Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Maj 2026, 23:53:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 508 509 511 512 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 867833 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
da znaš Smile a Vendi je najviše slomilo to što su joj Marjan i Aca okrenuli ledja,Marjan je to fukarski izveo. a te priče sa djecom su priče za malu djecu Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Slatkis Smile

Monk,neće to biti Zorana.
Дај Боже.

da znaš Smile a Vendi je najviše slomilo to što su joj Marjan i Aca okrenuli ledja,Marjan je to fukarski izveo. a te priče sa djecom su priče za malu djecu Smile
Ма какав црни Аца, човек преспавао серијал. Сад пред крај мисли да навата поене на брзину. Он јесте једна од највећих ленштина тамо, плус ескивирао је разне ситуације и сукобе, а иза леђа је трачарио скоро о свима. Ништа Марјан њега није зајебао и измислио, све је снимљено и приказано.

Farma: Ko je Banetov bivši dečko?

Kako se bliži kraj rijalitija, na imanju u Lisoviću se otkrivaju jedna po jedna "tajna". Boki 13 tvrdi da lično poznaje Banetovog bivšeg dečka, koji ga je pozdravio i želi da se pomire.

Još od dolaska Bokija 13 na imanje on i Bane i nisu u baš najboljim odnosima. Konstantno su prepiru, čas zbog Bokijevih komentara na račun Katarine, čas zbog insinuacija da je bane gej, što je i Vendi tvrdila, ali je odustala od dokazivanja.

Međutim, Makedonac nema nameru da odustane, a maneken na skoro svaku njegovu provokaciju nasedne.

"Ti ne pušiš, ili možda ipak pušiš, a šta pušiš", pitao je Boki i dunuo Banetu u lice dim od cigarete. "Kada ti je neko ... poslednji put", pitao je Bane.

Posle podužeg elaborata ko je šta kome, kada, kako i šta pušio i kakav je to osećaj Makedonac je odgovorio: "Evo ti sada, cigaretu", a vidno iznervirani Bane je Bokiju polomio zapaljenu cigaretu...

Boki se kasnje od Eve tražio "nešto za opekotine", jer ga je opržio žar kada mu ej Bane slomio cigaretu, na šta je "Baba" dodala da maneken voli da ruši autoritete.

"Nije on autoritet već ga se ljudi samo plaše jer je dosta naporan i težak i bezobrazan i zna dokle ovde može da ide i to je malo zeznuto. Ko bi hteo da bude kao on? Ja sam srećan čovek, a da li je on srećan? Ako neko treba da se nervira onda je to on. Kao što si ti meni duvao dim u lice, tako sam i ja tebi cigaretu ugasio o tvoj debeli prst. Nekad moraš malo drugačije da postupiš", rekao je Bane.

Boki je naravno imao odgovor i rekao da je svako ko priča koliko je srećan u suštini nesrećna osoba.

"Ne znam ko bi uopšte bio sa tobom. Zašto ja onda da ne budem srećan, a ti znaš koliko si tužan. Bio sam i u Makedoniji sa tvojim poznanicima i nemoj puno da se dižeš jer ja znam ko si i šta si", rekao je Bane i opet ponopvio da je srećan!?

"Tebi nemam potrebu da bilo šta dokazujem. Bolje bi ti bilo da ćutim da ja ne otvorim temu o gej muškarcima. Da li se momci lože na tebe ili ti na njih velika je razlika."

Bane nije želeo da odustane, pa je rekao da bi se "među 100 muškaraca i žena našla bar jedna budala" koja bi bila sa Bokijem. Iako je sve izgledalo kao još jedna njihova svađa, u igri "Istine" došlo je do kulminacije.

"Od ovog momenta Bane i ja nemamo nikavu komunikaciju", međutim Bane je hteo da objasni svima šta se to desilo i kako i zašto, ali ga je Makedonac "sasekao" sa: "Pozdravio te bivši dečko i nešto ti poručio ali neću da kažem, rećiće ti kada izađeš. Svi ga znaju, bitan je lik sa estrade ali želi da se pomiri sa tobom."

"Ajde da ga upoznamo, ajde dovedi ga. Meni je drago što ima gejeva koji se lože na mene jer oni biraju, vole pametne, zgodne... Da ne pričam o devojkama, jadna je ona koja može da bude sa tobom. "

Izvor: Mondo
« Poslednja izmena: 08. Dec 2010, 23:48:42 od monk13 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Boki 13 našao "blago" pod jastukom

Osim što nisu baš nešto prošli na pijaci današnji dan na farmi obeležilo je i prepričavanje koliko se ko napio (mrtva trka između Ace, Zorane i Bakija) i ko je Bokiju 13-ki ostavio govance pod jastuk, a Banetu ubacio kokoške u gazdinsku kuću!? Sumnja pada na njih dvojicu, naravno...

Verovatno će im produkcija organizovati još neko "suđenje" pa će otkriti krivce, ipak, forumaši komentarišu da su im šale (počev od ubacivanja muve u Vendinu kafu) na nivou osnovne škole.
Inače, farmeri su popili još gazda Prokinih kritika koji je iznenada banuo na imanje da bi video da li se i koliko pridržavaju njegovih zaduženja. A novi zadaci su: Ekrem- kuvanje kafe i čaja, Zorana - spremanje kreveta, Aca - štala i briga o životinjama, Jasmina - pranje klozeta, LiMen - pomoćnik Evi i Marjanu u tranžiranju svinje, Katarina - krava, štale, Natalija - čišćenje kuće, sve ono što Peja nije očistio, Baki - šetanje magarca, briga o pilićima i guskama, Vendi – cepanje drva, svi – donošenje vode, Bata - loženje pušnice tankim drvima, sušenje kobasica..

Izvor: S media
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Samsung S8
Veceras je Bane pokazao kakav je licemer i sabancina glupava. Kreten.
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Žestoka pitanja publike i mršavi odgovori

VIP seljaci se “nisu sećali” da su mnogo toga rekli, jer su gledaoci sve “pogrešno videli ili nisu dobro čuli.” Ipak, saznali smo da se Vendi ne može napiti(!?), da je Bane samo gledao maženje Jelene i Tine dok je bio sa Natalijom pod jorganom…

Baki opet nije otkrio sa kojom je to od učesnica rijalitija imao seks.

“Kunem se da nije bilo skesa na farmi. Poljubac i možda neko vaćarenje – da, ali seks – ne. Zašto sam rekao da sam imao više od toga sa jednom od učesnica objasniću kada izađem.”

Ekrem je na pitanje da li bi za noć sa Vendi dao 50.000 evra morao malo duže da razmisli…

“To je teško pitanje, ja volim Vendi, ona je stvarno ženska, lepa, sve je lepo na ‘njojzi’ i ne znam šta da sada kažem. Ja bih uzeo tih 50.000 i popoliovio sa Vendijem. Najradije bi i da uzmem pare i spavam sa njom.”

LiMen kojeg je Vendi nazvala “mišom u saftu”, a koji se sa njom u poslednje vreme druži, “radoznalim” gledaocima je objasnio da je to normalno jer ga je na početku loše procenila i nije joj to uzeo za zlo.

“Vendi je tek u poslednje dve, tri nedelje skontala ko sam i šta sam i ona je prema meni promenila odnos.”

A onda je Vendi objasnila da je sa njim ranije imala “tehničku saradnju”, ali se sve promenilo jer je on ljubazan, fin, marljiv i vaspitan…

“Ako sam dopustila jednom kromanjoncu, majmunu, Marjanu kojem sam verovala da mi dupetom zatvori vrata, što ne bih dala šansu LiMenu koji je fin prema meni.”

Vendi kaže i da ne može da se napije, ne zbog “kafanskog staža” već zato što pije likere…

“Ne mogu toliko da se napijem pa da ne znam šta da radim. Normalno je da se na žurci zezam, a ne da sedim kao penzioner i gledam u plafon.”

Jedan gledalac je pitao Bokija zašto on misli da je uvek u pravu i zašto se ne zeza na svoj račin? “Ne mislim da sam uvek u pravu i kada pogrešim ja od srca uputim izvinjenje. Problem je što sam iskren i sve kažem u lice. Zezam se na svoj račun često, a da to ne radim ne bih se ovako oblačio i bavio ovim poslom.”

Gledaoci su primetili i da Jovana vodi evidenciju o Kaćinoj higijeni…

“Mene su samo u intervjuima pitali da li sam primetila i tada sam, a i sada kažem da o tome ne vodim računa i ne znam koliko je puta oprala zube, okupala se, oprala veš…”

“Kada se već stidi Zoranine sramote, da li se stidi i svoje, prljavih gaća”, bilo je pitanje za Kaću.

“Priču da je Zorana masturbirala nisam ja pokrenula već me Boki naveo. A priča o mojim prljavim gaćama je više degutantna. Svako ima svoj prljavi veš i to je normalno”, objasnila je Kaća, ali je Boki dodao da on ništa nije pokrenuo već mu je Kaća to iz čista mira rekla.

Zorana kaže da ako se “to” zaista desilo ona se ne seća, ali ako je šala ona je to krajnje podlo i pokvareno.

“Zašto Bane trpi Katarinono kuliranje i odbijanje da je poljubi”, pitao je neko, a Bane je rekao da to apsolutno nije tačno.

“To je možda tako bilo pre, ali sada to nema veze sa istinom. Ne jurim ja nju, iako je i dalje malo više čačkam nego ona mene. Devojka koja mi se desila pred farmu je u meni probudila nešto što nije niko do sada. Šta će se desiti videćemo kada izađem, ne znam šta se kod nje dešava”, objašnjavao je Bane, Kaća je vikala “jesi ti lud, šta to pričaš”, a Boki je umirao od smeha – čemu, gledaoci nisu pitali…

Katarina i dalje ne želi da prizna da se sa Bakijem poljubila…

“Znala sam da je to njegova igrica i o tome sam pričala milion puta i nemam šta više da kažem.”

Jasmina Ana kao da ima amneziju, jer se ničega ne seća, a koa se nečeg i priseti onda nema komentar, dok Eva kaže da ovo jeste njena najprofitabilnija uloga ako se uzme u obzir koliko rijaliti traje, jer “ovoliko nije trajalo ni snimanje ‘Bele lađe’”!?

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Prva Marjanova žena: Marijan me je stalno tukao!

Pre nego što je uplovio u bračne vode sa Javorkom, političar Marijan Rističević (52) bio je osam godina u braku sa Svetlanom Milošević (32), koja je, kako kaže, morala da se razvede od njega jer ju je konstantno maltretirao!

- Upoznali smo se 1998. godine preko zajedničkih prijatelja. Posle četiri meseca zabavljanja odlučili smo da se uzmemo, tako da smo se u junu ‚98. godine venčali u crkvi i opštini. Sve je bilo sjajno i bajno do polovine naredne godine, kada je počeo da se bavi politikom – započinje priču bivša farmerova supruga, koja dalje opisuje kakav je život živela u Novim Karlovcima sa Marijanom.

- Sa njegovom politikom kreću svi moji problemi. Porodica mu nije bila bitna. Često je bio odsutan od kuće, i to na po dva, tri meseca. Govorio je kako ima neke političke kampanje, mada znam da to nije bila istina. Videla sam ga nekoliko puta sa drugim ženama, a i prijatelji su mi javljali. Nisam smela ništa da mu kažem jer znam kakve je naravi bio. Često se opijao, dolazio kući mrtav i iz čista mira me tukao. Dešavalo se da po nekoliko dana budem u podlivima i masnicama, a nikom nisam smela da se obratim – priseća se ova tridesetdvogodišnja žena, koja podršku nije imala ni od Rističevićevih roditelja.

- Tih prvih godinu dana sve je sa svima bilo u redu. Posle im je odjednom smetalo to što sam ja 20 godina mlađa od njega. Jednostavno, nisu želeli da pričaju sa mnom. Mi smo živeli na spratu, a oni u prizemlju kuće. Kao da nisam postojala za njih. Dešavalo se da me vide izmlaćenu, uplakanu, ali nikad ništa nisu rekli. Nije imao meru kad me je tukao. U kući je njegova majka diktirala šta se i kako radi, a vidim po onoj video-poruci koju su mu pustili da se ni sad ništa nije promenilo – priča nam sa tugom u očima Svetlana, koja je bez obzira na sve i dalje želela da zatrudni sa farmerom.

- Jako sam želela da zatrudnim, međutim, to nije išlo. Njegovi roditelji su me krivili, ali problem je bio u Marijanu. Dolazili smo nekoliko puta iz Karlovaca u Beograd na veštačku oplodnju i ništa nije uspevalo. Onda smo išli i u Sloveniju, ali ni to nije dalo rezultata. Na kraju, kad je Marijan uradio pregled, doktori su nam rekli da je u njemu problem. Ima „spavajuće“, slabo pokretne spermatozoide, a kad se na to doda da je dnevno pušio po tri paklice cigara i da je često pio, onda šanse da zatrudnim skoro da nisu ni postojale. Zbog tolike količine alkohola valjda je postao impotentan, tako da pored svih muka u to vreme ni seks nismo mogli da imamo.

Zbog svega ovog, posle osam godina braka Svetlana Rističević je odlučila da ode od političara.
- Jedan dan mi je puklo u glavi. Pokupila sam najosnovnije stvari i pobegla kod roditelja. Međutim, vrlo brzo me je našao i vratio na silu kući. Kad sam videla da se ništa nije promenilo, opet sam pobegla od njega, ali taj drugi put sam otišla negde gde me niko ne zna. Tražio me je, išao kod mojih roditelja, prijatelja, ali bezuspešno. Na kraju je prijavio policiji da sam nestala, pa su me i oni tražili. Kad sam to saznala, otišla sam u stanicu i rekla da je sve u redu, odnosno da sam živa i objasnila im zašto se krijem. Na tome se i završilo. U decembru 2005. godine sam podnela zahtev za razvod braka, a to isto je i on uradio u januaru naredne. Za sve vreme parničnog postupka viđala sam samo njegovog advokata – priča Svetlana, koja nije ni bila svesna da joj tek tad nastaju još veći problemi sa Marijanom.

- Kako se bližio dan kada ću se razvesti od njega, nada mnom je vršen sve veći pritisak, prećeno mi je kako bih se odrekla imovine. Stvarno ne mogu da pričam čime su se sve služili da bi dobili ono što žele. Na kraju sam i potpisala da se odričem svega, samo zarad nekog mira. Još mi je rekao da ne smem da se odrekne njegovog prezimena, tako da sam ga i to poslušala. Za uzvrat je rekao da će mi pomoći kad god to bude trebalo. Obratila sam mu se samo jednom kada sam ostala u drugom stanju, ali nije hteo da mi pomogne, tako da ga posle toga nikad više nisam ni zvala – rekla je na samom kraju razgovora za „Alo!“ Svetlana Rističević.

Bivša Marijanova supruga Svetlana prisetila se jednog intervjua koji je njen bivši muž dao za novine, a u kojem je rekao da ima pitona u međunožju, što je nju dovelo do suza:
- Nisam mogla da verujem šta čitam. Došlo mi je da pozovem redakciju i prokomentarišem te njegove navode jer, ili sam ja bila slepa ili ga je on u međuvremenu nadogradio – kaže Svetlana.

Izvor: Alo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Pijana Zorana zaspala u poljskom WC-u!

Nakon što su je optužili da je na farmi u nekoliko navrata masturbirala, Zorana Pavić se preksinoć otrovala od alkohola i završila na podu poljskog WC-a!

Sve je počelo kada joj je Katarina Živković sasula u lice sve grozote koje je kako ona kaže osetila kada je videla da se samozadovoljava. Pavićeva se u početku nije preterano branila, ali ju je pogodilo to što je čula pa je počela da pije, da bi posle ko zna koliko čaša alkohola počela da objašnjava:

- Ako sam to radila, sigurno nije bilo u svesnom stanju! Ja ne skupljam publiku na takav jeftin način. Ja 22 godine radim ovaj posao i nikada nisam glasove prikupljala na svoj privatan život. Katarina me mnogo povredila time što je rekla jer sve i da je videla kako to radim, nije trebalo da ide i tračari po imanju. Bolje da masturbiram nego da mi nađu prljave gaće! To se sigurno dogodilo u snu, ali meni je bitno da ja kao čovek nemam čega da se stidim – pričala u pijanom stanju Pavićeva i vratila se čaši. Nakon toga, pevačica je sama otišla u poljski WC kako bi na miru povraćala i tu počela da se klati jer ju je alkohol obeznanio. Videvši u kakvom je stanju, za njom su došli Jovana Pajić i Bata Zdravković, koji su je izvukli iz klozeta.

-Ostavite me samu! Sramota me je! Znam šta radim – pokušavala je Zorana da objasni svojoj farmerskoj „ćerki“ dok joj je ona prstom pomagala da povrati.

Ekremova majka završila u bolnici, zbog Ekremove trojke sa Bakijem i Vendi!

Preksinoćno vaćarenje njenog sina sa Vesnom Vukelić do ranih jutarnjih sati moglo je majku Ekrema Jevrića, Eminu, koštati života, saznaje „Alo!“! Naime, starici je dok je gledala „Farmu“ skočio pritisak pa su je njeni najbliži odvezli u bolnicu!

- Kada je sedamdesetogodišnja Emina videla sina kako u trojci bludniči sa Vendi i Bakijem, naglo joj je pozlilo i odmah je završila u bolnici. Sin Ervin i snaja Nura sa još jednim komšijom brzo su je smestili u automobil i odvezli u bolnicu kako bi joj lekari ukazali pomoć. Brzom intervencijom lekara, Emina je pregledana i ustanovljen joj je povišen krvni pritisak prouzrokovan stresom – priča za „Alo!“ dobro obavešteni izvor.

- Ekremova majka zadržana je u bolnici nekoliko sati i nakon ukazane lekarske pomoći puštena je kući. Lekar joj je dao adekvatne lekove za pritisak i strogo zabranio da se izlaže stresu – zaključuje naš izvor blizak porodici Jevrić.

Kako bismo proverili verodostojnost ovih informacija, pozvali smo gospođu Eminu Jevrić, koja nam je rekla:

- Nije mi se svidelo to što rade pa mi je skočio pritisak, ali sada, šućur Alahu, sada mi je dobro! Ovde sam u Komaračama u svojoj kući, gledaju me snaja i sin i njihova deca Smail i Lejla. Inače sam dobrog zdravlja, samo me malo starost muči – rekla je Emina za naš list.

Na naše pitanje šta najviše zamera Ekremu i da li će se Igbala razvesti od njenog sina, Emina je rekla:

– Najviše mu zameram to što mnogo pije i što se do‘vatio sa onom Vendi. Moj Ekrem ima ženu i četiri sina, ne treba mu to! Što se tiče Igbale, ona ga neće ostaviti, oni se mnogo vole. Skoro su 30 godina u braku i imaju četiri sina, razume ona njega. Moja Igbala me stalno zove i raspituje se kako smo mi i da li nam nešto treba, mnogo je dobra i brine za nas. Moram i ovo da kažem, na toj farmi svi piju i svađaju se, moj Ekrem je mnogo dobar i upao je u loše društvo, ali još malo pa će se završiti i to – zaključila je Emina Jevrić.

Vendi, Ekrem i Baki u trojci!

Ko bi rekao da će se bivši i sadašnji ljubavnik Vesne Vukelić Vendi ipak dogovoriti da svoju „devojčicu“ ipak dele na ravne časti? Ali, i to se desilo! Ekrem Jevrić i Baki B3 uspeli su da „navataju“ Vukelićevu, doduše u alkoholisanom stanju, tako da su je i jedan i drugi pipkali celu noć.

- Ekreme, ovo je naša devojka! – pričao je denser, dok se Jevrić smeškao i vukao Vesnu na svoju stranu. Po njegovom izrazu lica moglo se primetiti da mu nije nimalo drago što svoju farmersku ljubav deli s nekim, pogotovo s njenim bivšim.

Ekrem je u jednom trenutku hteo da pokaže Bakiju da uvek može i sme više od njega, te je pevačicu milovao po grudima, na šta se ona samo smeškala.

Inače, u jednom trenutku su Vesna i denser završili sami u spavaćoj sobi kako bi ona promenila čarape i tada je Baki pokušao da napadne Vukelićevu, ali se ona otrgla i vratila svom dragom Ekremu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Peja ima mobilni na farmi!

Zoran Pejić Peja kontaktira sa spoljašnjim svetom, i to mobilnim telefonom!
Iako pravila Farme to zabranjuju, kako Kurir saznaje, voditelj ima telefon i novi broj, sa kojeg je već kontaktirao s prijateljima.

Mi smo ga pozvali negde oko jedan sat iza ponoći, u vreme kad nije bilo direktnog prenosa, i odmah nakon prvog zvonjenja veza je uspostavljena. Međutim, umesto odgovora s druge strane, naš poziv je prekinut. Do danas, a prošlo je petnaestak dana, taj broj je ostao nedostupan. Moguće da se uplašio da je provaljen, pa je izvadio karticu.

Ovim našim informacijama u prilog ide Pejin i Limenov razgovor vođen takođe kada publika nije mogla da ih gleda u prenosu.
- Njih dvojica su sedeli u dnevnoj sobi i pušili. Peja je rekao da je glupo da farmeri puše pred kamerama jer je Pink platio veliku kaznu kada je na snagu stupio novi Zakon o zabrani pušenja. Limen ga je pitao kako on zna za to kad ih produkcija nije obavestila. Peja je počeo nešto da mrmlja ne bi li se izvukao iz situacije, ali mu pevač nije poverovao - otkriva naš izvor odlično upoznat s dešavanjima na Farmi.

Možda mu je i ptičica sve to došapnula.

Farma: Nema telefon, jer nema gde da napuni bateriju

Nemanja Josifljević, portparol „Farme“, ovako je za Kurir prokomentarisao Pejinu „špijunažu“:
- Pregledali smo snimke, ali nismo mogli da nađemo sporni razgovor između Peje i Limena. Što se mobilnog telefona tiče, sigurni smo da ga Peja nije imao kod sebe, jer na imanju nema struje, tako da nema gde da napuni bateriju.

Ljubio Bokija u usta!

Peja poljubio Bokija. I to u usta!
Voditelj se toliko napio na žurki na kojoj je farmerima pevala Snežana Đurišić, koja je sa Sašom Matićem bila specijalni gost, da je sažvalio makedonskog transvestita. Peja ga je u svom pijanstvu najednom povukao preko stola i poljubio. Ovu scenu, koju nisu zabeležile kamere, Bata je prepričao Saši Matiću, koji se slatko nasmejao.
Bata: Ej, šta je Peja uradio malopre! Uhvatio Bokija za glavu i poljubio ga u usta! Katastrofa! Sutra ima da bude puno sve o tome.
Saša Matić: Ma, nije moguće (smeh).

Vendi: Aci zinulo dupe za parama!

Navalila na Acu, pa ga ne pušta. Vendi je nedavno provocirala pevača zbog njegove seksualne sklonosti i uskakala mu u krevet, a kad je odbijena, počela je da ga pljuje na sva usta.
Vendi: Ekreme, ti si nepismen, stvorio nešto. Aca Ilić se previše snašao u životu, za ono koliko zna da radi. Baciš ga na drva, on ne zna. Sve mu je teško. Njemu je dupe zinulo, ima kuću, ima stan, sve ima. Ne znam šta nema. Njemu je dupe zinulo da zaradi pare. Moje dete živi od mog vikenda do vikenda. Od jedne nedelje do druge. Njegovo dete i porodica su obezbeđeni. On nije zaslužio ni osmo mesto - rekla je besna Vendi.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Samsung S8
Sta sve necu procitati... Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215
mob
Nokia 300
Ха,биће туче између Марјана и Вендија  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 508 509 511 512 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Maj 2026, 23:53:51
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.