Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jun 2026, 12:50:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 262 263 265 266 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 880048 puta)
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
Haha,lepo je Vendi rekla Nataliji kada je pitala sta kazu napolju o nama ? - " Tebi je bolje da ne izlazis,tebi ce Farma biti "Sigurna kuca"...".

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
HTC Smart
Знао сам, крава убедљиво води у анкети. Smile

Baraž u nedelju: Na Farmu se vraćaju Hasan i Katarina?! Smile Smiley 1 Smile Smile

Iako je imanje u Lisoviću krcato, budući da su u nedelju ušla dva repera i jedna menkenka, produkcija ovog popularnog rijalitija rešila je da vrati dva izbačena farmera! Sad, da li je to zato što im se ne sviđa što su neki zanimljivi likovi ispali, ili iz nekog drugog razloga ne znamo, tek dvoje od onih koji su napustili Lisoviće ponovo će se vratiti seoskom životu. Ako ej suditi po popularnosti koju imaju u stvarnom žđivotu, sva je prilika da će to dvoje biti Hasan Dudić koji je čimje ispao najavio povratak, ali i Katarina Živković bez koje dramatični ljubavni životi farmera više nisu isti. Šta vi mislite, ko ima najviše šanse da se ponovo bori za 100 hiljada evra?

Izvor: Scandal

Priznajem: Bane mi se sviđa

Katarina Živković je bila najfatalnija žena na farmi. Osvojila je srca dva muškarca, Bakija (koji joj je bio samo prijatelj) i Baneta (koji je ipak bio nešto više), a oni su na kraju zbog nje žrtvovali i svoje prijateljstvo.

Iako bi to mnogim ženama imponovalo, Katarina je zbog svih tih ljubavnih peripetija poželela da izađe, i želja joj se ispunila u nedelju uveče kada je izgubila u duelu od Jovane. Gledaocima sa druge strane ekrana bilo je žao što se završava ljubavna saga Baneta i Kaće, a pevačici je zaista bilo veoma teško da se rastane sa Banetom.

- Bilo mi je teško kada smo se rastali, ali još nije to neka prava zaljubljenost. Bane mi se sviđa, prija mi njegovo prisustvo, ali ne mogu da kažem da sam se zaljubila. Što ne znači da neću - počinje priču Katarina i objašnjava da su ona i maneken pre svega dobri prijatelji koje vežu stabilne emocije.

- Između Baneta i mene postoji divno prijateljstvo koje je malo ukrašeno, začinjeno. Istina je da mi ne možemo da ležimo jedno pored drugog tako spokojni, da se češkamo i mazimo, a da se ne dopadamo jedno drugome. Kada bih demantovala da mi se dopada, kosilo bi se sa svim što sam radila na imanju - iskrena je pevačica koja je slobodno vreme i emocije na farmi delila sa Banetom.

- Nisam htela da budem sa njim. Volim ja i da se zezam i da se šalim, ali sam pre svega patrijarhalno vaspitana devojka. Prijalo je meni sve to, i što je ležao pored mene i što je bio tu, ali sam se često pitala da li je to pravi potez - priča Kaća koja smatra da su mnoge situacije uticale na to da oni ne budu zajedno. Okolina, ali i lični utisci.

- Svim ljudima verujem 80 odsto i uvek se pridržavam onih 20 odsto nepoverenja. Tih 20 odsto nisam verovala ni Banetu. Drugo, nisam želela da se išta desi u rialiti emisiji. Mada, ko zna, nikad ne reci nikad. Svašta je tu uticalo, i ženska ljubomora koju sam osetila i stalni pritisci… - iskrena je Kaća.

Najveći pritisak svakako je dolazio od strane Bakija koji se zaljubio u pevačicu. Bio je spreman da se odrekne prijateljstva sa Banetom, ali i na neke druge stvari, što je Kaću katkad plašilo.

- Kap koja je prelila čašu svakako je bilo Bakijevo ponašanje, i Bakijeve i Banetove svađe. Uz to sam na imanju osetila veliki pritisak i negativnu energiju. Jednostavno sam prsla. Baki me nije privukao i počeo je da mi smeta onog trenutka kada je počeo da se kune u dete da mi dokaže ljubav. Kada je trebalo da se „udam“ za Baneta, on je zapomagao da to ne može da dozvoli, da ga sve to boli. Najgore je što je bio ozbiljan i toga sam se plašila. E, tu mi je već bilo dosta! - kaže Kaća.

I dok je Baki rušio idilu sa jedne strane, Baneta su na drugu stranu vukle Natalija i Jelena.

- Tokom boravka na imanju osetila sam ljubomoru od strane Natalije i Jelene, a sada sam i potvrdila da sam bila u pravu. Čovek jednostavno oseti kada neko ima negativan stav prema tebi. Ne zameram im ništa, one su jedno, a ja drugo. Bane je slobodan momak i može da radi šta god poželi, sa kim god poželi. A što se tiče Natalije, ako njoj ne smeta da se tako ponaša, ako to ne smeta njenoj porodici, nije na meni da osuđujem i komentarišem - iskrena je Kaća.

O Sanji

Kaća navija za Jasminu Anu i Evu Ras, a kaže da ju je razočarala Sanja, sa kojom i pre „Farme“ nije imala najbolji odnos.
- Iako znam šta od koga mogu da očekujem, mislila sam da se Sanja promenila u poslednje vreme, da ju je promenilo majčinstvo i da će sve biti okej. Bila sam uz nju, pomagala joj, nisam dala da je diraju, ali je ona očigledno ljubomorna na mene. Neka priča ko šta hoće, ali ja sam sigurna da se njeno ponašanje promenilo onog trenutka kada je Baki rekao da mu se dopadam.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
HTC Smart
Ekrem traži blago na imanju!

Andrija Đogani Baki je uspeo da obmane Ekrema Jevrića da na imanju postoji zakopano blago gde se nalazi 100.000 evra i da mu je tu tajnu odala prošlogodišnja farmerka Maja Nikolić.

Popularni denser je ubedio zvezdu Jutjuba da za to niko ne sme da zna i da je njega odabrao da podele blago jer je najveća zvezda u kući. Pronašli su brdašce i dogovorili se da kopaju kada padne mrak što je Ekrema oduševilo. Na drugoj strani, Eva je osula paljbu po muškom delu vip seljaka.

- Muškarci u kući nisu muško, ni džentlmeni ni prijatelji - izjavila je Eva, nakon čega se obratila Li Menu rečima da je kolateralna šteta. Farmeri nisu oduševljeni novim ukućanima, manekenkom Irenom koja se već naljutila na Jovanu jer je nije prepoznala, dok su reperi „HTC la familija" odmah rekli da vole da jedu, ali ne i da rade. Sanja Stojanović je njihov ulazak okarakterisala kao veliku provokaciju produkcije.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3811
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
Samsung 
Dok Ekrem skonta da ga zaje*avaju potrajace ( ako uopste i poveruje da blago NE postoji)  Smile
IP sačuvana
social share
Pazi na svoje misli, jer će postati tvoje riječi, pazi na svoje riječi, jer će postati tvoja dijela, pazi na svoja dijela, jer će postati tvoja navika, pazi na svoje navike, jer će postati tvoj karakter.

Nikada ne pitajte ženu da Vam kaže nešto o svojoj prošlosti.

Strah životu kalja obraz često!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
HTC One
Bogami, dok oni skontaju da ne treba da zajebavaju Ekrema, potrajace... i bice im kasno.

Ja garantujem da oni njemu dizu rejting dok misle da ga zajebavaju. To se svaki put zavrsi tako sto ljudi umiru od smeha i idu na spavanje sa osmehom od uva do uva. Zato i ima da ostane do kraja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.14
mob
Nokia 
Citat
To se svaki put zavrsi tako sto ljudi umiru od smeha i idu na spavanje sa osmehom od uva do uva. Zato i ima da ostane do kraja.

Pametnica Ranerka  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
HTC One
Jok i nisam.  Smile

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Apple 5

Citat
Biće ovo paklena nedelja na Farmi: Vendi nova gazdarica! (Сандра шта кажеш?   )

Srecna sam kao majmun Sami kad ga porede sa Djoganijem Smile
Smile To nesto Monk i ja ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 
Citat
Знао сам, крава убедљиво води у анкети.

ajoj Hasan i Katarina  Smiley 1
pa onaj je neobrazovaniji od Ekrem Smile, svaka mu cast kako je to uspeo, tesko ali treba mu odati priznanje Smile
"Uzeo zub na Zlatu" Smile
a Renato? Kako on stoji? Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
Evo ti Sandra kako ko stoji, Kaća terminator:

Nafurana lenjivica ima više glasova od svih ostalih zajedno, a Renato tesno ispred Hasana na drugoj poziciji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 262 263 265 266 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jun 2026, 12:50:35
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.