Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Feb 2026, 17:29:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 567 568 570 571 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 852082 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19907
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Sony 
Marijan do pobede.....  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Smart
Zorica Marković najurila Vendi iz kafane i izjavila da je više neće pustiti u svoj lokal!

Narodna izreka „Hrani kuče da te ujede“ pokazala se kao tačna u slučaju pevačice Zorice Marković, koja je neposredno pre ulaska na „Farmu“ pomogla Vesni Vukelić Vendi, tako što je angažovala da peva u njenom restoranu „Hacijenda“, a zatim i preporučila da uđe u rijaliti šou.

Međutim, Markovićeva je veoma ljuta na Vendi zbog toga što je nijednom tokom boravka na farmi nije pozdravila, pa je u „Jutarnjem programu“ Televizije „Pink“ izjavila da Vukelićevu više neće pustiti ni da joj uđe u kafanu, a kamoli da tamo zapeva!

Naime, kada je voditelj Vlada Stanojević upitao Zoricu da li gleda „Farmu“ i šta misli o Vukelićevoj, pevačica je otvorila dušu:
Kada sam ja otvorila restoran, Vendi je bila u jednoj nezavidnoj materijalnoj situaciji. Ja sam je pozvala kod sebe u lokal da peva i radila je kod mene godinu dana. Mene su ljudi iz „Pinka“ zvali da uđem u „Farmu“, ali zbog posla nisam mogla da pristanem, pa sam im toplo preporučila Vendi, koja mi se tako odužila što me nikada tokom boravka u rijaliti šouu nije spomenula. Ni mene, ni orkestar „Lepeza“, sa kojim je radila godinu dana – rekla je ogorčeno folk pevačica.

Kada je Stanojević pokušao da ispegla stvar i opravda Vendi obrazlažući da je ona možda ipak pozdravila nju, ali da to nije emitovano, Zorica je kao oparena uzvratila:

- Nema tu opravdanja! Ona se nijednog momenta nije setila orkestra i mene, a mi smo joj najviše pomogli. Vendi više nikada neće zapevati kod mene, niti doći u moju kafanu, ona je svoje otpevala – zaključila je razočarano pevačica.

Izvor: Alo

Baki ispljuvao svoje roditelje – Denser ispričao da su ga mama i tata zapostavili

Naprasiti farmer Andrija – Baki Đogani ponovo je progovorio o tome kako su ga zapostavljali roditelji kada je bio mali i zaključio „da oni nisu zaslužili ni zdravo da im kaže“. Kako je rekao Baki, roditelji su ga stalno zapostavljali, pa je odrastao uz baku, koja mu je bila sve.

- Moji roditelji ne zaslužuju ni zdravo da im kažem, nikada nisu bili uz mene! Odgajila me je moja baka i ja poštujem i oca i majku, ali oni to nisu zaslužili – rekao je Đogani kada je trebalo da odluči da li da štapić da Evi ili Peji, dok su ga farmeri pažljivo slušali svi do jednog dirnuti njegovom ispovešću. Denseru ovo nije bio prvi put da govori o roditeljima za koje je prethodno pričao da su ga ostavili i da je odrastao u kartonskoj kutiji. Otac Andrije Đoganija, Isidor, u nekoliko navrata je davao izjave o tome da problematični denser nikada nije bio zapostavljen, kao i da je imao svu potrebnu podršku porodice, ali da je upao u loše društvo.

- Imao je sve što je potrebno kao i njegovi brat i sestra, ali je upao u to problematično društvo – izjavio je Isidor za „Puls“.

Bakijeva baka umrla mesec dana pre „Farme“

Majka Đoleta i Gagija Đoganija, Nona, koju je Baki u subotu spomenuo kao baku koja ga je odgajila, umrla je samo mesec dana pre njegovog ulaska u rijaliti program „Farma“.
- Baki je bio najbliži sa svojom bakom, koja je Đoletova i Gagijeva majka. Ona je umrla mesec dana pre nego što je počela „Farma“. Mnogo ju je voleo i teško mu je pala njena smrt – izjavio je Isidor.

Izvor: Alo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
“Kontraduel” Eve i Peje, a onda i Evin odlazak sa Farme, bilo je poslednje regularno izbacivanje sezone. Od ponedeljka, 27. decembra, pa sve do superfinala u četvrtak, 30. decembra, sa Farme će svako veče biti izbacivana po dva farmera. U superfinalu se naći šestoro farmera sa najviše glasova publike.

Trka za premiju traje već tri i po meseca, a poslednja borba koja je jednog farmera vodila bliže nagradi od 100.000 evra, a drugog ka kapiji, bila je sve osim toga...

Duel nakon kojeg je "luda baba sluškinja" izgubila mesto u finalu, ostaće upamćen po kontra poenima. Peja je dao jedan pogrešan odgovor kako bi glumica ostala na Farmi, a onda na Evino “to nije časno”, ušao u trku za kontrapoene.

Utkrivao se sa Evom, i ona sa njim, oko toga ko će pre “stisnuti dugme” i dati pogrešan odgovor…na pitanja koja nije ni čuo…”Koliki je…” “Prinos farmera? 13, ali sad će da ih bude 12”, šalio se Peja i serijom "odgovora” duplirao Evine glasove.

"Nije mi pomoglo ni dupliranje", rekla je Eva Ras nakon što je čula da je osvojila tek 17,78 odsto glasova, a onda odbila da se pozdravi sa farmerima...samo sa Ekremom koji je njen favorit za pobedu. "Ju, zar sam ja tako loše stajala kod publike sve vreme...", pitala se Eva do je napuštala arenu.

Po izlasku je rekla da je farmeri nisu voleli. "Bili su nemilosrdni prema meni. Želela sam da izađem čistog obraza i budem i sluškinja...", rekla je Eva. Na pitanje voditeljke da li misli da je izmanipulisala Bakija da je postavi za slugu, Eva je rekla da su "farmeri njom manipulisali".

"Ne, nije manipulacija, niko nije lud sam sebe da izbaci iz takmičenja, ali farmeri me ne vole. Htela sam da prođem kroz arenu, da vidim ko će mi dati štapiće i da li me publika želi na Farmi. Ne želi me, publika me je izbacila. Ja samo nisam htela da uđem u finale, a da sedim. Ipak, iznenađena sam, mislila sam da imam neki procenat glasova. Nisam znala da sam ga toliko ispu*ila".

Eva Ras je napustila imanje, a ostali...njih je čekalo iznenađenje.

U finale idu Bane, Katarina, Marijan, Bata, Ekrem, Vendi, Jasmina Ana, Jovana, Zorana, Baki, LiMen i Peja
BAKI GAĐAO "VENDIJA"

Skuvao im je "sikterušu", a kako su mu se oni zahvalili?! Jedan od najboljih gazda od početka rijalitija prema mišljenju ostalih farmera, proterivao je "lepotice" i njihove pudere iz kuhinje, terao Ekrema da briše nos, zabranjivao Evi da izigrava sluškinju, a na izmaku nedelje Baki se svađao i gađao blatom.

Niko ne može da izvede Bakija iz takta nego njegov nekadašnji kompanjon u potrazi za zakopanim blagom, odnosno njegov profesor engleskog.

Drao se na njega što ništa ne radi, znajući da od toga nema ništa...

“Šta si radio, odneo jedno drvo u izolaciju i ti si kao radio”, vikao je Baki. “Jedini ti ne radiš, vidi žene koliko rade! Mi smo porodica bre, radi nešto!”.

Kao što smo videli hiljadu puta, gde je Ekrem tu je I Vendi da ga brani “On je slab!, rekla je.

“Da li sam te pitao nešto”, rekao je Baki, a onda je gađao slamom iz štale..."onom" ispod krava...

Kako bilo, Eva Ras nije napustila Farmu,a da nije na svoj način rekla “zdravo”.

Posvađala se sa svojom najboljom drugaricom Vendi jer tvrdi da su Kaća i Bane Romeo i Julija, a ne ljubavnici po instrukciji Zadruge, kako ona misli.

“Vendi me je najviše razočarala na Farmi”, rekla je glumica pre nego što će izgubiti u duelu. Vendi nije jedina koja je “dupetom zatvorila vrata”…tu je i “Julija” koja joj je rekla da uči kada je Eva krenula ka izolaciji

“Ja da učim, mislite da ja nemam dostojanstva!? Vi imate u 20 godina, a ja nemam u 70”.

Mišljenje o njoj imaju i ostali…

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Nokia 300
У невиђено лошем серијалу Фарме ипак навијам за Марјана да однесе Јаворки тих 100 000...
А пошто са се за остале показао као лош прогнозер нека буде да грешим опет али мислим овако :
2. Екрем
3.Зорана
4.Јована
5.Бане
6.Јасмина Ана (неко је дебело гура)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
Mislim da ce prva trojka biti (ne ovim redosledom):

1-) Ekrem
2-) Marjan
3-) Bane ili Zorana
« Poslednja izmena: 27. Dec 2010, 13:09:41 od Thug4ever »
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Smart
У невиђено лошем серијалу Фарме ипак навијам за Марјана да однесе Јаворки тих 100 000...
+1

6.Јасмина Ана (неко јoj гура дебело)
Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
A za Jasminu nemam uopste reci....kako li je ona dosla do ovde, stvarno mi nije jasno, vreme joj je da ispadne veceras.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Nokia 300
Citat
6.Јасмина Ана (неко јoj гура дебело)
Ко може алал му вера  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
u kladionici max bet ima da se igra na pobednika farme. Iako ne gledam po vasim komendarima mislim da se isplati na marijana da se igra. kvota je 3. Na ekrema je najmanja kvota 1.7  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 567 568 570 571 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Feb 2026, 17:29:45
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.108 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.