Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Visemesecna ekoloska katastrofa - Krivac visi standard  (Pročitano 8765 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 361
Koja fontana na Trgu republike?
Ona sto je ranije bila pored trafike, koja je takodje uklonjena.

I sta ce ti koji djavo jonizator vazduha?
Pa da ga cisti, valjda... Smile
« Poslednja izmena: 17. Jan 2020, 11:23:40 od crnobradi25 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Ta nije radila jedno 20 godina, sta pricas Smile A posebno ne radi zimi.

Citat
Pa da ga cisti, valjda...

Nope.

"MOJA DECA ŽIVE U NAJZAGEĐENIJEM DELU GRADA, VUKANA IZVODIMO NAPOLJE" Vučić o zagađenju: Postoji realan problem, ali postoji i groteskna kampanja

17.01.2020. 09:29

Predsednik Aleksandar Vučić rekao je da postoji realan problem sa zagađenjem vazduha u Srbiji, ali je rekao i da postoji kampanja širenja panike, "koja je ponekad groteskna".

- Postoji panika, i vi je širite, i svi je šire, mislim na sve ljude koji učestvuju u vođenju kampanje. Postoji realan problem, naravno, ali postoji i kampanja, koja je ponekad groteskna. Postoji i realan problem koji postoji više decenija, postoji i u Milanu, na primer, koji je jedan od najrazvijenih evropskih gradova. - rekao je Vučić, i dodao: "Uopšte ne želim opravdanje, želim rešenje".

"Ja sam kriv i za maglu"

On je dodao da i njegova deca žive u najzagađenijem delu Srbije, Novom Beogradu.

-Moja deca žive na Novom Beograda, Vukana (mlađeg sina, prim. nov.) izvodimo napolje. Vi danas imate i globalno zagrevanje i neuporedivo veći nivo drumskog saobraćaja. oko 20 odsto zagađenja dolazi od drumskog saobraćaja. Danas u Beogradu imate 650.000 automobila, što je duplo više nego pre 10 godina. U Centralnoj Srbiji imate veliki broj EURO 3 i EURO 4 motorima - rrekao je predsednik, koji je naglasio da je preporučio Vladi da zabrani uvoz ovih automobila.

Govoreći o EPS, koji se percipira kao jedan od najvećih zagađivača, predsednik je rekao koliko je novca uloženo u ekološke standarde, i najavio nova ulaganja. On je pomenuo i mini hidroelektrane kao jedan od potencijalnog izvora zelene energije i da treba postaviti pitanje - da li hoćemo zelenu energiju ili ne.

"Izmišljate da osećate zagađenje"

Predsednik je govorio i o reakciji Vlade Srbije na zagađenje vazduha, ali i o subjektivno osećaju zagađenja.

- Za neke bi bolje bilo da ne izlaze u javnost. Ja sam zamolio Anu i pitao je li čovek živ (misleći na Trivana). Vidim da ljudi misle da se nešpto poslebno događa, a ništa se ne događa. Ako je pitanje da li svi radimo svoj posao, ne radimo ga uvek. Nema mesta panici, to je najvažnije za ljude da rade. Ja kao srčani bolesnik nisam osetio probleme sa vazduhom. Izmišljate da vi osećate (obraćajući se Jovani Joksimović). Ne bih imao problem da kažem da osećam - rekao je Vučić.

Dobar deo investicija, rekao je Vučić, je već započet, ali to nije i neće biti dovoljno.

- U Nemačkoj je donesen plan da se rastereti drumski saobraćaj, u železnicu je uloženo je 86 milijardi evra. Mi ćemo uložiti tri ili četiri milijarde, računajući i ono što smo već uložili. Kad napravimo prugu Beograd-Novi Sad ja više neću ići automobilo - rekao je predsednik.

- Nemam ništa protiv Trivana, zamolio sam ga, kao što sam molio i više ministara, a to je da ne beže od odgovoronosti, pokažite marljivost, ali nemojte da kažete da je kriv neko drugi - rekao je Vučić.

Uvek je, kaže, bežao od prebacivanja odgovornosti na nekog drugog, te da ne može lokalna samouprava sama da reši ovaj problem, već to mora država da reši.

- I rešiće ga, u narednih šest do sedam godina - podvukao je Vučić.

- Ne mogu da razumem ako vam ostane 100 dana do izbora, a da vam stranački funkcuioneri idu na odmore - ja to ne razumem. I iz SNS je to, a ovi ostali se prave mrtvi, samo da prođe opasnost. Ti ljudi su. Plašite se Đilasa, neke novine se pitaju gde je Vučić slavio Novu godinu? Ja sam bio u beogradu. Ja ne razumem šta to znači, ja odme na dva tri dana, ne razumem odmore, od čega sam umoran? Živim za to da radim. Imam najveću čast da budem predsednik zemlje koju volim, i sad da traćim vreme na sunčanje i kupanje. Svako ima životne principe - rekao je Vučić.

Izvor: Blic

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
Povecan broj vozila je po meni 100 procentno izvor ovolikom zagadjenju. Nije industrija toliko krenula u Srbiji da bi mogla ovako drasticno da napravi haos.
Ja zivim u Lazarevcu, u ulici u kojoj se svi greju, ko na drva, ko na suvi ili sirovi ugalj. Devedesetih je bilo manje privatnih kuca vezanih na gradsko grejanje, a isto su radili i kop i eletrana i susara i vazduh je bio maltene kao u vazdusnoj banji, sem ako se negde ne bi zapalio kontejner xD
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
treba nam struja i nuklearke, kakav bre gas samo nuklerano i atomi, produkt vodena para
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Evo rekao je da je dogovorio sa Japancima da radi odsumporavanje u termoelektranama. Na stranu to što mi nije jasno kako je to odjednom bez projekata "dogovorio", ali to je dobar potez
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Treba staviti jonizatore vazduha

hahahhahahahaha
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
sta su ljudi nepismeni jbt...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Koja fontana na Trgu republike?
Ona sto je ranije bila pored trafike, koja je takodje uklonjena.

Ова?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Samo se gusite.

Tako nam i treba
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Баба...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.