Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Jul 2025, 06:13:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vjerska tolerancija  (Pročitano 22859 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung S7220
Sto ne znaci da ne bi mogli da se promenimo
Takve promjene nose sa sobom i promjene iz ostalih svera zivota. Nose sa sobom i zaboravljanje nacionalnog identiteta i slavne istorije. Mislim da to niko ne bi zelio.  Smile
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
Znaci ja i ti se ponovo vracamo na staru pricu Vladice. Ti vidis svoj nacionalni identitet i istoriju definisane kroc versku i nacionalnu mrznju i smatras to necim sto se ne sme promeniti jer definise Srbe?? E pa po meni definise najgore medju nama i tuzno je kada iznova citam i srecem ljude na ovom forumu koji sa svojih nepunih 20 godina ponavljaju takve maloumne recenice. Nasa slavna istorija nije slavna jer smo mrzeli i unistavali nego sto smo gradili i obnavljali. I ako je sve to cena sto si ti nabrojao da bi prihvatili druge ljude i ziveli zajedno - ne vidim nikakav problem to da uradim i znam da nisam jedini koji bi to uradio. Isto tako znam da onaj koji oprasta i prihvata nikada ne gubi nista vec dobija - a ako si u nedoumici o tome sto pricam procitaj Novi Zavet i poslusaj Hristove reci ako vec hoces da se pozivas na naciju i tradiciju.
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Apple Iphone 8+
Znaci ja i ti se ponovo vracamo na staru pricu Vladice. Ti vidis svoj nacionalni identitet i istoriju definisane kroc versku i nacionalnu mrznju i smatras to necim sto se ne sme promeniti jer definise Srbe?? E pa po meni definise najgore medju nama i tuzno je kada iznova citam i srecem ljude na ovom forumu koji sa svojih nepunih 20 godina ponavljaju takve maloumne recenice. Nasa slavna istorija nije slavna jer smo mrzeli i unistavali nego sto smo gradili i obnavljali. I ako je sve to cena sto si ti nabrojao da bi prihvatili druge ljude i ziveli zajedno - ne vidim nikakav problem to da uradim i znam da nisam jedini koji bi to uradio. Isto tako znam da onaj koji oprasta i prihvata nikada ne gubi nista vec dobija - a ako si u nedoumici o tome sto pricam procitaj Novi Zavet i poslusaj Hristove reci ako vec hoces da se pozivas na naciju i tradiciju.

lepo receno Smile
a i opet ponavljam da smo mi najtolerantniji od svih tako da... Smile
IP sačuvana
social share
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Evo ga, opet ide....

Sad ja pitam kako se to vi najtolerantniji od svih? Zar to opet nije ista priča o "superiornijim" obilježjima "vas" u odnosu na "nas" i sve druge?

I kako uopće možeš bit "tolerantniji" od nekog? Tu nema gradacije - ili si tolerantan ili nisi. I tolerancija nije kolektivno obilježje - to je osobina svakog pojedinca... kako jedan narod ili neka nacionalna ili vjerska skupina može bit generalno "tolerantniji" od nekog drugog naroda ili nacionalne ili vjerske skupine...
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ko npr. pop đujić koji je bio toliko tolerantan da je dobio nadimak "tole"
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Apple Iphone 8+
da da
zato i kad se srpkinja udaje za katolika mora da menja veru itd
bas su ostali tolerantni... u pm
IP sačuvana
social share
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
A majke ti mile...

Pa o čemu ti pričaš? O čemu?

Ako se katolik želi oženit pravoslavkom, i to u pravoslavnoj crkvi, po pravoslavnom obredu - on ne mora mijenjat vjeru? Znači, pravoslavni crkveni obred predviđa vjenčanje inovjerca sa pravoslavnim vjernikom?

Bogami, to nisam znao....
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ne mora jer ako je hrvat on je zapravo srbin Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Apple Iphone 8+

haha
pa da Smile
jeste , moze ustasa u pravoslavnoj da se zeni jer je priznata katolicka od pravoslavne,al ja pricam za ribe a ne za muskarce koji teraju ne otvoreno al pomuklo kako to hrvati znaju da se zeni u katolickoj crkvi u najmanju ruku
da ne pricamo da promeni veru
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

haha
pa da Smile
jeste , moze ustasa u pravoslavnoj da se zeni jer je priznata katolicka od pravoslavne,al ja pricam za ribe a ne za muskarce koji teraju ne otvoreno al pomuklo kako to hrvati znaju da se zeni u katolickoj crkvi u najmanju ruku
da ne pricamo da promeni veru

ništa se ti ne boj
ako katolička crkva i je tolerantna roditelji nisu tako da teško da koji hrvat oženi srpkinju ili da se hrvatica uda za srbina
tako da nema opasnosti za vaše ribe
slobodno bari ako možeš Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Jul 2025, 06:13:20
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.