Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Jun 2026, 00:36:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 8 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 461 462 464 465 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 870022 puta)
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Boki 13 masakrirao Katarinu i Jasminu: Seljačka lepotica i lažovska tračara

Farmeri su sinoć dobili zadatak da javno iznesu mišljenje o svima, uz obrazloženje ko od njih zaslužuje da što pre napusti imanje, a ko da pobedi u trci za 100.000 evra. Dok su mnogi glumili diplomate, dajući mahom pozitivne i dvosmislene odgovore, Boki 13 obznanio je bez dlake na jeziku mišljenje o ukućanima koji mu smetaju. Tako je Katarinu Živković, za koju smatra da je najveći folirant na farmi, opleo „za sve pare“.
- Tvoja gluma hladnokrvnosti i smeha prolazi samo kod naivnih, ali ne i kod mene – započeo je monolog makedonski šoumen. – Uvredila si se što sam ti rekao da imaš zdravu seosku lepotu, a to je kompliment. Možda ti smeta i to što sam rekao da Jelena više odgovara Banetu, ali to je moje mišljenje. Što se tiče komentara iza leđa da sam zao čovek, mogla si to da mi kažeš u lice, a ne da se na najkurvinskiji način, kada me vidiš, nasmešiš, a iz aviona se vidi da si neiskrena. Ti i Jasmina ste prave strine, najveće tračare na farmi. Uvažavao bih te da si mi u lice rekla da sam loš, a od ovog trenutka imaš lični problem sa mnom.
Za književnicu Jasminu Anu rekao je da najviše laže na imanju, te da joj je nekoliko puta skrenuo pažnju da ne ogovara, jer su okruženi kamerama i da će samu sebe uništiti.
- Tvoja družina je takva da sa Marjanom ogovaraš Evu, a onda on tebe ogovara sa njom, pa na kraju ne znate ko sa kim ispira usta. Pokušala si da mi prodaš priču da su Jovana i Bata u vezi. Kako te nije sramota, ženo – pitao je Boki.
Jasmina je pokušala da se odbrani, rekavši da Boki laže, što je još više iznerviralo makedonskog šoumena:
- Meni govoriš da lažem? Pokušavaš da glumiš gospođu, a tračara nikada ne može da bude dama. U poređenju sa vama, Vendi je med i mleko. Ne mislim da Kaća i Jasmina treba da napuste imanje, jer su takve kakve su, zanimljive za šou.

Izvor: Scandal

Farma: Otkrivena Bokijeva "tajna"

Prvo je Marjan rekao da se Boki upiškio u krevet, a onda je i Bane rekao da Makedonac spava u prljavoj posteljini, aludirajući na "nemili događaj" od pre nekoliko dana. Boki tvrdi da je imao zdravstvenih problema. Vendi i Marjan nastavili "rat".

Ono što višemilionski auditorijum zna danima, konačno je izašlo na videlo i na imanju u Lisoviću,a sam Boki 13 je kriv što je njegova "tajna" otkrivena jer se opet upustio u raspravu sa Marjanom i to zbog njegovog nedolaska na Vesnin rođendan.

"Ko ti je dao pravo da komentarišeš. Ko si ti da mi išta kažeš? Šta se ti mešaš? Ja sam đubre, poltron i nije mi bilo mesto među vama", rekao je Marjan, a zatim se u raspravu uključila i Vendi koja je ponovila da ju je političar "mnogo povredio izjavom da je negativna".

"Jesam, rekao sam i šta sad? Šta da radi bradato đubre na rođendanu", pitao je Marjan citirijaći Vendi, a onda je krenula lavina...

"Ma šuti! Našao si mene da ti budem žrtva ovde. Nemaš pravo da razgovaraš sa mnom na taj način. Marš u štalu đubre jedno bradato. Ne možeš meni da kažeš da sam negativna. Stoko jedna. Nemoj da mi se obraćaš. Džukelo", vikala je Vendi i umalo ostala bez daha.

"Džukela ti tata vidi šta je napravio. Sramoto jedna", rekao je Marjan, a onda je je Boki dodao da je političar najveća tračara na Farmi.

"Ma ti si se ovde upišao prvi dan i meni nešto kažeš. Vas dvoje treba da pobedite ne zna se ko je gori."
A onda je Boki otkrio zašto se upiškio...

"Primio sam tri infuzije i imam problem sa bubrezima... Sram da te bude da koristiš nečiju bolest u te svrhe. Imam dokaz za sve, a tebe sram da bude godina. Ćuti, ima da ustaneš mirno kada ja pričam ološu", Vikao je Boki dok je Marjan tvrdio da je sve to laž.

Zatim je Bokija odmenila Vendi koja je i dalje ljuta što joj Marjan nije došao na rođendan, a to su uradili Zorama i LiMen iako "sa njima nije popila ni kafu".

U raspravu se opet umešao Boki i rekao da je on za Marjana Merilin Monro.

I taman kada se sve smirilo, Boki je elegantno ušetao u spavaću sobu da bi Baneta obavestio da on redovno menja posteljinu, a Bane je odmah počeo da se brani...

"Jelena, Cobe, Bata, Baki i ja smo videli šta se desilo i to nismo nikome rekli. Ne vidim u čemu je problem", rekao je Bane, a Boki je sa podignutim prstom objasnio.

"Pitao si kako mogu da spavam na prljavoj posteljini. Zašto si to pitao? Zašto drhtiš dok ja pričam? Zašto misliš da ja tebi glumim autoritet, jel znaš ti šta je autoritet. Zašto si Nataliji rekao da spavam na prljavom krevetu", pitao je Boki, a maneken je objasnio da je problem u njegovom "postavljanju prema drugim".

"Ti si se prema svima postavio kao autoritet i ne tresem se. Pretpostavljao sam da imaš zdravstvenih problema i da se zato sve i desilo", branio se Bane, ali je Boki doveo Nataliju koja mu je i "šapnula" da je "tajna otkrivena".

"Bane mi je rekao", ispalila je Natalija, a Bane je pokušao da se brani napadom da Natalija laže, ali bezuspešno, kamere su sve zabeležile, a i Boki mu ne veruje...

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Farma: Ko je prvi poljubio Kaću?

Baki i Bane opet u svađi i opet zbog Katarine. VIP seljaci Ekrema smatraju najvećim favoritom za pobedu.

Iako su pre oko mesec dana završili sa raspravom oko Katarine, Baki i Bane su opet došli u sukob ko je kada i kako poljubio Kaću.

"Ma ja sam je prvi poljubio i kada je ušla. Ja sam taj i onda sam ti je prepustio", rekao je Baki, a Bane tvrdi da on ništa i nije rekao već da je celu priču oko poljupca pokrenula sama Kaća.

"Eto vidiš mi se opet prepiremo, a ja ništa nisam kriv. Zar ti nije dovoljno što je rekla da je neko ko je blizak tebi njoj uputio izvinjenje za sve što si rekao za nju. Nema potrebe da sada raspravljamo jesi li je poljubio i kako."

"U usta sam je poljubio, jesam i zabole me za izvinjenja, samo ja mogu da se izvinjavam u svoje ime", besneo je Baki.

I dok su se drugari, opet, svađali oko devojke na red je došao novi zadatak - koga VIP seljaci smatraju favoritom, a koga bi da izbace.

Za nepoverovati na "crnoj listi" nije Vendi, farmeri bi najradije da leđa vide Stefanu, jer se nije baš pokazao, a sa čekom od 100.000 evra vide Ekrema.

Svi su manje više bili šturi u objašnjenjima jer "moraju da kažu ta dva imena."

Zanimljivo je da Boki još uvek ne želi da vidi leđa Marjanu, što se za ovoga ne može reći. Zlata i Vendi očito još uvek nisu rešile "slučaj sahrana" jer su bez i malo razmišljanja rekle da više ne bi da se gledaju.

A Vendi više ne bi da gleda ni Zorana: "Drago mi je što smo se lepo proveli na tvom rođendanu, ali zaista mi je loše kada prođem pored tebe"!

Izvor: Mondo

Ekremu treba psiholog?

Forumaši se pitaju da li će Ekremu Jevriću, ukoliko ne bude pobedio i osvojio 100 hiljada evra, biti potreban psiholog kada bude izašao s farme?

Naturalizovani Njujorčanin je i na početku rialitija sebe ubrajao u favorita, a da su mu pare izuzetno bitne (drugim rečima, sve bi učinio za novac) potvrdio je i u brojnim intervjuima u kojima se žalio da osim popularnosti nije mnogo inkasirao od hita „Kuća-poso“, kao ni pozirajući za reklamnu kampanju kreatorskog tandema „Dolče i Gabana“. Nije ni čudo, jer od osvojene nagrade želi da kupi kuću u Americi i tako zbrine svoja četiri sina.

Priča se da će i njegova supruga Igbala doći na farmu i to iz Njujorka! Dok producenti smatraju da bi to podiglo gledanost, forumaši su skeptični, jer kažu da žena „nije baš pametna“ i da će smoriti kada bude na istom mestu sa svojim Ekremom. Drugi razlog je to što će prestati muvanje s Vendi koje je bilo jedno od zanimljivijih delova ovog rialitija.

Izvor: S media
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Apple 5
Gledam ovog raspalog Ekrema pa se pitam ko moze ovo da voli i da nedaj boze da glasa  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

broj dva se raduje što je neparan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1270
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung 
Gledam ovog raspalog Ekrema pa se pitam ko moze ovo da voli i da nedaj boze da glasa  Smile  Smile
Kad glasaju za Evu, što ne bi i za Ekrema...?  Smile
A ni ostali nisu bolji... Smile
IP sačuvana
social share
Ništa verbalno, samo rečima!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Samsung S8
Nije mi jasno kakva je ovo igra, advokati i sranja? O cemu se ovde zapravo radi? Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

broj dva se raduje što je neparan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1270
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung 
Nije mi jasno kakva je ovo igra, advokati i sranja? O cemu se ovde zapravo radi? Smile
Zadruga misli da se ne sukobljavaju dovoljno u svakodnevnom životu, pa su inicirali tužbe, suđenja, advokate, porotu, ne bi li se ti potencijalni sukobi još više razbuktali. U početku je bilo zanimljivo, a sad...  Smile
IP sačuvana
social share
Ništa verbalno, samo rečima!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Značenje Jelenine tetovaže

Kako bi se zahvalila i odužila svojim roditeljima, manekenka Jelena Stožinić je na levoj nadlaktici istetovirala rečenicu na engleskom jeziku, koja u slobodnom prevodu znači:

„Život je jednostavan, ali ga mi komplikujemo.“ Kako bismo saznali konkretno značenje ove rečenice u Jeleninom slučaju, pozvali smo njenog najboljeg prijatelja Miloša, koji nam je i dao obrazloženje.
- Jeca je sa 14 godina otišla u inostranstvo kako bi se bavila modelingom, ali se posle dve godine vratila jer je bila jako mlada i užasno vezana za roditelje. Upala je u depresiju, ugojila se nekoliko kilograma, pa su roditelji bili ti koji su je sve vreme podržavali, tešili i bodrili da se vrati na pravi put, što je ona posle nekog vremena i uspela zahvaljujući njima. Složna su porodica i Jeca je želela da im se na neki način oduži za sve, a pored ove tetovaže, istetovirala je i inicijale svojih roditelja.

Izvor: Alo

Eva Ras provalila: Ekrem je profesor sa Harvarda koji se pravi šuntav!

Jutros se odvijao veoma interesantan razgovor između Eve, Marjana i Ace. Najstarija farmerka je, naime došla do zaključka da su im producenti „poturili“ Ekrema i sumnja da je on mnogo inteligentniji i obrazovaniji nego što se u prvi mah čini, čak je dodala da je možda profesor sa Harvardskog univerziteta i da se samo pravi šuntav.
-Ma kakvi Evo, nemoguće… – začuđeno joj je odvratio Aca.

- Ja sam vidite normalna i pričam, a savršeno sam odglumila gluvonemu, retardiranu osobu, tako da je sve moguće – bila je ubedljiva Eva i dodala da je posle proslave Vendinog rođendana Ekrem „sasvim fino“ pričao, čak upotrebivši reči poput „primarno“ i “sekundarno“ i to sa razumevanjem…
- Verujem da Ekrem nije ono za šta se predstavlja na Farmi - zaključila je glumica.
Forumaši takođe smatraju da Ekrem nije baš toliki naivac kao što se pravi, lukav je, jer je svestan da ako bude izigravao dvorsku ludu zadobiće simpatije kako ukućana tako i gledalaca.

Izvor: S media
« Poslednja izmena: 27. Nov 2010, 11:11:58 od monk13 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Baki i Bane ponovo u ratu: Ko je dupljak, a ko smrdljiva pederčina?

Nakon što je izneo svoje mišljenje o svim ukućanima, Bane Janković opleo je i po Bakiju, nazvavši ga dupljakom. Denser nije odreagovao u istom momentu, ali je posle sastanka osuo po manekenu.
- Bane je jedna pi.ketina, je.aću mu mamicu odvratnu! Koji je to peder smrdljivi, ja ne mogu da verujem – vrištao je Baki dok ga je Boki 13 ispravljao da se ne kaže peder, nego gej.
- Dosta mi je te odvratne pederske gnjide, pun mi ga je k.rac - nastavio je denser.
Situaciju je pokušala da smiri Natalija, ali uzalud.
Baki je presreo Baneta nekoliko minuta kasnije pred vratima kuće i sasuo mu uvrede u lice:
- Koga ti nazivaš dupljakom, pederko?! Hoćeš da ti pokaže dupljak, a?! – unosio mu se Baki u lice.
Bane je uspeo da izvrda neprijatnu situaciju i njihova svađa stišala se oko pet ujutro.

Izvor: Kurir

Eva i Marijan napali Jasminu na farmi

Iako im je bila dobra drugarica, Eva Ras i Marijan Rističević su na farmi protiv književnice Jasmine Ane. Oboje tvrde da ona ništa ne radi i da nikako ne zaslužuje da pobedi u “Farmi“.
Ogovaranje je pčelo u štali kada je Eva, besna na Jasminu, posetila Marijana koji je muzao kravu.

"Ma, Jasmina ništa ne radi. Ona priča da je tri dana u štali, a nije ušla u nju", rekao je Marijan Evi. Oboje se nerviraju i ljuti su, jer smatraju da ih u kući samo vređaju.

Marijan je ljut na Bokija, koji ga je vređao i provocirao cele noći ali i na Vendi koja ga je nazivala svakakvim imenima. Eva je prepričala Marijanu kako komentarisali ko će pobediti i ona smatra da obrazovanje nije kriterijum po kome bi neko trebalo da bude favorizovan kao pobednik.

Marijan je rekao da bi bilo sramota da Jasmina pobedi, jer je najveći deo vremena na farmi prespavala.

Sa druge strane, Natalija i Bane su otvoreno razgovarali o njihovom odnosu. Zaključili su kako se društvance raspalo kada je Jelena počela da se druži sa Irenom, a Bane počeo da se zabavlja sa Katarinom.

Natalija je objasnila da se odvojila jer nije želela da im se nameće, a Bane je rekao da se mnogo toga promenilo od početka...

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Farma: Boki opleo po farmerima!

Makedonski šumen Bojan Jovanovski dočekao je svojih pet minuta da oplete po većini farmera i kaže im šta misli o njima!

Boki 13 je svima u brk skresao ono što ima i bez dlake na jeziku počeo od aktuelne gazdarice Katarine Živković, kojoj je naredio da odmah skine naočare, uz obrazloženje da joj ovo nije Holivud, a ni Leskovac! Nakon lepih reči upućenih Zlati Petrović i Jovani Pajić, Boki je reperu HTC Stefanu izneo svoj stav o njemu.

“Stefanovo oblačenje ne bih komentarisao, on je nebitan. Ako su svi reperi kao ti, jasno mi je zašto rep muzika nije popularna”, rekao je Jovanovski, a onda prešao na Acu Ilića.”Svesno ste ušli u ovaj rijaliti šou, ali to što vi radite ne prolazi... Opstajete ovde samo zato što ste Aca Ilić, a ne jer ste interesantni.

Tvrdite za Marijana da je dobar čovek, vi ste svi pomalo slepi, glupi, možda ne želite da se zamerate. Ja se ne bojim ničega osim božje pravde i istine, a Marijan nema hrabrosti da pogleda čoveku u oči, odmah okrene leđa! Zloupotrebio je moju bolest i izvređao me je najstrašnije. Marijan može da slavi 10 slava, dokazao je ko je i šta je. Neko ko potencira nečiju bolest, kao što je on rekao da sam se ja upišao i ukakio da bih sebe promovisao, kakav je to čovek?”. Sledeća na tapetu bila je Katarina, za koju je Boki rekao da je uz Jasminu-Anu najveća tračara na imanju.“Vi ste tetka i strina i najveća tračara ovde! Previše si eksponirana i nisi mnogo uspešna zvezda 'Granda'. Nisi ni lepa, imaš samo neku seljačku lepotu. Bolji su mi par Jelena i Bane, ali nemam ništa protiv što se Bane loži na izvornu, seljačku lepotu i tvoj lažni 'luj viton'. Nisam hteo da komentarišem tvoje prljave gaće jer je to jadno i bedno! Što se tiče Jasmine, ona non-stop ogovara, kao i ostali. Ogovara Evu s Marijanom, pa onda Marijan i Eva ogovaraju nju, pa posle više i ne znaju ko je koga ogovarao. Ti nikada ne možeš da budeš gospođa jer one ne glume. Ili jesi ili nisi gospođa. Ti si obična tračara”, sasuo je Boki sve Katarini i Jasmini-Ani u lice.

Izvor: Alo

Alkohol zavadio farmere

U “Farmi” se već nekoliko puta do sad odigralo lažno suđenje tokom koga su farmeri rešavali probleme. Iako je suđenje nametnuto od strane produkcije kako bi se farmeri, tobože, pomirili i izgladili odnose, konlifkti se time još više produbljuju. ..

Tako je bilo i sinoć kada je Jasmina Ana tužila Jovanu zbog klevete. Jovana je, naime, izajvila da se Jasmina ne odvaja od čašice, i to je pokrenulo lavinu optužbi ko pije, zbog čega pije i koliko pije.

"Došlo do zabune jer pijem vodu iz malih čašica", branila se Jasmina, a i Jovana je imala koju reč:

"Ja sam samo rekla da se ne odvajaš od svoje čašice, a nisam rekla šta je u čašici"

Onda je Jasmina otkrila da na farmi svi piju što je posebno uvredilo Bakija koji je počeo da se pravda kako on ne pije. Usledila je opšta svađa i svi su želeli da se opravdaju.

"Ja ne pijem, ja ne pijem! Jednom je bilo slučajno, ja ne pijem!", urlao je Baki, da bi se već sledećeg trenutka povela polemika kako farmeri kriju alkohol jedni od drugih i krišom piju. Bane se našao prozvanim.

"Što se tiče flaše koja je nestala u štali , ja sam je uzeo i otišao na klupu sa Jelenom i popili smo", rekao je Bane, dok je Jelena branila Jasminu:

"Onda sam i ja alkoholičarka. Velika je razlika popiti i napiti se. Jasmina se nije napila", vikala je Jelena.

Opštu svađu i metež prekinuo je Ekrem koji je u šaljivom tonu rekao:

"Ona voli da popije ali mi nikad ne mozemo da vidimo da li je ona pijana".

Na kraju diskusije, Jasmina je bila zadovoljna suđenjem i oprostila je Jovani.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 582
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
sad sam cuo da je onaj ljigavac baki tukao baneta ? jel cuo neko o tome ?
ako je ovo istine treba ga izbaciti ,ovo mu je 2 okrsalj bez kazne ,a ova sugava produkcija to i tolerise !!!
neznam za vas ,al meni se smucili ovi siptari denseri!!!
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 461 462 464 465 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Jun 2026, 00:36:58
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.