Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Jun 2026, 16:39:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 308 309 311 312 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 879338 puta)
Hronicar svakodnevice

Nisam sunce da grejem ceo svet

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 501
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Apple iPhone 4
Kurir otkriva

BAKI KRESNUO JASMINU ANU!

Četvrtak, 4. Novembar, 2010.

Denser (39) i književnica (53) u nekoliko navrata vodili ljubav iza senika, jer tamo ne mogu da ih snime kamere

Znači ovo mi je prosto neverovatno, u tom slučaju kriterijume nemaju ni jedan ni drugi. On je ili teška zagoretina koja bi i muvu u letu, od sad ga zovem babojebac, ili je kompleksaš koji želi da dokaže da može da kresne. Da, ali šta???
A ona? Bože me oprosti ako je spala na te grane i onu stvar nije videla toliko dugo a izgleda da nije pa da padne ovoliko nisko. Mislim FUJ!!! Kombinacija frikova mi je fuj!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
ja mislila sa Vendi,ovo mi je malo... Smile mada J.Ani treba inspiracija za novi roman,ne može napamet da piše
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Hasan Dudić se iznervirao što ga lekari na VMA nisu prepoznali Smile

Bivši učesnik rijaliti programa Farma Hasan Dudić nedavno je zbog visokog pritiska primljen na kardio-vaskularno odeljenje Vojno-medicinske akademije, gde tim lekara već nekoliko dana vodi računa o njegovom zdravstvenom stanju.

Poznati pevač koji je i tokom boravka u Lisoviću pokazao svoju nezgodnu narav, na sličan način se predstavio i pacijentima na VMA. Prilikom regularne vizite Hasan se iznervirao što ga je jedna od doktorki upitala za ime, pa je u napadu besa odgovorio da se zove Pera Perić. Kada je shvatio da su ga prisutni ozbiljno razumeli, očitao im je lekciju o tome da je on već godinama jedna od najvećih zvezda na domaćoj muzičkoj sceni i jedan od naših najuspešnijih kompozitora i pevača, kao i da bi trebalo da ih bude sramota što ne znaju kako se zove.

Izvor: Nezvanični sajt Farme

Nova paranoja Eve Ras: Hoće da napusti Farmu jer je i “zadruga” mrzi

Eva Ras želi da napusti “farmu”! Poznata glumica smatra da je “zadruga” namerno smislila zadatak zamene muško-ženskih poslova kako bi joj zabranila da ujutru loži vatru, jedinu stvar zbog koje se na “ružičastom imanju” osećala kao kod kuće, pa razmišlja da prekrši pravilo kako bi je eliminisali iz takmičenja.
- Ustajem u cik zore, ne smem da naložim vatru, pa izađem napolje i bauljam po mraku. Ovo mi namerno rade. Ne dozvoljavaju mi ni da operem šoljicu kako bih popila kafu. Odmah bih prekršila pravilo kada bih znala da će me kazniti odlaskom u duel - rekla je Eva, dodajući da ne bi želela da njeni cimeri ispaštaju zbog nje.
Glumica je istakla kako na početku šoua nije verovala da će je nešto iznervirati do te mere da bi poželela da ode kući:
- Bila sam rešena da ostanem na “farmi” dok me ne izbace govnjivom motkom, ali ovaj zadatak me je dokusurio.

Izvor: Scandal
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
ala drami....a o tome je pričala,nije mi bila najjasnija Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 501
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Apple iPhone 4
Nova paranoja Eve Ras: Hoće da napusti Farmu jer je i “zadruga” mrzi

Eva Ras želi da napusti “farmu”! Poznata glumica smatra da je “zadruga” namerno smislila zadatak zamene muško-ženskih poslova kako bi joj zabranila da ujutru loži vatru, jedinu stvar zbog koje se na “ružičastom imanju” osećala kao kod kuće, pa razmišlja da prekrši pravilo kako bi je eliminisali iz takmičenja.
- Ustajem u cik zore, ne smem da naložim vatru, pa izađem napolje i bauljam po mraku. Ovo mi namerno rade. Ne dozvoljavaju mi ni da operem šoljicu kako bih popila kafu. Odmah bih prekršila pravilo kada bih znala da će me kazniti odlaskom u duel - rekla je Eva, dodajući da ne bi želela da njeni cimeri ispaštaju zbog nje.
Glumica je istakla kako na početku šoua nije verovala da će je nešto iznervirati do te mere da bi poželela da ode kući:
- Bila sam rešena da ostanem na “farmi” dok me ne izbace govnjivom motkom, ali ovaj zadatak me je dokusurio.

Izvor: Scandal

Ova žena ne glumi ludilo već je žešće opičena  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
Eva i Sofija mislim da niste dovoljno obratile pažnju na moju prvu rečenicu:

Izvor Kurir, mada teško da je istina čim je to napisao Dalibor Katić, taj lažljivi smrdljivko bi napisao istinu jedino ako mu uperiš pištolj u glavu i nateraš ga da to uradi.

Taj novinar je najgora lažovčina u gradu, taj ne bi prepoznao istinu ni da ga lupi po sred nosa. Ne pričam to napamet, čovek laže 95% stvari koje napiše minimum i to tako laže da normalan čovek to ne bi mogao da poveruje, ono otprilike u fazonu je: "Valjda više verujete mom pisanju nego svojim očima i ušima".

Tako da ovu priču o Ani i Bakiju treba uzeti sa velikom dozom rezerve, možda i jeste, možda to spada u onih 5% kad se zajebe pa napiše istinu, ali treba sačekati pa videti.
  Smile
« Poslednja izmena: 04. Nov 2010, 15:13:13 od Achelles183 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 501
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Apple iPhone 4
Ma okay, nego mi je ova slika upotpunila doživljaj i navela me na reakciju. I da nije istina i da jeste, sama pomisao na tu kombinaciju mi je fuj!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
bez brige,ne vjerujem novinarima i političarima Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8923
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 7.0.517.41
Polahko ali sigurno, Gospoda stize do cifre 100 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung XYZ1004
Citat
Taj novinar je najgora lažovčina u gradu, taj ne bi prepoznao istinu ni da ga lupi po sred nosa. Ne pričam to napamet, čovek laže 95% stvari koje napiše minimum i to tako laže da normalan čovek to ne bi mogao da poveruje, ono otprilike u fazonu je: "Valjda više verujete mom pisanju nego svojim očima i ušima".

Priznaj da ti je nesto prozivao Miu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 308 309 311 312 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Jun 2026, 16:39:54
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.