Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Feb 2026, 00:51:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 566 567 569 570 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 852135 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
HTC One
Sumnjam, ranije sam bio siguran, sada mislim da ce biti uspeh da udje u prva 3.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
ode Ke....Eva Smile
a profil je za 10 Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia N73
Ma i ovi ostali cute ko kurve kako se blizi kraj svi se stisnuli ne progovaraju,fini kao a bagra cista i volio bih da Ekrem pobjedi bar je zanimljiv nego da se pravi budala kao drugi...
« Poslednja izmena: 26. Dec 2010, 23:10:48 od One and only »
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy S10
Aj ne lupetaj, veće budale i neandertalca od njega nema. Jebo mater retardiranu, živi 30 godina u NJujorku, i kaže da je kip slobode u Beogradu. Većeg retarda video nisam  Smile
I to da pobedi????!!!
I on nije smešan što je duhovit, ili zna da pravi "šovove" kako kaže, već što je abnormalno glup, i toliko smotan da ne ume da se ponaša kao normalan čovek, i svaki njegov pokušaj da bude normalan ispada smešan.
On izaziva isti smeh kao Oskar ili mr. Bean, s'tim što je on prirodno takav, a ova dvojica produkt glume.
« Poslednja izmena: 26. Dec 2010, 23:55:36 od MladenIsakovic »
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia N73
Aha  Smile

Vecina njih nije znalo neke stvari opste kulture koje se ono kao podrazumjevaju da iole obrazovana osoba zna tako da ni ta vecina nije nista pametnija,a prije svega pobjednik se sigurno vec zna jer je ocigledno namjesteno tako da i nema nekog smisla se raspravljati sad da li ce neki zakrzljali ili neko peti pobjediti...

Jeste ali da njega nema ova Farma bi bila jadnija 10 puta,bio on glup,nepismen ili nesto peto on ovu Farmu odrzava zivom jer svi ostali zajedno nisu ni po cemu zanimljivi,zato je i doveden,svaka je do sada imala nekog svog soumena a na ovoj je to Ekrem...
« Poslednja izmena: 27. Dec 2010, 00:01:17 od One and only »
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 5
Mozda je napocetku i bio interesantan jedno 3 dana.Sad se samo naliva i zavija  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Smart
O štapićima, Bakiju i Ekremu (104 dan)

Eva je radila u kuhinji. Vendi joj se pridružila i tom prilikom je pozdravila, ali je Eva prilično hladno odreagovala. Vendi je sela na stolicu i neko vreme posmatra Evu. Njih dve nisu komunicirale jer je Eva i dalje ljuta i razočarana u Vendi.

Ekrem, Marijan i Peja su ćaskali o tome ko će kome dati štapić. Bilo im je teško da se odluče. Peja je rekao da bi Bane mogao da se vrati iz Arene i iskoristi priliku da se sveti ljudima od kojih je dobio štapić. Ekrem je rekao da štapić neće dati Evi jer je ona njemu kao majka. Ekrem je osmislio sistem po kome će davati štapiće, a to je da ko u trenutku davanja štapića ima više, dobiće štapić i od Ekrema.

Peja, Marijan, Eva, Jovana, Vendi i Ekrem su razgovarali o tome ko će otići u izolaciju, ko će pobediti u Areni, ko će dobiti najviše glasova publike… Peja je prokomentarisao kako misli da će Jasmina otići u izolaciju. Marijan je rekao da će se Eva, ako ode u izolaciju, pobediti u duelu i vratiti nazad na imanje. Eva se ubacivala i komentarisala Marijanovo mišljenje o njenom odlasku u izolaciju. Zaključila je da farmeri jedva čekaju da joj daju štapiće, da bi je ponizili do kraja. Ona je tvrdila da će se uveriti putem štapića da je niko na Farmi ne poštuje.

Jovana je rekla da su Bane i Eva isti „po jačini“ i da će verovatno Jasmina imati najmanje glasova publike. Vendi nije želela da kaže ko će napustiti Farmu, dok je Ekrem predvidjao da će na kraju nedelje to biti Limeni.

Farmeri su se požalili kako im je jako dosadno. Složili su se da moraju nešto da učine po tom pitanju. Limeni je rekao da ne mogu da se dogovore, organizuju i da mu je takvo ponašanje dosadilo. Peja je rekao da bi bilo idealno kada bi svako radio ono što voli, ali je dodao da je to nemoguće.

Jovana i Zorana su čistile tor. Zorana je započela priču o Vendi i tome kako joj je prethodnog dana Jovana upadala u reč. Skrenula joj je pažnju da je previše vikala iz namere da se ne bi čulo šta ona ima da kaže. Dodala je i da je pokušala da kaže Bakiju da ućutka Jovanu. Rekla je da se suzdržala jer je mnogo toga njoj do sada prećutala. Zorani je zasmetao komentar da su sve gazde do sada radile, jer misli da je Vendi samo mlatila čašom kao da je predsednik države. Zorana je rekla i da se njihova grupa potpuno rasula.

Pričali su o Katarini. Jovana je rekla da ne može da shvati da je neko toliko flegmatičan da i kada mu pokažu da ne radi kako treba, on nastavlja po svome. Zorana je rekla da je njenu lenjost nazvala ležernošću. Zorana nije shvatila što ih je Baki prethodnog dana hvalio pošto su jednom ušle u štalu. Zorana je rekla da je srećna što nije bila gazda.

Peja i Bane su ćaskali. Peja je rekao da mu dani brzo prolaze zahvaljujući zadacima. Za Jasminu je Peja rekao da nije nikakva domaćica i da mu je smešno što traži dečka sa avionom, jer po njemu ona nema šta da ponudi.

Baki je rekao Ekremu da očisti WC. Ekrem je rekao da hoće, a zatim je otišao u kuću. Limen mu je iz radionice dobacio da ga natera. Baki je rekao kako on nikoga neće da tera, i da ga je baš briga. Ljut je otišao do Ekrema i rekao mu kako su svi oni jedna velika porodica i da on, hteo ili ne, mora da radi koliko i drugi. Ekrem je rekao da ga boli zub i da ne može. Baki mu je odgovorio da zaboravi na zub, i da krene sa njim da mu pomogne oko odnošenja djubra. Ekrem je pristao.

Vendi je prišla Bakiju braneći Ekrema. Rekla je da je on slab i da ne može da radi mnogo. Bakija je to iznerviralo. On ju je pitao zašto se meša. Baki je uzeo nešto stajskog djubriva u ruku i gadjao je Vendi. Promašio ju je. Baki joj je rekao da obuje čizme kako bi pomogla Ekremu. Ona se prvo bunila, a zatim je otišla.

Limen je prepričavao Jovani konflikt Ekrema i Bakija. Pričao je kako je rekao Bakiju da ga zove, jer ceo dan sedi sa ženama. Pričao joj je da ga je Ekrem ignorisao, i da se Baki zato iznervirao. Dodao je i da je onda Vendi došla ničim izazvana.

Izvor: Zvanični sajt Farme
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Smart
Ekrem: Vendi me navodi na pijančenje

Vendi kriva što se Ekrem propio. Nakon što se zbog nje valjao po blatu, preksinoć je malo falilo da prilikom pada udari glavom o sto. Baki je prvi napao Vesnu zbog toga što navodi Jevrića da se napija:

Baki: Vesna, ti si ološ. Znaš zašto? Zato što radiš sve ovo s njim.

Vendi: Što?

Baki: Tovariš mu alkohol. Što mu daješ da pije?

Vendi: Tražio mi je.

Baki: Pa, što mu ti daješ stalno da pije? Kakve veze ima što je tražio?

Eva je posle Bakijevog napada na Vendi konstatovala da Ekrem ne podnosi piće.

Eva: Ekreme, pa ti uopšte ne podnosiš alkohol.

Ekrem: Tačno tako! To radim samo zbog Vesne.

Dok je pričao, krenuo je ka šporetu da upali cigaretu, ali je onako pijan počeo da posrće i da pada Evi pod noge. Glumica se prestravila, ali je ipak uspela da ga pridrži kako ne bi udario glavom o ivicu stola.

Eva: Ekreme! Joj! Jesi se udario?

Ekrem: Nisam, dobro je. Izvini, molim te.

Pošto je videla da je đavo odneo šalu, Eva je otišla na spavanje, a Ekrem je ostao da čeka Vendi u kuhinji.

Izvor: Kurir

Izbačena Eva Ras

“Kontraduel” Eve i Peje, a onda i Evin odlazak sa Farme, bilo je poslednje regularno izbacivanje sezone.

Trka za premiju traje već tri i po meseca, a poslednja borba koja je jednog farmera vodila bliže nagradi od 100.000 evra, a drugog ka kapiji, bila je sve osim toga…

Duel nakon kojeg je “luda baba sluškinja” izgubila mesto u finalu, ostaće upamćen po kontra poenima. Peja je dao jedan pogrešan odgovor kako bi glumica ostala na Farmi, a onda na Evino “to nije časno”, ušao u trku za kontrapoene.

Utkrivao se sa Evom, i ona sa njim, oko toga ko će pre “stisnuti dugme” i dati pogrešan odgovor…na pitanja koja nije ni čuo…”Koliki je…” “Prinos farmera? 13, ali sad će da ih bude 12”, šalio se Peja i serijom “odgovora” duplirao Evine glasove.

“Nije mi pomoglo ni dupliranje”, rekla je Eva Ras nakon što je čula da je osvojila tek 17,78 odsto glasova, a onda odbila da se pozdravi sa farmerima…samo sa Ekremom koji je njen favorit za pobedu. “Ju, zar sam ja tako loše stajala kod publike sve vreme…”, pitala se Eva do je napuštala arenu.

Po izlasku je rekla da je farmeri nisu voleli. “Bili su nemilosrdni prema meni. Želela sam da izađem čistog obraza i budem i sluškinja…”, rekla je Eva. Na pitanje voditeljke da li misli da je izmanipulisala Bakija da je postavi za slugu, Eva je rekla da su “farmeri njom manipulisali”.

“Ne, nije manipulacija, niko nije lud sam sebe da izbaci iz takmičenja, ali farmeri me ne vole. Htela sam da prođem kroz arenu, da vidim ko će mi dati štapiće i da li me publika želi na Farmi. Ne želi me, publika me je izbacila. Ja samo nisam htela da uđem u finale, a da sedim. Ipak, iznenađena sam, mislila sam da imam neki procenat glasova. Nisam znala da sam ga toliko ispu*ila”.

Od ponedeljka, 27. decembra, pa sve do superfinala u četvrtak, 30. decembra, sa Farme će svako veče biti izbacivana po dva farmera. U superfinalu se naći šestoro farmera sa najviše glasova publike.

IZvor: Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Smart
Natalija: Farma mi nedostaje, Ekrema obožavam, Eva je hrabra

Natalija je za poznati.info otkrila ko je njen favorit za pobedu na “Farmi”, ko joj najviše nedostaje od takmičara, a i kako će potrošiti novac zarađen od honorara za učešće u popularnom rijalitiju.

Na naše pitanje ko joj najviše nedostaje sa “Farme”, Natalija je odgovorila:
- Moram da priznam, da mi je neko na “Farmi” rekao da će mi sve to nedostajati kad izađem, rekla bih mu da je lud, ali sve mi zaista mnogo nedostaje, i “Farma” i ljudi, pogotovo Baki i Peja – dok je Zoranu, Ekrema i Vendi prokomentarisala na sledeći način:
- O Zorani ne bih komentarisala, zadržaću svoje mišljenje za sebe, a Vendi i Ekrem su mi HIT zato što igraju svoju igru i zabavljaju publiku!

Ekrema obožavam
Kao što sam i do sad mnogo puta rekla Ekrem je moj favorit – zato što je blesav, duhovit i jedinstven i nije nimalo glup.

Iako je nekoliko puta imala sukob sa popularnom glumicom Evom Ras, Natalija o njoj ima samo reči hvale.

“Eva je super glumica, jednostavno ona igra igru, od početka do kraja ima svoju taktiku da bi došla do cilja ali moram da kažem da je izuzetno jaka, hrabra i vredna do besvesti, pokazala je kako treba da žive bolesni ljudi i da se bore za život.

Nakon sto dana boravka na “Farmi”, Natalija je zaradila honorar koji će kako kaže pokloniti u humanitarne svrhe, ali i snimiti neke nove pesme i spotove. “Novac koji sam zaradila potrošiću jedan deo u humanitarne svrhe za nezbrinutu decu, a drugi na nove pesme i spotove.”

Izvor: Poznati.info

Vendi objavljuje roman Trgovci dušama, a u filmu se pojavljuje u lezbejskim scenama

Roman Vesne Vukelić Vendi koji nosi naziv “Trgovci dušama” po svemu sudeći će ugledati svetlost dana po njenom izlasku sa popularnog imanja u Lisovićima. Vendi je najavila da će njen novi roman otkriti najveće tajne estrade koje su godinama skrivane!

Moj roman “Trgovci dušama” će demaskirati i razložiti sve estradne paravane koji godinama kriju blud i skrnavljenja, a isijavaju glamurom časti i poštenja. Uskoro! – napisala je Vesna Vukelić Vendi na svom privatnom facebook profilu pred ulazak na “Farmu”.

Vendi u glavnoj ulozi
Vesna Vukelić Vendi je takođe snimila i film “Draga Mašin u ormaru” gde je dobila glavnu ulogu. Producent ovog filma je Nebojša Pajkić, dok scenario i režiju potpisuje Isidora Bjelica. Međutim iako je film sniman pune dve godine, još uvek nije doživeo premijeru zbog nestanka snimljenog materijala za koji je Isidora Bjelica optužila državnu bezbednost? Scene filma koje su nestale su snimane u Instanbulu, a među njima su i ljubavne intrige kao i vrele lezbijske scene Drage Mašin koju glumi aktuelna “farmerka”.

Izvor: Poznati.info
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13

Koliko je ekrem retardiran....  Smile
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 566 567 569 570 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Feb 2026, 00:51:16
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.351 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.