Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP2 ukucani Velikog brata su izasli - komentari...  (Pročitano 35803 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple 15
Citat
Normalnoj,tj. normalno vaspitanoj devojci silikoni ne padaju na pamet,a iskren.

Ovo mora da je citat iz knjige "Sta muskarci znaju o zenama" Smile
To je istina,složila se ti ili ne.Sve to je lečenje kompleksa,stavila sise,a nikom ih ne pokazuje,pa nije baš tako,nego joj je verovatno familija klasična brđanska,pa javno glumi sveticu.seljančica iskompleksirana.A osećam da voli više onu stvar nego leba da jede. Smile

Pa, upravo si napisao nesto neverovatno...
"To je lecenje kompleksa"... pa fala bogu...
Sto... jel' citav zivot mora da bude agresivna curka jer ima kriv nos, klempave usi i male grudi...
Ako ima para... nek menja... njeno telo, njen problem...

Ja ne znam zasto bi devojka koja je misli da atraktivno izgleda morala da bude kurva...
Mislim da je veca sansa da neko klempavo i krivonogo cudo bude kurva, nego ona koja na sebi ima 10 kg silikona...
Razlog je vrlo prost... vise je onih koji mogu da kupe jedno pice klinki u minicu, nego onih koji mogu da finansiraju servisiranje ovih drugih... Wink

Mislim... ako cemo tako... ispasce da je svaka zena kurva... jer sve zene nesto... u novcu ili naturi... dobijaju od svojih momaka... a svi momci su sponzori... Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
Citat
Mislim... ako cemo tako... ispasce da je svaka zena kurva... jer sve zene nesto... u novcu ili naturi... dobijaju od svojih momaka... a svi momci su sponzori...

Manje-više! Smile Smile Smile

Citat
Pa, upravo si napisao nesto neverovatno...
"To je lecenje kompleksa"... pa fala bogu...
Sto... jel' citav zivot mora da bude agresivna curka jer ima kriv nos, klempave usi i male grudi...

Stvar je u tome što se tako kompleksi ne izleče, jer pravi problem postoji u glavi i nije za plastičara, već za psihijatra.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple 15
Citat
Mislim... ako cemo tako... ispasce da je svaka zena kurva... jer sve zene nesto... u novcu ili naturi... dobijaju od svojih momaka... a svi momci su sponzori...

Manje-više! Smile Smile Smile

Hm.. pa ne bih se hvalila time...
To bi onda znacilo da dobar deo musaraca moze da utera zenu u krevet samo ako joj pati...
Izvinte... al' to onda znaci da su danasnji muskarci sve samo ne sposobni i privlacni Smile
Bljak...  Smile

Citat
Stvar je u tome što se tako kompleksi ne izleče, jer pravi problem postoji u glavi i nije za plastičara, već za psihijatra.

Svaki ozbiljan lekar je pomalo i psiholog... ili konsultuje psihologa... moze da odbije klijenta...
Cisto sumnjam da je ona operacije vrsila kod kasapina na pijaci...

Mislim... postoje ljudi koji buse usi, obrve, farbaju kosu, stavljaju tetovaze, sminkaju se... sve su to modifikacije...

Jel' treba svi da se pretvorimo u Vulkance i nosimo "ala serpa" frizure? Smiley
« Poslednja izmena: 31. Mar 2008, 21:42:19 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

marš iz moje avlije

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 10372
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
SonyEricsson d750-i
A mnogi nisu verovali Borku kad je rekao da je VB namestaljka.
Borko je lupetao pa slučajno pogodio,misliš da je on konkretno nešto znao. Smile

pa pobijedila je jer je bolja od seljaka ajsa
Čim vidim pobjedila umesto pobedila,kapiram da ti je Mimi prva komšinica,susedno brdo pored tvog. Smile
Smile
znači mnogo mi je krivo što su zajebali ledenog Smile ali,ko što reče neko pre nekolko stranica,mi tu ne možemo ništa...dok se ova država malo ne sredi sve živo će nastaviti da se namešta i i dalje će biti puno prevara...eeej,na svim forumima,i ne samo forumima,nego uopšte statistike lepo kažu ajs i milić favoriti.i kako to odjednom se desi da niotkuda pobedi mimi?ej,mimi?!da je nameštaljka izlišno je i pričati o tome,to je činjenica...a i nisu smeli da daju nagradu ajsu jer je pljuvao jelena koji je jedan od njihovih glavnih sponozora...znači više je nego očigledno da je sve jebena nameštaljka
IP sačuvana
social share
r.i.p. o.d.b.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Valjda ćemo "preboleti" tu strašnu nepravdu.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Vidi-Meni-Visi

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6005
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
HTC One V
Joj sto volim sto je Ajs naguzio Eru!!!  Ojdanicu naduvas mi jaja!!! Kakav je on kralj!!!  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pa ja ne znam sta da stavim vise ovde, sve mi sklanjaju! Smile
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
SonyEricsson K800i
Ma ova Mimi bi i mogla da se razume da je stavila implante samo u grudi ili u usta,ali ona je cela napumpana!!!  Smile
Slazem se da to nema veze sa moralom,ali zato ima veze sa njenim samopouzdanjem,pa kakva je to zena koja smatra da ne lici ni na sta pa mora cela da se napumpa...  Smile
I jos je narod "izglasa"...  Smile
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 653
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Nije toliko vazno da li Mimi ima silikone , da li je stvarno moralna devojka ili to samo glumi , pravo pitanje koje se postavlja je ko je nju progurao da udje u kucu na osnovu cega je VIP licnost ali kao i da zanemarimo to , na osnovu kojih to kvaliteta je ona ostala u kuci( pod kvalitetima za kucu VB nekako ne podrazumevam tunjavost i kvazi moral  jer do sada to i nije nesto prolazilo kao  i kupanje u bazenu u dzemperu kao da tata ne vidi cerkine silikone ili sta vec- stavis silikone da bi samo ti bila srecna kada se pogledas u ogledalu kako su oni samo za tebe lepi )  , ko je pa to glasao u  za nju , mozemo realno da  razvrstamo ljude koji su glasali i sto posto sam siguran da je vecina mladje generacije videla Ajzaka kao nekog svog idola i da oni svakako cine najveci  deo tzv glasackog tela VB , mozda se u CG organizovano glasalo za nju mada poznajuci gospodu iz CG(i njihovu bracu po glasanju Albance) nisam sugran da su oni za bilo sta bili zainteresovani  pa cak i za ovo , verujem da je procenat ljudi koji je tamo pratio uopste VB bio desetostruko barem manji nego ovde (a samim tim i broj glasaca) u Srbiji , jer da nije tako prosle godine bi njih golden boy Danijel AL. lagano pobedio , znaci jednostavan zakljucak je da je namesteno nameesteno i namesteno i da nema nikakve sanse da je ona drugacije dosla do ove pobede
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

marš iz moje avlije

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 10372
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
SonyEricsson d750-i
Valjda ćemo "preboleti" tu strašnu nepravdu.  Smile
ja vala neću i ne mogu Smile
IP sačuvana
social share
r.i.p. o.d.b.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1869
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Moj prvi post vezan za ovaj VIP VB...

Pa zanimljiva je ova Mimi... Pa za nju je Ljuba, Pablo Francisco.... Smile Smile
Bio sam ubedjen da ce 43 da dobije, ali.....

Kalenicuuuuuuuu.... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.