Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Maj 2026, 14:20:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 545 546 548 549 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 867090 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 

poslušajte!  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
Хвала. Smile Ма вероватно неће озбиљније да га казне.

Нема на чему Wink Smile
Мислим да само желе да их застраше...

П.С. Пи... Како није испао овај муџос смрдљиви... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

broj dva se raduje što je neparan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1270
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung 
ne mogu ni da naslutim kako ce eva da odreaguje kad sazna da treba da ispadne i da nije pobednik Smile
Cenim da bi bio red da nam pokaže sve što je obećavala verbalno: da se isere, ispiša, ispovraća, dobije napad i da je potom u kesi za đubre transportuju do studija u Šimanovcima.  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ništa verbalno, samo rečima!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 582
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
« Poslednja izmena: 20. Dec 2010, 06:47:26 od josa.c »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Smart
Skandal: Marijan polio Vendi hladnom vodom

Na Pinkovom seoskom imanju u Lisovićima, bivši političar Marijan Rističević polio je hladnom vodom pevačicu Vesnu Vukelić Vendi zbog toga što je u štalu ušla sa upaljenom cigaretom

Iako je na „Farmi” zabranjeno da se puši u zatvorenom prostoru, Vesna je zaboravila na novi zakon o pušenju pa ju je Marijan zbog toga žestoko kaznio.

- Kretenu jedan, platićeš mi zbog ovoga. Kako te nije sramota te sede kose. Napolju je minus, mogu zbog tebe da se razbolim – govorila je pevačica Marijanu dok je skroz mokra trčala do kuće da bi se osušila. Kada su je ostali farmeri videli onako mokru, pritrčali su da joj donesu suvu garderobu, dok se za nju najviše zabrinula Eva Ras, koja joj je obećala pomoć, a sve da bi se osvetila Rističeviću. Ovom skandalu sa polivanjem Vendi nije prisustvovao Ekrem, a kada je čuo šta se desilo, kroz suze je rekao da će je on večeras ugrejati, naravno, ukoliko bude ostao na „Farmi”.

Izvor: Press

Izbačena Natalija, Baki je novi gazda, Ekrem opet pogubljen

U duel su i Ekrem i Natalija ušli nepripremljeni, ali iz različitih razloga. Pevačica nije htela ni da uči, ni da primiče ruke tasteru, dok Ekrem po ko zna koji put nije shvatio o čemu se tu tačno radi.

“Teško ti je pitanje”, rekao je Ognjenu, a neka od pitanja je čak proglasio “živom istinom”, iako na njih nije dao odgovor…

Na pitanje koje su rase goveda od kojih se dobija meso, Gospoda je odgovorio – “mala telad, velika…”, slično je bilo i sa pitanjem o paprikama, a o izboru grla za klanje imao je samo da kaže – “koje mi izgleda najbolje, ja njega zakoljem”.

Ali, kada je shvatio da Natalija dobija štapić svaki put kada on pogreši, naljutio se.

“Ja ti ništa više neću reći”, rekao je Ognjenu i počeo da gladi kosu koju nije uspeo da “zaćera u frizuru” zbog vetra i snega.

Natalija nije ruke primicala tasteru, i cupkala je od uzbuđenja jer ide kući, što su uskoro potvrdili i glasovi publike iako je pobedila u duelu, sa dva poena koja je dobila zbog Ekremovih grešaka. Ona je nakon dupliranja glasova imala 46,89, a Gospoda 53,11 odsto SMS glasova.

Pre duela, Gospoda je čak sebi skromno prognozirao ne samo finale, već i pobedu, a misli da će za sobom ostaviti Marjana i “Vendija”. Natalija je takođe njemu prognozirala trijumf, dok na drugom i trećem mestu vidi Bakija.

Natalija je u studiju rekla da je za gazdu postavila Bakija.

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Smart
Marijana na Farmi samo političari ne podržavaju

Marijan Rističević je prvi političar u Srbiji koji je uspeo da stigne do finala jedne rialiti emisije.

Nakon neuspelih pokušaja Rake Radovića, Boška Ničića, Milana Paroškog, pa čak i Nenada Čanka, Marijan je na korak do osvajanja 100.000 evra. Ipak, podršku političara, kako otkriva njegova supruga Javorka, nema.

- Velike su šanse da Marijan pobedi. Mislim da su baš velike. Mnogo ljudi ga podržava. Zovu svakodnevno iz svih krajeva. A političari? Ne, oni ne zovu da pruže podršku – počinje priču Javorka koja kaže da je za njegov ulazak u finale zaslužna njegova dobrota, a ne status političara, kao i da je pokazao da je najbolji od svih političara koji su ikada kročili na velelepno imanje u Lisoviću.

- To što je on ostao najduže od svih političara govori da je on bolji političar od njih, da je bolji čovek. Mislim da ljudi u njemu prvenstveno gledaju čoveka, jer on tamo nije imao prilike da iskaže svoje stavove. Mislim da je najvredniji i najkorektniji na imanju i da je zbog toga opstao toliko dugo.

Njegov ostanak do finala je iznenadio sve, jer niko nije očekivao da će daleko dogurati.

Svi smo mislili, pa čak i on, da će ostati na imanju dve, tri nedelje i da će ispasti. Kada je prošlo više od mesec i po dana, nisam mogla da verujem, Ali, pošto je izdržao, očekujemo da pobedi! – nada se političareva supruga.

U pobedi će mu, kaže njegova supruga, pomoći njegov karakter i rad, a supruga je posebno zadovoljna zato što je Marijan pokazao svoje pravo lice i ponašao se kao kod kuće. Ipak, bilo je onih teških momenata kada se svađao sa ostalim takmičarima. To je njegovu porodicu posebno pogodilo.

- Ja se ne sekiram, a i on to podnosi dosta dobro. Naučio je on sa neprijateljima kroz politiku. Ali, postoje drugi ljudi koji se sekiraju kao, recimo, njegovi roditelji. Njima već to ne prija. Kada ga je Boki maltretirao, to nikome nije prijalo – kaže Javorka koja nema problem sa ostalim farmerima.

Limeni i Eva su možda licemerni, a ovi ostali su ok. Ne zameram ništa ni Vendi zato što ona ima takav nastup i to se može očekivati od nje. Ona je takva i bar u oči kaže ono što misli – smatra gospođa Rističević.

Kada je finale u pitanju, ona bi volela da, osim Marijana, ostanu Zorana, Peja i Jovana, dok kaže da pretpostavlja da će i Ekrem biti tu do kraja, ali ne zato što zaslužuje. Marijan, objašnjava ona, nije ušao zbog novca i pobede, već zbog nagovora drugih.

- Ako bi osvojio novac, znam da bi ga dao u humanitarne svrhe. I ranije je davao novac u privatnoj režiji, ali ne želi da se zna za to, tako da nije ni bitno kome. Nama novac nije bitan, o tome nismo ni pričali. On je ušao na farmu zato što su svi bili za to, i dobijao je po petnaest poziva na dan da uđe. Farmu nismo ni gledali pre, niti smo znali o čemu se radi. Dobio je dve-tri epizode da pogleda i tako se odlučio – kaže Javorka.

Tri meseca razdvojenosti od najbližih nikome ne pada lako, a Javorka kaže da jedva čeka da zagrli svoga supruga:

Sve ovo mi je veoma teško palo. Ranije se nismo odvajali 24 sata dnevno. Ali, nama je sa ove strane mnogo lakše nego njemu. Mi bar upalimo televizor, i on je tu. Mnogo mi je monotono bez njega i volela bih da bude tu, samo da bude tu!

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Smart
Eva Ras: Zadruga sumnja u moju bolest

Eva Ras je zadatak „vezivanje“ odbila pod izgovorom da ne može to da ispuni jer pet puta noću ide u WC. Zadruga je povodom takvog opravdanja uočila da glumica te noći nije nijednom otišla da isprazni svoju bešiku.
- Oni sumnjaju u moju bolest i to da ja na svakih pola sata idem da se ispraznim! Šta sam trebala, da se*em, a da neko stoji pored mene i da vučem desetoro ljudi da idu pored mene? – pričala je Rasova.

Izvor: Alo

Baki: Istetoviraću Jasminu Anu na guzici!

Na ovu ideju da ukrasi mesto na kome leđa gube svoje časno ime denser je došao nakon još jedne u nizu rasprava sa farmerkom.

- Evo ide tetkica – dobacio je Baki kada je Jasmina prišla stolu, na šta je književnica odmah „digla nos“.

- Šta se ljutiš? Ko se ljuti, uleti mu kruti. Znaš ti koliko ja tebe gotivim? Toliko da ću te istetovirati na guzici! – rekao je denser, na šta je Jasmina odreagovala ćutanjem.

Vendi odvalila Ekrema od batina

Nakon što je u subotu uveče na sopstvenoj koži osetio kako izgleda kada te Vendi prebije, pevač Ekrem Jevrić sigurno nikada više neće ni pokušati da je iznervira!

Njega je, dok su sedeli za stolom, Vukelićeva tako jako napala i uputila mu nekoliko direktnih udaraca pesnicom u glavu sa tolikom snagom da je malo falilo da padne sa stolice.

Dok su ostali farmeri koji su se zatekli u blizini u šoku posmatrali kako ga Vesna odvaljuje od batina, Jevrić se nije branio, čak mu je na licu igrao blagi osmeh, ali ne zato što je mazohista, već zbog toga što je znao da je sam isprovocirao tu situaciju.

Naime, samo nekoliko minuta pre nego što će popiti batine, Ekrem je pričao sa svojom farmerskom ljubavi kako bi se ponašali kada bi u „Areni“ bili prinuđeni da se bore u „viteškim igrama“.

- Šta misliš, ko bi od nas dvoje bio bolji kada bi se našli u duelu u „Areni“? – pitala ga je Vendi na šta je Jevrić počeo da se hvali.

- Ja sam jak muškarac i ti ne bi mogla da mi pariraš!

Kada je ovo čula, Vukelićeva je skočila kao oparena, uhvatila Jevrića za jednu ruku, spustila mu odbranu, a desnicom počela krvnički da ga bije po glavi. Zanevši se u demonstraciju svoje snage nije ni obraćala pažnju kojom snagom ga udara sve dok nije i sama shvatila da je preterala.

I mada bi mnogi pomislili da će se nakon ovog događaja „golupčići“ posvađati i razići, to se nije dogodilo jer Ekrem njen postupak nije shvatio kao napad, već ju je sa osmehom gledao.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Smart
Marijan polio Vendi kofom od 10 litara nakon čega je Vesna plakala

Da Miloš Bojanić ne bude više jedini na listi onih koji su „popili“ kofu vode po glavi, postarao se političar Marijan Rističević, koji je juče polio Vesnu Vukelić kofom od 10 litara vode u trenutku kada je u štali mazila jaganjce i time naterao pevačicu da prvi put javno zaplače.

- Jajara jedna! On je psihički bolesnik! Nemoćan je toliko da ne zna da se odbrani i uđe sa mnom u razgovor, već je morao na ovoj hladnoći da me poliva vodom! Cela sam mokra – pričala je Vukelićeva i otišla napolje kako bi ekipa odradila intervju sa njom i Rističevićem, ali se ubrzo vratila u suzama.

- Ne mogu više da stojim pored njega, morala sam da napustim intervju! Kaže da me polio jer sam pušila u štali, a ja ni cigare nisam ponela sa sobom! U rukama je držao pikavac i unosio mi ga u facu! Miš jedan ozlojeđeni! On je rođen da muči žene! Ja znam da plivanje vodom nije kažnjivo, ali pokazuje koliki je on smrad! Šta, bre, on hoće da kaže?! Da sam ja htela bilo kako da ugrozim životinje i cigarom zapalim štalu, a otišla sam da ih pomazim?! Kreten jedan! Ja znam da on sve ovo radi jer mu je krivo što me farmeri nisu poslali u izolaciju – jecala je Vendi, dok je Eva Ras ubeđivala da je Marijan sve to smislio pre nekoliko dana.

- On je pre nekoliko dana već smislio da sve ovo uradi i polije vas kofom vode! Pričao je kako ćete zapaliti štalu sa cigaretama! Ja mislim da je on sada povređen što sam ja našla flašu alkohola i sklonila je, a verovatno je krišom pio! – pričala je glumica.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 224
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
LG Nexus 4
Штета, да је био јачи противник избацио би говнара, а да овај не би ни знао шта га је снашло. Ал' добро, изгледа ипак постоји шанса да смрад не победи.

steta sto nije bio neko jaci... ali mislim da se ovakva sansa nece ponoviti... ne verujem da ce ponovo biti sluga... a kad dodje finale sve je moguce... mada niko od njih ne zasluzuje tih 100k euriski... ali nekako bi se najmanje nervirao da Marjan pobedi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Samsung S8
Iskreno se nadam da nece doci do toga da Eva, Vendi, Ekrem ili Jasmina Ana budu medju prva tri. To bi bilo porazavajuce.
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 545 546 548 549 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Maj 2026, 14:20:56
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.