Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Feb 2026, 11:09:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 573 574 576 577 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 851331 puta)
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Smart
Ајд' и ја да бацим прогнозу за вечерас. Мислим да су главни конкуренти за испадање Бата, Баки или Пеја. Smile

Baki: Vendi ne zaslužuje pobedu!

Denser Baki B3 uvredio je pevačicu Vesnu Vukelić Vendi kada joj je rekao da ona i Katarina Živković ne zaslužuju da uđu u finale, a kamoli da pobede. Kada je to čula, starleta se naljutila na densera i odbrusila mu da je on taj koji je odavno trebalo da napusti takmičenje.

- Budalo jedna, trebalo je ti odavno da ispadneš! Dosadan si, ne znaš o čemu pričaš, ali imao si sreće da te je Natalija postavila za slugu. Da sam se ja pitala, ti bi odavno leteo odavde – revoltirano je prokomentarisala Vendi dok je izlazila iz gazdine kuće.

Izvor: Press

Baki hteo seks sa Vendi

Vendi je došla kod Bakija po izvinjenje zbog njegovog lošeg ponašanja. Nije ga dobila, ali je dobila drugu ponudu, da ostane da spava sa Bakijem, koji je čak u nekoliko navrta pokušavao da prekrije kameru ubeđujući je da je dobro da ostane tu da se, kako on reče, “malo zezaju”.

Osim predloga da ostane kod njega Baki je Vesni rekao mnogo toga, a između ostalog i to da ne može da veruje šta je sebi dozvolila i da je prešla sve granice. Pričao je non stop o Ekremu a kada mu je rekla da neće ostati da spava kod njega, rekao joj je da ide kod svog Ekrema.

Raspravljali su i o tome kako mu je ona dopustila da bude tu u sobi, kada je pokušavala da ubedi Ekrema da se skine go, dok je on želeo da ima seks sa njom.

Dotakli su se čak i nekih prijatelja, a pominjali su i vezu u kojoj su bili pre nekoliko godina.

Izvor: Puls online

Baki nagovarao Vendi na seks!!!

Denser Baki B3 odlučio je da se seti starih dana te je preksinoć nagovarao Vesnu Vukelić da mu se pridruži u krevetu kako bi ponovili čuveni seks o kojem je denser toliko pričao.

- Hoćeš da ostaneš večeras? Legni pored mene da se zezamo. Ajde, bre, Vesna, ostani! Hoćeš da napravimo neki haos, molim te?! Ekrem te izvaćario i ti sad glumiš nešto. Ajde, lezi pored mene, ima da poludi Ekrem – ubeđivao je Baki Vesnu, ali bezuspešno, jer se ona vadila na to što je bolesna i što ustaje noću da kuva čaj.

- Imam kašalj, budim se svaku noć, kuvam čaj, onaj šerbet. Nemoj da me zajebavaš! Baki, vređaš moju inteligenciju. Jesi li jeo bunike? Prolupao si! – odgovorila je pevačica denseru i dodala da želi da ostane sa njim još malo, a onda da ide u svoj krevet da spava.

Izvor: Alo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Smart
Eva: Napisaću knjigu o Farmi

Poslednji farmer koji je imanje u Lisoviću napustio pre finala je glumica Eva Ras. U duelu je, uprkos svim pogrešnim odgovorima koje je Peja namerno davao, osvojila tek nešto više od 19 odsto glasova publike. Očekivano, nije htela da se pozdravlja sa farmerima, a ni sa kim neće nastaviti druženje ni nakon završetka serijala.

Neću ni sa kim kontaktirati, to je bio jedan period mog života koji se završio i sve to ostavljam iza sebe – kaže Eva Ras i dodaje:

- Verovatno ću napisati roman o “Farmi” jer sam puna utisaka. Za mene, kao glumicu i dramaturga, “Farma” je bila dragoceno iskustvo. Bilo je to jedno veliko studijsko putovanje. Rialiti program je fenomen ovog vremena i oduševljena sam što sam učestvovala u jednom od njih.

Sve vreme je potencirala na tome da je niko ne voli, da je ne poštuju i ne uvažavaju. Većem delu publike nije delovalo tako, ali Eva kaže da je na imanju vladala čudna atmosfera. Ona smatra da se pokazala u pravom svetlu, da se ni u jednom trenutku nije folirala niti glumila. Takođe, smatra da je veliki uspeh to što je ostala čak 105 dana na farmi.

- Mislim da učešćem u „Farmi“ ništa nisam izgubila. Osim toga, ostala sam toliko dugo, to je fantastičan uspeh. E sad, ja sam ostale učila da budu ljudi, da budu pošteni i budu ono što jesu, ali njima je bilo interesantnije da budu licemeri, i tu je nastala jabuka razdora. Ja sam se predstavila onakvom kakva jesam, razgolitila sam se do gole duše. Bila sam autentična i iskrena. Što se tiče psovanja – cela planeta psuje, psujem i ja privatno i ne vidim da sam nešto posebno loše time učinila.

Nekadašnji seks simbol domaćeg glumišta, tvrdi da je u „Farmu“ jedina ušla bez predrasuda i odbrambenog sistema, a da su ostali, u nemilosrdnoj bici za 100.000 evra gazili i proganjali jednu bolesnu babu – nju. Tako se jedva suzdržala da se ne rasplače u studiju, dok je gledala svoj profil za proteklih 105 dana:

- Jedva sam se uzdržala da ne zaplačem u studiju dok sam gledala sebe. Bila je to jedna ranjiva osoba koja je pokušavala da se odbrani, razjarena i povređena. Svesna da sam iz potpuno drugog sveta od svih ostalih, nisam krila da sam svesna da me ne vole i da žele da me izbace od prvog dana. Zato sam i načinila taj “salto mortale” i prijavila se za poslednjeg slugu. Moje tvrdnje su se pokazale kao tačne. Isterali su me u snežnu noć, uprkos svemu što sam činila za njih tri i po meseca.

Glumica u penziji smatra da generalno nije loše stajala kod publike, već da je njena publika bila razočarana činjenicom što se sama prijavila za sluškinju jer je “farmerima sama dala motku kojom će je izbaciti”. Tvrdi da je mogla mnogo drugačije da prođe u Lisoviću, ali nije želela. Kaže da je katastrofa glavnog junaka neophodna kako bi drama bila dobra.

- Ja odlazim iz života, meni ta nagrada ne treba. Trebalo mi je samo malo zabave i način na koji ću da ispunim poslednje dane – objašnjava doskorašnja farmerka.

- Ispala sam najgluplja tamo jer sam nasela na njihove provokacije i igru. Ali zato ja sada ulicom idem dignute glave. Ono što sam od „Farme“ želela, to sam dobila. Čak sam ostala mnogo duže nego što sam očekivala – svake subote su mi se tresle gaće u iščekivanju nominacija.Eva kaže da je ispala glupa jer je nasela na igru koju su drugi igrali.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Smart
Ekrem razočaran u Vendi, ljubomoran na Bakija: Vendi me iskoristila!

Razočaran time što je njegova ljubav Vesna Vukelić veče provela pored njegovog suparnika Bakija B3, Ekrem Jevrić se požalio Marijanu Rističeviću da se oseća iskorišćenim.
-Iskoristila me da dođe do finala i odmah otrčala do njega – rekao je Jevrić, dok ga je političar nagovarao da je osramoti pred svetom.

- Kad budemo išli uživo, ti pred svima reci da si je ostavio i da te više ne interesuje! I nemoj više da dozvoliš da te napija i nagovara na nebuloze! – pričao je Rističević.

Eva: Marijan je stalno drk*o na farmi, Bane i natalija su imali seks u kupatilu

Popularnu glumicu Evu Ras po izlasku sa farme sačekalo je saznanje da je Marijana Rističevića, koga na imanju nije podnosila, optužila bivša žena Svetlana da ju je maltretirao, za šta Rasova smatra da nije nemoguće da se to zaista desilo.

- Farmeri su ga gledali kako se jedne noći u toku sna ‚vatao za ku*ac, drkao ga, mazio, ne znam ni ja šta. Nije isključeno da ima takve seksualne pretenzije, ali ne mogu ništa da tvrdim. Da li je manijak, ne znam, a da je minoran, mali, bezlični političar, to jeste sigurno – započinje svoju priču za naš list Eva i dodaje da ju je dosta povredila Jasmina.

- Spremala sam joj slavu, pošto ona ne zna ništa. Ruke sam ispekla u onom ulju i na vatri, a ona mi je vraćala svojim licemerjem i nepoštovanjem. Smučila mi se kada je probala mene, njenu koleginicu, pisca da ubedi da se Bane i Kaća vole. Rekla sam joj da ne mogu da verujem da misli da sam tako glupa i oterala sam je u pi*ku materinu, naravno, sve vreme sam joj persirala. Ne može neko da me pravi budalom kad vidim da Bane i Kaća ne mogu očima da se vide i da je to sve zadruga osmislila. Njihova ljubavna priča mi vređa inteligenciju koliko je to providna igra – priča Eva, koja obrazlaže zašto tako misli.

- On je natakao Nataliju u kupatilu, imali su seks. Videla sam kada su izašli iz kupatila zajedno i iznenadila se jer se znalo da dvoje ljudi ne smeju da budu unutra zajedno zatvoreni. Kad sam rekla Banetu da znam šta su on i Nata radili, on se samo smeškao. Vidim da mu je to prijalo – objašnjava Eva i dodaje da nikad neće moći da oprosti sebi što je dozvolila da je namagarče gori od nje.

- Svima sam bila kao vreća, ma bila sam običan magarac. Bila sam budala što sam Vesni verovala. Htela sam da se družim sa njom jer me je interesovalo da vidim kako žive šatorske pevačice i striptizete, jer su moji romani šaroliki, ali i ona me je iskoristila. Iako je načitana, elokventna, pametna, ispala je bezlična jer je prvo bila sa mnom, pa se onda priklonila Bokiju, pa Ekremu. Šurovala je sa onima koji imaju visok rejting kod publike. Prevrtljiva je i voli da bude tamo gde je vlast – zaključuje Eva.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 263
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Kandidati za večerašnje ispadanje su Jovana, Bata i Baki. Mada bi voleo da ispadne Zorana. Ali nema šanse. Ona ide u prvih šest.  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Smart
Ekrem jede, je*e, prdi, zato ga volim, rekao mi je da mu se ne diže na Vendi

Pored voditelja Peje, Eva Ras se jedino još u Ekrema nije razočarala.
- Ekrem je fascinantna pojava. On voli da krade, prdi, podriguje, voli da se je*e, napija se ko letva i sve je to zanimljivo. Toliko je fin iskren i neiskvaren. Pa kad mi se požalio da mu se ku*ac ne diže na Vendi, ja sam ga savetovala da mora da je povali, a on, duša jedna, kaže da neće jer bi onda izgubio od nje češkanje, maženje i sve ostalo ako bi to uradili. Verujte mi, njegovo neznanje i nerazumevanje mi je mnogo draže od znanja Ace Ilića, koji je sam od mene napravio žrtvu, pa me osuđivao zbog toga – priseća se bivša farmerka.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Nokia 300
Mислим да су за вечерас кандидати Пеја и Катарина
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

broj dva se raduje što je neparan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1270
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung 
Mada bi voleo da ispadne Zorana. Ali nema šanse. Ona ide u prvih šest.  
Zasluženo.
IP sačuvana
social share
Ništa verbalno, samo rečima!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3811
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung 
Ekrem jede, je*e, prdi, zato ga volim, rekao mi je da mu se ne diže na Vendi

Pored voditelja Peje, Eva Ras se jedino još u Ekrema nije razočarala.
- Ekrem je fascinantna pojava. On voli da krade, prdi, podriguje, voli da se je*e, napija se ko letva i sve je to zanimljivo. Toliko je fin iskren i neiskvaren. Pa kad mi se požalio da mu se ku*ac ne diže na Vendi, ja sam ga savetovala da mora da je povali, a on, duša jedna, kaže da neće jer bi onda izgubio od nje češkanje, maženje i sve ostalo ako bi to uradili. Verujte mi, njegovo neznanje i nerazumevanje mi je mnogo draže od znanja Ace Ilića, koji je sam od mene napravio žrtvu, pa me osuđivao zbog toga – priseća se bivša farmerka.

A ti babuskaro se*es k'o foka  Smiley 1 Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pazi na svoje misli, jer će postati tvoje riječi, pazi na svoje riječi, jer će postati tvoja dijela, pazi na svoja dijela, jer će postati tvoja navika, pazi na svoje navike, jer će postati tvoj karakter.

Nikada ne pitajte ženu da Vam kaže nešto o svojoj prošlosti.

Strah životu kalja obraz često!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
noćas idu Peja i Bata ili Kaća
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
Mislim da veceras ide Vendi.
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 573 574 576 577 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Feb 2026, 11:09:12
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.