Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 18:28:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vjerska tolerancija  (Pročitano 22920 puta)
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Apple Iphone 8+
ја бих више волео да у целој БиХ постоје само цркве (православне,католичке,евангелистичке,протестантске...) само да нема џамија...ипак ми верујемо у једног истог Бога и веру... Хришћанство је хришћанство...

da ali bi to znacilo da se oni vrate ponovo u pravoslavlje iz kojeg su se odvojili 1054god posle hrista!
ali to sto ti kazes je previse sovinisticki nastrojeno sto se tice dzamija jbg ne moze se istorija promeniti bili su turci ovde i to je fakat! i ja bi voleo da ih nema i kako kaze twice da rice svakih 2h jer mene iritira ja ih slusam pola vas i ne slusa te dzamije jer zivi u srbiji!
a ako je neko tolerantan onda smo to mi pravoslavci ko kaze ista drugo laze!!!
IP sačuvana
social share
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja sam vec negdje napisala-ok je da se dzamije grade u Sa na mjestima gdje su nekada bile,ali da se prave na mjestima koja za to apsolutno nisu predvidjena,to je van pameti .....sto ne naprave teniski teren?ili jednostavno djeciji park? pa djeca se danas nemaju gddje igrati,sve od debila na vlasti...
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Apple Iphone 8+
Ja sam vec negdje napisala-ok je da se dzamije grade u Sa na mjestima gdje su nekada bile,ali da se prave na mjestima koja za to apsolutno nisu predvidjena,to je van pameti .....sto ne naprave teniski teren?ili jednostavno djeciji park? pa djeca se danas nemaju gddje igrati,sve od debila na vlasti...
tako i jeste + da ljudi i idu u te dzamije ne bi nista rekao al su vecito prazen
kao donacija sejka ovog ili onog
daj...
IP sačuvana
social share
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
tako i jeste + da ljudi i idu u te dzamije ne bi nista rekao al su vecito prazen
kao donacija sejka ovog ili onog
daj...

ma ja,kao trebaju im,evo recimo,sad za Ramazan,sve sami vjernici....a cijelu godinu zjapi dzamija prazna...dddd... Smile Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Apple Iphone 8+
+ sto locu i puse itd itd pa vidim ja sta oni rade zivim s njima u gradu uceram im ja
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
strasno.... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
+ sto locu i puse itd itd pa vidim ja sta oni rade zivim s njima u gradu uceram im ja

uceras im?? odakle si ti bog te mazno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia ispo iz modu
ја бих више волео да у целој БиХ постоје само цркве (православне,католичке,евангелистичке,протестантске...) само да нема џамија...ипак ми верујемо у једног истог Бога и веру... Хришћанство је хришћанство...

da ali bi to znacilo da se oni vrate ponovo u pravoslavlje iz kojeg su se odvojili 1054god posle hrista!
ali to sto ti kazes je previse sovinisticki nastrojeno sto se tice dzamija jbg ne moze se istorija promeniti bili su turci ovde i to je fakat! i ja bi voleo da ih nema i kako kaze twice da rice svakih 2h jer mene iritira ja ih slusam pola vas i ne slusa te dzamije jer zivi u srbiji!
a ako je neko tolerantan onda smo to mi pravoslavci ko kaze ista drugo laze!!!

ma rokni ga zoljom sta on tebi ima da riche govedo lojavo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 297
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
moram da vas razocaram: dzamije nisu prazne, nego su uvek pune. zato sto turaka ima ko govana, a i mlogo se brzo razmnozavaju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
LG 4X HD
Citat
katoličanstvo i je najtolerantnija religija, najprogonjeniji su kroz povijest uvijek bili katolici

Smile Smile Smile Smile

duhovito nema shta
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 18:28:25
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.