Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Jun 2026, 09:36:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 275 276 278 279 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 879158 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
 Smile

znači,Vendi postaje mama...sva se naježih Smiley 1
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
HTC One
Citat
Katarina: Čmar lažovski!

Smile  Smile Smile Smile

Smile Smile
„Nabijte Vesni papriku u dupe!”

Ovonedeljna gazdarica na farmi Vesna Vukelić Vendi, posle izbora Zorane Pavić i Zorana Pejića Peje za sluge, juče je na pijaci doživela fijasko, pa su prisutni građani čak dovikivali Peji da joj papriku nabije u dupe. Naime, Vukelićevu su najteže psovke zadesile kada su pazarili kod srpskih seljaka papriku, krompir, kobasice i druge proizvode i tada su je svi prisutni počastili sočnim psovkama.
- Ona je đubre! Zorana je najbolja! Nabijte joj tu kobasicu u dupe! I tu papriku joj nabijte! Pejo, Pejo, nabij joj ti tu zelenu papriku! - vikali su razjareni meštani, dok je Vendi, u pokušaju da ignoriše sve, gutala knedle. Vesela Zorana izvojevala je i cigarete za farmere tako što je povela kolo, pa su joj se pridružili i Peja i ostali prodavci na pijaci, te je dobila još veće pohvale.
- Bravo, Zorana, ti ćeš iz Lisovića otići helikopterom, a Vendi donesite šipku, ona ne igra bez šipke - dobacivali su pojedinci iz mase.
Već na samom dolasku farmera na pijacu, jedna starija gospođa pružila ja Zorani podršku rekavši joj da ide u crkvu da se pomoli za nju, kao i da ne brine za Vendi jer je ona đubre.
- Idem ja sad, Zoko, u crkvu da se molim za tebe i ne brini za Vendi, ona je đubre i njoj će se sve vratiti! - vikala je starica.

Znaci da sam ipak dobio dobre info.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
HTC Smart
Baki, drži se ti svoje desanke: Nakon Katarine, ispalio se i kod Irene!

Mada je prošlo samo nekoliko dana otkako je njegova “inspiracija” Katarina Živković napustila ružičastu farmu, Baki Đogani je preko noći zaboravio da se upravo zbog folk pevačice sukobio sa Banetom Jankovićem i krenuo u osvajanje manekenke Irene Šućur. Denser je u utorak veče, na tradicionalnoj žurki, muvao novopečenu farmerku, dok su prisno đuskali uz ritam njegovog nekadašnjeg hita “Olovna ruka”.
- Irena, sviđaš mi se do bola - šapnuo joj je Baki na uvce, dok se manekenka pravila da ga ne čuje i nastavila da ga zavodi, uvijajući se oko njega kao oko šipke. Kada ju je Baki odveo u kuhinju i ozbiljno pitao šta misli o njemu i da li ima šanse kod nje, Irena je odgovorila:
- Baki, ušla sam pre nekoliko dana, ali stvorila sam sliku o svakom ponaosob. Zaboravio si da sam vas gledala mesec i po, tako da – mani me tih fora.
Ono što Baki ne zna je da je njegova “žrtva“ po ulasku dobila tajni zadatak da se muva sa njim, te je njihovo zbližavanje i te kako bilo komično. Na atraktivnu manekenku bacilu su udicu i reperi Borko i Stefan, priznajući tokom igre “Istina ili izazov” da bi se sa njom valjali u senu

Izvor: Scandal

Vendi i Zorana: Pomirenje na pomolu!?

Ovonedeljni ženski sluga na Farmi i pop pevačica Zorana Pavić rešila je da progovori o gazdarici Vendi i to pred svim ukućanima.

Zorana je na vrlo lep i kulturan način, bez histerije rekla da nema nameru da komunicira sa gazdaricom Vendi jer to nije njen nivo.

”Jesam gabaritna, ali prirodno sam ovakva, hvala Bogu što nisam morala da se veštački napumpavam” rekla je Zorana u svom obraćanju Vesni i farmerima.

Zorana je rekla  da će bez problema uraditi sve što dobije kao zadatak ako je to u granicama normale i u korektnim okvirima. Ukoliko Vendi počne sa naređivanjima koja nemaju smisla i pretvore se u bezobrazluk, Zorana će nedelju dana ostati da leži u krevetu.

Takođe je napomenula da je Vendi pre nekoliko dana pobegla sa njihovog duela uz veoma glupo obrazloženje i to dosta govori o njoj.

Zorana koja važi za jednu od najduhovitijih farmerki u svom obraćanju takođe je vrlo ozbiljno napomeula da nije ni malo mutava i da vidi da Vendi okreće sve ljude protiv nje, ali smatra da bi se i sama dobro snašla jer ima duh, harizmu i dobrotu.

Istakla je da iza sebe ima bogatu karijeru i pesme koje su ostale za njom, dok dotična ne može da se pohvali istim i da jahanje više ide uz đokeja nego uz pevačicu, ali to je već Vendina stvar.

Jedna od najharizmatičnijih žena na našoj estradi tako je iznela svoj stav povodom negativnosti i bezobrazluka njene cimerke Vesne Vukelić Vendi koja je ove nedelje gazda, a koja je već u prvih nekoliko sati svog gazdovanja dobila negativne komentare kako se unela u ulogu i kako voli da naređuje.

Političar Marijan Rističević takođe je odbrusio Vendi koja je ostala začuđenja jer je dobila kritike baš od njega.

Marijan je rekao da neće pristati na Vendinu staljinističku metlu uperenu ni prema njemu niti prema nekome drugom i rekao joj da je mogao svašta da čuje od nje, misleći na uvrede.

Posle žustre rasprave i mnogih uvreda tokom izbora sluga, juče je na imanju u Lisoviću bilo nešto mirnije, a i sama gazdarica Vendi odlučila je da posle brojnih uvreda na pijaci spusti loptu i počela je normalno da komunicira sa Zoranom.

Da li će uskoro pasti i iskreno pomirenje ili je to samo još jedna taktika gazdarice Vendi, ostaje nam da vidimo.

Izvor: Svet plus
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
kako je bodre ovi iz Sveta!
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
HTC One
Ljigava zmija  Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
inače,nisam znala da joj je  zadatak da se muva sa Bakijem,tako da povlačim komentar o njoj,za sad Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1371
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.15
dajte pregld dana od juce, nisam stigo da pogledam Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
HTC Smart
Прва половина.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1371
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.15
fala monk Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
HTC Smart
Друга половина.

Нема на чему. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 275 276 278 279 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Jun 2026, 09:36:06
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.