Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Maj 2026, 18:21:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 476 477 479 480 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 868468 puta)
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Ekrem i Vendi i španska serija (78 dan)

Jelena, Bane i Natalija su bili u spavaćoj sobi. Natalija je primetila da se on sve češće budi na Jeleninoj polovini. Jelena je dodala da je on uvek na njenoj polovini. On je rekao da je to zbog nižeg jastuka. Natalija im je pokazala kako to izgleda i da liči kao da su muž i žena. Jelena mu je tada rekla da od sada beži od nje. Bane se nije složio da tako spavaju, a Natalija mu je odgovorila da on sigurno ne vidi dok spava i da ona zna to bolje od njega. Rekla mu je da ona zna da su oni samo prijatelji, ali da ima bolesnih umova napolju koji od toga prave priču. Posle su se šalili sa Jelenom da hrče dok spava. Natalija je predložila Banetu da pređe u Jovanin krevet, a ona da dođe kod Jelene, a Jelena smatra da bi to komentarisali kao da im je ljubav pukla.

U dnevnoj sobi, Baki je rekao Vendi da je bio veoma revoltiran kada je ušla na farmu. Ona mu je odgovorila njen nastup nema veze sa njim, da je to jednostavno stav. Boki ih je zezao kako se Vendi sviđa Bakiju, a Natalija se čudila da je on to tek sada shvatio. Baki je šapnuo Nataliji kako mu nedostaje da se napije.

Vendi je Ekremu rekla kako je Baki rekao da je ona laka ženska. Ekrem je na to odgovorio kako misli da je teška. Baki je zatim sve vreme pričao Ekrema da ga Vendi zeza, i da bi trebalo da prestane da komunicira sa njom, a ako ga stvarno voli, kako bi morala da mu dokaže svoju ljubav. Vendi je pitala Ekrema da li je on njoj prvi izjavio ljubav, a on je rekao da nije. Vendi se na to kao naljutila. Baki je svašta napričao Ekremu, da je on na kraju rekao Vendi da mu se više ne obraća.

Proka i Peja su se sastali na tremu i krenuli su u obilazak imanja. Farmeri su dobili i nove zadatke. Prvi zadatak je sređivanje krtičnjaka, koje je Proka pokazao Peji. Potom su otišli u ekonomsko dvorište, gde je Proka konstatovao da nedostaje jedna daska na kapiji ispred dvorišta. Kod radionice, Proka je objasnio gde i kako da naslažu drva da bi ih zaštitili od kiše. Svi zadaci bi morali biti gotovi do petka.
U spavaćoj sobi, Boki je nagovarao Ekrema, koji je došao, da legne na drugi krevet, da bi Vendi legla pored njega. Kada je došla, ona je legla pored njega, a Ekrem joj je pričao kako je ona lepa, kako ima lepe usne i grudi. Boki ga je pitao da li je ona lepša od njegove žene, a Ekrem je na to rekao da nije. Vendi se naljutila kada je to čula i otišla.
Ekrem je pitao Bokija da li se on šali sa njime, jer su mu tako rekle Natalija i Katarina. Boki je Ekrema odveo u dnevnu sobu da to kaže pred njima dvema. Nakon toga je pitao Katarinu zbog čega se ona meša, kao i šta je rekla Ekremu. Počeli su da se raspravljaju. Boki ju je pitao zašto ga je ogovarala i rekla da je zao covek. Pitao ju je zašto misli da je ona toliko važma, a ona mu je rekla da je skroz nebitna. Katarina je rekla da joj je žao Ekrema. Došla je Vendi, i stala je na Katarininu stranu, a Boki joj je rekao da se ne meša. Boki je pitao Katarinu zbog čega misli da se sve vrti oko nje i Baneta.

Uveče, dobili su pismo od Zadruge: kao nagradu dobili su zadatak za sledeću nedelju, a to je španska serija koja se zove Zabranjena ljubav.

Izvor: Zvanični sajt farme
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Nada Topčagić: Ulazim posle Igre istine

-Taman posla da budem duže od jednog dana, ko će da čuva kuću, dva muškarca, psa? Nema šanse. Možda sam posle svih onih pudlica da povedem i svog pitbul staforda Badžu sa sobom, ali, morao bi da bude sa mnom stalno, pa i u kući, ne bih ga ostavila da se smrzava napolju. Banuću sa orkestrom, odmah posle „Igre istine“ koju uvek igraju kada izaberu sluge. Sigurno će se šokirati kada me budu videli. Najveće zadovoljstvo biće mi da ubedim Ekrema da sam ušla da osvojim glavnu nagradu, koju on žarko priželjkuje. Sa Vendi se ne bi prepirala, ona mi je hit kao i Boki 13, njih da nema sve bi zamrlo. Interesantno mi je sve što ona priča, pa i te stručne reči, kada glumi intelektualku. Dopada mi se i marijan koji jedini vodi računa o štali i životinjama, dok su ostali štrokavi do zla Boga. Iskreno, žao mi je što ulazim noću, jer sam želela da vidim kako imanje izgleda. Da sam tamo, ne bih minuta bila u kući, već bi stalno šetala po imanju, radila nešto, morali bi da me jure napoluju. Moja porodica je bila protiv ovoga, ali umirilo ih je to što ću biti samo na kratko. Oni koji su čuli da ću ući na farmu su mi poslali poruke podrške uz reči „Svaka čast!“ – kaže Nada Topčagić za S media portal i dodaje:
-Nije mi jasno što niko ne reaguje u momentima kada se dvoje žučno raspravlja. Svi se sklone, mirno ćute, gledaju svoja posla, a ovi samo što ne izginu. Smeta mi i to što uglavnom autsajderi stignu do finala, a velika imena u međuvremenu ispadnu. Ne verujem da bi ja to podnela – zaključila je naša sagovornica i otišla da farmerima ispeče pitu sirnicu i zeljanicu, kao poklon.

Izvor: Smedia

Uključila se Igbala koja ipak voli svog nestašnog Ekrema: Ništa mu ne zameram, jedva čekam da mi se vrati!

Dok su farmeri čitali pisma svojim najdražima, koji su sedeli u studiju Pinka, u program su producenti uključili i Ekremovu ženu Igbalu, s kojom je razgovarala voditeljka Aleksandra Jeftanović. Ona je potvrdila da suprugu ne zamera ništa posebno, da jedva čeka da on dođe u Njujork, kao i da je ona veoma povučena i pristojna žena.
Aleksandra: Da li vam Ekrem nedostaje?
Igbala: Pa, jeste.
Aleksandra: Da li je istina da ostavljate Ekrema zbog Vendi?
Igbala: Ma nije to istina, neću ga ja ostaviti.
Aleksandra: Da li ga gledate?
Igbala: Gledam ga svaki dan na Farmi.
Aleksandra: Šta biste mu poručili ovim putem?
Igbala: Sve bih mu poručila, sve najbolje, svi ga želimo. Jedva čekamo da dođe. Žena i deca, svi mu želimo najbolje. To je sve.
Aleksandra: Ne ljutite se na njega i čekate ga?
Igbala: Ne ljutim se ja.
Aleksandra: Da li ste čuli pismo koje je pročitao?
Igbala: Jesam, evo slušam ga kako čita na televizoru.
Aleksandra: Da li ste se nasekirali ili ste se rastužili?
Igbala: Pa malo sam se nasekirala.
Aleksandra: Šta mu poručujete?
Igbala: Volimo ga i čekamo… I da pobedi.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
Citat
Aleksandra: Šta biste mu poručili ovim putem?
Igbala: Sve bih mu poručila

hahaha.. šta biste mu poručili? sve bi mu poručila....  Smile Smile Smile

ladno ko onaj vic

Cigo šta je bilo prije: koka ili jaje?
CIgo: Pa prije je bilo i koka i jaje... i išlo se na more... svega prije bilo...  Smile
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Apple 5
Sta sve ovi iz produkcije nece smisliti samo da povecaju gledanost ali slabo im ide.
Izmontirali su Bakijev intervju gde se hvali kako je kresao pa je ispalo da je Katarinu opalio.Onda su je izbacili napolje i pustili da vidi pa su je onda vratili i napravili svadju.Posle su ubacili Bokija koji po mom misljenju svaki dan prima informacije spolja i organizovali sudjenja na kojima ih on propituje.Interesantno je da su pitanja kao povadjena iz dnevnih novina.Glasanje je posebna prica jer neverujem da iko normalan glasa za Bokija i Vendi,ali oni im trebaju unutra.Nepratim farmu nego sam danas nesto navato sa yutuba i foruma.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 216
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Izgleda da i supak glasacko telo ima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

cnoooook

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 3337
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung 
ko su sluge?   Smile
IP sačuvana
social share
Šta je prijatnije nego imati nekoga s kim smeš govoriti kao sa sobom?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19907
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Sony 
Marijan do pobede..... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.15
mob
Nokia 

Koje sijelo majku ti  Smile

Ala ga Nada dere, a Bokica pusi ko fina damica  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
ko su sluge?   Smile
Стефан и Катарина.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

cnoooook

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 3337
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung 
ko su sluge?   Smile
Стефан и Катарина.

eh jadna Kaca...   :mrgreen
al trebao je Bane da joj pravi drustvo,ipak su oni supruznici   Smile
IP sačuvana
social share
Šta je prijatnije nego imati nekoga s kim smeš govoriti kao sa sobom?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 476 477 479 480 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Maj 2026, 18:21:18
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.