Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Feb 2026, 05:22:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 574 575 577 578 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 851303 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5634
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Apple 
noćas idu Peja i Bata ili Kaća
isto mislenje samo bih dodao i Vendi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Smart
Cobe: Marijan pobeđuje

Bivši učesnik Slobodan Batjarević Cobe je zadovoljan finalistima i za „24 sata” kaže da je uglavnom i očekivao ovakvu završnicu.

- Za nekoliko farmera sam bio siguran da će ostati skroz do kraja. To su Bata, Zorana, Ekrem i Jovana. Voleo bih da neko od njih pobedi – objašnjava Cobe.

Ipak, gotovo je siguran da niko od njih neće pobediti, već kao glavnog favorite vidi Marjana Rističevića.

- Kada se kaže reč farmer, onda je to Marjan Rističević. On najviše od svih ispunjava taj uslov da bude pobednik i zato mislim da će on izaći sa farme bogatiji za 100.000 evra – zaključuje Cobe.

Izvor: 24sata

Eva: Svim si­la­ma su se bo­ri­li pro­tiv me­ne od pr­vog ča­sa

Glu­mi­ca Eva Ras is­pa­la je sa „Far­me“ sa­mo če­ti­ri da­na pred ve­li­ko su­per­fi­na­le. Eva će u su­bo­tu na­pu­ni­ti ju­bi­lar­ni se­dam­de­se­ti ro­đen­dan, ko­ji će pro­sla­vi­ti sa naj­mi­li­ji­ma, ali joj je žao što ne­će ro­đen­dan pro­sla­vi­ti na „Far­mi“ i što ne­će do­bi­ti na po­klon „He­ri­nu“ čo­ko­lad­nu tor­tu ko­ju to­li­ko vo­li.

– Baš sam bak­suz što mi ro­đen­dan ni­je bio ne­de­lju da­na ra­ni­je, jer ne­ću je­sti svo­ju omi­lje­nu čo­ko­lad­nu tor­tu bez vo­ća i šla­ga (smeh).

Zbog če­ga se ni­ste po­zdra­vi­li ni sa jed­nim far­me­rom?

– Za­to što sam im po­nu­di­la usra­nu mot­ku da me is­te­ra­ju, u na­di da će se oni da sa­bra­ti i da to ne­će upo­tre­bi­ti, ali po­što su je upo­tre­bi­li, oni me­ni vi­še ni­su zna­čaj­ni. Pre „Far­me“ ih ni­sam po­zna­va­la, ne­ka ta­ko osta­ne i po­sle „Far­me“.

Da li to zna­či da se su­tra ni sa jed­nim far­me­rom ne­će­te po­zdra­vi­ti ili po­pi­ti ka­fu?

– Sa Pe­jom, Ba­ki­jem i Ekre­mom ću uvek, a sa osta­li­ma ne.

Zbog če­ga ste se to­li­ko raz­o­ča­ra­li u Ven­di?

– Ni­sam se ja u nju raz­o­ča­ra­la, ne­go u se­be. Na­se­la sam na nje­ne tri­ko­ve i pri­hva­ti­la je. Ni­je ona kri­va, ja sam je po­gre­šno pro­ce­ni­la. Ko­ri­sti­la me je kao džak za đu­bre. Vr­lo je pro­ra­ču­na­ta, a ja sam to ka­sno vi­de­la.

Da li je Ven­di oprav­da­no na­pa­da­la Zo­ra­nu?

– Je­ste, jer Zo­ra­na je vr­lo zla i pra­zna oso­ba. Kad god sam sa njom pri­ča­la bi­lo je iz­ve­šta­če­no. Da ni­je nje bi­lo, ne bih ima­la ta­ko loš po­lo­žaj na „Far­mi“. Ona je po­hlep­na, ho­će da po­be­di.

Šta mi­sli­te o Ma­ri­ja­nu?

– Ma­ri­jan me je upo­re­dio sa svo­jom maj­kom, a on­da mi je dao šta­pić. Da li bi svo­joj maj­ci dao šta­pić? On je je­dan be­zna­ča­jan po­li­ti­čar ko­ji je do­šao da dig­ne se­bi rej­ting. Je l’ vi mi­sli­te da bi je­dan Ivi­ca Da­čić imao vre­me­na da tri me­se­ca bu­de na „Far­mi“? Čim vi se­di­te ta­mo vi ste nu­la od po­li­ti­ča­ra, kao što je bio i Ra­ka.

Ušli ste u kon­flikt i sa Ja­smi­nom Anom…

– Ona ima za­da­tak na „Far­mi“ kao i mno­gi dru­gi. Me­ni je pot­pu­no ap­surd­no da je ona u fi­na­lu. Jed­na pljo­sna­ta, do­sad­na lič­nost, ne znam sa­mo za­što je dr­že ta­mo.

Če­sto ste po­mi­nja­li da vas far­me­ri ne po­štu­ju i da ne ce­ne va­še go­di­ne, a on­da ste ra­di­li ne­ke stva­ri ko­je ni­su pri­me­re­ne že­ni od se­dam­de­set go­di­na…

– Ce­la pla­ne­ta psu­je, Za­dru­ga mi je do­zvo­li­la da psu­jem, ni­šta ni­sam ra­di­la što je za­bra­nje­no. Što se pri­če o sek­su ti­če, to je moj ka­rak­ter, pi­šem ta­ko i ro­ma­ne i oso­ba sam ko­ja se na ta­kav na­čin iz­ra­ža­va.

Go­vo­ri­li ste da vas ni­ko ne vo­li i da vas svi pot­ce­nju­ju. Da li ste vi ne­ko­ga vo­le­li?

– Ni­sam mo­gla da ih vo­lim, jer su oni me­ne od­bi­ja­li. Hra­ni­la sam ih 105 da­na, a 105-og su me usra­nom mot­kom is­te­ra­li. Kod nas po­sto­ji jed­na po­slo­vi­ca: „Ka­da bi Bog sta­no­vao u na­šoj uli­ci, pro­zo­ri bi mu bi­li po­lu­pa­ni“, oni su sma­tra­li da sam ja ne­ko ko mo­že da ih ugro­zi i svim si­la­ma su se bo­ri­li pro­tiv me­ne od pr­vog ča­sa.

Mno­gi mi­sle da ste na „Far­mi“ od­i­gra­li ži­vot­nu ulo­gu, da ste sve vre­me glu­mi­li…

– Ne, ja ne glu­mim ni ka­da igram kod Ku­stu­ri­ce. Mi­slim da je vr­hu­nac glu­me u to­me da ne glu­mim, a oni su glu­ma­ta­li oko me­ne. Na „Far­mi“ sam bi­la Eva Ras i zbog to­ga je to mo­ja naj­ve­ća ulo­ga. Ta­mo sam bi­la i ku­va­ri­ca i ba­ba-se­ra i či­sta­či­ca.

Izvor: Pravda
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
Boze ja prosto ne verujem sta izjavljuje ova kalastura Eva Ras. Strasno. Dno dna.  Smile
« Poslednja izmena: 28. Dec 2010, 17:45:05 od Thug4ever »
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Smart
Limen: Nijednom nisam onanisao

Limen nema potrebu za seksom. Bar tako on tvrdi.
Limen: S oproštenjem, nisam ni osetio potrebu za tim stvarima. Samo sam pišao, veruj mi, nisam ni pomislio na nešto drugo. Nisam imao potrebu, osim za pišanjem. Bila je priča o tome „ko ga je bacao“. Kakvo bacanje?! Kakva „Desanka Šakić“?!

Izvor: Kurir

Eva Ras: Ekrem je onanisao u spoljnom toaletu

- Dala sam im usranu motku, a oni su je uzeli i oterali me u snežnu noć. Niko nije dolazio da vidi kako sam, niti da mi upali vatru. Bili su srećni zbog mog odlaska.

* Prvi konflikt na Farmi imali ste sa Zoranom Pavić…
- Ona se naljutila jer sam je nazvala baba-devojkom. Kako se drugačije zove starija devojka? Zorana je prazna i zla žena. Ona je pričala gadosti o meni, te kako ja njima kvarim šou, te kako ne mogu da se zezaju zbog mene… Jezivo je sve to.

* Sa Marijanom ste takođe bili na ratnoj nozi. Kako njega opisujete?
- Marijan hoće samo pare, jer je prodana duša. Napravio je od sebe budalu kad mi je dao štapić. Rekao je da mogu majka da mu budem. Ja kažem, drago mi je što mu nisam majka, jer ona nema upalu mišića od hladnoće u izolaciji, već ja. Marijan je marginalni političar. Beznačajan je.

* Govorili ste da su se Natalija i Bane seksali u toaletu…
- Natalija i Bane su iz toaleta izleteli kao opareni. Odmah nakon toga je stiglo pismo od Zadruge sa zabranom da se unutra ulazi u parovima. Sigurna sam da i u kupatilu imaju kamere i da su sve videle.

* Osetili ste miris sperme u kupatilu. Ko je masturbirao?
- Svi muškarci su to radili, osim Ekrema. On je jadničak onanisao u spoljnom smrdljivom klozetu, nad svim onim fekalijama koje su navirale.

* Da li je Ekrem zaista bio zaljubljen u Vendi?
- Jeste, bio je zaljubljeni tetreb. Rekla sam mu da mora da je povali, da pokuša. On nije hteo, njemu je bilo dragoceno da priča s njom i da uživa u njenoj lepoti.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Smart
Ekrem pokrao Marjanu cigarete!

Ponovo frka oko cigareta na Farmi. Preostali učesnici kradu nikotinske štapiće jedni od drugih, ali čini se da u svemu tome najviše prednjači Ekrem.
Naturalizovani Njujorčanin se "poslužio" sa čak tri paklice iz Marijanovog "šteka"!
Pre njega, Marijan je rekao Jovani da ga obavesti ukoliko mu neko bude preturao po stvarima i da je siguran da mu je Katarina (i društvo oko nje) ukralo cigarete, u šta se uverio kada su ceo prethodni dan proveli u kuhinji i pušili.

Kasnije dok je u radionici cepao drva, rekao je Zorani da je skrenuo pažnju Jovani da čuva stvari. Zorana mu je predložila da jednostavno pita ko mu je ukrao cigarete. Sumnjala je na tri osobe. Rekao joj je da nije Jovanu zamolio da čuva stvari jer se plaši da će mu nešto ukrasti, već ga je sramota da mu neko pretura po prljavom vešu.
Kada je Ekremu Vendi rekla da nema cigarete otišao je do hodnika između dnevne i spavaće sobe i, osvrćući se oko sebe, iz Marijanovog džaka sa stvarima uzeo tri paklice cigareta. Dve je sklonio u džepove svog sakoa, dok je treću stavio u džep kod sebe. Otišao je u dnevnu sobu kako bi pokušao da sakrije tragove krađe. Baki je primetio da je Ekrem ukrao cigarete, ali nije komentarisao.

Marijan i Jovana su komentarisali nestanak cigara. Ovaj je sumnjao da su to uradile Jasmina i Katarina. Zatim je dao Ekremu jednu uz reči da je on i za njega sakrio da ima da puši. Ekrem je uzeo cigaretu i rekao mu da ne zna ko ga je pokrao!?
Baki je komentarisao sa Pejom kako Ekrem ima paklu cigareta u džepu i da ga je video da krade od Marijana. Otišao je do kuhinje gde je pitao Ekrema da li ima cigaru da mu da. Ovaj je rekao da nema, a Baki je pronašao celofan od cigara koji je pokazao Marijanu i Peji.

I Jovana je pitala Ekrema da li ima cigarete, on je ponovo odgovorio da nema. Prokomentarisao je da ostale ne treba da bude briga da li ima ili nema cigare.
Marijan je pregledao svoj džak. Rekao je Jovani da nije dobro gledala jer su mu nestale tri paklice.
Otišao je u kuhinju kod Ekrema i rekao mu “znači tako”. Vendi je prokomentarisala da ne bi trebao da pravi frku oko nebitnih stvari. Pošto je Marijan izašao, Vendi je rekla Ekremu da je ona krala cigarete od Marijana zajedno sa Katarinom, ali da on to više ne bi smeo da čini.
Marijan je siguran da Ekrem nije ništa uradio bez Vendine pomoći. On ih je u dnevnoj sobi nazvao lopovima. Pitao se kakav je to obraz i ko ga je naučio da krade u Americi. On je primetio da su se njih dvoje šunjali. Marijanu nije bilo čudno to što su uradili, već se začudio kada je saznao da su to prećutali, ali su i dalje uzimali cigarete od ostalih kao da se ništa nije desilo.
Rekao je Vendi i Ekremu da su "dva lopova sa železničke stanice".

Izvor: S media
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1145
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
jasmina ana - patoloski lazov !
IP sačuvana
social share
Always Improvise!  _     _     _     _
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

broj dva se raduje što je neparan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1270
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung 
Citat

Eva Ras: Ekrem je onanisao u spoljnom toaletu

- Dala sam im usranu motku, a oni su je uzeli i oterali me u snežnu noć.
Samo zbog ovakvih stvari pratim Farmu. Dok zimski vetar huji pustim ulicama.  Smile
« Poslednja izmena: 28. Dec 2010, 20:53:47 od ptakh »
IP sačuvana
social share
Ništa verbalno, samo rečima!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11185
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy S10
Baki će nadživjeti i Batu džuboksa i Kaću,čak i Peju

Hehehe, kao što ti sinoć rekoh, Baki večeras ispade  Smile
Još samo Vendi da bude sledeća, pa sam pogodio 100% 
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Baki će nadživjeti i Batu džuboksa i Kaću,čak i Peju

Hehehe, kao što ti sinoć rekoh, Baki večeras ispade  Smile
Još samo Vendi da bude sledeća, pa sam pogodio 100% 

Mladene i ja dajem 100 na taj tiket  Smile
Koja je kvota?  Smile

Slatki ce se skenjati  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11185
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy S10
Slatki je naš, drugar i laf, ali na farmi uvek navija za pogrešne  Smile
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 574 575 577 578 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Feb 2026, 05:22:29
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.