Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Više od 1.000 Srba hoće da se iseli iz Sarajeva  (Pročitano 6285 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 23
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
100000 hiljada muslimana zeli da ode bilo gdje da nadje posao pa niko ne kaze da ih se protjeruje, a ko misli da se srbi terorisu u sarejevu nek ode brate u sarajevo, pricate o necemu sto citate u medijima isto sto ste do skora vjerovali da je srebrenica oslobodjena, mediji su stvar vlasti a ne stvar informisanja normalnih gradjana. U svim zemljama svijeta kad odes u sudnicu dajes zakletvu stavljajuci ruku na bibliju, zamisli da muslimani u BiH stavljaju ruku na kuran, pa mislim, ne da  bi se cijeli svijet digo nego citava vasiona, cudan je ovaj svijet
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Zastava in the back of your mind ;-)
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Srebrenica jeste oslobodjena od Oricevih bandi.

To sto je prilikom oslobadjanaj doslo do brutalne i nedopustive odmazde i nad ratnicima maldjim od 18 godina ne menaj cinjenicu oslobodjenja.

Licno nemam nista protiv streljanja ratnih zaroblejnika za koje se pouzdano zna da su prethodno cinili ratne zlocine -- znam da je i to ratni zlocin, ali u etickom smislu (premda ne i juridickom)  jedan potire  drugi --

medjutim Srebrenicke muslimanske ratnike mladje od 18 godina je mozda trebalo razmeniti za srpsko roblje koje je grcevito pokusavalo da se evakuise iz mudzahedinskog Sarajeva.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

ne sam Safete

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 188
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 7560s

To sto je prilikom oslobadjanaj doslo do brutalne i nedopustive odmazde i nad ratnicima maldjim od 18 godina ne menaj cinjenicu oslobodjenja.

Licno nemam nista protiv streljanja ratnih zaroblejnika za koje se pouzdano zna da su prethodno cinili ratne zlocine -- znam da je i to ratni zlocin, ali u etickom smislu (premda ne i juridickom) jedan potire drugi --

medjutim Srebrenicke muslimanske ratnike mladje od 18 godina je mozda trebalo razmeniti za srpsko roblje koje je grcevito pokusavalo da se evakuise iz mudzahedinskog Sarajeva.

Naravno da se i ovaj post ne razlikuje od tvojih proslih.
Ako tako sagledavas stvari i opravdavas ubistva(a opravdavas)zasto onda kukas za zbog navodnih ubistava Srba oko Srebrenice,od strane branioca Srebrenice Nasera O.
Ako si za streljanje zarobljenika,da li to znaci da ti je krivo sto nisu pobijeni Srbi koji su bili u Sarajevu.

Nemoras se truditi da mi odgovoris,znam da ti to predstavlja izuzetan napor i proizvodi glavobolju.Jer za normalan odgovor mozak mora imati vise vijuga od Aspirina. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7

Licno nemam nista protiv streljanja ratnih zaroblejnika za koje se pouzdano zna da su prethodno cinili ratne zlocine -- znam da je i to ratni zlocin, ali u etickom smislu (premda ne i juridickom) jedan potire drugi --

Ako tako sagledavas stvari i opravdavas ubistva(a opravdavas)zasto onda kukas za zbog navodnih ubistava Srba oko Srebrenice,od strane branioca Srebrenice Nasera O.
Ako si za streljanje zarobljenika,da li to znaci da ti je krivo sto nisu pobijeni Srbi koji su bili u Sarajevu.

Nemoras se truditi da mi odgovoris,znam da ti to predstavlja izuzetan napor i proizvodi glavobolju.Jer za normalan odgovor mozak mora imati vise vijuga od Aspirina. Smile

Izuzetan napor predstavlja jedino da se ne izbljujem od smrada koji za sobom ostavljas, ti koji se valjas u sopstvenim izmetinama.

Sudeci po tvom primeru, uopste me ne cudi da je za tvoje ko-religioniste sveta, tj. tabuizirana zivotinja svinja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

ne sam Safete

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 188
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 7560s

Izuzetan napor predstavlja jedino da se ne izbljujem od smrada koji za sobom ostavljas, ti koji se valjas u sopstvenim izmetinama.

Sudeci po tvom primeru, uopste me ne cudi da je za tvoje ko-religioniste sveta, tj. tabuizirana zivotinja svinja.

Mislim da nema smisla za ovakvim rijecnikom.Svoju indiferentnost na ovoj temi nebi trebao da nadomjestis uvredama.Jeste bolno,ali istina je najbolji lijek i odlican podstrek da se narodi prestanu mirziti i okrenu se buducnosti.A buducnost nam je dodijelila da zivimo zajedno,i sto to prije shvate usijane glave,kao sto je tvoja,svima ce biti bolje.Nemoj da mislis da su srbi(figurativno receno)jedna dobra plavusa sa izvajanim tijelom a ostatak naroda (ponovo figurativno receno)zaljubljeni tinejdjer pa po svaku cijenu zeli biti sa tom plavusom.Ne.Varas se ako tako mislis,ali zajedno nam je sudjeno,pa kad mora daj da ucinimo sitaciju sto snosljivijom i da se okrenemo poslu.
Mislim da neces shvatiti poruku,ali morao sam , pokusati da objasnim,i dok je takvih koji imaju posao i lijepu kucu,kjoi huskaju sirotinju,imat cemo problem.Ali budi siguran da ce narod progledati.Vec se budi polako.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Nemas ti zasto meni da saljes svoje sumanute mudzahedinske propagandne poruke posto si prethodno pobljuvao polovinu izmetina iz septicke jame svoje suplje glave i ogadio svaku komuniakciju sa tobom.

Anyway, za kretene koji samo kapiraju uproscene metafore:

Nisu danasnji muslimani Sarajeva ni isprdak Muje i Hase iz vica, a kamoli da su privlacni makar koliko jedna dronjava Fata, pa da Srbi Republike Srpske -- uz veliko gadjenje -- nekako sebe nateraju da prihvate da ostanu sa njima.

Republika Srpska ce uskoro biti slobodna, slava bogovima!

A u to kakva je ili nije moja kuca, ne guraj svoju njusku.

Niti je tebi "sudjeno" da ikada budes "zajedno" sa mnom -- ni ove godine u Kini, ni dogodine u Zapadnoj Evropi, a ni tamo gde me put bude odveo posle toga.

Taj islamski fatalizam okaci macku -- odnosno ne: bolje svom mitskom tabuiziranom pretku tj. svinji -- o rep.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

ne sam Safete

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 188
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 7560s
Nemas ti zasto meni da saljes svoje sumanute mudzahedinske propagandne poruke posto si prethodno pobljuvao polovinu izmetina iz septicke jame svoje suplje glave i ogadio svaku komuniakciju sa tobom.

Nisu danasnji muslimani Sarajeva ni isprdak Muje i Hase iz vica, a kamoli da su privlacni makar koliko jedna dronjava Fata, pa da Srbi Republike Srpske -- uz veliko gadjenje -- nekako sebe nateraju da prihvate da ostanu sa njima.

Niti je tebi "sudjeno" da ikada budes "zajedno" sa mnom -- ni ove godine u Kini, ni dogodine u Zapadnoj Evropi, a ni tamo gde me put bude odveo posle toga.

Taj islamski fatalizam okaci macku -- odnosno ne: bolje svom mitskom tabuiziranom pretku tj. svinji -- o rep.

Sto se tice fanatizma,ja ovdje jedino vidim Srpsko-Kineski fanatizam  Smile
U sustiniISTINA je to, sto je tebi ogadilo pricu sa mnom,a ne tvoje okruzenje koje si tako lijepo opisao "polovinu izmetina iz septicke jame svoje suplje glave "

"Republika Srpska ce uskoro biti slobodna, slava bogovima!"
--RS jeste vec sada slobodna,narocito sto takvih supljeglavaca sve manje ima u njoj.

"Niti je tebi "sudjeno" da ikada budes "zajedno" sa mnom -- ni ove godine u Kini,"
--Hvala nebesima na tome,jer ta Kina,cudno utice na normalne,valjda zbog pseceg mesa.Pogledaj sta je od tebe napravila,zato ti je bolje da  Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Ericsson T28
Mohaba, pravi neke zamjene teza! Ako pogledas hronologiju krvoprolica u BiH , videjces da se prvo srpska krva prolila! Sijekovac i svatovi na Bascarsiji! Moje pitanje tebi, sta si ti konkretno ucinio tad da osudis taj zlocin! Na stranu ono sto su uradili tadsnji funkcioneri BiH *nisu uradili nista*
Da li si mogao tad pomisliti da osvte vuce osvetu, a da je osvet najbolje kad je servirana hladna!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7

Sto se tice fanatizma,ja ovdje jedino vidim Srpsko-Kineski fanatizam

U sustiniISTINA je to, sto je tebi ogadilo pricu sa mnom,a ne tvoje okruzenje koje si tako lijepo opisao "polovinu izmetina iz septicke jame svoje suplje glave "

"Republika Srpska ce uskoro biti slobodna, slava bogovima!"
--RS jeste vec sada slobodna,narocito sto takvih supljeglavaca sve manje ima u njoj.

"Niti je tebi "sudjeno" da ikada budes "zajedno" sa mnom -- ni ove godine u Kini,"
--Hvala nebesima na tome,jer ta Kina,cudno utice na normalne,valjda zbog pseceg mesa.Pogledaj sta je od tebe napravila,zato ti je bolje da

Dakle, ocigledno je da si ti ipak samo ta zapusena septicka jama koju si naveo gore...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Idemo dalje lock
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.