Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP2 ukucani Velikog brata su izasli - komentari...  (Pročitano 35813 puta)
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia 
Mozemo mi sad raspravljati koliko hocemo,VB je zavrsen i nemamo nista od toga da li je namesten ili ne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Nisam za Ajsa ni Skaja nikad ni bio, najvise sam gotivio Milica od ukucana, bio mi je najinteresantniji.
Takodje, crnogorku i Ivana Ljubu stvarno ne ide porediti. Nemaju apsolutno nista zajednicko, pa ni ponasanje.
Silikoni nemaju veze sa moralom kad su radjeni zbog nedostatka. Ali, kad su radjeni zbog toga da ti sise budu vece ili usne, onda imaju itekako veze. Nemam ja nista protiv toga da to zene rade, cak mi se i svidja, ali onda neka mi ne prosipaju moral na svakom cosku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

What goes around, comes around...

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1294
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
mob
Nokia N73 МЕ
Ја стварно не разумем како људи толико могу да готиве оног Ајса. Признајем да су ме он и Скај у почетку врло позитивно изненадили, били су ми фаворити, ал на самом крају су се показали какви су заиста.

Како неко може да подржава Скајову дволичност и лицемерност док се час мази и љуби с Кајом, сав је фин и сладак, а после је онако нагрди? Како може неко да подржава такав безобразлук да се на онакав начин и то јавно говори о једној девојци, без обзира каква она била? Она је нечије дете, нечија сестра, мајка! Ни најгорој пријатељици не бих пожелела да се икад сусретне са таквим гадом.
А Ајс... Никако ми не иде у главу како неко може да подржава онако непоштовање према женском роду! И он је исто лицемеран као и Скај, шта је све причао о Каји, и онда каже да му је ОК?!

Разумем ја да су они барабе, да им речник и није тако блистав, да праве срања и глупости, ал нек бар буду доследни себи. И тај њихов однос и став према женском роду, стварно не разумем како им било који нормалан човек може опростити...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
HTC Tattoo
Normalnoj,tj. normalno vaspitanoj devojci silikoni ne padaju na pamet,a iskreno,Mimi u onoj kući nije ništa pokazala,ali,bukvalno ništa,sem nenormalno glupih i dosadnih priča i još glupljih stavova o životu i sl.Meni je lično drago samo što onaj šljam sa Ibarske magistrale nije pobedio,ali,najgore je što je i taj Era više zaslužio lovu od nje.Ona se u onoj kući nije čula ni videla. Smile

Ја стварно не разумем како људи толико могу да готиве оног Ајса. Признајем да су ме он и Скај у почетку врло позитивно изненадили, били су ми фаворити, ал на самом крају су се показали какви су заиста.

Како неко може да подржава Скајову дволичност и лицемерност док се час мази и љуби с Кајом, сав је фин и сладак, а после је онако нагрди? Како може неко да подржава такав безобразлук да се на онакав начин и то јавно говори о једној девојци, без обзира каква она била? Она је нечије дете, нечија сестра, мајка! Ни најгорој пријатељици не бих пожелела да се икад сусретне са таквим гадом.
А Ајс... Никако ми не иде у главу како неко може да подржава онако непоштовање према женском роду! И он је исто лицемеран као и Скај, шта је све причао о Каји, и онда каже да му је ОК?!

Разумем ја да су они барабе, да им речник и није тако блистав, да праве срања и глупости, ал нек бар буду доследни себи. И тај њихов однос и став према женском роду, стварно не разумем како им било који нормалан човек може опростити...
Kaja je jedan najobičniji fukoš,i ispljuvali su je kao što ja sa drugarima pljujem kurve koje glume poštenje,a gazila bi po mrtvima da bude popularna,i vikler nju zna od ranije,tako da verovatno i zna kolika je ona fuksa,i trebao je javno da je odradi,pa posle neka kuka.Nego je fuksetina mislila da će džabe aranžmane da joj odradi za album,a ovako će još jednog morati da odradi,za bi uzela lovu.Znači,sve što su rekli za nju je u redu,samo nisu trebali to javno da kažu.Baš zbog šabana koji će da se sažale na Kaju,a to pokaziuje kako nisu imali taktiku,ustvari,imali su taktiku,ali ne u pravcu osvajanja love nego pravljanja sptdnje od celog vb.,i njihov ulazak i boravak i kad je sky izašao,kako su se pozdravili,valjali su se po podu,kao parodiju na te srceparajuće rastanke.Znači,ceo boravak je bio sprdnja.
« Poslednja izmena: 31. Mar 2008, 20:31:44 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple 15
Citat
Normalnoj,tj. normalno vaspitanoj devojci silikoni ne padaju na pamet,a iskren.

Ovo mora da je citat iz knjige "Sta muskarci znaju o zenama" Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
MacOS
Browser
Opera 9.26
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Silikoni nemaju veze sa moralom kad su radjeni zbog nedostatka. Ali, kad su radjeni zbog toga da ti sise budu vece ili usne, onda imaju itekako veze. Nemam ja nista protiv toga da to zene rade, cak mi se i svidja, ali onda neka mi ne prosipaju moral na svakom cosku.
Nedostatak...
Sta to moze biti valjda svako ima pravo sam za sebe da oceni...
Ona je to zelela, to je i uradila...
Njena zelja da bude pozeljnija, lepsa, bliza nekom idealu koji tezi je njena stvar...
Ama bas nikakve veze sa moralom nema...
Citat
Takodje, crnogorku i Ivana Ljubu stvarno ne ide porediti. Nemaju apsolutno nista zajednicko, pa ni ponasanje.
I njemu 99% ljudi nije moglo naci ni jednu prednost sem toga sto je moralan ...
I on nije ni sa kim ulazio u konflikt, bezao je od svake intimizacije i slicno...
I slicno...
Nije kvarcovan, nabildovan, ne nosi uske majcice i slicno... ali to je i onako samo fasada.

Anyway... necu dalje komentarisati posto ne mogu da kuckam...
Cisto sam hteo da kazem svoje misljenje i da izrazim nezadovoljstvo kompletnim serijalom...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Never a dull moment...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1374
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 3510i
Sto bi rekao Ajs: Moralishemo, moralishemo...

Ne, ozbiljno, danas sam bio svedok foliranja mog isfoliranog razreda koji je pokazao tacno sav taj lazni sistem vrednosti i mediokritet u Srbiji govoreci kako su oni  odvratni, kako ovo, kako ono...

Prva stvar, njih dvojica su carevi, postujem ih maksimalno i uvek cu ih prvenstveno zbog njihove muzike, onda zato sto nemaju autoriteta, nisu se kao ostalii u kuci uvlacili Milicu ili nekom drugom i uvek su mogli da vrate, tj. da zajebu bilo koga. Bili su, bez pogovora, najzanimljiviji i najsmesniji ukucani ikada. A onaj koncert sto su uradili (pogotovo mislim na Viklera) je po mom misljenju nesto najbolje sto sam video na tv-u...

Druga stvar, gledajmo sa strane muskaraca, 90% njih, makar moje generacije su takvi. Cisti hedonisti, zele da se zajebavaju, da piju, duvaju, nalaze lake zene, mislim sto da se lazemo... Zasto bi oni ulazili u kucu i glumili nesto sto nisu? Svima koji su danas rekli kao - ispali su seljaci, pricali su iza ledja, bla bla.. - ja sam ih pitao - A jel vi niste isti kao oni? Odgovor je bio u smislu - pa mi tamo ne bi pokazali to sto jesmo, da volimo zene, i da ogovaramo, vec bi glumili nesto sto nismo, tj. folirali bismo se da bi nas narod voleo...  Smile Cak jedan drug se zamerio njima sto su pljuvali Zdravka Colica...  Smile Toliko o slobodi misljenja... Mada i ja kazem da je Ajs malo preterao na kraju, ali opet, nije se folirao, rekao je ono sto je mislio...

Takodje mislim da je namesteno, ali boze moj, Srbija sve zaboravi za nedelju dana, pa tako ce i ovo...
Ja sam razocaran, ali opet, to je samo VB, kolektivno ispiranje mozga...

IP sačuvana
social share

And there comes a time
When You, when You oughta know
And there comes a time, so quit
So quit all that running!

The fire in the sky
Or the dead at your door...
Stay Free!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nema vise Djure Jaksica,salveta i poema...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
SonyEricsson w700
Namesteno je sigurno,vecina zna za to...i tu vise nema neke dileme...Iskreno zao mi je sto se tako namesta ali jbg crnogorci su se odlicno pokazali kao malverzatori prilikom ovih glasanja...

Bez obzira na sve sto su rekli Ajs i Vikler ostaju carevi.Kaja je bila,jeste i bice kurva i tu nema dileme....takva je...smarala je...Vikler ju je obradio i boze moj...idemo dalje.Zena,devojaka sa kajinim moralom ima na svakom cosku i opste je poznato da su takve fukse podlozene pritiscima i ogovaranjima...To nije bezobrazluk to je realnost i iznosenje prave slike o njoj.

Ako je jedan Ojdanic sa svojih 60 godina covek za postovanje onda ne znam...Bez obzira na njegove godine i duzno postovanje cinjenice da je uvrsten u top 10 narodnih seljaka njegovo ponasanje u javnosti,govor o manastirima,ludovanje u ispovedaonici,valjanje po podovima studia prilikom gostovanja u sirokonarodno popularnim emisija ma nije vredno paznje a kamoli rispekta...

Citat
Nisam za Ajsa ni Skaja nikad ni bio, najvise sam gotivio Milica od ukucana, bio mi je najinteresantniji.

bravo Shone  Smile Smile

ovo svi da ucrtate u ram memoriju... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
I neka je uradila, bas me briga za izgleda, mozgla je da bude i mnogo ruznija pa to ne bi pomenuo.
Ono sto zelim da dokazem je... Ona zena koja poveca usme i sise nema potrebe da moralise drugima. Znaci, zakljucak je da crnogorki ne treba biti pripisivana moralnost radi pobede. Vecina ukucana je moralnija od nje. A pored toga, nista se nije moglo doprineti njenoj pobedi.
To sto se Ivanu moglo naci sam napisao na prethodnim temema ali me mrzi da trazim. A i da pocnem da pricam samo bih isao u off. Dovoljno je da kazem da nije tracario ko ona, nije ogovarao, nije moralisao, doprinosio je zadacima koji su u kuci veoma vazni. Eto, i ovo je dovoljno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
HTC Tattoo
Citat
Normalnoj,tj. normalno vaspitanoj devojci silikoni ne padaju na pamet,a iskren.

Ovo mora da je citat iz knjige "Sta muskarci znaju o zenama" Smile
To je istina,složila se ti ili ne.Sve to je lečenje kompleksa,stavila sise,a nikom ih ne pokazuje,pa nije baš tako,nego joj je verovatno familija klasična brđanska,pa javno glumi sveticu.seljančica iskompleksirana.A osećam da voli više onu stvar nego leba da jede. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.