Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vlada bez rešenja za dužnike u francima  (Pročitano 10550 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 39.0.2171.95
mob
HTC One
Citat
Ali...nisi mi odgovorio na pitanje: Kako moze svako, ko zeli da zaradi novac da taj novac zaradi?

Demagogija i izvrtanje... ti si pisao kako neko da dodje do novca a ne da zaradi. Zaradjuje se na razne nacine, ne samo privatnim biznisom da bi ti trebao kredit. Zaposlis se i primas platu.

Citat
Znaci, nije pravo svakog da dodje do novca?

Naravno da nije.
« Poslednja izmena: 20. Jan 2015, 12:37:30 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
mob
Nokia 
Država vrlo jednostavno može da proglasi kako je nagli skok cene švajcarca kapitalna dobit i na osnovu toga može da pregovara sa bankama o uslovima olakšanja za kreditirane građane u zamenu za ekstra oporezivanje. Sve ostale opcije koje bi značile opterećivanje budžeta su neprihvatljive.

Ne vidim da su se dužnici u dinarima bunili kako zbog pada dinara i evra banke treba da dobijaju veću kamatu.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.99
Demagogija i izvrtanje... ti si pisao kako neko da dodje do novca a ne da zaradi. Zaradjuje se na razne nacine, ne samo privatnim biznisom da bi ti trebao kredit. Zaposlis se i primas platu. 
Sta sam izvrnuo?
Zarada (useda) je direktan krivac sto neko drugi nema novca.
Hajde da probamo ovako...svaki dinar u opticaju je dug, na koji ide kamata (koja ne psotoji u opticaju), jer se drzava zaduzila, da bi ti imao platu. Od kolicine duga, direktno zavisi to da li ce biti posla, razvoja privrede, rast BDP-a i sl.
Citat
Naravno da nije.
Dobro, a kome bi ti uskratio to pravo?
Citat
Кристал...ко је тебе слагао да живот мора бити фер?
A koje tebe naucio da tarzis izgovore ne bili pobegao od odgovornosti? : ))
« Poslednja izmena: 20. Jan 2015, 13:09:08 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 39.0.2171.95
mob
HTC One
Citat
Dobro, a kome bi ti uskratio to pravo?

Ne bih ja nikome nista uskratio. Ko radi taj je placen, ko ne radi nije.

Citat
Sta sam izvrnuo?
Zarada (useda) je direktan krivac sto neko drugi nema novca.
Hajde da probamo ovako...svaki dinar u opticaju je dug, na koji ide kamata (koja ne psotoji u opticaju), jer se drzava zaduzila, da bi ti imao platu. Od kolicine duga, direktno zavisi to da li ce biti posla, razvoja privrede, rast BDP-a i sl.

Te novac kao dug, economic hitman i Venus project gluposti me ne zanimaju, ne diskutujem o glupostima. Kada postoji zlatni standard postoji i novac. Ti tumacis novac kao zlo a on je samo sredstvo razmene da ne bi kada ti treba hleb nosio pekaru kokosku. Sasvim druga prica je garancija novcanom iznosu koji je u opticaju.

Dalje, ne zanima me taj kolektivisticki pristup koji imas. Moj dug je dug koji sam ja napravio a te kategorije drustvo, drzava i slicno me ne doticu.

Citat

Od koje on odgovornosti bezi? Ko mu je nametnuo tu odgovornost? Na osnovu cega on ima odgovornost? Zato sto mu ti kazes da je ima?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.99
Citat
Ne bih ja nikome nista uskratio. Ko radi taj je placen, ko ne radi nije.
Sd smo dosli do srzi problema. Kako moze svako da radi u uslovima u kojima vlada kreditna kriza (duznicko ropstvo)? Drugo: Sta je posledica te krize?
Citat
Te novac kao dug, economic hitman i Venus project gluposti me ne zanimaju, ne diskutujem o glupostima. Kada postoji zlatni standard postoji i novac. Ti tumacis novac kao zlo a on je samo sredstvo razmene da ne bi kada ti treba hleb nosio pekaru kokosku. Sasvim druga prica je garancija novcanom iznosu koji je u opticaju.
Ne, uopste se ne radi ni o kakvim Venusima. Zlatni standard je nebitan, sa ili bez njega bi se desilo isto ovo sto imamo danas. Kako?
Da, novac je dug. Prema statutu ECB-a, samo tako ulazi u opticaj. Ne postoji primarna emisija. To nisu gluposti, vec cinjenice.
Citat
Dalje, ne zanima me taj kolektivisticki pristup koji imas. Moj dug je dug koji sam ja napravio a te kategorije drustvo, drzava i slicno me ne doticu.
Aha, dobro, a od kuda tebi novac koji si zaradio? Sta je drzava Srbija morala da uradi da bi ti imao novac?
Ko ce da vrati novac (da li je moguce) za koji se Srbija zaduzila i kada? Zasto s eonda ne bi zaduzili 700 milijardi, ako je taj novac nebitan?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 39.0.2171.95
mob
HTC One
Citat
Sd smo dosli do srzi problema. Kako moze svako da radi u uslovima u kojima vlada kreditna kriza (duznicko ropstvo)? Drugo: Sta je posledica te krize?

Lako, pa ako treba i za iznos koji mu je ispod "casti". Posla ima uvek samo se tesko nadje kad se nema vremena od palamudjenja. Ili uzmes kredit pa pokrenes biznis. Ovde je ocigledno problem sto sindorm roditelja remeti percepciju realnosti... ako bi neko mogao da brine o svima ceo zivot, da im obezbedi posao i pare, da im se da "dzeparac" ali da ne mora da se vrati ili bar da se ne vrca kamata itd.

Inace, odgovori pitanjima su nezanimljivi. Nikada ne moze svako da radi, surova realnost zivota. Navikni se.

Citat
Zlatni standard je nebitan

Bitan je, sve ostalo su gluposti.

Citat
Aha, dobro, a od kuda tebi novac koji si zaradio? Sta je drzava Srbija morala da uradi da bi ti imao novac?
Ko ce da vrati novac (da li je moguce) za koji se Srbija zaduzila i kada? Zasto s eonda ne bi zaduzili 700 milijardi, ako je taj novac nebitan?

Zasto bi mene zanimalo ko ce da vrati drzavni dug? Jel drzavu zanima ko bi vratio moj dug da ga imam? Pusti me hipotetisanje, ne tice me se ni jedan dug osim onog koji licno napravim.

« Poslednja izmena: 20. Jan 2015, 14:23:51 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.99
Citat
Lako, pa ako treba i za iznos koji mu nije ispod "casti".
Dobro, da li to onda znaci da moramo da radimo 3 posla dnevno da bi platiti samo struju? I da pricamo kako to tako treba? : ))

Citat
Posla ima uvek samo se tesko nadje kad se nema vremena od palamudjenja. Ili uzmes kredit pa pokrenes biznis. Ovde je ocigledno problem sto sindorm roditelja remeti percepciju realnosti... ako bi neko mogao da brine o svima ceo zivot, da im obezbedi posao i pare, da im se da "dzeparac" ali da ne mora da se vrati ili bar da se ne vrca kamata itd.
Posla ima, to je tacno, samo sto mi zivimo u sistemu gde se radom obezbedjuju sredstva (novac) za zivot, a tih sredstava je sve manje, po prvi put u istoriji se desava da su roditelji bili bogatiji od svoje dece.
Sta tebi vredi sto raspravu svodis na licno, kad te realnost demantuje? : )
Mzoe mene da izdrzava i Sveti Petar, sistem je problem!! ; )
Percepcija realnosti kaze da da bi se jedan obogatio, mnostvo mora da osiromasi ; ) To sta ti trucas, licni nivo, to mene ne zanima, to je tvoja stvar.
Citat
Inace, odgovori pitanjima su nezanimljivi. Nikada ne moze svako da radi, surova realnost zivota. Navikni se.
Ne, ne radi se ovde o zivotu, vec o sistemu. Zamisli, lopov dodje kod tebe u kucu i kaze "ovo je moje, jebi ga, zivot nije fer" : )) Da, "nije fer", sve dok se tebi ne desi, a docice sistem po sve, pa i po tebe, pre ili kasnije ; ) Taj izgovor "zivot nije fer" je samo nacin da se pobegne od odgovornosti, to je filozofija gliste!
Citat
Zasto bi mene zanimalo ko ce da vrati drzavni dug? Jel drzavu zanima ko bi vratio moj dug da ga imam? Pusti me hipotetisanje, ne tice me se ni jedan dug osim onog koji licno napravim.
Izvoli onda vrati pare koje imas drzavi, ako te dug ne zanima ; ) Nije to hipotetisanje.
« Poslednja izmena: 20. Jan 2015, 14:34:17 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 39.0.2171.95
mob
HTC One
Ajde ti lepo na nelu planinu sa ovcama i kravama, u katun, struja ti ne treba, pare ti ne trebaju, nema zavera, ne mora vakcinisanje, uzivas lepo, sto se ti zamaras sa svim zalama modernog zivota.

Na zalost mora licno jer su to tvoja misljenja i dozivljaji zivota koji su besmisleni, tuzbalicki i defetisticki. Zao zivot, zli ljudi, zle pare, zle banke, zle vlasti, zlo na sve strane. Kako cemo dalje, o jadni mi.  Smile

Ajde ti nastavi da trosis tastaturu i zivis u zaverama i nekom izmisljenom zivotu, da se ja vratim realnom zivotu gde zapravo najveci broj nas i zivi.

Uzivaj Kihote, ako je tebi lepo ko sam ja da ti kvarim.
« Poslednja izmena: 20. Jan 2015, 14:38:42 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.99
Citat
Ajde ti lepo na nelu planinu sa ovcama i kravama, u katun, struja ti ne treba, pare ti ne trebaju, nema zavera, ne mora vakcinisanje, uzivas lepo, sto se ti zamaras sa svim zalama modernog zivota.
Eto ti sad...
Citat
Na zalost mora licno jer su to tvoja misljenja i dozivljaji zivota koji su besmisleni, tuzbalicki i defetisticki. Zao zivot, zli ljudi, zle pare, zle banke, zle vlasti, zlo na sve strane. Kako cemo dalje, o jadni mi. 
O cemu ti to?: )
Pa nisam ja kriv sto sistem opstaje unistavajuci sve oko sebe i sto profitira na problemima. Sta je tu defetisticko? : ) To je stanje stvari.
Citat
Ajde ti nastavi da trosis tastaturu i zivis u zaverama i nekom izmisljenom zivotu, da se ja vratim realnom zivotu gde zapravo najveci broj nas i zivi.

Uzivaj Kihote, ako je tebi lepo ko sam ja da ti kvarim.
Samo napred, u nove pobede!!11!!  Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Citat

Чек...ТИ мени ово кажеш? Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.