Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Više od milion dece u SAD raste u gej porodicama  (Pročitano 16857 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.106
mob
Nokia krntija
A ko garantuje da homoseksualni roditelji neće tući svoje dijete?

Garantuje ti cela pederska zajednica. Svi pederi koji nabave dete se trude iz petnih žila da budu roditelji kakvi se samo poželeti mogu iz jednog i jedinog razloga - da bi se konačno počeli smatrati normalnim.

Uostalom, lepo piše u uvodnom postu

Neka istraživanja pokazuju da će socijalna sigurnost u kojoj odrastaju ta deca biti najznačajnija u kampanji za priznanje gej i lezbijskih brakova.

Zamisli da pederi zlostavljaju dete koje su nabavili i da se za to sazna.... Tu bi im bio kraj. Zato će oni biti svi bajni i sjajni dok ne ispune svoj cilj. A ukoliko se to desi, onda ćete videti njihovo pravo lice...
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Da, mogu da budu roditelji, ali nikada ne mogu biti otac, ili majka. A to nije isto.
Na koji način će se razvijati seksulanost kod tog deteta je posebna priča i prilično je neverovatno da neke obrasce ponašanja neće usvojiti od "roditelja".
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
mob
Motorola 
Možda da se homo-zajednica jednokratno iskaže dovoljno dobrom da se računa za usvojitelje ? Na primer,tako što će usvojiti svu onu silesiju cigančića iz sirotišta  ? Kada ne ostane niti jedan jedini neusvojen i kada se ,nakon 10-15 godišnjeg pažljivog kontrolisanja od nadležnih socijalnih službi, ( tj. ako se ) pokažu valjanim i vrednim poštovanja,prvi ću reći da sam : ZA .
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Nokia 
A ko garantuje da homoseksualni roditelji neće tući svoje dijete?

Niko.
Oni se trude da budu bolji roditelji nego heteroseksualni parovi zbo bolje promocije u medijima i medju nama ...Sto se tice toga ko je dobar roditelj  licno mislim da nema nikakve veze sa seksualnom opredeljenoscu.
Il' si sposoban ili nisi. Ili - ili. Prosto.
Ja njih gledam kao normalne, drugi ih gledaju drugacije kao nenormalne, kao izrode, kao "pobiti ih sve". Sve je stvar nase perspektive.
A opet...ko smo mi da sudimo? Ko nam je dao to bozansko ovlastenje da kao vecina sudimo i odredjujemo?

Sta cemo sa decom i osobama sa Daunovim sindromom?
To je isto jedna vrlo nesrecna kombinacija gena. Pobiti - isto?
Svi imaju pravo na zivot i opredeljenje ko ce biti.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
mob
Motorola 
Sandra,ovde nije pitanje treba li ih,ili ne treba pobiti/zabraniti im da budu to što jesu - naprotiv ! Taj ili-ili fazon zagovara njihova zajednica da bi tvrdila da su ugroženi.Suština problema je u tome što dotični sebe definišu isključivo  načinom na koji koriste delove tela ispod struka i traže da im se to prizna kao podjednako vredno korišćenju onih iznad .Lično,ne priznajem da su nečiji rektum/polni organ ravnopravni sa onim što mene određuje kao pripadnika ljudske vrste.
Uzgred,smatraš li ti normalnim ako ti osoba koju si tek upoznala,nakon desetak minuta kurtoaznog ćaskanja,posle priče o lepom/ružnom vremenu kaže : "Znaš,ja sam gej/lezbejka ." ? Koga,bre,briga sa kim se igraju rupice-boce u slobodno vreme...!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Nokia 
Nemam problem da mi neko kaze da je gej. Ako ja kazem da sam ta i ta, udata imam toliko i toliko dece , i on-ona ce reci , ja sam taj i taj , ja sam gej imam momka/devojku. Sto se mene tice savrseno.

Oni ne traze da ih odredjuju onim ispod struka mi smo ih tako kategorisali , oni traze ravnopravnost jer imaju genetski poremecaj koji ih cini gej osobama. NAMA iskljucivo smeta sa kime igraju rupice-boce, zar ne mislis tako?
U protivnom ti i ja ne bi imali ovaj razgovor Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 15.0.874.106
Sacekaj trenutak Sako, relodujem pusku  Smile

Ovaj, posto se nalazim u jezgru jelte ovoga sranja mogu reci samo ovo, ova bolest je prerasla u rak, i ko zna u sta ce da se pretvori, mozda neku kugu.  Gomila mojih profesora na faksu su bili pederi/lezbejke, i mogu reci da kao predavaci su sasvim ok, i nisu u javnosti promovisali otvoreno dok nije pokrenuta kampanja.  Sada imamo muziku, predstave, paradem, udzbenike, majce itd, koji to promovisu.  Dakle sta god oni radili u svojoj sobi u privatnosti svoje kuce, to me nije briga, ali ovo non stop trpanje da se sve mora prihvatiti, to ne postujem niti podrzavam.
Kod mene su svaki dan rasprave kako sam ja los, zatvorenog uma jer ne zelim to da podrzavam.  E sada ova relanost postaje svakim danom buducnost Srbije, a mozda i celog sveta, a to je nesto protiv cega se vredi boriti bez obzira na licna uverenja.  Kada te neko tera da radis nesto sto ne zelis, to je prisila, ali u ovom slucaju zelim da im se obije o glavu.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Nokia 
Ma opusteno, srecom po tebe 90% sveta i dalje misli tako Smile
Ili bar Srbije.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 15.0.874.106
Ma opusteno, srecom po tebe 90% sveta i dalje misli tako Smile
Ili bar Srbije.
Dobro je, to volim. Da ti rezervisem jednu lepu puskicu?
AA-12 zvuci mnogo dobro, nema trzaja  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
mob
Motorola 
oni traze ravnopravnost jer imaju genetski poremecaj koji ih cini gej osobama. NAMA iskljucivo smeta sa kime igraju rupice-boce, zar ne mislis tako?

Tu sam te čekao - p o r e m e ć a j ! Dakle,nije da je baš sve sasvim normalno...i ne - ne smeta mi trpaju li se u svojoj sobi sa čitavim hokejaškim timom / bodljikavim prasićima / leševima u poodmakloj fazi raspadanja...Onoga trenutka kada za sobom zatvorim vrata spavaće sobe ( i kažem : "Bu-ha-ha-ha..." ),smatram da nikoga ne treba da bude briga šta se tamo odigrava ( osim Gospoda/moje sopstvene savesti,kako god...).To pravo priznajem i njima,ali ne smatram da čitavo društvo mora biti prinuđeno oslobođati ih njihovih ličnih demona tako što će im reći da su oni najpoželjniji vid egzistiranja ljudskog roda u vekovima koji dolaze.Ja nemam nameru da pišam na sopstvenu naciju/državu/Sveto pismo/SPC zbog par procenata onih koji bi da mi oči iskopaju jer ih smatram zaslepljenim i bezobraznim histericima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.