Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Jun 2026, 08:32:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 10 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 450 451 453 454 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 870295 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1371
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.15
dobro jutro  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung S8
Dobro jutro! Smile

Ali jutro je odavno proslo  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Kolumna Seke Aleksić: Uz Karleušu oplela po Bokiju, farmi, Ekremu, Vendi

Samo što sam prešla granicu, umorna posle tezge, i uzela novine na prvoj pumpi – ŠOK!!! Čoveče, pojedince sam baš izmalerisala sa onom baba serom od prošle srede…

Neki su se, čitam i ne verujem, posle te kolumne ukakili figurativno, a neki bogami i bukvalno! (Jbt, pomisliće ljudi da sam veštica, da bajem, bacam čini,ccc). Nesrećni Bokica 13 se do te mere uneredio na farmi da je Željko Mitrović već počeo da traži novu lokaciju za sledeću sezonu. Šta će čovek, kontaminirao mu zemljište! Al’ Bokijeva je bruka, kako da vam kažem, laka kategorija – nju će da opere prašak za veš, na 90 stepeni. Dobro, i uz jedno pola kile izbeljivača… A i biće koristi za biljni i životinjski svet ako iz tog đubriva nikne neki lep cvetak, na primer. Bokijev trtičnjak, recimo. Al‘ šta će ona Luda Nasta, e to pojma nemam!

Ne bi me začudilo da ih uskoro u tandemu vidimo i u „Farmi“, sa pravom baba serom (Evom Ras) u akciji. Zamislite kakav bi to prizor bio. Nasta razmenjuje recepte sa Zlatom, a dragi joj menja pelene ukakanoj Bokici 13!!! Bila bi joj to, baj d vej, idealna prilika da stane na crtu Ekremu, pa da Srbija već jednom dobije odgovor na pitanje: „Ko je vlasnik najkreštavijeg estradnog trilera svih vremena“? Ha-ha. Već vidim Jevrića kako je otkačio Vendi i pronašao novu, blajhanu muzu, kojoj po ceo dan peva: „Gola, gola, skini mi se gooola, ja sam draga tu-ristaaa, budi malo nu-distaaaaa!“

Izvor: Alo

Eva Ras navodno u panici: Zamalo da me Ekrem poj*be! Smile Smile Smile

Eva se tresla kao prut. Glumica je iskolačenih očiju pratila Ekremove nasrtaje na Vendi, uplašena da će ona biti žrtva njegovog seksualnog uzbuđenja u trenutku kad je pijan, s dignutim vršnjakom, uskočio u njen krevet. Jevrić je pokušavao da kresne pevačicu, a Eva je očito jedva dočekala zoru kako bi s ostalim farmerima podelila svoj strah.
Eva: Zamalo babu da j..e! Toliko je bio pomamljen da je naleteo u moj krevet. Samo sam čekala kad će da me napadne. Uplašila sam se da ću da budem j..ena, jer je bio mrak. Mogla sam da dobijem ono što mi nije sledovalo. Ispalo bi onda – Ekrem babojebac. Zamisli da j..e babu, umesto one koju je trebalo.
Ali, nije ona strepela samo za sebe već i za Bakija, pošto je njegov krevet odmah do Vendinog.
Eva: Uplašila sam se bila i za Bakija, da neće možda njega da naguzi.
Farmeri su se smejali njenoj priči. Svi sem Ace Ilića. On je prekorno poručio Evi da zadrži svoje dostojanstvo do kraja i otišao.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1371
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.15
dok jednom ne smrkne drugom ne svane i obrnuto Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Farma 3: Marijan je favorit?

Katarina je izabrala za sluge Nataliju i Batu, uz obrazloženje da oni nikada nisu bili sluge

Eva je rekla Vendi da je na suđenjima od prethodne večeri saznala mnoge stvari koje nije znala: nije znala da Katarina ne može da dođe do muža od Jelene. Ona je to čula jednom, u prolazu, ali nije znala da je to tako ozbiljno da mora da se bori oko svog kreveta. Vendi joj je pokazala šta sve oni rade, jer ona sve to vidi iz kreveta. Baki je ušao u kuhinju i pitao Evu da li stvarno misli da se oni nešto rade. Eva je došla u dnevnu s njim i pričala kako ona to nije znala, ali izgleda da je istina.

Jelena je izašla iz kupatila, gde je bila već 10 minuta i čula je sve što su Eva i Vendi pričale o njoj i Banetu. Jelena je pokušavala da kaže Evi da prestane da je ogovara i izmišlja laži o njoj. Eva nija želela da je sluša i rekla je da je njeno pravo da ogovara i da će to nastaviti da radi, kao i da je baš briga što je ova to čula. Jelena je otišla u sobu, a Eva i Vendi u kuhinju. Vendi i Eva se slažu da one nisu ništa ogovarale, nego su pričale o suđenju. U sobi, Jelena je ispričala Bokiju, kojeg je probudila vika iz dnevne sobe, šta se desilo sa njom i Evom.

Ustao je Peja i kuvao je kafe u dnevnoj sobi, među kojima je i jedna za Vendi. Kada ih je zakuvao, Vendi je tražila da ona bira koju će šoljicu uzeti, da joj opet ne bi stavio mušicu u šolju, na šta su se svi nasmejali. Kasnije je na sastanku rekao da u stvari muve nije ni bilo, već da je ubacio grumen šećera.

Na sastanku, Katarina je izabrala za sluge Nataliju i Batu, uz obrazloženje da oni nikada nisu bili sluge. Bata je izjavio da će od njega moći da očekuje da se ponaša kao sluga onako kako farma to nalaže, a ne kao što ona očekuje ili što naredi.

Posle sastanka, Katarina je pitala Batu da li mu smeta što je izabran za slugu. Bata smatra da tu ima nešto više od toga što oni nisu nikada bili sluge. Katarina insistira i dalje da je to jedini razlog. Vendi je pitala Peju da li bi ponovo ubacio muvu u kafu, da mu se pruži prilika i da ga niko ne vidi, a Peja je rekao da on nije takav tip da pada tako nisko, pa da ne bi ni ubacio muvu radi osvete, već bi to uradio na drugi način.

Aca je pitao Marijana kako se oseća, s obzirom da je čuo da se priča da je Marijan favorit na farmi. Marijan je izjavio da ne smatra sebe favoritom, i da je on možda favorit samo Ruži. Rekao je da se ni ne zna ko će pobediti i da može da bude neko ko je negativac u očima publike, kao Vendi na primer, a da na kraju može da se desi da pobedi onaj za koga su se najmanje nadali. Vendi je ustala i rekla da nije u redu da tako govori o njoj i odakle njemu pravo da nju deklariše kao negativnu osobu. Marijan je rekao da to nije istina, kao i da je ona drugačije razumela šta je on želeo da kaže. Na kraju se raspravljaju, govoreći u isto vreme i optužujući jedno drugo za sve.

Jelena i Bane su bili kod ogledala u dnevnoj sobi. Ona je rekla da će naručiti pesmu Verujem u ljubav i da je to njena pesma. Kada je pesma počela, Bane je otišao po Katarinu da je zamoli za ples. Plesali su i on joj je rekao da bi trebalo da razgovaraju, a ona mu je rekla da nema više šta da se priča.

Izvor: Story
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 528
Zastava Galaksija-Mlecni Put
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
Vendi mi lici malo na Kim Kardashian.
IP sačuvana
social share
Srbi oprastate svojim neprijateljima, zaboravljate svoje zrtve, Srbi istorija se ponavlja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Vendi mi lici malo na Kim Kardashian.
Ne mesaj tu trandzu sa jednom lepom i zgodnom osobom kao sto je Kim
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 528
Zastava Galaksija-Mlecni Put
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
Koja je uz to i javna kurva.
IP sačuvana
social share
Srbi oprastate svojim neprijateljima, zaboravljate svoje zrtve, Srbi istorija se ponavlja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Siniša: Zavođenje Ekrema je Vesnina taktika

Sve­do­ci smo da su u po­sled­njih par da­na Ekrem i Ven­di po­sta­li ja­ko pri­sni. Na­i­me, Ekrem če­sto na­sr­će na pe­va­či­cu, pip­ka je, štip­ka i lju­bi, pa je zbog to­ga pri­li­kom oba­vlja­nja za­dat­ka ko­ji su do­bi­li od Za­dru­ge bio „op­tu­žen“ za sek­su­al­no uz­ne­mi­ra­va­nje Ve­sne Vu­ke­lić, ko­ja ga je na­vod­no „tu­ži­la“.

Me­đu­tim, ni Ven­di ni­je imu­na na Ekre­mo­vo otvo­re­no na­ba­ci­va­nje, te mu do­zvo­lja­va ono što mu osta­le far­mer­ke si­gur­no ne bi. Po­red to­ga, vi­de­li smo da ga va­šar­ska pe­va­či­ca u jed­nom mo­men­tu pa­li, u dru­gom hla­di, pa se ta­ko mo­že za­klju­či­ti da i Ven­di ga­ji ne­ke sim­pa­ti­je pre­ma vla­sni­ku hi­ta „Ku­ća pos’o“.

Ve­snin du­go­go­di­šnji pri­ja­telj Si­ni­ša Vu­či­nić sa­svim je si­gu­ran da se Ekrem ne do­pa­da Ve­sni, već tvr­di da je to sa­mo nje­na tak­ti­ka.

– Ap­so­lut­no je ne­mo­gu­će da se iz­me­đu njih de­si ne­što vi­še od pip­ka­nja. Ona se spr­da ka­ko sa njim, ta­ko i sa osta­li­ma. To je njen stil, da ga na­pa­li i po­ni­zi. Lo­mi ga, ali ni­ka­da ne­će bi­ti sa njim. Ona je na­ša pr­va seks bom­ba i lo­gič­no je da ima li­be­ral­ni­ji pri­stup ka­ko na „Far­mi“ ta­ko i na na­stu­pi­ma. To je nje­na tak­ti­ka i stil nje­nog ži­vo­ta – da uvu­če u še­sna­e­ste­rac pro­tiv­ni­ka i tu da ga slo­mi – ob­ja­šnja­va Si­ni­ša.

Izvor: Pravda

Farma: Vendi i Marjan u ratu!

Još jedan buran dan na imanju u Lisoviću. Vedni se posvađala sa "saveznikom" Marjanom, a i Jasmina Ana i Katarina planiraju da je napuste. Eva joj je još uvek lojalna jer njih dve ne tračaju već samo "iznose svoje viđenje", a jedno od njih je i da su Bata i Jovana u vezi.

Aca Ilić upitao je Marjana ko su favoriti na imanju. "To niko ne zna, ja sam favorit Ruži (kravi), a ostali...kada se podele glasovi publike na nekoliko dobrih farmera, može da se desi da pobedi i neko negativan, poput Vendi koju smatram za umerenog negativca...", rekao je Marjan i to je otprilike bilo sve što je uspeo da kaže.

Reč je uzela Vendi i u svom stilu, dojučerašnjeg saveznika, nazvala poltronom, đubretom pokvarenim bradatim...

"To što je rekao da je neko negativan i priča i želi da nečije druge uši čuju i po ne znam koji put izigrava poltrona i zabija noć u leđa to pokazuje njegovo pravo lice. Ja mislim da ti ovim nisi dostojan nikakvog komentara više. Ti si jedna velika nula. Ko si ti da kažeš ko je negativan ovde? Svi ti ovde titramo, a ti si nekome zabio nož u leđa, kretenu", rekla je Vendi, a onda su počeli da se svađaju, ali oboje su pričali u isto vreme...

Taman kada su se smirili, Peja je "dilio ulje na vatru" rekavši da i on misli da je Vendi (možda) negativna, na šta je ona odgovorila da to misle samo oni "koji je se plaše".

Jasmina Ana je Marjanu rekla da i ona planira da "otkači" Vendi jer je počela da je nervira zbog "jeftinih skandala", a pridružila joj se i Katarina.

"Ne znam šta je sa tom ženom, promenila se. Počela je da me nervira isto kao Boki koji je kao fin prema meni a stalno se druži sa Jelenom", požalila se Katarina Jasmini Ani koja se sa Bokijem posvađala zbog pudera u buretu za kupanje.

"Ostavljaš puder gde god stigneš. To nije lepo ima da ga očistiš", rekla je Jasmina, ali joj Makedonac nije ostao dužan jer kaže da će od sada gde god stigne ostavljati puder, a ona će morati da čisti, njemu ne smeta...

Šta se dešava između Jovane i Bate?

Ništa, ali hajde ti to objasni Vendi...ukoliko dođeš do reči od nje...

Priča o vezi između Jovane i Bate koju je započela Vendi, a "razradio veštičiji klan", konačno je dobila epilog. Na poslednjem sastanku na kojem su se birale ovonedeljne sluge, tačnije u "Igri istine", pokrenuto je pitanje o kojem se već neko vreme šuška na imanju.

Jovana je odlučila da otkrije ko stoji iza trača da su ona i Bata u vezi koji je čula tokom jedne svađe sa Jasminom.

"Jasmina, ko ti je to rekao", upitala ju je Jovana. "Neću da kažem, imam pravo da ne kažem, ali ja sam odmah rekla da ja u to ne verujem", kratka je bila Jasmina Ana.

"Lepo, ja sam pre dva dana saznao da sam u vezi mesec dana", rekao je Bata koji je vrlo jasno izrazio sumnje da "iza svega stoji Vendi".

Zašto je Kaća Batu izabrala za slugu?

Folker i dalje ne veruje da je pravi razlog zašto je Katarina njega izabrala za slugu to što nije do sada bio u toj ulozi već zbog toga što su je prozivao zbog prljavih gaća.

"Ma reci lepo da si me postavila za slugu zbog prljavih us... gaća", rekao je Bata "sapatnici" Nataliji koja je pokušala da ga oraspoloži jer će ići zajedno na pijacu da đuskaju.

Međutim, on je i dalje ljut i kaže da je pijaca izmeštenja u arenu zbog nje.

"Izmeštena je da je zbog nje da je neko tamo ne udavi! Provalio sam i zašto nju ne hvata virus prehlade - zbog šljivovice koju stalno pije."

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
je l bilo šta zanimljivije u pregledu??
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 450 451 453 454 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Jun 2026, 08:32:53
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.