Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 23:10:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vjerska tolerancija  (Pročitano 23069 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Apple 15
Koga briga ko je bio prvi...

#$@#$^#@^ ti komplekse..  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
posto ste ovde u ovoj temi jako dobro pokazali sta je vjerska netolerancija , bili iko mogo da kaze sta je vijerska tolerancija ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Nisam zgodan,al sam zato nezgodan!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6249
Zastava Konoba kod Goce i Renata
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung Note 10+
Moze li mi itko reci kako je to Pravoslavna Crkva najstarija kada bio prvi Papa Petrus koji je bio jedan od 12 apostola....
I molim vas ako imate ista o dokumenata gdje to tocno pise da je Pravoslavna Crkva najstarija,ako to tvrdite onda stvarno malo citaj te knjige....Svi mi znamo gdje je bio Centar Kriscana(Rim) i kako je doslo u 1054 do djelenja,obe Crkve koje su se razvijale,jedna na zapadu a druga na Istoku a bile su jedna....pa kada su osjetili moc i kada tu moc su htjeli onda zauzeti za sebe....

Malko se informisi o istoriji.
Do razdvajanja je doslo 1054. godine,upravo zbog politike,rimski patrijarsi su se toliko odmetnuli i politicki ojacali da su resili da se odvoje,mada ima tu jos mnogo stvari...
nakon razdvanjanja su ustvrdili svoju dogmu,koja se razlikovala od dotadasnjeg,odnosno uveli su 52 jeresi(ako gresim u broju neka me neko ispravi).
A jedna knjiga iz 1049. godine Damjana Petrusa koji govori upravo o tom periodu Katoličke crkve, odmah posle razlaza istočne i zapadne crkve. Govori o korupciji, o bludu, o kriminalu, prosto imali biste utisak da je to siže za neki horor film savremenih junaka.

« Poslednja izmena: 21. Okt 2006, 14:03:53 od Dutch »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Apple Iphone 8+
Moze li mi itko reci kako je to Pravoslavna Crkva najstarija kada bio prvi Papa Petrus koji je bio jedan od 12 apostola....
I molim vas ako imate ista o dokumenata gdje to tocno pise da je Pravoslavna Crkva najstarija,ako to tvrdite onda stvarno malo citaj te knjige....Svi mi znamo gdje je bio Centar Kriscana(Rim) i kako je doslo u 1054 do djelenja,obe Crkve koje su se razvijale,jedna na zapadu a druga na Istoku a bile su jedna....pa kada su osjetili moc i kada tu moc su htjeli onda zauzeti za sebe....

Do razdvajanja je doslo 1054. godine,upravo zbog politike,rimski patrijarsi su se toliko odmetnuli i politicki ojacali da su resili da se odvoje,mada ima tu jos mnogo stvari...
nakon razdvanjanja su ustvrdili svoju dogmu,koja se razlikovala od dotadasnjeg,odnosno uveli su 52 jeresi(ako gresim u broju neka me neko ispravi).
A jedna knjiga iz 1049. godine Damjana Petrusa koji govori upravo o tom periodu Katoličke crkve, odmah posle razlaza istočne i zapadne crkve. Govori o korupciji, o bludu, o kriminalu, prosto imali biste utisak da je to siže za neki horor film savremenih junaka.

tako je Smile
ima i misljenja da su masoni videvsi kako jaca pravoslavlje izmislili papu i odvojili katolicku tj novu crkvu..ali to je opet
another story of love Smile
IP sačuvana
social share
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
SonyEricsson k800i i D820

tako je Smile
ima i misljenja da su masoni videvsi kako jaca pravoslavlje izmislili papu i odvojili katolicku tj novu crkvu..ali to je opet
another story of love Smile
Hahahahahahaha,pa Papa je postojao i prije Pravoslavne crkve moj V3K4,a sjediste jedne crkve jedine crkve koja je bila u ta doba prije 1054 je bila u Rimu(Vatikanu).

I Dutch od koga je se to Riim i Papa odvojili kada dan danas su oni jos na istome mjestu....ja kako znam Pravoslavna Crkva je se u Bizantiji razvijala,ili u istocnom bloku tadasnjeg Svijeta,a u to vrijeme je bio Rim jos uvijek centar Kriscana.Ali kako god svako ima svoju Crkvu i po dogmi su i Pravoslavna i Katolicka Crkva veoma slicne skoro iste.Samo sto ih polozaj i ti narodi koji zive na podruciju razlikuje!
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
o cemu vi trabunjate sacuvaj me boze..... a svet nije postojao pre hriscanstva - istorija poconje da se pise od Hristovog rodjenja pa naovamo.  Smile
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung S7220
Pravoslavna i Katolicka Crkva veoma slicne skoro iste.Samo sto ih polozaj i ti narodi koji zive na podruciju razlikuje!
Covjek je rekao i ostao ziv!!! Ovo govori o tome koliko poznajes svoju vjeru, a ne nasu. Sa tobom se ne vrijedi raspravljati jer nemas osnovno znanje o veoma bitnim stvarima. Ovaj moj post nije protiv tolerancije, nego protiv tebe, odnosno tvog skromnog znanja.
Ajde sto katolicku crkvu prati toliko nepravilnosti i nemoralnosti u to ne ulazim, to su vijernici odabrali i treba ih postovati, ali da neko ne moze da primjeti razliku, to je necuveno! I nemoj molim te da mi sada pricas neke price, kako nisi mislio tako...  Smile
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
SonyEricsson k800i i D820
Pravoslavna i Katolicka Crkva veoma slicne skoro iste.Samo sto ih polozaj i ti narodi koji zive na podruciju razlikuje!
Covjek je rekao i ostao ziv!!! Ovo govori o tome koliko poznajes svoju vjeru, a ne nasu. Sa tobom se ne vrijedi raspravljati jer nemas osnovno znanje o veoma bitnim stvarima. Ovaj moj post nije protiv tolerancije, nego protiv tebe, odnosno tvog skromnog znanja.
Ajde sto katolicku crkvu prati toliko nepravilnosti i nemoralnosti u to ne ulazim, to su vijernici odabrali i treba ih postovati, ali da neko ne moze da primjeti razliku, to je necuveno! I nemoj molim te da mi sada pricas neke price, kako nisi mislio tako...  Smile

Sto se ti pravis pametan,aj aj...navedi mi razlike tih crkava ne po strukturi vladanja nego po teoloskim.Teoloskih razlika nema jednostavno dali ti to razumio ili ne tvoj problem ili bolje receno tvoje neznanje!
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 297
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
tiger je korektan i zeli da diskutuje u granicama korektnosti. nazalost, to ne mogu reci za ostale ucesnike diskusije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Nisam zgodan,al sam zato nezgodan!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6249
Zastava Konoba kod Goce i Renata
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung Note 10+
Kazes papa,u stvari on je rimski episkop,pa leop odvojili se,otisli u jeretike,izmislili svoju dogmu.
Tiger raspitaj se malo i prouci razlike izmedju nasih dogmi,katolici imaju 52 jeresi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 23:10:49
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.