Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Maj 2026, 00:32:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 509 510 512 513 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 867852 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 55
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 7.0
Ako ima Peja laptop,onda ima i mobilni.Aca Ilic kaze da je dosao zbog para.Tolike tezge on i zena mu(ekstra lepotica).A ovamo dosao zbog para.Katarina nije trebala da kaze ono o Zorani.Nije medjeda videla.Ona je nekako  suvise naivna.Preradice je njen hohstapler u koga je zaljubljena.Kako se Jovana Pajic smeje nekako kurvanjski,mozda gresim.Marjan se previse svadja,mada radi jako puno.Te kaze ovo Ekremova zena,te majka ono.Sve je novinarska laz.Nisu mu videli ni jednu ni drugu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Igbala Jevrić: Iako je Ekrem legao u krevet s Vendi, neću se razvesti!

Igbala Jevrić, supruga internet-senzacije Ekrema Jevrića, odlučna je da se neće razvesti i pored suprugovog odnosa sa srbijanskom pjevačicom Vesnom Vukelić Vendi i novog ispada u šouu realnosti “Farma”. Naime, Ekrem se prije nekoliko večeri skinuo do gaćica i legao u krevet zajedno s Vendi.

- Ne razvodim se. On je i dalje moj muž. Ekrem kaže da mu oprostim, da je to šou i da je tako moralo biti. Ne znam šta će se dalje dešavati – kaže Igbala.

Time je demantirala pisanje nekih srbijanskih medija i ističe da je u sretnom braku s Ekremom.

- Oni svašta pišu. Rekla sam im da s Ekremom imam četvero djece i da sam s njim dugo u braku. On je više puta poljubio Vendi. Ako se zaljubio u Vendi i voli je, to je, onda, drugačije. A da se sada zbog nje razvodim, neću – nastavlja Igbala.

Ipak, priznaje da joj je krivo zbog Ekremovog ponašanja u gazdinskoj kući, gdje se skoro sasvim skinuo pred kamerama.

- Nisam se osjećala dobro. Trebao je zbog djece i porodice imati respekt. Čula sam se i s Ekremovim bratom Ervinom. Kaže da cijelu noć nije mogao da spava. Sekirala se cijela njegova porodica u selu Komorača. Ni njegova majka nije dobro reagirala – nastavlja Igbala.

Začudila se kada smo joj rekli da bi Ekrem mogao biti učesnik novog šoua realnosti “Dvor”, koji bi se trebao početi emitirati početkom naredne godine.

- Ako će tu biti Vendi i onaj peder (Boki 13, op. a.), ne bi trebao. Da mene pita i ako mene sluša, ne bi trebao da ide – kaže ljutito Igbala.

Igbala ističe da Ekrem nije znao šta je “Farma”. Ona mu je govorila da ne ide ako ne može izdržati.

- Žao mi ga je, jer se nikada nije razdvajao od familije. Nije navikao da pere, briše i kuha – kaže Ekremova supruga.

Izvor: Dnevni avaz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Farmeri poludeli i gube kontrolu, jedva razdvojili Marijana i Ekrema

Bane je ustao, pa je, pošto je većina ostalih farmera spavala počeo da čisti sobu.

Marijan, Boki i Bata su u štali čistili oko krava. Marijan je objašnjavao Bokiju i Bati kako treba da se postave prilikom čišćenja štale. Bokiju je pokazao kako se muze krava. On je pokušao, ali je ubrzo odustao i izašao ispred štale.

Ekrem je pričao o Vendi. Aca i Marijan su mu skrenuli pažnju da će ga ona samo iskoristiti.

Proka, Bane, Jovana i Limen su se vratili sa pijace. Proka je pitao ko od farmera spava. Zahtevao je da svi budu budni kako bi radili fiskulturu. Pošto se uverio da su svi farmeri budni, izašao je napolje kako bi kontrolisao čas fiskulture.

Bane, Jovana i Aca su ćaskali o tome kako im je žurka protekle večeri bila najbolja od kada su došli na Farmu. Aca je rekao da se Saši Matiću i Snežani Đurišić obradovao kao da su mu rod najrođeniji.

Zaključili su da je Zorana plakala zbog komentara koje joj je Boki uputio na žurci. Jovana je rekla da je izašla napolje da je traži i da je našla samu i bosu u dvorištu. Dodala je da je jedva naterala da uđe u kuću.

Aca je prokomentarisao da nije očekivao takav preokret u izboru sluga. Natalija je rekla Banetu da to nije fer i da je pogrešio izabravši Jovanu za slugu. Dodala je da je Jovana ipak Jelenina drugarica. Bane je rekao da je na umu imao totalno drugu postavku, ali da je promenio mišljenje jer je hteo da pošalje drugačiju poruku. Rekao je da nema ništa lično protiv Jovane, ali da on zna šta je uradio.

Jasmina je rekla da nema satisfakcije u učestvovanju na Farmi ako ne farmer ne završi sezonu na jednom od prva tri mesta. Peja je rekao da bi trebalo da je zadovoljna samo zato što je ostala na Farmi do kraja. Ona je rekla da nije to to.

Jasmina i Vendi su u kuhinji. Jasmina je tražila nešto da jede, dok je Vendi prala sudove. Ekrem je rekao Vendi da će sve da uradi kako bi joj pomogao. Vendi je prokomentarisala da voli poslušne muškarce.

Natalija je rekla Ekremu da sluša pesme koje se puštaju u Americi i da ima plesnu školu gde igraju uz te pesme. On ju je upitao da li je ta plesna škola za muziku.

Jasmina je rekla Katarini da je protekle noći nastao haos i da je Zorana plakala. Katarina je rekla da nije trebala to da radi ako nije htela da je vide.

Katarina je prokomentarisala da joj nije jasno zašto je Zorana plakala. Ako su se prvi put šalili na taj način, zašto je drugi put to ozbiljno shvatila.

Eva je pohvalila Bokija kako je izneo kazan i doneo sto sam bez pomoći bilo kog farmera. Marijana je taj komentar iznervirao. Njemu se nije svidelo to što je više farmera pohvalilo Bokija. On je tvrdio da je uradio mnogo više od Bokija.

Eva je razgovarala sa Limenom. Rekla je da je, kada je ustala, zatekla polomljene stvari po kući. Kada je Proka došao, rekao je da je sve odvratno i prljavo, a Evu je pohvalio da je nešto malo sredila, međutim, nedovoljno. Limen je rekao da su svi izgubili kontrolu i da su krenuli da prave gluposti. Eva je zaključila da su Katarina i Bane sve polomili.

Eva, Marijan i Jasmina su ćaskali u dnevnoj sobi. Eva se požalila kako su joj majstori uništili kuću i pritom to skupo naplatili.

Marijan i Ekrem su u dnevnoj sobi razgovarali. Marijan je pomerio Ekremovu hranu sa šporeta, pa mu je rekao ga nije briga što mu hrana stoji tu jer on nije ložio vatru ceo dan da bi Ekrem spremao svoju hranu.

Marijan mu je rekao da se pomeri. Iskoristio je priliku da ga opsuje. Ekrem se iznervirao pa mu je, vičući, rekao da nije niko i ništa da bi se svađao sa njim. Rekao je da će ga udariti i da ga je baš briga šta će javnost i drugi farmeri reći. Farmeri su pokušali da smire Ekrema odvlačeći ga na prednji trem. Marijan se okrenuo prema Banetu, pa je krenuo da viče na njega kako nije dovoljno dobar gazda i kako ne ume da naredi da se svi poslovi završe.

Marijan je izašao na zadnji trem. Tu je uzeo drva i otišao nazad u kuhinju kako bi podložio šporet. Tu je zatekao Vendi kako objašnjava Banetu šta se i zašto desilo između Marijana i Ekrema. Marijan je, još jednom, odbrusio Banetu da nije dobar gazda, a Vendi je skrenuo pažnju da ne laže. Vendi mu je rekla da bi trebalo da prestane da se hvali publici da je stalno u štali. Posle kraće svađe, oboje su napustili kuhinju.

Farmeri su se okupili u dnevnoj sobi kako bi saslušali i odgovorili na pitanja gledalaca.

Izvor: Zvanični sajt Farme
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Katarina poručila Banetu: Ja sam guska, a ti najveća budala!

Nakon što je Bane nakon pitanja jednog gledaoca o glumici sa kojom je bio pre Farme saopštio da ima emocije prema njoj, Katarina je bukvalno ostala šokirana! Ne samo da ju je povredilo to što Bane uopšte razmišlja o drugoj ženi, već i činjenica da je od nje napravio budalu, kojoj su se svi za stolom smejali. Bane je pokušao da se izvuče iz te zavrzlame i da još jednom izvrda u sebi svojstvenom fatonu, ali je ovoga puta Katarina ostala dosledna. Mada je na kraju ostala uplakana…
- Javno si me ponizio i povredio. Ispala sam guska, a ti nisi ispao šmeker nego budala - rekla je između ostalog Kaća. A kako je ceo razgovor tekao pogledajte u priloženom videu.

Izvor: Scandal
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215
mob
Nokia 300
Ја мислио да ова Катарина има 1 грам памети али преценио сам је ипак је испод грама Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
ali se sinoć osjećala kao g***o...prvo Bane i glumica,pa higijena pa tračarenje i licemjerstvo Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215
mob
Nokia 300
али Бане је нокаутирао са глумицом   Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
uff i mene je zaboljelo Smile mada ne da ni od glumice nema posla,nego momak pojma nema šta će od svog života Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215
mob
Nokia 300
uff i mene je zaboljelo Smile mada ne da ni od glumice nema posla,nego momak pojma nema šta će od svog života Smile
хахаха то да
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37023
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215

zavrsavace poso
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 509 510 512 513 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Maj 2026, 00:32:49
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.