Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jun 2026, 12:50:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 263 264 266 267 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 880048 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 
mozda se odnos glasova izmedju Renata i Hasana promeni Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
Nokia 300
Bogami, dok oni skontaju da ne treba da zajebavaju Ekrema, potrajace... i bice im kasno.

Ja garantujem da oni njemu dizu rejting dok misle da ga zajebavaju. To se svaki put zavrsi tako sto ljudi umiru od smeha i idu na spavanje sa osmehom od uva do uva. Zato i ima da ostane do kraja.
Smile Smile
Ne mogu da verujem u ovu anketu ??? !!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13

Pa glasaj za Renata Sandra, ako pod "help" podrazumevaš glasanje za Renata da li hoćeš da ti i ja pomognem?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 

Pa glasaj za Renata Sandra, ako pod "help" podrazumevaš glasanje za Renata da li hoćeš da ti i ja pomognem?  Smile

da trosim tesko zaradjene pare na glasanje  Smile
pa nisam toliko poludela i ostarila i nisam u penziji  Smile
to bre bakute i dede glasaju , a i oni koji pasionirano vole neku tv divu  Smile
ova poslednja recenica nema veze sa tvojom divom Smile
i ne preporucujem da glasas  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
Sandra to glasanje je na Skandalovom portalu, i ne košta te ništa, dakle ako hoćeš da Renato dobije dva glasa samo treba da kažeš da glasam ja za njega i da ti odeš na portal i klikneš mišem.

Ne znam odakle ti ideja da bih ja trošio kintu i glasao putem SMS-a.  Smile  Smile

Edit: Nije ona moja "diva", ja mrzim posao koji ona radi više nego što možeš da zamisliš.
« Poslednja izmena: 26. Okt 2010, 11:12:40 od Achelles183 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
Nokia krntija
Jednom sam samo glasao u onom prvom velikom bratu da ostane onaj Miki. U kako sam se pokajao... ne znam šta mi bi Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1054
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.41
Meni stvarno nisu jasni ljudi koji glasaju, a koji nisu uza i sira familija nekog od ucesnika.
IP sačuvana
social share
I'm not what I was last summer, not who I was in the spring.
Tell me, tell me, tell me when will we learn
we love it and we leave it and we watch it burn
Damn these wild young hearts, damn these wild young hearts...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
Izvor Svet:

Katarina: Sanji mogu da uništim brak!

Izvor: "Alo!"

Objavljeno: 26.10.2010 - 09:03

Pevačica Katarina Živković kaže da može da uništi brak svojoj koleginici Sanji Stojanović, ali da će ipak biti korektna i da neće to uraditi. Naime, izbačena farmerka je razočarana što je Sanja pričala na tu temu iako su se pred ulazak na imanje dogovorile da ćute o ovom svojevrsnom ljubavnom trouglu. "Sanja i ja smo se pre ulaska na farmu videle, popile kafu i dogovorile da prljav veš nećemo iznositi tamo. Međutim, čula sam da je ona to ipak uradila. Njen muž i ja se jesmo dopisivali, ali nisam bila ja inicijator tih poruka. On je dolazio na moje nastupe i slao mi poruke. Ne želim mnogo da pričam o tome, jer ako hoću, mogu Sanji da rasturim brak i ona je toga svesna. S obzirom na to da znam koliko voli muža i da ima dete sa njim, neću više komentarisati to, jer, ponavljam, da hoću, mogu da joj rasturim brak", rekla je za "Alo!" Kaća. O Renatu, koji je po napuštanju imanja u Lisoću izjavio da je imala afere sa mnogim gazdama kod kojih je nastupala, Živkovićeva kaže: "Bože, svašta. Čovek koji na imanju ćuti, sa svima je dobar, svima pomaže i sa svima se liže, a onda izađe napolje i počne da pljuje po svima. Nije vredan mojih komentara. Naravno da nije bilo nikakvih afera. Pa da je bilo, ja bih sada imala snimljen album." Očigledno je da Katarina voli da flertuje, a šta se to dešavalo između nje, Baneta i Bakija?

"U Bakija sam se mnogo razočarala, čovek mi je pričao da mu se nenormalno sviđam, kleo se u dete, a ja sam od ostalih farmera čula drugu priču. Čula sam da je hteo da mi rasturi svadbu, pa zašto to nije uradio? A što se tiče Baneta, pa ja sam se udala za njega, on je moj muž. On je super dečko i kada izađe sa farme, popričaćemo o svemu. Da sam ostala duže na farmi, da li bi se desilo nešto konkretnije između mene i Baneta? Problem je što sam ja bila veoma svesna kamera, znala sam da me gleda porodica i nisam mogla da se upustim u neku igru", rekla je Katarina. A poljubac sa Bakijem? "Ma, ne! Nije bilo poljupca. Više puta je pokušao da me poljubi na prevaru. Pa nisam se ni na svom venčanju ljubila, a kamoli na žurkama", objašnjava pevačica. Nije na venčanju, ali jeste u senu sa Banetom... "Ma, neeeeeeee, nismo se ljubili, mi smo pričali i grlili se. Veruj mi, nije mi bilo lako da se samo grlimo, ali zaista se nismo ljubili", kaže Leskovčanka. Šta misli o odnosu Baneta i Natalije? "Bane je više puta izjavio da on preferira tip žena kao što je Natalija. Taj muški mozak, višak energije koji ona ima. Mada, mislim da tu ničega konkretnijeg nema, ipak ona ima dete i muža", odgovara Živkovićeva. Renato je rekao da misli da je bilo seksa između njih? "Ne znam za to, nisam čula, ali od Baneta opet me ništa ne čudi. On dobro zna šta radi", kaže pevačica i dodaje ko po njenom mišljenju ima taktiku: "Imaju je svi. Moraš imati taktiku da bi ostao što duže. Jedina osoba na farmi bez taktike je Eva Ras. Ona je takva kakva je i njoj ništa ne treba zameriti."

"Ma, neeeeeeee, nismo se ljubili, mi smo pričali i grlili se. Veruj mi, nije mi bilo lako da se samo grlimo, ali zaista se nismo ljubili", kaže Leskovčanka.   Smile  Smile  Smile

Izvor Kurir:

Intervju - Katarina Živković

KATARINA ŽIVKOVIĆ: BIO GEJ ILI NE, BANE NIJE MOJ TIP!

Utorak, 26. Oktobar, 2010.| Autor: Goran Doljančevic

Izbačena farmerka tvrdi da nije proverila manekenovu seksualnost i da je trpela ljubomoru Sanijeve supruge

Bila je u žiži svih dešavanja na Farmi.
Spopadali su je i Bane i Baki, ali nijedan nije uspeo da stigne do sena. Zbog bliskog odnosa sa njima dvojicom, navukla je na sebe Natalijin i Sanjin gnev. Ne žali što je otišla sa imanja. Da je ostala, sigurno bi bilo zanimljivije. Ovako, podelila je sa čitaocima Kurira delić svojih zapažanja o likovima koje svakoga dana gledamo u rijalitiju.

* Šta misliš, da li Bane više voli muškarce ili žene?
- Priče da je Bane gej su Vesnine priče i ona zna zbog čega ima takvo mišljenje. Ja ne mogu da tvrdim da li je heteroseksaualac ili homoseksualac, nisam ga dovoljno upoznala. On jednostavno nije moj tip muškarca, ja volim crne, tamnije momke.

* Svesna si da te je iskoristio za sopstvenu reklamu?
- Ako jeste, svaka mu čast!

* Baki je odlepio za tobom. Dopao ti se?
- Ne, žao mi je, ali ja neću moći da mu uzvratim. On je bio mnogo naporan i spopadao me je u svakoj prilici, nisam znala kako da se odbranim od njega. Kleo mi se u ćerku da će rasturiti moju i Banetovu „svadbu“. Tog dana je baš bio pukao.

* Kako komentarišeš odnos između Baneta i Natalije?
- Meni je baš čudno to što ona radi. Ipak je ona udata žena. Primetila sam da joj je bilo krivo svaki put kada mi se Bane približi. Nije mogla da sakrije ljubomoru ni kada je bila naša „svadba“.

* Muž Sanje Stojanović je rekao kako je malo falilo da svojevremeno dođe do seksa između vas dvoje?
- I taj mali bi hteo reklamu preko moga imena. On je poslednji o kojem želim da pričam.

* Nisi se nešto slagala sa Sanjom?
- Čini mi se da je ona bila ljubomorna na pažnju koju mi Baki posvećuje. Čim mi je on prišao, počela je da me gleda drugim očima, počela je da me ogovara. Da sam ja rekla sve ono što znam o njoj, ne bi je oprali ni Dunav ni Sava. Neka gleda sebe i neka čuva tog muža kojeg ima.

* Renato te je takođe napljuvao...
- Imala sam prilike da vidim i bilo mi je muka. Ne cenim te male ljude koji su kao popišani. Bio je „mazna Mara“ dok smo bili na Farmi, fin i ljubazan prema meni. Kada je izašao, promenio je priču totalno. Renato, frajeru, reci mi u oči sve ono što misliš o meni, nemoj iza leđa. I ti imaš žensku decu, čuvaj svoje ćerke i uživaj!

* Pročitala si da je Zorica Marković rekla da si pozerka?
- Žao mi je što je to rekla. To je čista provokacija na moj račun. Zorica ima toliko godina da može mama da mi bude. Pre Farme smo zajedno pile kafu i često sam gost kod nje u kafani, gde ostavljam svoje pare. Nije lepo to od nje.

* Ko se najviše žali da mu fali seks?
- Meni seks uopšte nije falio. Natalija je najviše kukala da joj nedostaje seks.

Jasmini se sviđa Marjan
Da li će se desiti nešto između Marjana i Jasmine?
- Ima tu nekih simpatija, čini mi se da Jasmina nije imuna na njega. Nekoliko puta mi je rekla kako on ima nemirne oči, kao farove (smeh). Plašim se samo da je ne povredi, on je inteligentan i proračunat čovek.
« Poslednja izmena: 26. Okt 2010, 11:59:26 od Achelles183 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
Izvor Kurir:

Presavila tabak

MAJA NIKOLIĆ: NATALIJA JE DROLJA!

Utorak, 26. Oktobar, 2010.

Nišlijka će tužiti denserku zbog neistina koje je ova iznela na njen račun i tražiti odštetu od 20.000 evra

Natalija je drolja koja je obrukala svoju porodicu, tvrdi Maja Nikolić.
Temperamentna Nišlijka kaže da je doživela šok kada je čula kako njena koleginica priča na Farmi kako joj je ona prenela trač iz spoljnog sveta da je spavala sa Banetom! Upravo zbog te Natalijine obmane, Maja je odlučila da tuži jednu od najkontroverznijih farmerki.

- Uzeću joj sve pare koje bude zaradila na Farmi! Tražiću odštetu od 20.000 evra! Kada su pre nekoliko dana svi bivši učesnici rijalitija došli na Farmu, a među njima i ja, rekla sam Nataliji samo da je pozdravio muž i da se smiri, ali je i to više bilo rečeno kroz šalu, jer smo se posle toga svi smejali. Mnogo me je pogodila laž koju je izgovorila ta dvolična osoba. Decidirano tvrdim da joj nisam rekla kako se priča da je spavala sa Banetom, što će snimci dokazati. Sada su organizatori Farme ljuti na mene i više me neće zvati da gostujem u emisijama, a ja to nisam zaslužila - ogorčena je pop pevačica.

Inače, kada je Maja čula šta njena koleginica priča, pozvala je Sanija, ali joj on, kao ni nama, nije odgovarao na pozive i poruke. Epilog ove priče je kristalno jasan, a kojim će se argumentima Natalija braniti na sudu, znaćemo kada bude napustila najpoznatije seosko imanje.

(S. M. - M. V.)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
Izvor Kurir:

VENDI PORUČILA ZORANI: MANI ME SE, SVINJO!

Utorak, 26. Oktobar, 2010.| Autor: Dalibor Katić

Nova gazdarica Farme Vendi ustremila se na Zoranu, u čiju zaštitu je ustao Marjan

Atmosfera na imanju u Lisoviću juče je dovedena do usijanja!
Jedna od najžešćih rasprava počela je neposredno posle imenovanja Vesne Vukelić Vendi za novu gazdaricu. „Pevačica“ se, kako je i očekivano, odmah po „inauguraciji“ ustremila na Zoranu Pavić, dodelivši joj titulu vodonoše:

- Zorana, ti ćeš na nosiš vodu, i za piće i za pranje. U kući uvek mora biti tople vode, a dva bureta uvek moraju biti puna. Ti ćeš takođe da nosiš đubre i radiš sve ostalo što ti se kaže - siktala je Vendi. Zorana je oćutala, plačući izašla napolje, da bi potom usledila drama.
- Šta ti misliš, ko si? Šta glumiš, veštice?! - vrištala je Pavićeva, a Vendi joj je odgovorila u svom stilu:
- Mani me se, svinjo!
U raspravu se uključio i Marjan Rističević, koji je „počastio“ svoju dojučerašnju miljenicu Vendi:
- Ajde, bre, veštice, nabij sebi metlu u guzicu i leti za Staljingrad!
Po svemu sudeći, na Farmi će tek da leti perje!

Zorana napušta Farmu?
Epilog cele svađe bio je Zoranin zahtev da ode iz Lisovića. Ukoliko to zaista i učini, ugovor sa produkcijom nalaže joj da plati penale, a ukoliko ostane, svađa će se verovatno nastaviti, jer je teško očekivati da će se pop pevačica povinovati naređenjima drske folkerke.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 263 264 266 267 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jun 2026, 12:50:34
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.