Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Jun 2026, 14:51:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 274 275 277 278 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 879292 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
Baki B3 pred kamerama je izjavio da je imao seks na „Farmi“. On je dok se šetao Zoranom, Pejom i Natalijom iz „Trik FX“, ispričao kako je uspeo da pronađe mesto gde nema kamera, gde je imao intimne odnose sa jednom od učesnica farme „koja se pravila fina.“

„Kresnuo sam jednu, sad pripremam teren za drugu. Sve ću objasniti kada se završi serijal. Sve je bilo na skrivenom mestu gde nas nisu snimile kamere, a tako je glumila finoću!“ rekao je Baki, a dodao je i da se sad sprema za drugi seks.

„Taman sam napunio baterije, pa opet mogu. Ali ime ću reći tek kad izađem“ kaže denser i dodaje da će njegov drug Peja biti svedok, u slučaju da mu neko ne bude poverovao.

Kroz celu priču, Baki je isticao kako je pokazao ko je i šta je on, a da Bane može samo da se pravi da je veliki zavodnik.
Katarina: Baki je popišani miš

Bivša farmerka Katarina Živković rekla je da je ogorčena na nedavnog cimera Bakija.

„Volela bih da se u nedelju vratim u „Farmu“ i da Bakiju objasnim neke stvari! Ima da ćuti i da me sluša kao popišani miš, jer neće imati šta da mi kaže! Viđala sam svakave stvari u ovom poslu, ali ovo sa čim sam se susrela na farmi nema nigde. Neko se kune u ćerku, a posle kod ostalih ljudi priča drugu priču, rekla je Katarina za Alo!.

Izvor: SrbijaNet
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
Kamera sa koje Ekrem javlja svojima da je dobro, poslužila gazdarici da "naredi" Zadruzi da "odvuče Zoranu u Arenu jer odbija naređenja", a onda snimila Bakijev "copy/paste" kada su lepotice sa imanja u pitanju...
Kako bi se prenela atmosfera sa poslednjeg sastanka na kojem se vršio odabir sluga, ali i žurke nakon toga, trebalo bi koristiti termine poput "strašno", "zanimljivo", "ludo", "bezobrazno" ili jednostavno "dragoceno".

Dragoceno iz dva razloga - prvo zbog činjenice da je Vendi iskoristila svoj bogati rečnik da Zoranu stavi na svoje mesto - mesto roba, a onda i pripreti Zadruzi da sprovede njena naređenja u delo.

Nakon više nego epskog sastanka na kojem se vršio odabir sluga, Vendi je poput veštice koja se na kraju priče pretvori u oblak dima, počela da se puši kada je Zorana na svaku njenu naredbu odgovarala osmehom, odnosno sa "ne čujem" ili "vidi što je nervozna"...
gazdarica je naređivala da joj Zorana založi vatru, upućivala joj pogrdne komentare kada god bi joj ova "ušla u vidno polje" i tako u nedogled...

Uglavnom, epilog je sledeći - Vendi je shvatila da ako sluga ne poštuje njenu reč, odnosno ne izvršava njena naređenja, možda će ih izvršavati ako Zadruga bude intervenisala.

Vendi je tokom žurke ljutito otišla u kuhinju, stala pred "Ekremovu" kameru za želje, čestitke i pozdrave, prinela bubicu ustima i dreknula "Halo, halo režija! Naredite slugi da ode u Arenu jer ne ispunjava moja naređenja!".

I odlazak na počinak je za Vendi bio sve sem toga. Ponovo je radila bubica, ali ovaj put kako bi "jasno i glasno" Zadruga, ali i svi mi čuli da će sluga sutra "biti je*an kao jež onaj u pustinji".
Drugi razlog zbog kojeg bi se jedan od dana na Farmi mogao smatrati za "dragulj među draguljima" je taj što je Bakijev, možda bi Vendi to tako nazvala "modus operandi", providan...
Šta smo naučili posmatrajući Bakija i Katarinu? "Riba" na Farmi se muva kada, i samo kada je žurka u toku. "Riba" se tada odvodi u kuhinju kako bi se "na miru razgovaralo", a onda, kada se ta ista "riba" najmanje bude nadala, unesi joj se u facu i reci joj da ti se sviđa.

Druženje Bakija i Irene je lepo počelo.
Kasnije je zbog nje čak navukao kecelju i otišao da pere sudove, što je nešto što bi možda uspelo kod Katarine, ali pošto je nova farmerka Irena u pitanju...rekao joj je da mu se sviđa, ali joj dao i nepristojnu ponudu...reakcija nove farmerke?

"Jel' si ti normalan bre!!"

Ireni se veče, umesto sa Bakijem, završilo sa reperom...Videćemo šta će se desiti ukoliko se denseru sledeće nedelje vrati Katarina...

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Apple 5
 Smile Smile
„Nabijte Vesni papriku u dupe!”

Ovonedeljna gazdarica na farmi Vesna Vukelić Vendi, posle izbora Zorane Pavić i Zorana Pejića Peje za sluge, juče je na pijaci doživela fijasko, pa su prisutni građani čak dovikivali Peji da joj papriku nabije u dupe. Naime, Vukelićevu su najteže psovke zadesile kada su pazarili kod srpskih seljaka papriku, krompir, kobasice i druge proizvode i tada su je svi prisutni počastili sočnim psovkama.
- Ona je đubre! Zorana je najbolja! Nabijte joj tu kobasicu u dupe! I tu papriku joj nabijte! Pejo, Pejo, nabij joj ti tu zelenu papriku! - vikali su razjareni meštani, dok je Vendi, u pokušaju da ignoriše sve, gutala knedle. Vesela Zorana izvojevala je i cigarete za farmere tako što je povela kolo, pa su joj se pridružili i Peja i ostali prodavci na pijaci, te je dobila još veće pohvale.
- Bravo, Zorana, ti ćeš iz Lisovića otići helikopterom, a Vendi donesite šipku, ona ne igra bez šipke - dobacivali su pojedinci iz mase.
Već na samom dolasku farmera na pijacu, jedna starija gospođa pružila ja Zorani podršku rekavši joj da ide u crkvu da se pomoli za nju, kao i da ne brine za Vendi jer je ona đubre.
- Idem ja sad, Zoko, u crkvu da se molim za tebe i ne brini za Vendi, ona je đubre i njoj će se sve vratiti! - vikala je starica.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
HTC Smart
Verenica Nikole Kostića otkriva gde će Li Men otputovati posle Farme

Kada je odlučio da prihvati poziv za učestvovanje u rijaliti šou-programu „Farma“, muzičaru Nikoli Kostiću, poznatijem kao Li Men, najveću podršku dala je njegova nevenčana supruga Svetlana Tot sa kojom već četiri i po godine deli i sreću i tugu. Iako su se njih dvoje upoznali još pre osam godina, i već tada osetili da su stvoreni jedno za drugo, tek četiri godina kasnije otpočeli su romansu u kojoj uživaju u svakom trenutku. Ali poučeni prethodnim iskustvom i brakovima koje oboje imaju iza sebe, i pored toga što su sigurni da su stvoreni jedno za drugo, ne planiraju da se venčaju.

- Upoznali smo se u jednom kafiću u Novom Sadu, čiji je vlasnik naš zajednički prijatelj, i već tada smo osetili specifičnu energiju i znali smo da smo srodne duše. Međutim, oboje smo tada bili u braku, a on se ubrzo vratio u London. Kada je 2005. godine došao da živi u Novom Sadu, ponovo smo se sreli na istom mestu i naše emocije više nisu mogle da budu ugušene – iskrena je Svetlana, koja otkriva da je glavni motiv njenog emotivnog partnera za ulazak u „Farmu“ bio da se ispromoviše kako bi njegov CD, koji planira da izda, što bolje prošao kod publike, ali i da prikupi finansijska sredstva da bi mogao da poseti svoju devetogodišnju kćerku koja nakon razvoda roditelja živi sa majkom u Londonu.

- Nažalost, Nikola se nakon razvoda nije video sa svojom kćerkom. Ne znam koji su razlozi zbog kojih Kristina nije mogla da dođe u Srbiju, a što se Nikole tiče on nije do sada uspeo da sakupi dovoljno novca da bi mogao da otputuje i provede izvesno vreme sa svojom kćerkom. Međutim, čim bude napustio imanje u Lisovićima, to će biti prvo što će uraditi.

Iako su bili sigurni da će učestvovanje u popularnom rijalitiju izazvati mnogo pažnje i da će mediji objavljivati njegove provokativne fotografije, Svetlana i Li Men su bili spremni na takvu vrstu izazova.

- Znala sam da će biti objavljene njegove provokativne fotografije iz časopisa „Striptiz“, koje su nastale devedesetih godina. To mi ne smeta, a dogodilo se i da je njegova bivša pevačica izjavila da su izgubili bebu. Tu informaciju je za sada nemoguće proveriti, ali kao žena znam sve važne događaje iz Nikolinog života i sigurna sam da mi ne bi prećutao tako nešto – objašnjava ova atraktivna Novosađanka, koja sa svojom kćerkom Anabelom redovno prati „Farmu“.

- Nas dve svakodnevno gledamo šta se dešava na imanju u Lisovićima i sigurna sam da su Nikoli najteži trenuci do sada bili kada je dobio moje pismo podrške, ali i kada smo mu moja kćerka, njegov otac i ja poslali rođendansku čestitku. S druge strane, i meni je veoma teško bez njega pošto smo nas dvoje gotovo nerazdvojni. Izuzetno mi nedostaje, kao i mojoj kćerki Anabeli koja ima odličan odnos sa njim od početka naše veze, što, naravno, ne utiče na njen odnos sa njenim ocem sa kojim takođe ima odličnu komunikaciju – zaključuje Svetlana.

Izvor: Hello

Farma: Baki se sad zaljubio u Irenu

Andrija Đogani, poznatiji kao B3, očigledno je odlučio da po svaku cenu pokaže svoje ljubavne sposobnosti u „Farmi“.

Baki je po Kaćinom izlasku u svrhu da dokaže da je veliki ljubavnik ispričao da je spavao sa jednom devojkom na imanju. Iako se iz priče činilo da aludira na Kaću, Baki je rekao da će tek po izlasku otkriti šta se zapravo dešavalo. I dok sa nestrpljenjem iščekujemo razotkrivanje, Baki se bacio na novu simpatiju – manekenku Irenu. Ono što Baki ne zna je da je njegova „žrtva“ po ulasku dobila tajni zadatak da se muva sa njim, te je njihovo zbližavanje i te kako bilo komično. Baki i Irena su tokom žurke popili malo više, što je uticalo na to da svako iz svojih pobuda krene na protivnika.

Ja ti to vidim u očima, sviđaš mi se, ja sam iskren! Da li si ti iskrena? – pitao je patetično Baki na isti način kao što je nekada muvao Kaću. Irena je koristila svoj šarm, smeškala se i šaputala Bakiju, tražila da joj peva, a onda su zajedno otišli da peru sudove.

Baki je čak pričao Ireni da mu nedostaje nežnosti i da se četrdeset dana nije poljubio, iako je Peji pre neko veče na sva usta pričao da je u njegovom farmerskom životu bilo i seksa?!

Ipak, činilo se da Ireni ovo prija, iako je osim Bakija imala još jednog udvarača – repera Marka.

- Mene si zapostavila? – pitao se Marko, a Irena se pravdala.

- Pa tebi barem ne moram da objašnjavam zašto to radim.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
HTC Smart
Vuk Bojović: Vendi je trudna! Smile

Vuk Bojović, direktor Beogradskog zoo-vrta, kaže za „Alo!“ da je upoznat sa izjavom pop pevačice Zorane da će svoj ovonedeljni honorar iz „Farme“ pokloniti ustanovi kojom on rukovodi, ali da je farmerka napravila grešku jer Vendi nije kamila, već krava!

Redakcija našeg lista posetila je zoološki vrt, gde smo razgovarali s direktorom te institucije Vukom Bojovićem, koji je prokomentarisao da je čuo za Zoraninu izjavu i poručio pevačici:

- Neka svoj honorar sačuva, pošto je reč o krvavo zarađenom novcu, a donaciju za zoološki vrt može posle da odvoji od zarade s nekog nastupa – rekao je Bojović.

- Inače, Vendi nije kamila, nego krava! – dodao je on.

Inače, kravica Vendi je u blagoslovenom stanju i da će uskoro postati mama. Ova prelepa životinja je skroz umiljata i mazna i osim što je crnka, nema mnogo sličnosti s imenjakinjom iz rijaliti programa.

Izvor: Alo

Katarina: Čmar lažovski! Tužiću Bakija!

- Nisam mogla da verujem šta slušam i šta gledam svojim očima! Čmar lažovski! Već sam bila na razgovoru s timom advokata, koji će pokrenuti sudski postupak protiv Bakija za niz gluposti i bljuvotina koji je izneo na moj račun. Verujte mi, uzeću mu sve pare, do poslednjeg dinara! – započinje priču Katarina i dodaje da ako se bude vratila na imanje u Lisoviću, postaviće stvari na svoje mesto, a prvenstveno će Bakiju pokazati svog boga.

- Moji advokati će sve vreme pratiti šta se dešava na farmi, tako da će svaka Bakijeva rečenica upućena na moj račun biti upotrebljena protiv njega na sudu. Verujem da će pravnici imati pune ruke posla jer ću i sama naterati Bakija da mi u oči kaže sve te gluposti koje je iznosio meni iza leđa. Sve pare koje budem uzela ići če u humanitarne svrhe jer meni nisu potrebne. Ja za sebe imam dovoljno i neću da se bogatim na tuđ račun, ali ću takođe nebitnim likovima staviti do znanja da ne mogu u tolikoj meri preko moje grbače da dobijaju poene. Pošto je poznato da sve njih najviše boli kad ih udariš po džepu, tako će sledeći put dobro da razmisle pre nego što me uzmu u usta! Čuj njega, ja podigla nogu, on brz ko zec… priča gluposti, a i sam zna da je bukvalno celo imanje prekriveno kamerama. Prosto ne verujem kakvu maštu on ima, ali dobro. Bliži se i taj baraž u nedelju, pa ćemo videti šta će biti. Jedno je sigurno, a to je da sam odlučna da u svojim namerama istrajem do kraja. Katarina jeste dobra, čak do te mere da možeš da je mažeš na hleb, ali ako neko pretera, što je u ovom slučaju uradio Baki, moraće da snosi posledice – rekla je na samom kraju razgovora Katarina za naš list.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
HTC Smart
Vendi saznala od Katarine: Bata Zdravković odlepio za Jovanom?!

Naime, dugo skrivana tajna konačno je obelodanjena na žurki koja se desila u utorak uveče, a razotkrila ju je nova gazdarica Vesna Vukelić Vendi.

Čim je počela muzika, Vendi je ispričala glumici Evi Ras da je jedan oženjen farmer zaljubljen u jednu devojku. U svom podrobnom izlaganju, Vukelićeva nije pominjala imena, ali je to učinila nakon nekoliko ispijenih čaša alkohola i jasno istrtljala Marijanu Rističeviću i Jasmini Ani da su Bata i Jovana zaljubljeni jedno u drugo!

Bata mora da ćuti jer je zaljubljen i da se ne otkrije jer je oženjen – rekla je Vendi.
Jovana je nesuđena ćerka debele mame, aludirajući na Zoranu Pavić, koja je te večeri prozvala pevača Batu Zdravkovića da se izjasni koga bi odmah izbacio s imanja – dodala je ona.

Pošto je on odgovor vešto izbegao, Vendi je prema svom sopstvenom nahođenju zaključila da je pevač ucenjen od strane muzičkog klana.
Bata je oženjen čovek koji ima porodicu, mora da ćuti jer ako ovo procuri u javnost, neće se dobro završiti – rekla je Vendi.

Inače, prema njenim daljim navodima, ona je ispričala da je celu priču o Jovani i Bati saznala od Katarine, koja joj je u poverenju ispričala sve o pevaču i njegovoj mlađanoj koleginici. S obzirom na to da je tajna razotkrivena, postavlja se pitanje kako će reagovati zaljubljeni golupčići kada saznaju da su otkriveni.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
Nokia 300
Citat
Baki B3 pred kamerama je izjavio da je imao seks na „Farmi“
Sada se ona kravica na Farmi zove Djogana  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1371
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.15
ova katarina je toliko glupa dok prica da to boli Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
Помидор и кртола. Smile

naš primorski izraz Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
HTC Smart
Помидор и кртола. Smile

naš primorski izraz Smile Smile Smile
Ма знам. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 274 275 277 278 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Jun 2026, 14:51:24
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.