Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 14:38:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vjerska tolerancija  (Pročitano 23323 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
Procitaj sta si napisao ...

'МА да зато треба да допустимо да Београдом и Бања Луком слободно шетају овакви ликови...ФУЈ, ужас, одвратно...ови свештеници бар нису пи"ке да крију лица ко ове муслиманчине...

....pa razmisli sta sam rekao i zbog cega. Ako ne vidis nista lose u svom pisanju onda niko ne moze da ti pomogne.
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Nisam zgodan,al sam zato nezgodan!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6249
Zastava Konoba kod Goce i Renata
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung Note 10+
To su navodno monasi,slika je štelka.
I ta slika mogla bi da se obrise,isto kao i onaj plakat za Srebrenicu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Sta reci osim da cete me naterati da bacim jedan lock ako nastaviti sa raznoraznim kacenjem slika i prepucavanjima.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Децкз 999 - Само не дозвољавам да ми неко пљује по религији и по свештенству моје цркве а ако ти видиш нешто лоше у томе онда је теби потребна стручна помоћ...али ти си ми већ показао своје антисрпске ставове па "донекле" схватам твоје коментаре....

доста од мене по том питању!

Дутцх: ко је ставио плакат за Сребреницу...нисам видео то?
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
                                           Ukrao milodar iz pravoslavne crkve

Datum objave 17.10.2006 17:27

PULA - U noći s nedjelje na ponedjeljak provaljeno je u pravoslavnu crkvu Sv. Nikole u Ulici Castropola.

Za sada nepoznati počinitelj preskočio je ogradu koja crkveno dvorište dijeli od ceste, obio prozor i iz unutrašnjosti crkve, iz posude za milodare, ukrao nekoliko stotina kuna u papirnatim novčanicama i kovanicama.

- U tijeku je konzervacija ikonostasa iz 18. stoljeća te su zapravo konzervatori uočili da je novac, inače namijenjen upravo obnovi crkve, ukraden. Riječ je o najviše 300-400 kuna, a najvjerojatnije je netko vidio da se novac stalno nalazi na tom mjestu - izjavio je Goran Petković, jerej Srpske pravoslavne crkvene općine Peroj, pod čijom je nadležnošću ova pulska crkvica u pulskoj starogradskoj jezgri.

Bizantska crkva iz 6. stoljeća, koja je u 16. stoljeću prepuštena na korištenje pravoslavnoj zajednici, nema posebne mjere zaštite, pa su čak i prozori, smješteni relativno nisko, bez rešetaka.

- Prava je sreća što ništa osim prozora nije oštećeno. Međutim, u samoj crkvi nema nekih posebno vrijednih predmeta, s obzirom na to da je sve što je vrijedilo već opljačkano 1993. godine - rekao je Petković, koji je u Peroju tek godinu dana pa mu nisu poznati detalji navedne pljačke. U toj je provali, čiji počinitelji nisu pronađeni, ukradeno 10-ak ikona iz 16. stoljeća, putir od pozlaćenog srebra i vrijedne knjige.

- Ovaj put očito u pitanju nije velik zločin, a uzdam se da će počinitelju Gospod prosvijetliti um, dok je sve ostalo u Božjim rukama - zaključio je jerej Petković.

http://www.jutarnji.hr/istra_i_primorje/clanak/art-2006,10,17,krada_milodar,46770.jl

Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
SonyEricsson k800i i D820
O5 si lupio,cenovnik postoji,ali svestenici i ne naplate,kad se nema para,dovoljno je samo reci.
A jedno je kad platis neki crkveni obred,a drugo kad nekog zloastavljas,silijes i onda ocitas 50 Oce nas das neku kintu i svestenik ti oprosti,kakva je to vera?
Trgovinska?
Dutch kada bi ti ista znao o katolickoj Crkvi bilo bi lakse.....A sta je bilo ono u Srbiji gdje onaj jedan pop zaostavljao djete,ili u Grckoj gdje je pop sakrivao kokain u Crkvi...zato molim te oslobodi se malo i pricaj kako je i u pravoslavnoj.Ja nisam rekao da tih ludjaka nepostoji u Katolickoj crkvi ali da se cjela Crkva gleda zbog tih kretena onda stvarno neznam.I da znas malo bolje u Katolickoj Crkvi ti nigdje nemoras da dajes pare,i nema nikakav cjenovnik a ja dobro znam da je bilo u Srbiji toga da Pop nije htio da krsti djete jer roditelji nisu imali para....I molim te ako neznas i nemas pojma onda nepricaj....to sto kod Katolicke Crkve ispovjedanje ima to je najbolja stvar sto postoji....tu iskljucivo ides ako si shvatio da si nesto pogrijesio i zelis oprost.I tu ti nijedan svecenik ne kaze da si sada bez grijehova nego   je to vise sluzi samom covjeku da vidi i da sazna gdje je grijesio,a svecenik samo kaze koje molitve za koji grijeh molis....vama je vise u krvi to da mrzite sve osim Pravoslavne Crkve a nikada se nepitate kako je to i sta je,cisto bi sumnjao da ste ikada usli u jednu Katolicku Crkvu.Bio sam u Beogradu u onoj Crkvi Svetog Save ja mislim ona bjela ljepa,i ja ako se zelim pomoliti idem u svaku Crkvu jer se tu osjecam blize bogu....vi to nikako da shvatite....
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
vama je vise u krvi to da mrzite sve osim Pravoslavne Crkve a nikada se nepitate kako je to i sta je,cisto bi sumnjao da ste ikada usli u jednu Katolicku Crkvu.Bio sam u Beogradu u onoj Crkvi Svetog Save ja mislim ona bjela ljepa,i ja ako se zelim pomoliti idem u svaku Crkvu jer se tu osjecam blize bogu....vi to nikako da shvatite....

Drago mi je da si posetio Crkvu Svetog Save,   Smile
ali odakle ti ta ideja da je nama više u krvi da mrzimo sve osim Pravoslavne crkve. Pazi taj govor: više u krvi da mrzimo... ne shvatam te uopšte?
to jedino mogu protumačiti kao svaljivanje krivice, ja sam kriv ali je onaj tamo mnogo gori,
 iz svoje pozicije uopšte nisi u mogućnosti bilo kome da sudiš  Smile
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Nisam zgodan,al sam zato nezgodan!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6249
Zastava Konoba kod Goce i Renata
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung Note 10+
tiger ne potezi pitanja koja su suvise bolna za vasu crkvu.
Pa koliko godisnje ima silovanja i zlostavljanja decaka koja su pocinila vasi svestenici?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Koliko god hoćeš... a to su samo oni koji su otkriveni...

A kakve to ima veze sa Crkvom kao institucijom?

Hoćeš reć da su svećenici neke druge crkve ili denominacije automatski cijepljeni od takvih ekscesa i sklonosti?

Ne bih baš rekao...
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung S7220
Svi ljudi su gresni. Neki manje, neki vise. Svestenici i vjernici bilo kojih vjera su gresni. Ne treba se iscudjavati, tome. Samo je Bog bezgresan. Katolici vjeruju da je boziji predstavnik na zemlji bezgresan i u tome ja vidim jos jednu manu Katolicke vjere. Uostalom, zbog toga i nisam katolik. Mislim da bi se trebali u ovoj temi usredsrediti na vjersku toleranciju, a postoji toliko drugih tema na kojima mozemo pricati o vjerama...

tiger2005 koliko vidim ti upravo pricas o grijesima svestenika, a vjerujes da je Papa bezgresan.
« Poslednja izmena: 23. Okt 2006, 23:31:02 od vlado85 »
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 14:38:12
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.