Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Jun 2026, 17:56:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 277 278 280 281 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 879371 puta)
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
HTC Smart
Vendi promenila ploču!

Bio je dan za odlazak na pijacu, i Proka je došao da probudi farmere, ali to se ispostavilo kao težak zadatak, jer je neko pokvario zvonce na vratima. Iako je gazdarica Vendi najavila da će njena "robinja" Zorana na pijaci proći "kao jež u pustinji", zajednički izlazak pred fanove doprineo je tome da njih dve zakopaju ratne sekire.

Na pijaci su farmeri uspeli da kupe sve potrebne namirnice, a prodavci i prolaznici dobili su i malu predstavu - Zorana je otpevala nekoliko pesama, a zajedno su odigrali kolo kada su konačno kupili cigarete. Ali dobili su i farmeri predstavu od okupljenih, koji su se bunili zbog izbora slugu. Neki od prisutnih dobacivali su gazdarici "gde može sebi da nabije kobasicu i papriku", i poručivali da će Zorana sa imanja otići helikopterom, a ona nastaviti da igra oko šipke. Ovo je očigledno pokolebalo Vendi koja se tokom izbora slugu dičila popularnošću i neviđenom gomilom glasača, pa je odlučila da ipak "pomiluje" Zoranu.

"Sve ti je oprošteno, zbog ljudi koji su se pojavili na pijaci i na tvojoj su strani", rekla je gazdarica.

Farmeri su se okupili na sastanku kako bi utvrdili ko je pokvario zvonce, i izbegli ostvarenje Prokine pretnje da će ih svakog jutra buditi "tramvajskim zvonikom". Svi su imali priliku da kažu šta misle, osim Eve koja se ranije tokom dana zavetovala na ćutanje, uvređena zbog nepoštovanja koje joj ostali ukazuju.

Pošto je u sredu bila slava Sveta Petka, farmeri su proslavili uz žito i pogaču, a sa svečanosti su se iskrali Baki i Irena, da bi popričali o "suptilnom" muvanju od prethodne noći.

"Sinoć je bio trenutak da se nešto desi među nama, ali taj trenutak je sada prošao", objasnio je Baki manekenki koja je pokušavala da se izvuče, pravdajući se da joj nije dobro i neće sada da razgovara. To je verovatno uvredilo Bakija, pošto joj je onda održao predavanje o plesu, ali i držanju.

"Ti jesi seksi, ali ne znaš da đuskaš, ispadaš smešna".

Ipak je titulu onog ko je ispao najsmešniji u sredu na Farmi poneo Cobe, kog su devojke obukle u žensku odeću i terale ga da igra i zabavlja ostale. Predstavile su ga kao "novu farmerku Žaklinu", što je neke farmere oduševilo, ali neke i zabezeknulo.

"Znao sam za Baneta, ali zar si i ti, Cobe, jedan od njih", pitao je Marijan.

"Žaklina" se nije preterano osvrtala na takve komentare, a veče je završila plešući na stolu, dok su se ostali valjali od smeha.

Izvor: Mondo

Sanja se rasplakala

Folk pevačici nedostaju suprug i ćerkica.

Farmerku Sanju muči nostalgija, pa se tokom ćaskanja s Ekremom rasplakala dok mu je pričala o svom mužu i ćerkici. Dok je umirivao, stariji folk kolega je posavetovao da ih pozdravi kao i on što ima običaj - da stoji sat vremena ispred kamere i priča im šta mu je na duši. Međutim pevačica se još više ražalostila rekavši mu da ne veruje da bi to prikazali na TV-u. Drugarice s farme Jasmina Ana, Zlata i Natalija su je tešile, i govorile joj da je ćerkica sigurno sve vreme gleda.

Izvor: S media
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
crvenkapica se primirila,Eva laže da će da ćuti do kraja,Sanji krivo što se pela po stolovima,pa se pravda a Nati je zbilja krivo što Bane nije toliko tu..
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
Све саме курветине на овој Фарми... Ова Сања да је пијана некоме попушила, сутра би се расплакала и причала да је сама пала на њега... Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
HTC Smart
Tina: Da mi je otac umro Vendi bi mu se pridružila

*Šta se tačno dogodilo?
Tata je od samog početka bio protiv mog odlaska u Lisoviće. Plašio se da ću biti gladna, da će mi biti hladno… Baš zbog toga, svaku priliku koristila sam da najbližima stavim do znanja da sam dobro, ali na tatu je uticalo i to što sam bila tužna, što sam plakala, a naročito ga je potresla moja svađa sa Vendi. Zbog toga je na kraju i završio u bolnici. Na sreću, sada mu je mnogo bolje, a da je, ne daj bože umro, veruj mi da bi mu se ona pridružila.

*Šta je konkretno razlog tvog sukoba sa Vendi?
Kako je došla na Farmu u kući se osetila negativna energija. Kao da je sam đavo stigao na imanje. Između ostalog, odmah je počela da ogovara Zoranu, da je vređa. Čula sam je u nekoliko navrata kako olajava Zvezdana i mene, kako priča da živim kao rob. Kulirala sam je sve dok mi nije spomenula porodicu.

*A onda ste se posvađale.
Morala sam da reagujem, jer nikada nikome nisam dozvolila da mi dira porodicu. Nisam je prva napala, ali mislim da nije u redu da se ponaša na način na koji se ponaša. Non-stop vređa i provocira.

*Rekla ti je i da nisi hrišćanka.
Da, smetao joj je moj krst na ogrlici i stalno mi je govorila da nije hrišćanski što ga nosim. Kada se povela tema o pustom ostrvu, pitala me je da li bih svog neprijatelja povela sa sobom ukoliko bih bila u prilici da se spasem. Na moj potvrdan odgovor ona se ironično nasmejala i rekla da bi ona svog neprijatelja ostavila. Hrišćanski, nema šta!

*Jesi li jedina koja joj se suprotstavila na Farmi?
Mrzim nepravdu i u stanju sam da se raspravljam dok ne isteram istinu na čistac. Nikada prva ne napadam, niti volim svađu, ali ne dozvoljavam nikome da se igra sa mnom. Može ona da pročita još sto, što bih ja rekla, “Vukajlija“, ali neke stvari neće nikada naučiti. Ponajmanje je pozvana da priča o moralu jer svi znamo ko je i šta je ona.

*Na šta konkretno misliš?
Mislim na to da Vendi ima i te kako putera na glavi i da nije ni moralno ni ljudski da priča i sudi o drugima. Pljuje, recimo, po Breni i Saši Popoviću, a nije dostojna da izgovori ni prvo slovo njihovih imena.

*Zbog čega joj se ostali “farmeri“ ne suprotstavljaju, s obzirom na to da nije prema svima slatka?
Niko se nje ne plaši već svako od njih samo gleda svoj interes. Verujem da će joj se, ukoliko im dirne u porodicu, baš kao i ja, svi suprotstaviti.

*Zašto onda Zorana ćuti?
Mislim da Zoranu pogađa sve što joj Vendi radi, ali da to uspešno krije i da ima odličnu samokontrolu. Međutim, osećam da će jednog dana eksplodirati i da se ova neće najbolje provesti. Mislim da će se to uskoro i dogoditi, jer Vendi ne zna da stane kad počne da provocira.

*Sa Jelenom si, slobodno tako mogu da kažem, imala lezbo scenu.
Bile smo malo cirke i sve je bila samo šala. Na kraju krajeva, novine su imale o čemu da pišu, a gledanost je bila velika (smeh)…

Izvor: Svet plus

Vendi na pijaci nazivali kurvom, pa je Zorani oprostila da joj fanovi ne dožive infarkt

Zbog svađe sa Zoranom, Vesnu Vukelić su juče izvređali na pijaci. Nazivali su je kurvom i ljigom koju treba linčovati!
Pretnje su je poprilično uplašile. Shvatila je da svojim ponašanjem neće privući publiku, pa je, čim su se vratili na imanje, poželela da se pomiri sa Pavićkom. Korpulentna pevačica joj je na sastanku rekla da joj ne bi pružila ruku, ali pošto je bila Sveta Petka, ipak je prihvatila joj oprosti uvrede.

Posle žestoke prozivke na pijaci gazdarica farme Vendi odlučila je da malo sjaše Zorani s grbače i ne maltretira je više. Na sastanku, je mrtva ladna izjavila da je Zorani sve oprošteno, zbog fanova koji su se pojavili na pijaci!? Dodala je i da se ljudima čini da ona ugnjetava pop pevačicu, a to nije istina, već je tako namontirano. Ustvari, Vendi je prethodno otkrila kako ne namerava da od Zorane napravi mučenicu, kao što su to učinili Maca i Firči od Miloša Bojanića u prethodnom serijalu, što bi samo nateralo publiku da za nju glasa. Tako je nimalo nije bilo sramota, da joj oprosti što ju je vređala, sve zarad Zoraninih fanova, kojima ne želi da dobiju infarkt?! Ko razume shvatiće!

Izvori Kurir i Scandal
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
HTC One
Kako mi se gadi ovaj metuzalem od Eve. Sad prica sa Zrikavom, Vukajlijom i Marjanom o "jebacini", i sta je govorila svojim "jebacima" kada su bili losi.  Smiley 1
« Poslednja izmena: 29. Okt 2010, 01:09:15 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1371
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.15
iako mi nije bio ni blizu desetog pika za pobedu, kad se pogleda ko i kakvi su sve likovi unutra, prosto covek da pozeli da ekrem  pobedi, kako bi oni ostali majmuni na farmi ispali jos veci majmuni nego sto jesu.
« Poslednja izmena: 29. Okt 2010, 01:20:59 od papalukas85 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
HTC One
Pazi, za razliku od glumaca, politicar, manekena i ostalih kojima je posao da glume i foliraju se, Ekrem se bar ne folira i ne glumi a zanimljiviji je od svih njih zajedno.

A ako glumi, onda zasluzuje Oskara posto bi to bilo jednako Henksovoj ulozi Forest Gampa.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3811
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung 
Ekrem nema nivo inteligencije da se pretvara i glumi, on u pocetku nije ni znao 'de je tacno dosao a kamoli nesto vise Smile
IP sačuvana
social share
Pazi na svoje misli, jer će postati tvoje riječi, pazi na svoje riječi, jer će postati tvoja dijela, pazi na svoja dijela, jer će postati tvoja navika, pazi na svoje navike, jer će postati tvoj karakter.

Nikada ne pitajte ženu da Vam kaže nešto o svojoj prošlosti.

Strah životu kalja obraz često!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37023
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.41
sad zna pomalo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Đole Đogani: Baki je preterao sa izjavama o seksu, ali Katarina je kriva za sve! Smile

Đole Đogani, stic poznatog densera i aktuelnog farmera Bakija B3, smatra da je njegov bratanac preterao s izjavama i vređanjem, ali isto tako tvrdi da je Katarina Živković kriva što je istovremeno zavodila dva najveća šmekera na imanju. Naime, nakon što je Baki izjavio da je imao seks u seniku, gde to kamere nisu mogle da zabeleže, Đole komentariše njegov ne baš džentlmenski potez.
- Baki je preterao s takvim izjavama o seksu, ali je Katarina pomalo kriva za to! Ona je realno zavodila dva najbolja šmekera na imanju i onda je Baki, kome je povređena muškost, tako nešto i izgovorio! Obojicu je izigrala i spustila, ali svakako nije džentlmenski što je o tome pričao. Ja se izvinjavam njoj i njenim roditeljima zbog takvih reči, ali siguran sam i da se sam Baki kaje – rekao je Đogani i dodao da je Baki u duši veliki čovek, ali da se trenutno ponaša kao klinac.
- On se ponaša kao klinac od sedamnaest godina, ali i Bane je isti! Isti je kao dete koje loše igra i vređa drugarice, ali on to ne bi uradio da nije povređen jer za drugare život daje! Zato je i bio u zatvoru, jer je štitio one koje voli – dodao je Đole.

Izvor: Alo

Ako Limeni ode u London da vidi ćerku, završiće u zatvoru!

Muzičar Nikola Kostić iliti Limen, po svemu sudeći, završiće iza rešetaka ako kroči na tlo Velike Britanije jer nije isplatio svoja kreditna zaduženja! Naime, fensi seljak gadno se upleo i zadužio do grla u britanskoj prestonici pre nego što se „preselio“ u Novi Sad – saznaje „Alo!“ od izvora bliskog njegovoj bivšoj supruzi Dušici Kostić.
- Limeni se krajem devedesetih odselio u London, gde je radio po raznoraznim restoranima, u kojima je „šamarao tanjire“ i prao sve pre nego što se snašao i dobio stalni posao. Kada je stao na svoje noge i postao kreditno sposoban, sa svojom tadašnjom partnerkom Dušicom stupio je u brak i dobio ćerkicu Kristinu, koja sada ima jedanaest godina. U želji da se na brzinu skući, Limeni je podigao kredit i tako upao u dugove zbog nemogućnosti da otplati kredit - priča za „Alo!“ dobro obavešteni izvor.
- Međutim, to je samo početak njegovog kraha! Nikola se ubrzo razveo, ali zbog nedostatka novca je prestao da plaća alimentaciju i rate za kredit, te je tako dospeo na poternicu britanske policije. S obzirom na to da se nalazi na listi traženih, ukoliko bi se pojavio na tlu Engleske, njihova policija bi ga odmah uhapsila. Po svemu sudeći, muzičar je u ovom rijaliti šouu video jedinu šansu da se iskobelja iz dugova i koliko-toliko dovede svoj život u red – završava izvor Aloa.

Izvor: Alo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 277 278 280 281 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Jun 2026, 17:56:18
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.