Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Jun 2026, 09:52:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 447 448 450 451 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 870355 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1371
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.15
opet sam propustio svadjanje Smile Smile
ko se bio svadjo Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 528
Zastava Galaksija-Mlecni Put
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
ala me cenzurisu kao da sam crveni kmer u amnesti internesulu

onaj Ekrem kada stigne do Igbale nece mu biti veselo, ja onako ni kurvu ne hvatam
IP sačuvana
social share
Srbi oprastate svojim neprijateljima, zaboravljate svoje zrtve, Srbi istorija se ponavlja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Cobe: Od novca sa Farme kupiću novi BMW!

„Zvezda Granda” Slobodan Batjarević Cobe, koji je preksinoć izbačen sa „Farme”, otkriva da će od honorara koji je zaradio u rijalitiju kupiti BMW! – Priželjkivao sam da napustim takmičenje! Polako sam ludeo i više nisam mogao nikoga da podnesem. Ovaj projekat nije za mene! „Farma” mi je ugrozila zdravlje, osećao sam se loše i psihički i fizički. Sa druge strane, stekao sam nove prijatelje i zaradio fin novac, ali neću da otkrijem o kojoj cifri je reč. Odlučio sam da od honorara kupim novi BMW – otkriva Cobe.
Folker kaže da mu se na Pinkovom seoskom imanju u Lisoviću jedino dopala manekenka Irena Šućur.

- Ona je prelepa, oblači se po mom ukusu i ponaša se kao prava mlada devojka. Međutim, nikada ne bih bio u vezi sa manekenkom, jer one imaju posebne vijuge u glavi – kroz osmeh je rekao Cobe.

Izvor: Press

Cobe: Žene na farmi su lenje i aljkave!

Zbog zapuštene kuće i prljavštine koja nas je okruživala, skoro sam se ošugao. Poiskakale su mi bubuljice po leđima, i to zato što žene nisu htele da održavaju naš životni prostor. Katastrofa koliko su po tom pitanju aljkave! Njima je samo bitno koja se lepše sredila, našminkala, obukla. Koja je za koju šta rekla, a za poslove ima vremena – priča za naš list Cobe, ne želeći nikog poimence da izdvoji, a koji bez obzira na sve, za svoje dojučeršnje cimere ima samo reči hvale.

- Ako se nisam sa njima svađao na imanju, nema potrebe ništa ružno ni sad da kažem. Eto, Jasmina me je iznenadila. Nisam mislio da će toliko da dogura u “Farmi”. Iskreno, kada sam ulazio u šou, nisam ni znao ko je ona, a postala mi je vrlo draga. Ekrem i Eva su moji favoriti. Od njih nikad ne znaš šta možeš da očekuješ. Samo u nekom trenutku odvale nešto i tebi ne bude dobro. Baš su zabavni – zaključuje zvezda “Granda”.

Izvor: Alo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Gazdarica pala s Marsa: Katarina nema pojma da se drva cepaju svaki dan!

Farmerka koja je optužena za ostavljanje prljavog veša po Farmi, koja je “smotala” manekena Baneta, bila već jednom izbačena i koja je, navodno, zvezda Bakijeve priče da je “obrnuo jednu farmerku u senu” Katarina Živković, proglašena je za novu gazdaricu. Inauguracija kao inauguracija – “stara” gazdarica Jovana pročitala je pismo poslednjeg izbačenog farmera u kojem za novu gazdaricu imenuje Katarinu, rukovala se sa njom, predala joj mesto u čelo stola, a onda je sastanak mogao da počne.
Pošto se zahvalila kolegi iz takmičenja za Zvezde Granda, Katarina je, kao svi njeni prethodnici, povela priču oko ovonedeljnih zaduženja. “Ko će u kuhinju”, odnosno “ko će biti zadužen za higijenu”, nisu bila najinteresantnija pitanja koja je postavila…
- Ko će da seče drva? Ja ne znam kada se to radi?… – pitala je Kaća.
- Izvini Katarina, ali gde si ti bila dva meseca? - upitala ju je Jelena šokirano, misleći da je nemoguće da Kaća ne zna da se drva seku svaki dan.
- Ah, ne znam ja to – odmahnula je Kaća rukom, a onda rekla da će i ona pomagati. – Vi mi kažite ako nešto treba, ja ću biti tu u kuhinji ako nekome nešto zatreba…i pomozite mi molim vas da ova nedelja prođe kako bi trebalo…

Izvor: Mondo

Farma Srbija: Sveštenik tražio 1.000.000 dinara da osvešta farmu?!

Sveti Aranđel, slava rijalitija „Farma“, u nedelju je proslavljena bez prisustva sveštenika, a razlog je kako „Alo!“ saznaje zahtev paroha u Lisoviću, koji je tražio 1.000.000 dinara da bi obavio obred.

- Organizatori rijaliti programa „Farma“ su dva dana pre velikog praznika i slave pozvali parohiju u Barajevu i zamolili tamošnjeg sveštenika da poseti imanje u Lisoviću i osvešta vodicu, kao i glavnu kuću na farmi. Paroh iz Barajeva zahtevao je vrtoglavu sumu od 1.000.000 dinara da bi obavio obred i produkcija rijaliti programa, revoltirana ovim zahtevom koji se graničio s ucenom, bila je prinuđena da proslavu slave organizuje bez prisustva sveštenog lica – rekao je izvor blizak produkciji rijaliti programa „Farma“ za „Alo!“.

Pošto je dužnost sveštenika da sveti vodicu i osveštava kuću svakom pravoslavcu koji slavi slavu, te da za taj obred uzme dobrovoljni prilog koji domaćin sam odredi i može da izdvoji, kontaktirali smo s parohom u Barajevu da bismo dobili objašnjenje kako je došlo do ovakve situacije.

- Produkcija „Farme“ je pozvala moje nadređene u subotu i zahtevali su da osveštam kuću u tom rijaliti programu na Svetog Aranđela. Problem je nastao kada je moj namesnik zatražio da sveštenika ovog puta ne snimaju kamere, a kao garanciju zahtevao da se potpiše ugovor, što organizatori ovog šoua nisu želeli da ispoštuju. Mi smo prošle godine na isti dan svetili vodicu na tom imanju i imali smo isti zahtev, da nas ne snimaju, međutim, produkcija to nije ispoštovala i kamere su nas snimile. Ove godine želeli smo da se osiguramo i zahtevali smo taj ugovor, a odšteta koju smo tražili ukoliko ugovor bude prekršen bila je vrlo visoka. Dakle, nije bilo reči o novcu za sam obred – izjavio je otac Jovica, paroh u Lisoviću.

Natalija plakala

Slavu u nedelju na farmi proslavila je i denserka Natalija, kojoj su suprug Sani i sin Dean poslali pismo, zbog kog je ona zaplakala. Osim Natalije, slavu su proslavili i Katarina, Marijan i Stefan i iako su svi bili veoma tužni što se ne vesele sa svojima porodicama, jedino je denserka zasuzila.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Ekrem se baš primio: Je*o bih Vendi u guzicu!

Posle poljubaca i pipkanja, Ekrem Jevrić i Vesna Vukelić Vendi prešli su na sledeću fazu svog zabavljanja – predigru! Naime, povratak folk pevačice iz „arene“ najviše je obradovao Jevrića, koji se toliko zaljubio, da je potpuno zaboravio na kamere i ponovo naskočio na svoju simpatiju.

Čim su seli za sofu i počeli da večeraju, Ekrem se smestio tik uz Vendi, koju je odmah počeo da pipka, mazi po leđima i drpa za stražnjicu. Namazana starleta non-stop ga je palila, a zatim ‚ladno kulirala, sve dok Ekrem nije načisto odlepio. U jednom momentu toliko su mu hormoni udarili u glavu, da je počeo da je moli cvileći da se poljube u usta. Pevačica je odlagala poljubac, mameći ga i dalje svojim bujnim poprsjem i šapućući mu na uvce samo njima znane perverzne reči. Prava poslastica za farmere bila je jahanje Vendi na Ekremu, dok su izvodili pesmu „Kaligula“, koju su na Ekijevo zadovoljstvo ponovili nekoliko puta.

Ipak, ostatak farmera uživao je u njihovom razgovoru, dok je Ekrem sve vreme pokušavao da se uvali Vendi u krevet i vodi ljubav sa njom. U jednom momentu starleta je upitala napaljenog Ekrema koju pozu najviše voli. On je bez mnogo razmišljanja odgovorio „otpozadi“, na šta ga je iznenađena pevačica upitala: – Pa kako otpozadi?
- Pa u guzove, brate, ne u p***u, nego tamo gde je uže.

Vendi je nastavila da insistira na Ekremovoj predigri, pa ga je upitala šta bi joj sve radio:
- Ja počnem da te ližem od vrata pa svud naniže i završena priča – rekao je Jevrić, a na Vendino pitanje koliko dugo liže, naturalizovani Njujorčanin je kazao:
- Long tajm… Okrećem te ko motovilo.

Podsećanja radi, Jevrić je već u nekoliko navrata dobro izvatao Vendi, što su videli svi farmeri, ali i više miliona gledalaca. Tom prilikom, internet zvezda izjavila je kako je zaljubljena u nju:

- Zaljubio sam se u Vendi! Ljudi, stvar je ozbiljna – rekao je naturalizovani Njujorčanin! Inače, nakon ovog priznanja, Ekrem je koristio svaku priliku da bude pored Vendi, čak se javno pohvalio farmerima kako je pevačicu ljubio u usta i ‚vatao za stražnjicu…

Igbala, oprosti mi!

Odmah nakon što je Vukelićevoj izjavio ljubav, Ekrem se setio i svoje venčane supruge Igbale, kojoj se obratio preko kamera:
- Igbala, znaš da te volim. Izdrži još malo, biću ja onaj stari kad se vratim kući – poručio je Jevrić.

Cobe: Boki se loži na Jelenu

Cobe više nije na Farmi, ali se svega nagledao u proteklih 70 dana.
Ne želi mnogo da priča, čeka da mu se sad na miru slegnu utisci.
* Imao si problem s Bokijem jer te je nazvao transvestitom...
- Provocirao me je na najgori mogući način. Rekao sam mu: „Odjebi, bre, Boki od mene“. Posle je trčao za mnom i izvinjavao mi se.
* Koji muškarac se dopada Bokiju?
- On se zafrkava sa svima, ali koliko sam ja procenio, njega ne privlače muškarci. Mislim da se loži na Jelenu. Stalno se vrti oko nje i pipka je po guzi.
* Ko je najviše kukao da mu fali seks?
- Najviše je falio Bakiju, Banetu i meni. Prvih mesec dana nisam bukvalno ništa osećao. Kao da su mi dali nešto da popijem, kao u vojsci... Ali, poslednjih nedelja se i u meni probudila jaka želja za seksom.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Farma: Nudista pokušao da spava sa Vendi

Dok se Kaća i Bane žale da veza na Farmi ne funkcioniše kako bi trebalo, jedan drugi par, onaj koji niko ne shvata ozbiljno, čini prve korake da veza profunkcioniše na svim nivoima.

Još jedno izbacivanje, još jedna žurka. U nedelju se na najpoznatijem srpskom poljoprivrednom dobru slavio sveti Aranđel, vodila borba u Areni i pilo se. Pilo se toliko da Ekrem ponovo napadne Vendi koja je likovala zbog osvojenih 82 odsto glasova publike.

Prizor na koji smo navikli - Vendi i Ekrem sede zajedno za stolom, a kamere sve vide. Jedino se ne vidi Ekremova ruka koja je ponovo zalutala negde ispod stola, odnosno preko Vendinih leđa i zadnjice do...

"Sve je to zadatak", vikali su i farmeri i Ekrem koji je ispipao Vendi kao nikada do sad...i nastavio to da radi do kasno u noć. A, i ona mu je dala povoda. Jahala ga je kao Kaligulu i, kaže Ekrem, "razdrmala u p.... materinu!"

Nakon "lakog petinga" i đuskanja, odnosno jahanja i padanja sa Ekrema, Vendi i Gospoda su se povukli u spavaću sobu i krenuli da raspremaju krevet da spavaju zajedno.

"Jesi se skinula?", pitao je Ekrem. "Skini se! Skini se ko te gleda?! Skinuću te ja!"

Raspremio je krevet, rekao da će on da spava do zida, a onda pritegao Vendi uz ormar i pokušao da poljubi u usta. Kada je video da od poljupca "u usne" nema ništa, Ekrem je zgrabio Vendi i bacio je na krevet, gde je pokušao da joj dodirne "intimnu regiju".

Ostali su u neverici, ali sa ogromnim osmehom na licu, gledali šta se dešava pred njihovim očima...

Kako je sve počelo...tako što je Boki 13 ponovo umešao svoje prste u Ekremov život kako bi šou bio što interesantniji.

"Rekao mi Boki da je Zadruga tražila da poljubim Vendi u usta. Kaže javili mu preko voki-tokija", otkrio je Ekrem farmerima koji su se zatekli u kuhinji. To nije sve što je otkrio. Konačno smo saznali o čemu se radi u njegovoj hit pesmi "Gola, gola", i šta je to nudista..."Nudista je neko ko se nudi da vodi ljubav"...

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Apple 5
Dobar dan brate Monk  Smile
Kako smo danas ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Добро јутро. Smile Није лоше. Јел' си погледао јуче онај снимак Екрема и Венди? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Apple 5
Jesam  Smile
Malo sam trazio gde je mrzilo me da gledam sve,mada sam sinoc u pregledu video  Smile
Retard sa 5 minuta skole i pijana krestalica  Smile
To Srbija voli izgleda  Smile
Moram priznati da mi je glasanje u najmanju ruku sumnjivo,citajuci forume malo sam lepih reci video o Vendi.
Valjda su i forumi neka slika Srbije bar u procentima, ovako izgleda  da svako ko glasa  nema net  Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Не мора то ништа да значи. Колико пута је неко водио у анкети, а победио је неко трећи. Smile
Доста њих који гласају нису ни видели рачунар, а камоли интернтет. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 447 448 450 451 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Jun 2026, 09:52:09
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.