Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Jun 2026, 09:04:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 11 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 430 431 433 434 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 871949 puta)
Poznata licnost

cnoooook

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 3337
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung 

Svakako; a inače mi na Farmi uživamo u visoko intelektualnim sadržajima i originalnim mišljenjima, pa Zorana kvari prosek.
Što se tiče sranja, video si na kome se skupljaju muve. Ko muve na govno, reče veliki i neumrli Vuk Karadžić.  Smile

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Šta je prijatnije nego imati nekoga s kim smeš govoriti kao sa sobom?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 528
Zastava Galaksija-Mlecni Put
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
Mogu ti reci da jedini koji je iznosio umne slozenice na farmi ikada bio junacina Milos Bojanic ostali su samo kopije u pokusaju.
IP sačuvana
social share
Srbi oprastate svojim neprijateljima, zaboravljate svoje zrtve, Srbi istorija se ponavlja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia 6220
Nisam pratio nesto to izdanje farme, ajde napisi ovde neku umnu slozenicu (sta god to bilo)  Smile
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1145
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
slatkis, nemoj zezati nije u redu... Smile  zena je bolesna nije to izmislila http://www.lepotaizdravlje.rs/zdravlje/novosti/zorana_pavić_ima_rak_grlića_materice!/3026
slazes se samnom da ce pobediti ekrem Smile
« Poslednja izmena: 21. Nov 2010, 01:43:49 od zemunac666 »
IP sačuvana
social share
Always Improvise!  _     _     _     _
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

broj dva se raduje što je neparan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1270
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung 
slatkis, nemoj zezati nije u redu... Smile  zena je bolesna nije to izmislila [url]http://www.lepotaizdravlje.rs/zdravlje/novosti/zorana_pavić_ima_rak_grlića_materice!/3026http://www.lepotaizdravlje.rs/zdravlje/novosti/zorana_pavić_ima_rak_grlića_materice!/3026[/url]
slazes se samnom da ce pobediti ekrem Smile
Njemu je Vendi isprala mozak pa to ne dopire do nj.

Za Ekrema se slažem  Smile
IP sačuvana
social share
Ništa verbalno, samo rečima!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung XYZ1004
Nekim ljudima bi, definitivno, trebalo zakonom zabraniti da gledaju TV  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Neprijatnost koju je Bojan Jovanovski, alias Boki 13, doživeo pre neko veče kada je tokom sna obavio nuždu, posledica je stresa koji svakodnevno doživljava na farmi. Tako misli Bokijev otac Mile, koji je za 'Alo' otkrio da je šoumen pati i od peska u bubregu.

„Bojan ima problem s peskom u bubregu, tako da i ako se desilo to što kažete, da se ukakio, to je verovatno zbog velike količine lekova koju prima.

Siguran sam da je dobrim delom za ponovno javljanje bolova, pa i za tu neprijatnu situaciju koja mu se desila kriv i stres koji Boki tamo doživljava svakodnevno. On je svaki dan izložen napadima, najviše od strane Marijana, koji, ma koliko moj Bojan bio psihički stabilan, u njemu izaziva stres,“ kaže Mile Jovanovski.

On je otkrio da je vrlo nezadovoljan odnosom političara prema njegovom sinu, ali veruje da Boki nije u stvarnoj opasnosti od Rističevića.

„Da je hteo da ga udari oklagijom, uradio bi to. Nema hrabrosti on za tako nešto. Svi tamo kao nešto prete, ja ovo, ja ono. Ne bojim se ja za Bokija. Znao je on gde ide i šta sve može tamo da ga snađe. A Marijan Manki (majmun, prim. aut.) kako ga tamo zovu, prvo mrzi sebe pa onda ceo svet, to se vidi. Kazao je da će moj sin da bude plav. E, baš i to da vidim, samo neka preti, nije problem,“ kaže Mile, koji se osvrnuo i na uvrede Marjanova supruge Javorke izrečene na Bokijev račun.

„Čitao sam i da je majmunčetova žena rekla da je Boki nakaza. Živo me interesuje kako ona izgleda, mada mi je dovoljno da pogledam njenog muža i odmah mi je sve jasno. Ja se iskreno nadam da je ona lepa i vrh riba pa da joj moj sin na primeru pokaže da li je ili nije homoseksualac. Bolje joj je da ne kudi konja kojeg nije jahala,“ zaključuje Bokijev tata.

Izvor: SrbijaNet
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Higijena na imanju je očajna, farmeri gledaju na drugu stranu, a jedina je izribana - gazdarica. Teške reči između Eve i Zorane.

Zadruga je oplela po farmerima zbog užasnog stanja u kom je kuća. Najuvređenija je bila gazdarica, kao i šačica farmera koja zapravo nešto radi po pitanju čišćenja.

Jutro pre spektakularnih nastupa farmera počelo je Evinim lamentom nad "aferom kafa", i ponašanjem Jasmine Ane.

"Marjane, da mi je neko drugi prosuo kafu, boleo bi me ku*ac, ali Jasmina… Pa to je naša prijateljica, a sada pokušava zajedno sa svima da me napravi ludom. Morala je, naterali su je. I sa Pejom se dogovarala, čula sam", plela je glumica svoju mrežu intriga. I uprkos činjenici da se sa Marjanom najbolje razume, jer svakog dana dok on radi u štali, ona mu priča sve svoje probleme, odlučila je njemu da uruči štapić.

"Vašarska pevaljka (Vendi) mi je ovde ipak najbolja prijateljica", rekla je ona.

Seansu ogovaranja nakratko je prekinuo Proka, koji je higijenu u kući ocenio "čistom nulom". Prljav sto, sudovi na sve strane, pokvareno mleko nije prosuto… Grmeo je "gazda nad gazdama", dok je nadgledao spremanje kuhinje. Gazdarica Jovana nije ćuteći prihvatila ove kritike.

"Nemojte to da govorite samo meni, farmeri su se ulenjili, nije sve na gazdi! Ne mogu ja nekome ko je toliko stariji od mene da stalno govorim - radi, radi".

"Oni koji bi trebalo da rade, boli njih uvo, jer znaju da ćemo mi odraditi i njihovo. To nije ljudski. Deset puta sam oprala kupatilo, niko nije prstom mrdnuo", ljutila se Natalija, koju je Proka takođe izribao u kuhinji.

"Štrokavo je, brate, svi vataju krivinu! Zašto je moja nedelja najgora do sada", vikala je Jovana.

Jedini zaključak koji su farmeri izvukli, bez da ga glasno i otvoreno kažu, je da Jovanu niko ne poštuje dovoljno kao gazdaricu, da bi zapeo za nju.

Eva i Zorana pokušale su da izglade svoj odnos, ali bez uspeha. Dok glumica misli da imaju "korektan i civilizovan odnos", Zorana ju je prozrela.

"Gospođa Eva je ovde došla sa planom da izigrava žrtvu, i taktikom da se poigrava našim nervima. Ona je jedina protiv mene upotrebila činjenicu da sam rekla da je moja jedina tuga činjenica što nemam dete. Eva i Vendi podelile su tu informaciju, i koristile je da me uvrede. To je ispod svakog nivoa, a Vi se, Eva, trudite da ubedite publiku, uverljivi ste božanstveno", počela je Zorana, uz konstantne Evine besmislene upadice.

Težak je bio razgovor, pošto su teme bile čija je veća tuga, da li zbog nemanja deteta ili smrti porodice, ko je loš čovek, ko dobar, da li je žena koja se nije udala "do nekih godina" i dalje žena, a videlo se samo jedno - da Eva odbija da razume šta joj Zorana govori.

"To rijaliti pravi od nas, drugi ljudi nas nateraju da budemo tužniji i besni! Gospođo, završiće se ovaj rijaliti, a Vi do tada budite ovde baba, ili budite i deda, što se mene tiče, samo mene ostavite na miru", zaključila je Zorana.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 688
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
svaka cast pokicinom tati!!!
IP sačuvana
social share
Sta kaze Gej Strejteru?
- Muskarac koji mrzi zene posle mene postaces ti!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Vendi gađala stolicom Marijana!

Posle proglašenja pobednika u humanitarnoj igri, čiji je prihod bio namenjen za građane Kraljeva, predsednik Srpske seljačke stranke odbrusio je pevačici da je ona glavni krivac za neslavno četvrto mesto, što je Vukelićevu izrevoltiralo pa je odreagovala bacanjem stolice.

- Zbog tebe smo bili najgori. Ljudi te ne vole, zato nisu ni glasali za nas – odbrusio je političar, posle čega se komad nameštaja uz Vendinu pomoć zakotrljao ka njemu.

Pevačica je tada napustila prostoriju, da bi kasnije, kada su se strasti smirile, pokušala ostalim farmerima da objasni šta se zapravo zbilo i zašto je tako reagovala.

- Marijan smatra da sam ja kriva za loš plasman. Kao mene ljudi ne vole. Nebuloza! Limeni je u areni imao oko pet odsto glasova, pa je pobedio sa svojom ekipom. Kad je izgovorio tu glupost, ja jesam bacila stolicu jer me je iznervirao, ali ne na njega. On je odmah protumačio da sam ga gađala. Čak sam mu kao kapiten rekla da on napiše scenario pošto znam da kad hoće može baš da bude smešan i zanimljiv, ali nikakav predlog njemu ne smeš da daš. Odmah bi ustao i otišao u štalu i ne bi pričao sa mnom, sigurna sam u to – objašnjavala je Vendi.

Izvor: Alo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 430 431 433 434 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Jun 2026, 09:04:25
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.