Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 16:18:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vjerska tolerancija  (Pročitano 23152 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
LG 4X HD
Citat
islamu židovi i kršćani nisu nevjernici
Ti prichash o nekoj teoriji,u praksi muslimani smatraju nevernikom svakoga ko nije musliman,i hrishcane i jevreje i svakog drugog.
Kad smo vec kod tolerancije...Abdul Rahman,Avganistanac koji je preshao u hrishcanstvo osudjem je na smrt zbog tog svog postupka.I ne prichamo o istoriji nego o sadashnjosti.Rahman je dobio azil u Italiji,pa su tolerantni muslimani oteli italijanskog fotoreportera Gabrijela Torsela i hoce da ga zamene za Rahmana da bi mogli da izvrshe kaznu nad njim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
što se tiče ateista koji svoje uvjerenje upravo i brane na način pogledaj šta su sve vjernici u ime svoje vjere napravili mislim da su još veće zlo u svijetu nevjernici u ime niskih ljudskih pobuda (novca) napravili

jeste.. konkviskadori su bili nevernici, nevernici su osvajali i indiji i afriku... Smile
nevernici su imali inkviziciju i drzali vekovima evropu u mraku...
nevernici su spaljivali anticke zapise... od medicine, preko filosofije do tehnickih nauka...
nevernici su proganjali Jevreje i Mavre i svakoga ko se nije krstio ko oni.. jeste.. u pravu si...
nevernici su krivi za sve... Smile

pa npr.konkviskadori točnije pizzarova ekipa su sve bili sitni lopovi, kriminalci a on je bio bivši uzgajivač svinja tako da baš oni i nisu neki reprezentativni predstavnici katoličke crkve. oni su radili za interes španjolske krune. prije će biti da su oni ateisti jer ih je samo zlato zanimalo.

ovo ostalo si u pravu. točno to su bili nevjernici. nipošto nisu bili pravi vjernici. svatko se može služiti bogom i vjerom i govoriti da razno razna zlodjela čini u njihovo ime ali to nisu pravi vjernici nego upravo nevjernici.

isto kao i bibliju i kuran tumače na razno razne načine pogotovo neke ekstremne skupine ali to sigurno nije u duhu islama
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Citat
što se tiče ateista koji svoje uvjerenje upravo i brane na način pogledaj šta su sve vjernici u ime svoje vjere napravili mislim da su još veće zlo u svijetu nevjernici u ime niskih ljudskih pobuda (novca) napravili

jeste.. konkviskadori su bili nevernici, nevernici su osvajali i indiji i afriku... Smile
nevernici su spaljivali anticke zapise... od medicine, preko filosofije do tehnickih nauka...
nevernici su proganjali Jevreje i Mavre i svakoga ko se nije krstio ko oni.. jeste.. u pravu si...

Interesantno.

Iz tvojih je postova i više nego očito da imaš neke nerješene probleme u vezi katoličanstva koje je, kako se čini, izravno odgovorno za većinu zla koje se dogodilo na svijetu od 1054. naovamo.

Istovremeno se bez problema uključuješ o raspravu o vjerskoj toleranciji.

Zaključak - pojam vjerske tolerancije za tebe znači = katolici su krivi za sve.

Jesam li pravilno zaključio?
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
Ja ipak mislim da su vanzemaljci krivi za sve  Smile Smile
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
 Smile
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
LG 4X HD
Ja ipak mislim da su vanzemaljci krivi za sve  Smile Smile
pogreshno si napisao....VanZemljaci  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
D trut is aut der, bre  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Apple Iphone 8+
vanzemljaci
ma nek zivi koji gde hoce
IP sačuvana
social share
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Apple 15
Citat

Interesantno.

Iz tvojih je postova i više nego očito da imaš neke nerješene probleme u vezi katoličanstva koje je, kako se čini, izravno odgovorno za većinu zla koje se dogodilo na svijetu od 1054. naovamo.

Istovremeno se bez problema uključuješ o raspravu o vjerskoj toleranciji.

Zaključak - pojam vjerske tolerancije za tebe znači = katolici su krivi za sve.

Jesam li pravilno zaključio?

Nisam ja kriva sto je katolicka crkva zelela da se mesa u sve...
Umesto da bude u sluzbi naroda, crkva je zelela da vlada tim narodom...
Ja ne znam sta vas uce na veronauci, ali to je jedna poprilicno okrnjena slika istorije...
Vizantinski vladari su pravoslavnu crkvu drzali pod svojom sapom i veoma sam ih zahvalna na tome... Kada je ta sapa skinuta, tj. 300 godina pod Turcima i najnoviji post-komunisticki period, i pravoslavna crkva je pocela da se mesa u politiku...
A crkvi... katolickoj, pravoslavnoj, muslimanima, hindusima, budistima, satanistima... nevazno... nije mesto u politici.. tacka...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Apple Iphone 8+
pravoslavlje u srbiji a i u bosni i na balkanu uopste je nazadovalo i unisteno maltene vise za vreme komunjara nego za 500god zivljenja pod turcima!
a sve je vise nevernika i ateista, znaci i oni moraju da budu tolerantni prema ostalim verama
IP sačuvana
social share
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 16:18:34
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.