Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Jun 2026, 10:18:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 448 449 451 452 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 870377 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19907
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Sony 
Marijan do pobede..... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Nokia 300
Citat
- Long tajm… Okrećem te ko motovilo.
« Poslednja izmena: 23. Nov 2010, 11:11:13 od kondoric »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Apple 15
Videh danas  u Kuriru...

excuse my french... ali...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Nokia 300
sluge po meni : Bata i Natalija  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Zorica Marković: Moji favoriti su Stefan i Marijan

- Kad nađem malo vremena, bacim pogled i na „Farmu“. Imam dva favorita. Mali Stefan je, onako, baš fino dete. Vaspitan, kulturan, iako se za muziku kojom se on bavi kaže da je agresivna. On je divan. Što se tiče rada na Farmi, moram pohvaliti Marjana. Najvredniji je tamo, definitivno – rekla je Zorica za Kurir.

Izvor: Kurir

Ekremova sestra: Moj brat ko da je poludio

Emira Jevrić, Ekremova sestra, rekla je za Kurir da je iznenađena ponašanjem svog brata, pogotovo kad se napije i počne da spopada Vendi.
- Ekrem, kad se napije, uopšte ne zna šta radi. Kao da poludi! Počne da napada sve što je žensko. Da budem iskrena, u tom rijalitiju se ponaša malo čudno. Inače je vrlo miran, tih i povučen. A na Farmi, čim popije koju čašicu više, odmah kreće da leti oko Vendi, ne razmišljajući da ga kući čekaju žena i deca. On je veoma veran supruzi Igbali, čak joj je i pesmu napisao, a tamo kao da mu je nešto pomutilo mozak – rekla je Emira.

Izvor: Kurir

Bivši farmeri uglavnom ne gledaju farmu

Igor Lazić Niggor – Mi smo kao Rambo prvi dio, sve ostalo su blijedi nastavci.
Vlada Stanojević – Baki je najzabavniji, Ekrem je najsmešniji, Vendi je zanimljivo slušati… Nemam favorita, ali voleo bih da pobedi neko kulturan, zanimljiv, mlad.. Taj još uvek nije ušao!
Zoran Pile Radojković – Ja sam zadovoljan ucešćem na farmi koju sam doživeo kao jedan eksperiment, kao avanturu, kao rehabilitaciju na čistom vazduhu uz rad te uz lovu koju sam dobio, neveliku jer sam rano ispao bilo mi je super. Ove nove ne gledam još jer niti stižem niti je to još zanimljivo kad zima zagudi i padne sneg tamo će se sigurno svašta dešavati pa ću pogledati.
Dragan Marinković Maca – Malo sam zatečen pitanjem, čim se konsultujem sa Draganom Milošević i Sašom Popovićem, odmah ću vam javiti. Molim vas ostavite me na miru.
Milan Topalović Topalko – Mislim da je rano za favorite jer do kraja ima puno. Ekrem zbog svoje zanimljivosti u startu ima prednost ali ako to ne upropasti do kraja mogao bi biti pobednik.

Izvor: Poznati.info
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Suđenje Ekremu zbog seksualnog uznemiravanja Vendi i Jeleni jer spava kod Baneta (71 dan)

Eva je komentarisala dešavanja između Ekrema i Vendi od prethodne večeri. Aca je rekao da je sreća što kamere nisu radile, a Marijan je rekao da je Vendi propustila šansu. Eva je spomenula da bi volela da je postave za gazdu, da bi mogla da stavi Ekrema u kuhinju da sprema kako se kod njega sprema hrana. Ekrem se branio kako on ništa o tome ne zna. Marijan se šalio sa Ekremom kako će ga Igbala dočekati sa advokatima i uzeti mu polovinu od svega što ima.

Boki je prepričavao šta je Ekrem radio prethodne noći i kako nije bilo moguće da spavaju od njega. Ekrem se branio da je imao tajni zadatak, ali mu Boki nije verovao. Aca mu je rekao da će morati sa sada da kupi Vendi neki skup poklon kada pobedi. Ekrem je obećao da će da ode do Istanbula da joj kupi zlato.

Na sastanku, Jovana je pročitala Cobetovo pismo i saopštila da je nova gazdarica Katarina. Katarina je izjavila da je mislila da će Bane biti novi gazda, a ne ona.

Na imanje je došao Proka. Zvonom je pozvao novog gazdu da krenu u obilazak. Saopštio joj je zadatke za ovu nedelju – treba da skrate zimske ruže, da posade nove koje im je doneo i da srede lišće po dvoristu. Takođe, podsetio je Katarinu da je potrebno da srede drva, jer je sneg najavljen za kraj nedelje. Imaju zadatak i da poprave, očiste i pripreme kućice za izolaciju. Sve je potrebno da se uradi do subote, kada dolaze novi duelisti. Proka je posebno nezadovoljan higijenom na farmi. Otišao je sa Katarinom do deponije sa smecem, i rekao joj da moraju da srede đubre, i da će u petak doći ponovo u inspekciju.

Katarina je rekla da joj je bio loš dan i da samo želi da ode da spava. Čini joj se da farmeri nisu zadovoljni što je ona izabrana za gazdu i to joj smeta. Zajedno sa Banetom je otišla u gazdinu kuću, gde joj je on pomogao oko loženja vatre. Posle su otišli do sena, i on ju je pitao ko ju je iznervirao. Ona se požalila da ima čudnih pogleda u kući od kad je izabrana za gazdu. Žalila mu se da nije uvek tu za nju kad joj je potreban.

Počeo je sastanak, i Katarina je pročitala pismo u kojem je pisalo da će Ekrem i Vendi morati da idu na suđenje, jer ga je Vendi optužila za seksualno zlostavljanje i da on sada mora da se brani. Boki će mu biti advokat, a Eva će biti Vendin. Sudija će biti Peja, a svi ostali će biti porota. Ekrem je bio ljut, i rekao je da više neće da se igra ove igre i da mogu slobodno odmah da ga izbace. Eva je branila Vendi i rekla da ako je ona njega izazivala, ona nije kriva, jer je ona žena, a žene izazivaju. Boki je ustao i rekao da sve to što je Eva rekla ide u korist njegovog svedoka, i zahvalio joj se na tome, i optužio Vendi da je namerno zavodila Ekrema, tako da on nije kriv.

Jelena je optužena da što ne želi da ustupi Katarini krevet pored Baneta. Tužilac je bila Natalija, a Jelenu je branio Baki. Sudija je bio Stefan. Natalija je optužila Jelenu da je kriva što posesivno čuva svoj krevet i da ne želi da ga da ženi njenog druga, jer je zaljubljena u njega. Porota je donela odluku da je Jelena kriva što ne daje svoj krevet. Sudija je izrekao kaznu da svaki put kada vidi Baneta i Katarinu da leže jedno pored drugog, da ona mora da legne između njih.

Izvor: Zvanični sajt Farme
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Cobe: Očekujem pokolj

Pe­vač Slo­bo­dan Ba­tja­re­vić Co­be još je­dan je tak­mi­čar ko­ji je na­pu­stio „Far­mu“, iz­gu­biv­ši od Ven­di, ko­ja je osvo­ji­la sve sim­pa­ti­je pu­bli­ke. I Co­be je je­dan od onih ko­ji se ni­su po­ka­ja­li što su uče­stvo­va­li u ovom ri­ja­li­ti­ju. Na­pro­tiv, nje­mu je ovo is­ku­stvo, ka­ko sam ka­že, bi­lo neo­p­hod­no.

– Dra­go mi je što sam uče­stvo­vao, jer sam na­u­čio mno­ge stva­ri na ima­nju ko­je će mi kad-tad za­tre­ba­ti u ži­vo­tu. Na­dam se da sam osta­vio do­bar uti­sak, jer ni­sam kon­flikt­na lič­nost. U po­sled­nje dve ne­de­lje imao sam po­tre­bu da iza­đem, jer mi je zdrav­stve­no sta­nje bi­lo lo­še. Bo­leo me je zub, a imao sam i sto­mač­ne pro­ble­me. Mo­ram da na­gla­sim da sam se ja­ko uže­leo ku­će i po­ro­di­ce, pa sam mo­lio svo­je gla­sa­če da ne gla­sa­ju za me­ne, jer ipak vi­še vo­lim se­be ne­go „Far­mu“(smeh).

Ka­kva je sa­da si­tu­a­ci­ja na „Far­mi“?

– Ja sam u pra­vom tre­nut­ku iza­šao. Pre se­dam-osam da­na po­če­le su ten­zi­je u ku­ći i mi­slim da će ubu­du­će bi­ti sve go­re i go­re. Tu ten­zi­ju stva­ra­ju Zo­ra­na, Ven­di i Pe­ja, a do 30. de­cem­bra ve­ru­jem da će na „Far­mi“ bi­ti po­kolj.

Šta mi­sliš o Ba­ne­to­vom i Ka­ta­ri­ni­nom od­no­su? Da li iz­me­đu njih po­sto­je is­kre­ne emo­ci­je?

– Ka­ta­ri­na je sa­ma pri­zna­la da je za­lju­blje­na u Ba­ne­ta i ja joj ve­ru­jem. Sa Ba­ne­tom sam se naj­vi­še dru­žio i on mi je jed­nom pri­li­kom re­kao da je vo­li.

Za­što su on­da „za­hlad­ne­li“ nji­ho­vi od­no­si?

– Oni su mi ob­ja­sni­li da su re­ši­li da bu­du ma­lo na dis­tan­ci, jer im je fr­ka oko ka­me­ra.

Ko­ji „far­mer“ je naj­pr­lja­vi­ji?

– Iako je moj fa­vo­rit, Ekrem naj­ma­nje ra­ču­na vo­di o hi­gi­je­ni, ta­ko da za nje­ga mo­gu da ka­žem da je naj­pr­lja­vi­ji.

U ko­ga si se raz­o­ča­rao?

– Je­di­no u Li Me­nog, jer sam čuo od Ba­te da me je ogo­va­rao. Me­đu­tim, ka­da bu­de iza­šao, ve­ru­jem da će­mo na­sta­vi­ti da se dru­ži­mo.

Šta mi­sliš o tran­sve­sti­ti­ma?

– Ja sam već re­kao da ne vo­lim taj na­čin obla­če­nja. To što sam se obla­čio u žen­sku gar­de­ro­bu bi­la je sa­mo ša­la, ali ni­ka­ko ne bih mo­gao da ži­vim ta­ko. Ka­da je Bo­ki 13 ušao na „Far­mu“, pi­tao sam se šta će ovaj ov­de. Po­tom sam imao ma­lu sva­đu sa njim, ka­da mi je on re­kao da sam tran­sve­stit u du­ši. To me je raz­lju­ti­lo, jer sam ja pre sve­ga po­ro­di­čan čo­vek.

Ka­ko si iz­dr­žao dva me­se­ca bez sek­sa?

– Pr­vih me­sec da­na seks mi ni­je pa­dao na pa­met, ali po­sle su po­če­le kri­ze, ko­je sam us­peo sam da pre­bro­dim.

Izvor: Pravda
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Biljana: Aca će ostati neukaljan na Farmi

Kada je Aca ulazio na “Farmu” dogovorili smo se da ja pogodim novogodišnju tezgu. Ali, sanjala nisam da će ostati ovoliko dugo.

Ako ostane do 30. decembra koliko “Farma” traje, kako da stignemo na tezgu u Nemačkoj? Još ako bude loše vreme, pa avioni ne budu leteli…

Nisam mogla da rizikujem, pa sam otkazala ono što sam zakazala. Možda ću potražiti nešto bliže – kaže Biljana.

Da li je Aci skočila cena od kada je na imanju?
- Nije da nije… Interesovanje za njega je ogromno, ljudi zovu sa svih strana. Znate, kada se radi o poslovnim dogovorima i o novcu tu nisam kompetentna!
Mislim, nije da nisam, ali Aca mi nikada nije dozvoljavao da se ja sa nekim pogađam. Uvek je to preuzimao na sebe. Mnogo je tolerantniji i fleksibilniji u tom smislu nego ja. Za sve ima razumevanja, ume da popusti, da se uklopi, da nađe rešenje da svi budu zadovoljni.

Gotovo je neverovatno da se Aca za više od dva meseca ni sa kim nije posvađao na imanju i da je uspeo da ostane neukaljan u farmerskom blatu?
- Nema nikakve čarobne formule zahvaljujući kojoj je ostao, kako kažete, neukaljan. On je stabilan i karakteran čovek i ume da se igra bolje nego što sam i ja sanjala. Zaista odlično pliva u celoj toj priči.
Inače, mnogo je duhovitiji nego što to pokazuje na imanju i to mi je dokaz da se nije potpuno “otvorio”. Nema tamo srodnu dušu sa kojom bi mogao neke stvari da podeli. Komentari koje čujem sa svih strana su fenomenalni, a presrećan je i naš sin Ivan. U školi ga drugari dočekaju rečima:” Ivane, svi navijamo za tvog tatu!”

Vaš sin nikada nije bilo toliko dugo odvojen od oca. Kako to podnosi?
- Sve više mu nedostaje. Sinoć smo Ivan i ja šetali i u jednom trenutku se toliko raznežio da mi se činilo da će mu suze poteći niz obraze. Počeo je da mi priča koliko mu tata nedostaje…
Odmah sam promenila temu da mu skrenem misli. Aca mnogo nedostaje i meni na sve moguće načine. Mnogo mi je žao što nismo mogli da proslavimo moju pobedu na “Moravskim biserima”.
Mnogo nepravdi mi je učinjeno na raznim festivalima, sada je konačno sve došlo na svoje. Još samo on da pobedi na “Farmi” pa da se “kompletiramo”.

Mislite da bi mogao da pobedi?
- Zaista ne znam, to je nepredvidiva igra, sa krajnje neizvesnim krajem. Ne očekujem pobedu, ali sve ovo što je pokazao do sada je fenomenalno. Poslednjih meseci, dešavaju se nam toliko lepe stvari, toliko smo srećni i zadovoljni da se prosto plašim!

Pitomiji farmeri

- Aca je miroljubiv čovek i svađe mu teško padaju. Ipak, mislim da su svađe na ovoj “Farmi” mnogo naivnije, a sadašnji farmeri su pitomiji. Ma koliko on čvrst bio, ipak nije stena i mnogo toga ga boli – kaže Bilja i objašnjava zašto se njen suprug razočarao u Jasminu Anu i Ekrema Jevrića.

- Sa Jasminom se nikada nismo družili, niti smo ikada bili bliski. Ona je pri ulasku rekla: “Jaoj, divno što ulaziš, ti si normalan čovek, imaću sa kim da pričam.” Zato je očekivao da će se više družiti. Ekrem je malo ograničen, naivan i povodljiv, nema svoj stav. A, Aca, kada nekog prihvati, prijatelj mu je “do daske” i očekuje da mu se to uzvrati. Ekrem to, očigledno, ne ume.

Izvor: Vesti online
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
Jelena žena koje nema...Boki 13...žena koja ga ima Smile grupa na FB
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37023
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
 Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 448 449 451 452 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Jun 2026, 10:18:52
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.