Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP2 ukucani Velikog brata su izasli - komentari...  (Pročitano 35802 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
Stvarno klasična nameštaljka. Ne znam ko je sve umešan, ali neka mućka jeste. Znalo se da su Milić i Ajs veliki favoriti (pritom je Ajs bio veći, iako sam ja bio za Milića), a pobedi ona silikonska kreatura. Trulo do koske!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

sve se vrace sve se placa...

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 233
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Samsung 5650
pa pobijedila je jer je bolja od seljaka ajsa
po cemu je ona bolja od Ajsa?

njiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
IP sačuvana
social share
На своју веру на своју земљу поносан сам jа... 

*Д*Л*Ц*З*    
Edit by ziledin: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Edit by ziledin: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Siptarska je gamad ustala,da bi Kosovo nam otela,od Svetog       Save nam,je zavet ostao,da branimo vecno Kosovo!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 233
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG 

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Po cemu bolja? Nemoj samo neko da pominje moral Smile A ako je od Ajsa bolja, jel to znaci i da je od svih ostalih?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
MacOS
Browser
Opera 9.26
mob
Apple iPhone 6s
Gledao sam poslednja dva dana VB silom prilika, posto sam primoran zbog povrede da sedim, a na TV definitivno nema nista vredno gledanja...

Pobedila je Mimi... iz onoga sto sam video sasvim ok devojka, uprkos tome kako deluje kad je neko pogleda onako iskvarcovano, bljestavu i syntethically enchanced...
Verujem da je u finalu imala najvise glasova jer je Ajs sam sebe pokopao vise nego neprimerenim ponasanjem, a Milic iako po meni bolji nego sto se ocekivalo, ipak izaziva dosta negativnih kritika...

Tuzno je sto narod uopste ima onakav izbor... i sto Veliki brat uopste postoji...
Obzirom na to kakav je show i sta je cilj, ljudi koji zaista nesto vrede sigurno nece u tu kucu uci...

A sto se tice tuzbi protiv Emotiona i slicnih budalastina...
Jel postoji neki dokaz da je bilo prevare?
To je vrlo ekgzaktna stvar, moze caskom da se proveri.
To sto je mozda narod u CG bio organizovaniji nego ovaj ovde, to nije nikakva prevara.
A to sto je neko bio spreman da trosi novac nemilice za gluposti, nije krivica nikog drugog do te osobe.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Za crnogorku se, kao dobra strana, jedino do sada reklo da je moralna devojka...
A ja kazem... Kakve to moralna devojka ubacuje silikone...? Za sta joj sluze osim da bi bila jebozovnija??? Ne lepsa, posto je prirodno uvek lepse, nego jebozovnija!
Dakle, toliko o moralu. A da je ok devojka, nije se prikazala jer se uopste nije prikazivala, izgledalo je da se suzdrzava zbog kamera. Komleksi su tu previse ukljuceni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 618
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Ajs je lik,pre bi bii sa njim nego ovim seljama...............ja upozna devojku sa sela muhahahaha
IP sačuvana
social share
__
                                  /  /
                          ____/  /_
                         /  /  /   /  /_
                        /  ~   ~    \  \ 
                        \                 /
                         \               /
                          =======
                           zdravo Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia 
A mnogi nisu verovali Borku kad je rekao da je VB namestaljka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
HTC Tattoo
A mnogi nisu verovali Borku kad je rekao da je VB namestaljka.
Borko je lupetao pa slučajno pogodio,misliš da je on konkretno nešto znao. Smile

Čim vidim pobjedila umesto pobedila,kapiram da ti je Mimi prva komšinica,susedno brdo pored tvog. Smile
« Poslednja izmena: 31. Mar 2008, 20:17:19 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
MacOS
Browser
Opera 9.26
mob
Apple iPhone 6s
Ono sto ste Ivanu Ljubi navodili kao vrline, njoj su naprasno mane...

Kakve veze ima moral sa silikonima?
Takve operacije se rade zato sto zelis da se osecas lepse u svojoj kozi...
To sto se sminka, kako se sminka i oblaci kako se oblaci takodje je njena stvar...
Nije se setala u cipkastom vesu po kuci ili u necem slicnom pa da se na to gleda kao na nesto nemoralno...
Neukusno mozda... ali to je vec stvar licnog dozivljaja...

I takva, daleko mi je prihvatljivija od Ajsa i Viklera za koje znam vec 4 godine i za koje nisam mogao da verujem da ce se onako ponasati...
Nekome je to simpaticno, podrigivanje i prdenje i slicne budalastine koje ni decu u osnovnoj skoli ne zabavljaju... meni je to odvratno... narocito kada to radi neko ko nije balavac i kada to radi uzivo na televiziji sa nacionalnom pokrivenoscu (ma sta o B92 mislio...)...

A Borko je posebna prica.. doajen srpskog glumista ciji je maksimalni domet u karijeri da igra idiota u kostimu jelena koji cmizdri...
Da se razumemo, o njemu sam samo slusao, nisam ga gledao u kuci, ali ono sto sam cuo meni govori da on nije sav svoj...
I da se ne shvati pogresno... glumeti idiota je izuzetno tesko... Bogdan Diklic je celu mladost glumio takve likove, Djuricko takodje i jos par izuzetnih glumaca...
Ali oni to kad rade... to ima stila...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.