Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Jun 2026, 01:40:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 460 461 463 464 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 870043 puta)
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8923
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 7.0.517.44

222 000 pregleda... Otprilike kao svi drugi klipovi sa Farme zajedno Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

broj dva se raduje što je neparan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1270
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung 
ma to za peting može da bude njegova metafora: peting je maženje,razmjena nježnosti nekog osnovnog stupnja,kao predigra.isto tako,ako to prenesemo na riječi,kad kaže da petinguje-on aludira na nešto,započinje,pokreće,stvara bazu,a na farmerima je kako će na to reagovati. gle sad kad izadje i neko ga pita šta to znači,a on kaže ili da je neki makedonski izraz ili da je lupio.. Smile
Ama znam da je peting maženje, ali on to izgovara u svim mogućim prilikama. Biće da je lupao (zašto li me to ne čudi?)

Tek noćas, gledajući Ekrema shvatio sam da čovek izgleda kao tipičan učesnik Trenutka istine: odelo, rečnik, ona zgrčena faca kao da pati od opstipacije... Ali svi su ga ispoštovali i dali mu prednost 
znam da znaš,nego ti kažem u kom bi smislu to njegovo moglo da ima smisla Smile neće Igbala ulazit ljudi,sigurno
Ama kakva Igbala, ni govora.
Scenario se pravi unapred, porodice svih takmičara unapred znaju ulogu na farmi svog ukućanina i obavezuju se i oni da povremeno (ako su blizu) dođu u studio u Šimanovcima, da daju odgovarajuće zgranute ili pljuvačke izjave za medije itd. Sve to je obuhvaćeno nedeljnim honorarom učesnika i sve se unapred zna - za porodicu tu nema nikakvih iznenađenja, sve što čitamo je marketing.
IP sačuvana
social share
Ništa verbalno, samo rečima!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 528
Zastava Galaksija-Mlecni Put
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
da da ono vatacenje pijanog Ekrema je marketing marketinga
IP sačuvana
social share
Srbi oprastate svojim neprijateljima, zaboravljate svoje zrtve, Srbi istorija se ponavlja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Apple 5
Ekrem  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
Vendi puritanka Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Samsung S8
Ala se svadjaju, bas je haos. Smile Polako se pretvaraju u Farmu na celu sa Bojanic Milosem. Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
Vendi može da bude jedino HIV pozitivna
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Ponosan sam na Jovanu, mn­ogi su me i­zn­en­ad­ili

Pe­vač Mir­ko Ga­vrić po­no­san je na svo­ju pri­ja­te­lji­cu Jo­va­nu, ko­ja bo­ra­vi na „Far­mi“. Je­di­no ga je iz­ne­na­di­la nje­na zre­lost.

– Za­do­vo­ljan sam, Jo­va­na je po­ka­za­la da i de­voj­ka od 21. go­di­nu ima svoj stav. Vred­na je, za­bav­na i, ko­li­ko vi­dim, vr­lo omi­lje­na u na­ro­du.

Jo­va­na i Je­le­na su ušle na „Far­mu“ kao do­bre dru­ga­ri­ce, a sa­da ja­ko ma­lo ko­mu­ni­ci­ra­ju. Zbog če­ga?

– Iskre­no, ne znam.

Da li Ja­smi­ni Ani pri­li­či da se sva­đa sa de­voj­kom ko­ja mo­že da joj bu­de kćer­ka?

– Ta­mo su svi rav­no­prav­ni i sa istim ci­ljem, bez ob­zi­ra na pol i go­di­ne. O po­me­nu­toj ne znam ap­so­lut­no ni­šta, osim da je uče­snik „Far­me“. Svo­jim sta­vo­vi­ma me je iz­ne­na­di­la, jer je obra­zo­va­na že­na, me­đu­tim, do­ka­za­lo se i ovog pu­ta da fa­kul­te­te za­vr­ša­va­ju upor­ni, a ne pa­met­ni. Iako mo­že kćer­ka da joj bu­de, Jo­va­na u ovom slu­ča­ju mo­že da bu­de pri­mer ka­ko se po­na­ša jed­na da­ma.

Da li, po tvom m­išlj­enju, s­ada p­ad­aju m­aske, i k­oji se „fa­rmer“ dr­asti­čno pr­om­enio?

– M­aske su t­amo oda­vno p­ale. Mn­ogi su me i­zn­en­ad­ili. Ono što sam r­an­ije znao o Zl­ati, ona je s­amo p­otv­rd­ila. Sj­ajan je č­ovek i pr­avi drug. J­ov­ana zr­elo p­ost­upa, a r­an­ije joj je to n­ed­ost­aj­alo. Z­or­ana je sj­ajan č­ovek i žao mi je što t­rpi on­akve n­ap­ade. Eva Ras me je ra­z­oč­ar­ala, bez ko­nk­ure­nc­ije. Ta ž­ena p­ote­nc­ira g­od­ine, b­olest, p­or­odi­čnu tr­ag­ed­iju, ali, k­ada su ra­spr­ava i sv­ađa u p­it­anju, n­iko ne m­ože da je pr­esti­gne. M­islim da ž­eni sa t­akvom k­ar­ij­erom i tim g­od­in­ama ne pr­il­iči da joj sv­aka tr­eća reč b­ude pso­vka, i to u na­jgl­ed­an­ijem TV fo­rm­atu.

Da li bi J­ov­ani m­oglo da se d­esi da pr­ibe­gne f­izi­čkom o­br­ač­unu, ako joj „pu­kne film“?

– To n­ije njen stil, s­am­oko­ntr­ola joj je j­ača str­ana!

K­ada bi Ekrem n­apao J­ov­anu, kao što to r­adi sa Ve­ndi, k­ako bi J­ov­ana r­e­ag­ov­ala?

– J­ov­ani to ne m­ože da se d­esi. Stav je j­ako b­itan. P­om­en­uta je s­ebi mn­ogo d­ozv­ol­ila, pa joj se i d­eš­av­aju t­akve stv­ari. To je već njen i­zbor. Mn­og­obro­jni kl­ip­ovi k­oji kr­uže i­nte­rn­etom p­ok­az­uju da Ve­ndi n­ije str­ano t­akvo p­on­aš­anje.

Izvor: Pravda

Farmeri se umalo pohvatali za guše – Boki: Marjane, majmune čupavi!

Svađu je, po običaju, započela Vendi, uputivši Marjanu salvu pogrdnih reči.

Vendi: Ti si jedna matora bradata džukela i za mene ćeš to i ostati! Ne možeš ti meni da govoriš da sam negativna, đubre jedno matoro!

Marjan: Ma, ti ćeš da mi kažeš, umetnice u pokušaju! Ti si velika umetnica, ali pod šatrom! Gubi se tamo da plešeš, p..ka ti materina nesposobna! Dobra si za najstariji zanat, a ni kafu ne znaš da skuvaš, gusko!

U svađu se uključio i Boki 13, nazvavši Marjana bolesnikom.
Boki: Ti si jedan bolesni idiot i bolje ti je pazi šta govoriš, jer ću da te izlupam, ali ne po nozi, nego po glavi!

Marjan: Ma, zaveži govno debelo, zapišano! Nosi se tamo u p..ku materinu, odakle si došao! Babunčino pederska, odšrafiću ti glavu debelu, bumbare! Šupčino začešljana, upišana.

Makedonac je ponovo zapretio tužbom.
Boki: Uzeću ti zadnju paru od tvog bednog honorara, majmune čupavi! Rugaš se mojoj bolesti, stoko smrdljiva! Oguliću te, bedniče!

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Večernji zadatak – Šta ko o kome misli (74 dan)

Eva je došla kod Marijana u štalu, gde je muzao kravu. Ljuta je na Jasminu Anu. Marijan tvrdi da ona ništa ne radi. Rekao je da ona priča da je tri dana u štali, a nije ušla u nju. Eva se složila sa njim i rekla je da je ona stalno u štali, a da Jasminu nikada nije videla. Oboje se nerviraju i ljuti su, jer smatraju da u kući njih samo vređaju. Marijan je ljut na Bokija, koji ga je vređao i provocirao cele noći. Ljut je i na Vendi, jer ga je nazivala svakakvim imenima. Rekao je da zbog toga nije želeo da joj ode na rođendan.

Eva je pričala Marijanu kako su sinoć komentarisali ko će pobediti. Eva smatra da obrazovanje nije kriterijum, po kome bi neko trebalo da bude favorizovan kao pobednik. Marijan je rekao da smatra da bi bilo sramota da Jasmina pobedi, jer je najveći deo vremena na farmi prespavala.

U dnevnoj sobi, Baki i Natalija su pili kafu. Natalija je pričala Bakiju kako su je Eva i Marijan probudili i kako celo jutro ogovaraju u štali.

Boki je pitao Baneta što njega uopšte interesuje u kakvoj posteljini on spava, jer je do njega došlo da je Bane rekao kako Boki spava u prljavoj posteljini. Bane je pokušao da objasni, i rekao je da Natalija ima nešto sa time, ali da se ne seća kada joj je to rekao. Bane je upozorio Bokija da ne viče na njega i da mu ne preti. Na to mu je Boki odvratio da će se ponašati kako hoće i da je očigledno da Bane drhti dok razgovaraju. Bane je rekao da nije tip koji bi tu informaciju širio i da se ne seća kad i kome je rekao. Nakon toga, došla je Natalija i rekla je Banetu da je to od njega čula. Bane se branio da to nije istina, na Natalijino zaprepašćenje. Ona tvrdi da ona to nije prenela Bokiju, a Boki nije želeo da otkrije od koga je dobio informaciju. Smatrao je da Baneta treba da je sramota, jer je uhvaćen u laži. Bane mu je prebacivao da stalno dobija informacije, koje koristi da bi ih provocirao.

U spavaćoj sobi, Bane je želeo da sa Natalijom priča o njihovom odnosu. Pričali su kako su se raspali kao grupa kada je Jelena počela da se više druži sa Irenom, i kada je Bane počeo da se zabavlja sa Katarinom. Natalija se odvojila, jer nije htela da im se nameće. Bane je rekao da se mnogo toga promenilo od početka.

Farmeri su od Zadruge dobili zadatak da javno kažu šta o kome misle, kao i ko im je favorit za pobedu, kao i koga bi želeli da vide van Farme. Peja je rekao za Jelenu da mu je nekada bila kao sestra. Favoriti su mu Ekrem i Zlata, a smatra da Boki treba da napusti Farmu, jer nije fer da sa njima bude u trci za nagradu. Eva nije želela nikog ponaosob da komentariše. Smatra da se ne zna ko će pobediti, ali da bi svako svakog prodao za sto hiljada. Natalija je rekla da je Peja sada svima ok, od kako se vratio iz Arene sa 95% glasova.

Izvor: Zvanični sajt farme
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Tina Ivanović: Sin je ponosan na moje lezbijske izlete sa Jelenom Smile Smile

Nakon što je napustila Farmu, Tina ne miruje. Ovih dana u izdanju Grand produkcije, na kompilaciji grand hitova, naći će se i novi singl Tine Ivanović. Pjesma, koju potpisuju Pera Stokanović i Srki Boy, njeni stari saradnici, nosi naziv „Miluj me grubo“.

Rađena je, kako Tina kaže, u totalno njenom fazonu i ona se iskreno nada da će se dopasti publici i oboriti sve dosadašnje rekorde slušanosti njenih pjesama.

Bivša farmerka samo za naše čitaoce dala je odgovore i na mnoga škakljiva pitanja.

Koliko je učešće na Farmi pomoglo, tj. odmoglo tvojoj karijeri?

- Mogu reći da mi je učešće na Farmi donijelo samo dobro za moju karijeru. I prije Farme su svi znali ko je Tina Ivanović, ali sada su me ljudi upoznali u pravom svjetlu, pokazala sam da nisam uobražena, nadmena, razmažena, nego sasvim normalna osoba sa svim vrlinama i manama kao i svako živo biće na ovoj planeti.

Iako si važila za jednu od najmirnijih farmerki ipak te je Vendi uspjela uvući u konflikt. Kako sada komentarišeš taj incident i misliš li da si „nasjela“ na njene provokacije?

- Već sam rekla mnogo puta da se sa njom ne bih uplitala u raspravu da nije napala moju porodicu. To dovoljno govori o njoj ko je i šta je, žena se hrani time da napada druge ljude i da ih vrijeđa. Ona ima veoma visoko mišljenje o sebi a ja mislim da nema osnova za to.

Misliš li da će se vaš „rat“ nastaviti i nakon što i Vendi napusti Farmu?

- Što se mene tiče ne želim da se spuštam na njen nivo, rekla sam šta sam imala i ona me apsolutno ne zanima, imam ja svojih obaveza, za razliku od nje imam i muža i porodicu, svoju karijeru koju gradim i dalje, imam svoje pjesme, što za nju ne bih mogla da kažem sve to, jer se svi pitaju pa čime se ta žena bavi? Što se nje tiče, od nje se može očekivati svašta ali bih joj preporučila da me više ne uzima u usta.

Čini se da je tvom ocu veoma teško pala tvoja svađa sa Vendi, pa je imao i zdravstvenih problema zbog kojih si i napustila imanje.

- Njemu je bilo loše i prije te svađe sa dotičnom, ali ga je posljednja svađa baš pogodila zbog toga što je ova na moj račun iznijela razne bljuvotine i neistine, i zbog toga mu se stanje pogoršalo, ali hvala dragom Bogu sada je bolje, i on i mama su trenutno u Banji na rehabilitaciji.

Međutim, pažnju javnosti si privukla i „pipanjem“ grudi sa manekenkom Jelenom Stonižić. Šta se zapravo desilo te noći?

- Te noći je bila žurka, svi smo malo više popili i htjeli smo da napravimo neku foru, to je bilo čisto zezanje i ja ne vidim ništa loše u tome, moja porodica i prijatelji znaju ko sam i šta sam, prema tome mišljenja i komentari nekih zlobnih ljudi me uopšte ne dotiču.

Da li su te po izlasku iznenadile Zvezdanove izjave da si mu uvijek bila „sumnjiva kada su žene u pitanju“?

- Ma, Zvezdan se samo šalio, i ti ga poznaješ tako da znaš da on voli da se stalno šali na moj račun.

Kako je tvoj sin reagovao na tvoje „lezbijske izlete“ i u kakvim ste sada odnosima? Da li si zbog tih istih „izleta“ imala nekih neprijatnosti, da li te možda žene sada drugačije gledaju, udvaraju ti se…?

- Ja od svog sina imam potpunu podršku, i on je rekao na sve to „pa šta ste uradile, ništa, samo ste se zezale“. Ponosan je na mene, na moje cjelokupno ponašanje i rekao mi je da sam bila super… A problema nikakvih nisam imala i ne vidim razlog zašto bi ih bilo…?!

Može li se reći da je Zlata Petrović bila tvoja zaštitnica na Farmi?

- Jooj, Zlata je moje zlato. Ne mogu reći da mi je Zlata bila zaštitnica na Farmi jer sam ja odrasla osoba i branila sam se kako sam znala i umjela, ali ona uvijek bila tu za mene da me posavjetuje, da mi uputi lijepu riječ kada sam tužna i mnogo mi je značila njena podrška i njeno prisustvo na farmi, i svim srcem navijam za nju….

U posljednje vrijeme sve češće su napisi da ti i Zvezdan želite vještačkom oplodnjom dobiti dijete… Radite li na tome?

- Mnogo bih voljela da dobijem bebu, ako se to ne desi prirodnim putem onda ćemo preduzeti druge metode.

Također, moglo se pročitati i to da ste Zvezdan i ti već nekoliko godina u „tajnom braku“. Da li je to istina, i ako jeste zašto ste je do sada krili?

- Mi smo 14 godina zajedno, a od 2004. smo u braku, i to nismo krili, jednostavno kada novinari pitaju kada će svadba ja kažem uskoro, pošto je to stvarno tako jer nismo pravili svadbu, nismo vjenčani u crkvi a i ja želim da već jednom obučem vjenčanicu, prema tome svadba će tek biti i bićete pozvani kao što sam i do sada govorila.

IZvor: Dnevni avaz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 460 461 463 464 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Jun 2026, 01:40:06
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.