Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Maj 2026, 13:51:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 547 548 550 551 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 866951 puta)
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 5
ozbiljno,šta je bilo,nisam gledala??
Nisam ni ja  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 528
Zastava Galaksija-Mlecni Put
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
Da da sve je tako, ali bitno je da se pljuje po ljudima koji su napustili te igre bez granica, ljudima koji nisu zeleli da budu deo tog velikog cirkusa. Pobegli su od takvih idola, parazita drustva ali isto tako i od onih koji se busaju u grudi kako je njima Srbija sveta i kako im se smucila prvopomenuta grupa ljudi ali oni nemaju hrabrosti da se bore protiv iste nego samo kenjkaju ja bi ovo ja bi ono.
IP sačuvana
social share
Srbi oprastate svojim neprijateljima, zaboravljate svoje zrtve, Srbi istorija se ponavlja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
baš me zanima,kako to odjednom...nisu čista posla s tom Zadrugom Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3811
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung 
Čitam ove poruke što kojekakvi paćenici šalju. Pa jbt dokle je došla svest ovog naroda. Najgori šljamovi postaju idoli, najveće kurve i kalašture uzori su današnjoj omaldini, i onda se čudimo što ne možeš da nađeš normalnu curu da oženiš i da stvoriš familiju. Kako nekome ona krava Vendi ili Katarina može da bude uzor?  Smile Smile Smile
Ili nepismeni Ekrem da dogura ovoliko daleko?  Smile Smile Smile Ili još najgore da onakvO izpačenO stvorenje od Bokija 13 bude smatrano normalnim? E pa onda i treba da budemo ovde de jesmo, sa ovakvom svešću naroda.

Citam u poslednje vreme poruke ovog tipa - dokle je doslo...

Sta dokle je doslo? Pa ovako je vec 20 godina, sabloni isti samo su "idoli" i "moda" drugaciji. Da li imate kratko pamcenje ili ste mladji, ne znam, ali znam da je odavno stiglo do ovoga ali je problem sto nista ne ukazuje da ce se uskoro promeniti na bolje.

Ne znam sta smartas pod mladjima, jer ne znam koliko ti imas godina. Ja znam da je relativno odavno ovako ali nije bilo toliko izrazeno dok nisu poceli ovi reality programi, dok se nije poceo masovno koristiti internet, dok nisi mogao da vidis kakve bolesti i gadosti servira "razvijeni" svet. Ja sa 12-13 god a i kasnije nisam uposte blejao pred monitorom ili TV-om, bio sam napolju sa drustvom i mnogo zdrvije provodio vreme. Danasnja omaldina ako u 6-om razredu nema facebook i sl. se smatra "ludim" i ne prihvata se u drustvu. Mentalitet naseg naroda je takav da je lakse ziveti tudji nego svoj zivot, treba stalno ogovarati, spletkariti... a ove nazivimo iz "zvezde" to upravo rade i imaju popularnost medju takvim zaludjenicima. Zato je sve otislo u 3 lepe. A dok imamo Pink i slicne TV uz grand shou ne mozemo se nadati nicemu boljem.
IP sačuvana
social share
Pazi na svoje misli, jer će postati tvoje riječi, pazi na svoje riječi, jer će postati tvoja dijela, pazi na svoja dijela, jer će postati tvoja navika, pazi na svoje navike, jer će postati tvoj karakter.

Nikada ne pitajte ženu da Vam kaže nešto o svojoj prošlosti.

Strah životu kalja obraz često!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Nokia 300
Čitam ove poruke što kojekakvi paćenici šalju. Pa jbt dokle je došla svest ovog naroda. Najgori šljamovi postaju idoli, najveće kurve i kalašture uzori su današnjoj omaldini, i onda se čudimo što ne možeš da nađeš normalnu curu da oženiš i da stvoriš familiju. Kako nekome ona krava Vendi ili Katarina može da bude uzor?  Smile Smile Smile
Ili nepismeni Ekrem da dogura ovoliko daleko?  Smile Smile Smile Ili još najgore da onakvO izpačenO stvorenje od Bokija 13 bude smatrano normalnim? E pa onda i treba da budemo ovde de jesmo, sa ovakvom svešću naroda.

Citam u poslednje vreme poruke ovog tipa - dokle je doslo...

Sta dokle je doslo? Pa ovako je vec 20 godina, sabloni isti samo su "idoli" i "moda" drugaciji. Da li imate kratko pamcenje ili ste mladji, ne znam, ali znam da je odavno stiglo do ovoga ali je problem sto nista ne ukazuje da ce se uskoro promeniti na bolje.

Ne znam sta smartas pod mladjima, jer ne znam koliko ti imas godina. Ja znam da je relativno odavno ovako ali nije bilo toliko izrazeno dok nisu poceli ovi reality programi, dok se nije poceo masovno koristiti internet, dok nisi mogao da vidis kakve bolesti i gadosti servira "razvijeni" svet. Ja sa 12-13 god a i kasnije nisam uposte blejao pred monitorom ili TV-om, bio sam napolju sa drustvom i mnogo zdrvije provodio vreme. Danasnja omaldina ako u 6-om razredu nema facebook i sl. se smatra "ludim" i ne prihvata se u drustvu. Mentalitet naseg naroda je takav da je lakse ziveti tudji nego svoj zivot, treba stalno ogovarati, spletkariti... a ove nazivimo iz "zvezde" to upravo rade i imaju popularnost medju takvim zaludjenicima. Zato je sve otislo u 3 lepe. A dok imamo Pink i slicne TV uz grand shou ne mozemo se nadati nicemu boljem.
Лепо реченобраво
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11213
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy S10
Što se mene tiče, gledam u poslednjih mesec dana, otprilike.... od kako je ciganija poispadala - većina njih...
Nisam nešto zagrižen kao u prošloj farmi, ali od svih njih, voleo bih da pobedi Jovana, mada ne verujem da će pobediti. Posle nje, ne bi mi bilo krivo ni da pobedi Marjan, eventualno Bata.
Neko moje mišljenje o farmerima koji su preostali:

- Jovana - mala je na mestu, izuzetno mudra za svoje godine, dobro sagledava stvari, ponašanje joj je na mestu, vesela, pozitivna, i voleo bih da pobedi
- Marjan - čovek je vredan, to stoji, zadruga je nepravedna prema njemu, ne znam da li ste primetili, ali nekoliko puta kad ga neko pljuje, taj neko je u krupnom planu, kad Marjan odgovara, oni puste reklame; ima bubica, malo je zadrt, svojeglav, ponekad malo namćor; ali ume biti i duhovit, namazan, nekad me i iznenadi. Cenim ga što je ispljuvao onog debelog idiota što se oblači kao žensko, i ovu skotinu Vendi
- Bata - čovek je OK, radi što treba, uglavnom izbegava sukobe, lepo peva, imitira, ima svoj stav, ja gotivim ljude poput njega, voleo bih da bude u vrhu
- Peja - o njemu sam imao mnogo lošije mišljenje pre farme nego sad. Dopada mi se što ima svoj stav, koji je uravnotežen, drži ga se, nije cepidlaka, zajebant je "na prvu", i pored toga što se malo puva i pravi, nije loš. Eto, nek' on bude četvrti
- Baki - on jeste pravdoljubiv, ali je evidentno neotesan, često pogrešno procenjuje situaciju, neobrazovan, rečnik mu je nikakav, ali igra odlično, što jes' jes' . Ne verujem da će stići daleko, možda uđe u finale, a tamomeđu prvima ispada. Jednom rečju - buzdovan
- Bane - sad mi deluje kao OK, manje-više, ali me je mnogo nervirao ranije - mnogo svira kurcu, cenio bih ga više da od svih prisutnih žena, nije odlučio da muva onu ćurku. Šta znam, ravnodušan sam.
- Zorana - ne smeta mi, al' mi je dosadna. Dosadni su mi i njeni fazoni, smeh, i pre farme, i sad. Ali da je neopravdano napadana, jeste. Da sam na njenom mestu, sigurno bi me izbacili sa farme zbog toga što bih nekome odavno razbio glavu.
- Katarina - ćurka na kvadrat, pa na kub. Glupača, umišljena "zvezda", ne zna nos da obriše, a kurči se kao da je ne znam šta. Ne bi' je jebo za brdo karamela
- Jasmina Ana - bezlična žena, dosadna do bola, kako je ona bila advokat i kako je pisac, nikad mi jasno biti neće, ona ima problem prosto proširenu rečenicu da sastavi. Jovana, dete od 20 godina, joj je samo tako začepila gubicu. Beskrajno dosadna žena, koja je sprcala 50 godina u dupe, ne zna ručak da napravi, Eva joj prži šarana za Slavu. Ni za šta nije sposobna, na njenom mestu, smatrao bih da sam promašio život, i da je najpametnije da se ubijem.
- Limeni - klasična ona jajara, ljigavac - sa svima sedi i podržava ih, nikom ne sme muški da stane i da se suprotstavi, kad mu neko drekne, usere se, sedne i ne mrda, a iza leđa je najjači. Zabo bi ti nož u leđa samo tako, takvi ljudi su mi odvratni
- Ekrem - čovek je evidentni neandertalac, zaostao u razvoju, vrlo animalnog ponašanja - to što mu se smejemo nije izazvano njegovom duhovitošću, već njegovom nesposobnošću da se ponaša i reaguje normalno, nešto slično kao što se smejemo Oskaru iz AmiG show-a. Još jedna odlika onog animalnog u njemu su klasične životinjske osobine: samoživost, ljutnja, neartikulisani pokreti, tikovi, verovanje svakom....   Ako ovaj idiot pobedi, ili čak bude među prva tri (a verovatno hoće), mi Srbi smo zreli za izumiranje, jer smo evidentno idioti bez mozga, i sram da nas bude.
- Vendi i Eva - dva klasična ološa, džukele, đubrad, jebale mu mater svakome ko glasa za njih, iste kao Miloš Bojanić na prošloj farmi, uz njega, najveći ološi na estradi koje smo imali prilike na ovaj način da upoznamo.

Toliko od mene  Smile
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Smart
Jasmina Ana u krizi zbog alkohola

Nakon što im je zadruga zaplenila sav alkohol, neki farmeri ne mogu da sakriju nervozu. Jasmina Ana prednjači u tome jer je navikla da popije nekoliko čašica čim ustane iz kreveta. Protekla noć za nju je bila kobna. Tumarala je po dnevnoj sobi, kuhinji i špajzu ne bi li pronašla bar jednu kapljicu alkohola.

- Ne mogu više, hoću da idem kući, ovo nije normalno – siktala je Jaca.
Iako su svi uveliko spavali, njoj san nije dolazio na oči. Kada je shvatila da nema onoga što traži i kada ju je savladala zima, pognute glave legla je da spava.

Izvor: Kurir

Novi rat – Eva: Limeni, jedi gov*a

Glumica je u poslednje vreme toliko nervozna da je počela da napada sve farmere koji joj se nađu na putu. Tako je juče ujutru nasrnula na Limena i počastila ga sočnim uvredama samo zato što je hteo da skuva čaj na šporetu!

Dok je Eva Ras kuvala čaj za Ekrema, koji se nalazio u izolaciji, Limen je prišao šporetu da i on pristavi vodu za čaj. Tada je multimedijalna umetnica počela bukvalno da urla i maše rukama:

Eva: Da li si ti normalan?! Jedi govna, drkadžijo! Skini mi se s k.rca! Beži od mene, budalo jedna! Otimaš čaj ljudima koji su bolesni. Skloni se od šporeta, budalo jedna. Skloni se od šporeta. Ti srljaš na mene!

Limen: Šta vam je? Hoćete da zovem zadrugu, možda vam treba pomoć?
Zorana je i ovoga puta bila mirotvorac, pa je prišla Limenu i odvukla ga na stranu.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Smart
Natalija: Ako sam udata, nisam uštrojena

Jav­nost je naj­vi­še in­tri­gi­rao od­nos sa Ba­ne­tom.

– Nas dvo­je smo u pri­ja­telj­skim od­no­si­ma, ap­so­lut­no ni­če­ga ni­je bi­lo me­đu na­ma. Na „Far­mi“ ne mo­že­te da ima­te seks, to tvr­dim.

Na „Ju­tju­bu“ po­sto­ji vi­deo za­pis od 16 mi­nu­ta na ko­jem ste ti i Ba­ne pod jor­ga­nom, a Re­na­to Henc je po­tvr­dio da je bi­lo sek­sa iz­me­đu vas dvo­je.

– Da, ali ja ni­sam bi­la sa­ma pod jor­ga­nom, ne­go su tu bi­le i Je­le­na i Ti­na. Ne znam ka­ko je to pri­ka­za­no, ali nas če­tvo­ro smo za­jed­no le­ža­li. Ču­la sam da je Re­na­to pre­neo tu in­for­ma­ci­ju, ali on na­ma tvr­di da je mo­rao to da ka­že, jer su no­vi­na­ri vr­ši­li pri­ti­sak na nje­ga.

Ni­je isti­na da je on to mo­rao da ka­že, to je bio nje­gov iz­bor…

– Ap­so­lut­no me ne za­ni­ma šta Re­na­to mi­sli, ali na „Far­mi“ je ne­mo­gu­će ima­ti seks.

Da li ćeš ga tu­ži­ti?

– Raz­mi­sli­ću o to­me, jer sam još uvek pod uti­sci­ma. Sa­ni mi je re­kao da se Re­na­to jav­no iz­vi­nio u emi­si­ji, da je re­kao da to­ga ni­je bi­lo, ta­ko da ću vi­de­ti.

Da li sma­traš da je tvo­je po­na­ša­nje bi­lo pri­me­re­no uda­toj že­ni ko­ja ima ma­lo­let­nog si­na?

– Da, mi­slim da je mo­je po­na­ša­nje pri­me­re­no že­ni kao što sam ja. Ako sam uda­ta, ni­sam uštro­je­na, to je šou, to je igra. Re­ši­la sam da igram svo­ju igru i us­pe­la sam u to­me.

Da li po­sto­ji gra­ni­ca u sve­mu to­me?

– Na­rav­no da po­sto­ji, o mo­ja gra­ni­ca je seks.

Pe­ji si li­za­la le­đa, pra­la si no­ge Co­be­tu i Ba­ki­ju, ski­nu­la si se u brus­hal­ter… Da li si u tim tre­nu­ci­ma bi­la sve­sna da si maj­ka ma­lo­let­nog de­ča­ka i da bi on zbog to­ga mo­gao da is­pa­šta?

– Na­rav­no da sam sve­sna, ali moj sin zna da sam lu­da sto po­sto. Ja se pred mo­jim de­te­tom ne fo­li­ram. Mi vo­di­mo dru­ga­či­ji ži­vot od mno­gih dru­gih po­ro­di­ca.

Ali tvom de­te­tu je po­zli­lo zbog tvog po­na­ša­nja i sil­nih na­slo­va ko­ji su iz­la­zi­li po no­vi­na­ma.

– Ja za­i­sta ne znam da se to do­go­di­lo, Sa­ni mi ka­že da to ni­je tač­no.

Izvor: Pravda
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Smart
Farma 3: Peja u izolaciji, Natalija ispala, Baki je novi gazda – najnovije vesti za 98 dan

U radionici su Baki, Bata, Bane, Zorana, Peja i Limen sekli drva. Bata i Limen su sekli testerom. Limen je prokomentarisao kako ne uspeva da isprati Batin ritam sečenja jer je Bata jači. Pustio je testeru. Bata je od njega zatražio da ne bude lenj i da se uozbilji. Baki je dobacio da Limenu možda bolje idu ženski poslovi. Limen je rekao da radi istim intenzitetom kao ranije. Počela je prepirka izmedju njega i Bate. Bata je zamerio Limenu jer, kako je tvrdio, Limen ne sluša ono što mu Bata kaže. Limen je zaključio da je Bata navikao da radi sa Banetom. Dodao je da on daje sve od sebe kako bi uradio posao i da ne ume bolje. Bata mu je objasnio da nije sve u snazi. Limeni je rekao da on to više ne želi da radi i da će do kraja Farme seći samo sekirom jer mu to bolje ide. Njemu nije bilo jasno zašto ga je Bata uopšte zvao da seče testerom. Bata je prokomentarisao da Limen nema razloga za ljutnju. Limen je odgovorio da nije ljut i da mu je jasno da svako treba da radi ono što dobro zna, a to je u njegovom slučaju, sečenje drva sekirom.

U kuhinji su ćaskale Eva, Jasmina, Jovana i Vendi. Eva je čistila ribu. Za pomoć oko mekika koje bi trebalo da umesi je rekla da će se obratiti Bakiju jer je on odličan asistent.

S obzirom da je praznik Svetog Nikole, Zadruga je rešila da obeleži Pejinu i Jasmininu krsnu slavu. Marijan je doneo slavske kolače, sveće i žito sa trema. Jasmina je odlučila da svoju sveću upali bez Peje, koji joj je rekao da će to učiniti kasnije jer je bilo potrebno naseći još drva.
Marijan je rekao Bati da se „baba dere“ na njega kako nema prava da uzme nagradu namenjenu prvoplasiranom na Farmi, jer bi Ekrem u Americi trebalo da uz kredit kupi kuću i da je njemu nagrada najpotrebnija. Prokomentarisao je i da je primetio da je Eva postala njegova žrtva. Bata je zaključio da se Eva bori za opstanak na Farmi na neki svoj način. Marijan je rekao i da mu se ona, zbog komentara na Bokijev račun, unosila u lice.

Vendi je došla kod Eve u kuhinju i rekla joj da ju je Marijan polio vodom jer ju je terao da izadje iz štale, što je ona odbila. Prepričala je Banetu šta se desilo. Zaključila je da je on ljut jer ona protekle večeri nije otišla u izolaciju. Ona je, kako je opisala, bila u štali i mazila jaganjce, a on je samo došao sa namerom da je istera iz štale.

Marijan je došao u dnevnu sobu kod Limena, Zorane, Bate i Jovane. Kao razlog polivanja Vendi kofom vode je naveo to što je pušila cigarete u štali. Kao dokaz je sa sobom poneo opušak za koji je tvrdio da je Vendin.

Vendi je plakala u kuhinji. Zaključila je da je Marijan besan na sve farmere. Eva joj je rekla da je Marijan ranije pričao da se plaši da neko ne udje u štalu i slučajno je zapali. Ona je sigurna da je Marijan celu priču izmislio. Vendi joj je rekla da je sigurna da je Marijan izmislio da je ona pušila cigarete i da je jednostavno ozlojedjen. Eva joj je ponavljala da je trebalo konflikt rešiti rečima, a ne polivanjem vodom. Eva joj je rekla da misli da je on već neko vreme planirao da naudi Vendi, što, po Evi, nije razmišljanje normalnog čoveka. Vendi je rekla kako joj je krivo što je Marijan lagao da je pušila cigare u štali i da mu je muka od nje.
Marijan je pričao Jovani da ga Vendi nije provocirala par dana, a da sada kamči glasove. On je bio siguran da je Vendi ušla na Farmu kako bi ga ometala, a ne da bi mu pomogla. Zaključio je da je drska i bezobrazna. On se čudio tome što je Vendi pričala ostalim farmerima kako joj je mokra i odeća ispod jakne. On je tvrdio da je Vendi lažov i da je nije briga ni za koga. Jovana ga je tešila rečima da ne treba da troši energiju na Vendi.

Zorana i Limen su šetali napolju po snegu. Pričali su o Bati i o tome kako je odličan šoumen i da nema ni trunčicu sujete. Zorana je prokomentarisala da joj je Natalija zamerila da se mnogo smeje i peva, a da njoj nije zabava kao Nataliji da se skine na žurci i da djuska, pa da se ne seća nekih stvari.

Bata je shvatio da je čoveku potreban jedan reality za ceo život. Pominjali su emisije koje traju i po godinu dana. Peja je zakljućio da je najbolje da reality šou traje mesec dana jer za tako kratak period treba pokazati sve. Jasmina je prokomentarisala da je u vrsti emisije kakva je Farma treba pokazati karakter.

Došlo je vreme za duel. Farmeri su prešli u Arenu kako bi Natalija i Ekrem pokazali šta su naučili. U duelu je pobedila Natalija, a Ekrem se naljutio jer je za svaki njegov pogrešan odgovor Natalija dobijala štapić. Posle sabiranja glasova, gledaoci su odlučili da Farmu napušta Natalija. Ona je, sa osmehom na licu, napustila imanje i uputila se ka studiju u Šimanovcima.

Bakl se razočarao Natalijinim izlaskom sa Farme. Marijan je pokušao da ga uteši rečima da će sigurno postati gazda jer se družio sa Natalijom.
Stiglo je pismo od Zadruge u kome je rečeno da bi Peja i Ekrem trebalo da odu po ćilime, da ih istresu i vrate na klupe u dnevnoj sobi. U sledećem pismo je Zadruga tražila od farmera da zaštite hranu koju su mačke počele da jedu napolju. Peja je svako pismo pročitao uz pošalicu, dodajući neku svoju opasku.

U poslednjem pismu Peji je naredjeno da prespava u štali. On je jedino smeo da komunicira sa gazdom. Peja se spakovao i otišao u štalu.

Izvor: Zvanični sajt Farme
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Smart
Gazda Baki raspoređuje zadatke i “pretresa” Vendi

“Brate moj, drži se i budi dobar kao i što jesi. Budi kul gazda bez nervoze jer si finalista i želja mi se time ispunila. Volim te do neba! Ti si ovo zaslužio, vidimo se na kafi, ti častiš”, napisala je Natalija u oproštajnom pismu, a farmerima je poželela sreću.

Za razliku od prethodnih gazda koji su odmah po sedanju u čelo stola delili radne zadatke, Baki je”naredio” da se posluži ručak, a onda je počeo sa monologom…

“Došao je i taj finiš. Dva puta sam bio sluga i jednom sam bio i u areni. Natalija mi je i rekla da će me imenovati i bilo bi suludo da je nekog drugog imenovala. Nekoliko puta sam hteo da idem kući i ona je zaslužna što sam još uvek ovde”, počeo je Baki.

Pevač je rekao i da je na imanju Nataliju upoznao u potpounosti i da su posle 18 godina poznanstva postali pravi prijatelji. Zatim se našao u nedoumici šta sada treba, a onda se setio…

“Što se tiče kuhinje, evo gospođa Eva nam već danima savršeno kuva i ako želi može da tako i ostane, a da joj pomaže Vendi. Ekrem će da bude šef kuhinje jer najbolje sprema ona arapska jela. Ipak, moraće i da cepa drva jer je i u tome najbolji”, rekao je Baki a Eva dodala da je on počasni šef kuhinje koji je zadužen za nabavku drva.

Preostali muškarci će da svakodnevno brinu o drvima, a za higijenu u dnevnom boravku i kupatilu Baki je zadužio Jasminu Anu i Katarinu, dok će o urednosti spavaće sobe brinuti Jovana.

Zorana bi volela da melje kafu, ali je nema – Zadruga je oduzela i poslednji gram, pa će ona biti zadužena za nabavku vode…

Marjan će, kao i do sada, brinuti u životinjama a Peja je već u štali pa će da mu pomogne…

Kažnjeni Peja je Bakiju, kada mu je doneo doručak, rekao da je zaista želeo samo da se našali i da nasmeje i farmere i publiku, ali nije očekivao da će mu se to obiti o glavu.

Gazda Baki ga je pohvalio za šalu, rekavši da je “jedan dan dobio samicu što i nije tako strašno” i da će ići da piše molbu Zadruzi za Pejino puštanje iz “pritvora”.

A dok je Peja “drugovao sa miševima” Baki se igrao sa Vesnom dok je ova kačila zavese…

“Morala je da se penje preko mene, a ja je držim za bundu i malo ispod, a ona je oho ho.”

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 547 548 550 551 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Maj 2026, 13:51:31
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.