Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 01:59:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vjerujete li u magiju?  (Pročitano 23231 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Nokia 
Lepo je imati racionalan pristup zivotu i svetu oko sebe. Licno,vrlo sam otvorena i za druga vidjenja i to ne zbog svog obrazovanja nego zbog svega sto sam videla na raznim meridijanima.
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49842
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S24
@Sandra80

Povrsno poznajes magiju, pa tako i na nju gledas. Ovo drugo vjerovatno drzi oslonac u interesu, posto oslonac nije u prvom. Osobina covjeka je da objasnjava i ono za sta nije sposoban kako bi njegov profil bio zaokruzen, a eventualna gordost cini taj put samo klizavijim.

Što se tiče knjiga koje si citala... Pa i Reloader je postovao neku knjigu u kojoj se ostro kritikuje hriscanstvo. Pisac kjnige je izuzetno gord i pametan, al pise stvari koje su mnogi drugi prije njega mogli napisati, a i bili su pametniji te nisu. Rele je batalio to stivo jer je uvidio da nema smisla... Ljudi mogu napisati kjnigu, uostalom zasto oni pisu ?? Pisu da bi svoju pamet prosuli nekom drugom. Da bi to ucinili oni moraju zaokruziti znanje, a to znaci da su gluvi i sljepi za istine koje "lebde" oko njih. Knjiga se jos pise i radi zarade ali i radi potrebe da covjek ima nesto od sebe. Najvise pouzdanog znanja posjeduju knjige kod kojih na kraju ne pise kritcki osvrt, vec pouzdano sta se zna a sta ne zna o tome o cemu se sudi. Ja, iako sam rođen kao pravoslavac ne mogu kritikovati ni jednu religiju, mogu reci sta mi je nejasno sta mi se ne sviđa itd.. al sta nije ili jeste. To ja ne mogu znati !  Jedino znam da ateisti sjede na oblaku kroz koji ce iznenada propasti, a cini mi se da polako njima to dolazi na pamet.

citala sam knjiga i knjiga na tu temu
i svaka je rekla zajednicko
mag je vrhunski manipulator

Slazem se sa ovim, mag jeste vrhunski manipulator. Ali pitanje je, cim manipulise
« Poslednja izmena: 30. Dec 2006, 21:12:08 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Природним/космичким/енергетским силама.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Nokia 
Uze mi reci iz usta.
IP sačuvana
social share

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 
manipulise ljudskim psihama....svima onima kojima se da manipulisati
povrsno poznajem magiju?
ne!
ja nju ne priznajem samim tim nemogu ni da je poznajem Smile

celoga zivota slabasan um traga za magijom koja ce mu preokrenuti zivot..ali ne vidi ono sto se jasno vidi..magija je svuda oko nas..u radjanju deteta..u nacinu kako biljak raste...u raznolikosti kontinenata...zivota i svega sto bitise na kugli zemaljskoj Smile

magija je nas dragi bog...njegova ljubav prema nama...pokretacka snaga svog univerzuma!!!

magija je sto postojimo onakvi kakvi smo....

mnoge knjige sam procitala na tu temu dok sam bila zaludjena klinka....dok sam verovala u price kao ove ovde...

niko do boga ne vlada ovim silama...

niko do sada kao bog nije dao da uzivamo u magiji...koja nas okruzuje

na pogresnom mestu je trazite..ona je oko vas...osvrnite se
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Nokia 
Priroda je iznad Boga.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 
bog je priroda  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49842
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S24
@Reloader

jeste, ali ja bih rekao da je osnova magije manipulacija vremenom, jer se sve te energije koje si nabrojao nalaze u njemu. U svakoj sekundi lezi energija koja moze da se potrosi

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
@Reloader

jeste, ali ja bih rekao da je osnova magije manipulacija vremenom, jer se sve te energije koje si nabrojao nalaze u njemu. U svakoj sekundi lezi energija koja moze da se potrosi

Smile

Време је уско везано за кретање, ако нема кретања нема ни времена, стога је магија манипулација кретања.

manipulise ljudskim psihama....svima onima kojima se da manipulisati
povrsno poznajem magiju?
ne!
ja nju ne priznajem samim tim nemogu ni da je poznajem Smile

celoga zivota slabasan um traga za magijom koja ce mu preokrenuti zivot..ali ne vidi ono sto se jasno vidi..magija je svuda oko nas..u radjanju deteta..u nacinu kako biljak raste...u raznolikosti kontinenata...zivota i svega sto bitise na kugli zemaljskoj Smile

magija je nas dragi bog...njegova ljubav prema nama...pokretacka snaga svog univerzuma!!!

magija je sto postojimo onakvi kakvi smo....

mnoge knjige sam procitala na tu temu dok sam bila zaludjena klinka....dok sam verovala u price kao ove ovde...

niko do boga ne vlada ovim silama...

niko do sada kao bog nije dao da uzivamo u magiji...koja nas okruzuje

na pogresnom mestu je trazite..ona je oko vas...osvrnite se

Ако је не признајеш, чему онда оволико твојих коментара на овој теми? То што си хтела да нам кажеш (да је не признајеш) си могла изразити у једном посту. Али у теби очигледно влада жеља да и другог увериш у оно што ти верујеш по логици "што више нас верује у нешто, то сам сигурнија у то". Али у људској психи постоји неизбрисива свест о постојању магије, као и о постојању Бога. Она која ће те увек терати да сумњаш.

Нико овде не трага за "магијом која ће му преокренути живот" нити (надам се) гледа видовиту Зорку као репер за магију. Ово о чему ми овде причамо је далеко више од материјалних земаљских ствари и побуда.

Све то што си навела око нас је природа, а вештачко кретање природне енергије је магија.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 3460
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Joj, joj...
Povratak prirodi... To, bese, teorija Rusoa?  Da, da... Bice da sam u pravu.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 01:59:13
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.