i sve tako.

I ko je branio tim radikalima da brane Kosovo kad je Milosevic potpisao kapitulaciju. Ne samo da nisu branili, negu su ostali u vladu i jos nas ubedjivali da smo pobedili Nato. EEEj bre, pa gde vi zivite, pljusni te se bre ladnom vodom da se probudite.
« Poslednja izmena: 25. Jul 2008, 11:29:02 od ivicaspas »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
A sta da ne udjemo u EU, da se zatarabimo, da povucemo sve ambasadore, da prekinemo sve odnose sa zapadom, da zabranimo uvoz robe sa zapada, samo kinesku moze, jel bi tad povratili Kosovo, jel bi imao ovaj narod leba da jede, aj pojasni te mi malo, kako mislite da bi izgledala ova Srbija za godinu dana samoizolacije.
Ne, ne razumes. To su nase "postenjacine" i oni koji "ne prodaju veru za veceru", a kad malo bolje razmislim, sav ovaj kriminal koji imamo danas je prudukt i rep "postenjacina i patriota" iz 90-ih.

Zar vi smilsite da ja lako iksoreniti kriminal i korupciju koji/ja su bili glavne "privredne grane" 10 god?? Da li mislite da je lako promeniti srpski mentalitet koji se formirao 10 dugih godina u jednom nezdravom i bolesnom okruzenju? Da li mislite da je lako prosecnom Srbinu dokazati da on, zaparavo, nije nebeskog porekla, da ga u stvari koriste i kupuju za dz (tj sa pricama o tzv patriotizmu)!? Nista od ovoga nije lako i za to je potrebno vreme. Domaci, srpski psi su ubili jednog od nas koji je pokusao da nesto dobro uradi od ove zemlje, ali Srbija se nikad nece predati. Primitivizam, shabanizam, nepismenost i zaludjivanje cemo najlakse iskoreniti tako sto cemo biti slozni oko nekih stvari, medjutim, posto znamo da Srbi nisu slozni, onda ce nam ove stvari oduzeti vreme, jbga, ali tako je. Srbija je krenula u pravom smeru, ali sve ima svoju cenu.

Citiracu Zorana Djindjica: " Ako neko misli da će zaustaviti sprovođenje zakona time što će mene ukloniti onda se grdno vara, jer ja nisam sistem." i "Spreman sam da izgubim svoju popularnost da bih obezbedio podršku i pomoć međunarodne zajednice. Ne možeš sve uraditi uz pomoć popularnosti, ali možeš sa kreditima."
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

MC- argus

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4467
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
HTC 
@RaznosacPica  ma ja tebe razumem odlicno, ali objasnjavam Sasi kako ga loze radikali, koji su imali na raspolaganju cetvrtu vojnu silu u evropi u to vreme i doveli su nas dovde da nemamo prakticno nikakav izbor, nikakav, i jos nam sole pamet sad. Ma ja bi to zabranio po kratkom postupku, dosra bre vise.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Citat
Ma sta vise da izdrzavam covece bozji, ti ne pamtis kako je bilo 90-tih godina pod sankcijama, pola zivota mi prodje samo trpim neki ku... a ovi koji tad govorili da trpimo isto kao ovi sad neznaju kolko para imaju, Necu bre da me niko vise pravi za budalu, jel ja da trpim a posle opet, :Pa moramo da prihvatimo , moramo ovo, moramo ono, sve je to vec vidjeno druze.
E ti si sad nova generacija koja je stigla za muzu, pa kad tvoja generacija ukapira da vas j...u, onda ce da stigne druga na red i sve tako.
A meni je bilo do jaja imao svega uzuvao u svemu ajde molim te bilo mi je dva put gore 

Citat
Ne, ne razumes. To su nase "postenjacine" i oni koji "ne prodaju veru za veceru", a kad malo bolje razmislim, sav ovaj kriminal koji imamo danas je prudukt i rep "postenjacina i patriota" iz 90-ih.
Ma ti sto su vas jebavali u zdrav mozak i krali u pljackali su posljedica vas koji ste sjedili kod kuce i govorili joj kuku lele joj joj sta cemo joj kud cemo
Uzmi pusku pa razvali vrata majmuno od stana pa udjes i razneses mu glavu pa da vidimo sledeceg koji ce da krade

Citat
Zar vi smilsite da ja lako iksoreniti kriminal i korupciju koji/ja su bili glavne "privredne grane" 10 god?
Nije treba da se radi i to mnogo

Citat
Da li mislite da je lako promeniti srpski mentalitet koji se formirao 10 dugih godina u jednom nezdravom i bolesnom okruzenju?
Taj mentalite tamo vas u Srbiji je stariji malo duze jedno  5 vijekova  a ne 10 godina

Citat
Primitivizam, shabanizam, nepismenost i zaludjivanje cemo najlakse iskoreniti tako sto cemo biti slozni oko nekih stvari, medjutim, posto znamo da Srbi nisu slozni, onda ce nam ove stvari oduzeti vreme, jbga, ali tako je. Srbija je krenula u pravom smeru, ali sve ima svoju cenu.
Slazem se ali ti ne vidis da je taj isti sabanizam i onda kada drzava nema dostojanstva cemu uci svoje gradjane kakvom morlalu
Kakvom itegritetu nemas naciju koja postuje samu sebe nema nikakvih vrijednosti pa o cemu govorimo
Pa zar vi mislite da oniu EU hoce ulizice neradnike one koji ce da rade u firmu 10 godina pa kad mu neko iz konkurentne ponudi malo vecu platu a da zauzvrat ukrade neka dokumenta on ce to da uradi pa gdje je tu lojalnost
Sine shvati za svaku dostojanstvenu vrijednost se vrijedi boriti
Za svaku vijedi liti krv
Kad to shvatis mnoge ce ti se stvari same kazati
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
sasaborg Te price o vasem dostojanstvu sam ja slusao i previse 90-ih i svima ste pokazali "vase dostojanstvo". Postedi me. Poenta je ta da Srbi treba da se manjaju, ako misle da opstanui kao narod. A ti vasi radikalsko-epski govori su za zbirke pesama Djure Sepulture i Zike Metalike.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

MC- argus

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4467
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
HTC 
@sasaborg  potrebno je vreme da se Srbija dovede u red, znaci mir,stabilnost, da ljudi pocnu da rade, da se manemo vise belosvetske politike i sta ce da bude sa Makedoncima ili sa ovima i onima. Da se otvaraju fabroke i da se zaposljava omladina, da ne gluvari po kaficima i da se drogira. Za sve to su potrebne zapadne pare, a mi ako imamo pametne politicare koji mogu da obezbede veliki kapital uspecemo da se izvucemo. Ali radikali ne nude takvu politiku, nude samo jos vece konfrontacije sa velikim silama,sto neminovno vodi zemlju u jos vecu propast, koju niko ne moze da sagleda.
E ovom narodu je dosta toga, oce normalno da zivi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Citat
sasaborg Te price o vasem dostojanstvu sam ja slusao i previse 90-ih i svima ste pokazali "vase dostojanstvo". Postedi me. Poenta je ta da Srbi treba da se manjaju, ako misle da opstanui kao narod. A ti vasi radikalsko-epski govori su za zbirke pesama Djure Sepulture i Zike Metalike.
Prije svega nije uredu sto me katagorizujes a ne poznajes me dooljno niti pratis moje stavove na ovov forumu
Necu da ti se pravdam jer nemam potrebe ali  ja nisam niti cu biti pristalica Radikala iz mnogo razloga jedan je taj njihov populisticki pristup svemu a iza kojeg ne stoji nista

Srbi treba da se menjaju ja sam  to rekao ali nacin na koji tu podrazumjevas promjenu je onaj isti   kako su to zamisljali komunisti a to je los nacin
Srbi moraju nauciti da se preume
Drugo tvoji pateticni komentari o radikalsko -epskim govorima ne govore zapravo nista vec  je to tipicna prica onih koji me mogu da cuju u da se suoce sa cinjenicom pa pribegavaju vec postojecim i  izrecenim floskulama

Citat
@sasaborg  potrebno je vreme da se Srbija dovede u red, znaci mir,stabilnost, da ljudi pocnu da rade, da se manemo vise belosvetske politike i sta ce da bude sa Makedoncima ili sa ovima i onima. Da se otvaraju fabroke i da se zaposljava omladina, da ne gluvari po kaficima i da se drogira. Za sve to su potrebne zapadne pare, a mi ako imamo pametne politicare koji mogu da obezbede veliki kapital uspecemo da se izvucemo. Ali radikali ne nude takvu politiku, nude samo jos vece konfrontacije sa velikim silama,sto neminovno vodi zemlju u jos vecu propast, koju niko ne moze da sagleda.
E ovom narodu je dosta toga, oce normalno da zivi.
E vidis tu se razlikujemo ja takodje sve to zelim i misilim da Srbija mora da krene tim putem ali ne smatram da su nam za to potrebne  pare niti zapadne niti Ruske vec je potrebno da sami to shvatimo da sami radimo na sebi niko nama ne moze pomoci ako mi sami sebi ne zelimo pomoci

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

MC- argus

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4467
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
HTC 
Znaci isti nam je cilj, samo sto ja mislim da bi pravio kucu moras da imas pare, a ti mislis da moze bez para od magle, jedino se u tome razlikujemo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 186
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Jul 2025, 04:31:42
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.