Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Jun 2026, 20:57:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 309 310 312 313 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 878942 puta)
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
Citat
Taj novinar je najgora lažovčina u gradu, taj ne bi prepoznao istinu ni da ga lupi po sred nosa. Ne pričam to napamet, čovek laže 95% stvari koje napiše minimum i to tako laže da normalan čovek to ne bi mogao da poveruje, ono otprilike u fazonu je: "Valjda više verujete mom pisanju nego svojim očima i ušima".

Priznaj da ti je nesto prozivao Miu  Smile

Kako li si me samo provalio da mi je da znam.  Smile 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Pismo razdora (52 dan)

Stefan i Proka su probudili ukućane, i rečeno je da kuća treba da se sredi. U kuhinji, Proka je naložio šta je potrebno da se uradi oko životinja. Obavestio ih je i da je pijaca poskupela.

Farmeri su sa Prokom došli na pijacu. Ovoga puta, da bi dobili nešto na pijaci, morali su da pevaju i Ekrem i Zlata su odrepovali jednu pesmu. Zlata je dala ružicu koju je sama napravila. Da bi dobili slaninu, gazda je morao da otpeva nešto. Na kraju, morali su da daju delove odeće da bi dobili cigarete, keks i ostale namirnice – Stefan je dao svoj duks, a Ekrem svoju jaknu. Zlata je dala torbicu, koju je Sanja napravila, da bi dobili kolače.

Eva je bila budna, i sama je šetala po dvorištu. Nije zadovoljna zato što joj se ne dozvoljava da radi svoje poslove u kuhinji. Žalila se da joj nisu ostavili mleko prethodnog dana i da niko ne želi da se nameće. Ne oseća se dobro, a niko od farmera ne obraća pažnju na nju. Nije bila zadovoljna što je čula da su Natalija i Jelena na njivi prethodnog dana rekle da ona radi sporije od njih.

Jelena je u razgovoru sa Irenom komentarisala Peju i kako je razočarana njegovim ponašanjem. Smatra da je neiskren i dvoličan. Irena nije reagovala na ove komentare. Pitala je Jelenu da li je istina ono što Baki priča o Katarini. Jelena joj je rekla da Baki izmišlja i da je nemoguće da se bilo šta desilo, a da niko nije video. Smatra da nije u redu što je Baki ispričao da je bio sa nekom ženskom osobom na farmi. Dodala je za Bakija da se pravi mnogo fin.

Došla je Natalija, koja je želela Jeleni da ukaže na neke stvari, jer joj nije drago što Jelena javno iznosi neke stvari koje su njih dve pričale u poverenju. Jelena smatra da to nije tačno i da je rekla stvari koje je rekao Peja. Natalija smatra da to sada nije bitno i želela je da zna da li će se Jelena isto ponašati i u slučaju da se i odnosi između njih dve pokvare – da iznosi neke stvari o kojima su njih dve pričale ranije. Takođe joj je rekla da nije lepo što se sada ponaša kao Katarinina najbolja drugarica, nakon svega što je rekla za nju.

Nakon Jeleninih suza od prethodne večeri, Katarina smatra da je Jelena ima neka osećanja prema Banetu. Iako joj je on rekao da nije to u pitanju, ona i dalje sumnja i smatra da može da oseti kada druga žena gleda njenog muškarca.

Na sastanku, postavljeno je pitanje ko je napisao pismo koje je našao LiMen. Bane se javio i priznao da je pismo njegovo i da je pokušao da dozna kako su predstavljeni napolje. Natalija je burno odreagovala, jer je spomenuta i ona i nju zanima kakve veze imaju ona i on. Smatra da je napravio problem bez potrebe i da je u stanju da sve uradi radi popularnosti.

Kasnije, u spavaćoj sobi, Natalija je pitala Baneta da joj objasni o čemu se radi. Bane je rekao da je imao utisak da se napolju piše o njima i njega je zanimalo šta pišu i kako njen muž reaguje na sve to. Ona mu je na sve to rekla da ona zna šta može da radi i da ju je doveo u veoma neprijatnu situaciju. Bane joj se na to izvinio i rekao joj da preuzima odgovornost za to što je uradio, i da će se složiti sa tim da ne komuniciraju, ukoliko ona misli da je tako bolje.

Izvor: Story
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

broj dva se raduje što je neparan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1270
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung 
Polahko ali sigurno, Gospoda stize do cifre 100 Smile
Ekrem do pobede!
« Poslednja izmena: 04. Nov 2010, 15:49:00 od ptakh »
IP sačuvana
social share
Ništa verbalno, samo rečima!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 
hahah odgledah sinoc. kakva curka ova Natalija! pa zar ona stvarno misli da je ovaj narod malouman.hahaha...jadna, mala, postena udata zenica  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
Sandra!!!!!!!!!!!!!!!!! Smile Smile Smile
jeste,poštene su one,baš Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
hahah odgledah sinoc. kakva curka ova Natalija! pa zar ona stvarno misli da je ovaj narod malouman.hahaha...jadna, mala, postena udata zenica  Smile
Мислиш да је било нешто између њих? Ја Еви не верујем ама баш ништа. Smile
« Poslednja izmena: 04. Nov 2010, 15:53:32 od monk13 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1371
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.15
jes, znam da su jos pre jedno mesec dana baki i karolina se nesto "domundjavali"
ne znam da je baki nekog opalio, al ako jeste, to moze biti samo karolina i niko vise. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 
Sofija  Smile Smile
monk nisam ja ni mislila na Evu, koja mislim ne moze biti odvratnija nego sto jeste, nego na valjanje u senu pa se pravi luda kao sta on ima samnom. Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
 Smile pa to,svima je očigledno Smile
« Poslednja izmena: 04. Nov 2010, 16:47:02 od Sofija 753 »
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Sofija  Smile Smile
monk nisam ja ni mislila na Evu, koja mislim ne moze biti odvratnija nego sto jeste, nego na valjanje u senu pa se pravi luda kao sta on ima samnom. Smile
А то. Ма ја сам мислио да си пресудила на основу Евине беседе о сексу у купатилу. Да, слажем се, ја сам већ неколико пута написао да је себи превише дозволила с' обзиром на брак, дете итд. Smile

Vendi: Natalija traži k..ac!

Dve najbolje prijateljice na imanju u Lisoviću, Vendi i Jasmina Ana zgrožene su denserkinim ponašanjem i nije im jasno zašto rizikuje da zbog Baneta ostane bez muža.

Vesna: To ne pristoji ni njenim godinama ni statusu. Mislila sam da je sve između njih budženo dok nisam ušla ovde. Zbog čega rizikuje sve? Zbog Baneta, koji neće biti njen, možda bude u prolazu ili za jednu noć. Ovde si kao na test probi, a ne da tražiš k..ac. Pazi, baš ćeš da nađeš k..ac ovde.

Izvor: Kurir
« Poslednja izmena: 04. Nov 2010, 17:20:06 od monk13 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 309 310 312 313 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Jun 2026, 20:57:43
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.099 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.