Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 67
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Virtuelna Galerija ~ Anea  (Pročitano 280207 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Elem... auto mod je koristio samo moj decko... ne mogu da mu objasnjavam sta za sta ide.. Smile

Htela sam isto ovo da napišem kao primer za šta se koristi auto mod Smile Mada je moj momak prilično radoznao pa moram uglavnom sve da pojasnim, a i kad uzme moj aparat - ja dohvatim štap za pecanje...tako da ne sme mnogo da eksperimentiše  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple 15
A, jock.. ja nemam zivaca, em ne znam da objasnjavam Smile
Lepo, svako svoj aparat pod misku i skljocaj...
Doduse, ovaj put smo nosili samo jedan, tako da... Smile
Elem... ako su neke fotke mutne.... to je zato sto je objektiv bio malko... hm... kako da kazem... umusan kremom za suncanje...
Takodje, upao je jedan kamencic, tako da se ona zastitna leca na objektivu nisu mogla otvoriti\zatvoriti... Srecom... uz pomoc igle i tone mog nerviranja, kamencic je uklonjen.... mada, i dalje nesto sumnjivo zvecka u aparatu..  Smile
Sto nisam kupila A510\520, pa da mogu da koristim podvodno kuciste...  Smile Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Kul fraza na latinskom! :)

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Ja ne znam sto ste svi toliko protiv AUTO mod-a. Ja sam 90% svojih fotki uslikao u auto-modu Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
mob
Apple 15
Pa, ja volim da fotke budu sto pribliznije onome sto vidim... zasicene boje i malko tamnije Smiley
A, ta optimalna podesavanja daju, bar je tako kod Canona, ili previse svetle slike, ili boje koje su bledunjave, ili...
Npr. White-balance stavim na tungsten ili cloud, retko kada na AWB, My colors na Vivid ili Dark skin...
Takodje, volim da se igram sa duzinom ekspozicije i ISO vrednoscu... Npr. za nocne slike koristim ISO200-400 i ekspoziciju od 0.5 sekundi, pa na dalje... problem je sto su mi ruke k'o testo, tako da moram da koristim nekoga ili nesto kao stativ.
Opet, s druge strane... Night mod koji je predefinisan koristim za zalaske\izlaske sunca i uopste za poslepodnevne snimke, ne i za nocne slike, posto je domet blica veoma mali, pa je i duzina ekspozicije mala, tako da se udaljeni predmeti ne vide...
Foliage mod koristim za sve ostalo (dobijaju se jako lepe zive i sasicene boje, sto nije slucaj sa svim ostalim modovima) s tim sto ukljucim blic ako slikam nekoga, a sunce je iza njega... Smiley
« Poslednja izmena: 17. Jul 2007, 14:11:42 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Sto nisam kupila A510\520, pa da mogu da koristim podvodno kuciste...  Smile Smile

Ovo ću obavezno da nabavim uskoro, ne znam koliko košta... Juče nisam mogla aparat da prenesem u kanjon reke i da slikam onu lepotu koju je voda isklesala  Smile Bilo je previše klizavo kamenje  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Kul fraza na latinskom! :)

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
@Anea...
Pa... slikas sa RAW i nema problema Smile
Ja licno nikad ne slikam preko iso100... preko budu mnogo zrnaste fotke...

P.S - Mozda da nabavis neki mali stativ(dzepno izdanje)... nisu skupi...
« Poslednja izmena: 17. Jul 2007, 15:10:27 od pakiman »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
mob
Apple 15
Mislim da Canon ne podrzava RAW u compact ili prosumer seriji... tj. mislim da samo aparati G serije imaju tu opciju Wink
Sto se tice stativa, pa... mislim da ce to ici uz novi aparat... za sada su prirucni stativi u upotrebi... a i mrzi me da se odvrtim do prodavnice Smile

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
Sony xperia
Citat
Pa, ja volim da fotke budu sto pribliznije onome sto vidim... zasicene boje i malko tamnije

Dali ti opste shvatas, da podsvesno trazis povezanost geometrijskih oblika. To ti je u dusi. Ne kompozicija kadra, kao kompozicija. Vec kako iz krivine zaliva nastaviti pravom linijom, a bez prekida. Kako most podeliti na sto pribliznije iste segmente svetlima, a da ostane celovitost, sa naznakom u perspektivi da se to i nadalje deli iako to ne vidimo.
A sto se boja tice, zato pitah, manual ili automatik. Objektiv, ccd senzor, algoritam preracunavanja piksela .... sve to utice na boje. Primetio sam da to radis, samo za te stvari ce ti trebati dosta bolji aparat od 520-ice.
Pakia pokusavam da ubedim da krene sa izlozbama, samo da znas doci ces i ti na red, on mi je slucajno bio prvi na tapetu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Правда за Уроша

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2;M
mob
LG L5 II
Ja ne znam sto ste svi toliko protiv AUTO mod-a. Ja sam 90% svojih fotki uslikao u auto-modu Smile

Ja sve slike u auto modu  Smile
IP sačuvana
social share
Гостовања су кева!!! Инострана гостовања су две кеве!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
mob
Apple 15
Citat
Pa, ja volim da fotke budu sto pribliznije onome sto vidim... zasicene boje i malko tamnije

Dali ti opste shvatas, da podsvesno trazis povezanost geometrijskih oblika. To ti je u dusi. Ne kompozicija kadra, kao kompozicija. Vec kako iz krivine zaliva nastaviti pravom linijom, a bez prekida. Kako most podeliti na sto pribliznije iste segmente svetlima, a da ostane celovitost, sa naznakom u perspektivi da se to i nadalje deli iako to ne vidimo.
A sto se boja tice, zato pitah, manual ili automatik. Objektiv, ccd senzor, algoritam preracunavanja piksela .... sve to utice na boje. Primetio sam da to radis, samo za te stvari ce ti trebati dosta bolji aparat od 520-ice.
Pakia pokusavam da ubedim da krene sa izlozbama, samo da znas doci ces i ti na red, on mi je slucajno bio prvi na tapetu.

Heh... hvala... valjda ... Smile
Elem... ja zaista volim simetriju da uklapam elemente... to ponekad nervira ljude oko mene... Smiley
Sto se tice aparata, sledeci je u pripremi... skupljaju se pare... Smiley
Samo jos da se oducim od kadriranja pomocu LCD ekrana...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 67
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.