Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jun 2026, 18:35:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 261 262 264 265 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 880160 puta)
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
Nokia 300
Ma Sami je najsimpaticniji od svih iz plemena  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
HTC Smart
EKSKLUZIVNO Maja Nikolić tuži Nataliju: Lažljivice, platićeš mi 10.000 evra!

Maja Nikolić poludela je kad je čula kako Natalija na Farmi priča da joj je na svadbi Baneta i Katarine prenela informacije iz spoljnog sveta. Zapravo, Natalija se jutros požalila farmerima kako novine pišu da se kresnula sa Banetom, pa ju je produkcija odmha pozvala da objasni odakle joj takva informaija. Denserka je na informativnom razgovoru rekla da joj je to ispričala Maja Nikolić prilikom posete imanju, pa je produkcija rijalitija odmah na odgovornost pozvala tepmeramentnu Nišlijku.
- Rekla sam im da su to najobičnije laži. Pa ja sam tri meseca provela na Farmi i odlično su mi poznata pravila, ne bi mi na pamet palo da joj pričam šta se događa napolju. Ona namerno pokušava da me posvađa sa Pinkom, zbog čega ću je tužiti i tražiti 10 hiljada evra – ljutito nam je rekla Maja Nikolić.

Izvor: Scandal
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.14
mob
HTC One
Hoce da je posvadja sa Pinkom.  Smile Smile Smile

A inace je alapaca Maja poznata kao veoma inteligentna osoba jakog moralnog integriteta i nismo videli kako joj je tesko da slaze.  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
Nokia 300
Haha,lepo je Vendi rekla Nataliji kada je pitala sta kazu napolju o nama ? - " Tebi je bolje da ne izlazis,tebi ce Farma biti "Sigurna kuca"...".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 

Citat
Biće ovo paklena nedelja na Farmi: Vendi nova gazdarica! (Сандра шта кажеш?   )

Srecna sam kao majmun Sami kad ga porede sa Djoganijem Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
HTC Smart
Srecna sam kao majmun Sami kad ga porede sa Djoganijem Smile
Smile

Vendi: Marjane, vaš se moral ustinio na nivo vašeg Stojka Đokovića!

Posle pomahnitalog Ekrema Jevrića koji je na svadbi koristio svaku priliku da ispipa prsatu starletu Vesnu Vukelić Vendi, slično je pokušao i Marijan Rističević u špajzu noćas oko pola dva ujutro.Pevačica se branila, a on je svojski navaljivao prebacujući joj da nije gori od Ekrema. Sutradan mu je dok su pili kafu u dvorištu to prebacila:
- Ja sam se izmicala, i odmicala, bežala glavom bez obzira, a vi ste nasrtali –rekla je Vendi Marijanu koji se grohotom smejao:
- Ti se izmicala!?
- Evo sad ću da kažem, “Plejboj” je ukrao Marjan Rističević, ukrao ga je i stavio u štek ispod dušeka. Uvalili ste ga onom mučeniku Aci Iliću… Marijane, ne znam da li ste kao čovek peder, ali vi ste peder u duši, napadate me ničim izazvani. Vi ste štetočina ovog našeg društva…
- A vi ste zvezda vašara pa ne morate ništa da radite – nije joj ostao dužan ni Marijan.
- Vaš se moral usitnio na nivo vašeg stojka đokovića…  – zaključila je ovu zanimljivu diskusiju Vendi.

Izvor: Scandal

Farma: Ekrem slavi, Baki i Bane "ratuju"

Eva, Marjan i Jasmina Ana su u kuhinji, i Eva se žalila kako su je svi iznervirali prethodne večeri kada su dali štapić Katarini. Smatra da to nije bilo u redu, i da su izdali prijatelja. Marjanu je rekla da se priklonio većini, i da je bez razloga dao štapić Katarini. Došao je LiMen, a Eva ga je nazvala kolateralnom štetom. Limen joj je na to rekao da je kolateralna šteta sad u izolaciji.

U dnevnoj sobi, LiMen je pitao Ekrema da li mu je sutradan rođendan. Ekrem je potvrdio i izrazio nadu da će mu nešto poslati. Jasmina Ana je u šali dodala da bi mogli da mu pošalju kilo kafe.

Vendi i Jasmina Ana su bile u kuhinji i komentarisale Marjanov postupak od prethodne večeri, kada je dao štapić Katarini. Vendi smatra da je on sada preuzeo Bakijev stav i da se ponaša i priča kao on. Eva se priključila i rekla da muškarci u kući nisu ni muško, ni džentlmeni, ni prijatelji. Vendi misli da je Katarina izglasana jer su sve žene ljubomorne na nju.

Ispred kuće, Baki je pričao Ekremu kako mu je Maja Nikolić rekla da na imanju ima zakopano blago i da se tu nalazi 100.000 evra. Baki je navodno dobio tajni zadatak da ga nađu i on je pozvao Ekrema da mu pomogne, jer je on najpopularniji u kući.

Krenuli su u potragu za brdašcetom. Baki je sklonio Ekrema gde kamere ne mogu da ih snime jer se Ekrem sve vreme okreće. Baki ga je ubedio kako to niko ne sme da zna jer će samo njih dvojica da podele pare. Dogovorili su se da će iskopati blago kada padne mrak.

Vendi i Marjan su se raspravljali oko Marjanovog izbora Katarine za duelistu. Vendi je zauzela stav da Marjan nije džentlmen, da bi trebalo da mu Bane bude uzor, iako je mlađi. Marjan ju je u raspravi pitao na čemu je, na šta mu je ona odgovorila da je na nečemu na čemu on nikada neće biti. Na kraju, Marjan je izašao iz prostorije i dobacio da nikada neće ni biti na tom na čemu je Vendi.

U dvorištu, za stolom su se Ekrem i Eva, konačno sami, analizirali Ekremovo "pretresanje" Vendi.

"Ja sam lepo 'izvinija' mojoj ženi. Ona mi je oprostila, jer je to 'taka' igra i mora da bude tako. Ona se nije branila, i ona je to htela, sada mi je žao što sam to uradio, ali šta mogu, malo smo više popili", rekao je Ekrem.

BAKI VS BANE: KO JE VIŠE "ISPOŠTOVAO" KATARINU?

Uveče, nakon igre veštine, Katarina je morala da napusti farmu. Farmeri su sedeli u kuhinji. Jasmina Ana je pričala da nije očekivala da će joj biti ovako teško kada Katarina bude otišla, da ju je mnogo zavolela i malo joj je falilo da zaplače.

U ćošku, Baki je pričao sa Natalijom, rekao je da je srećan što je Jovana ostala. Natalija mu je skrenula pažnju da ne mora da bude toliko grub, jer neki ljudi i tuguju. Bane mu je zamerio što se nije ni pozdravio sa Katarinom, na šta je Baki rekao da se on prvi pozdravio sa njom. Rekao mu je da će njih dvojica razgovarati kasnije, nasamo.

Napolju, sedeli su na klupi, i Baki mu je zamerio što je Bane kao rekao ga boli uvo za devojke, a da mu uopšte nije prijatelj, jer mu je važnija tamo neka devojka od njega, i da se ponaša kao don Žuan, da se folira i da je namazan i proračunat. Bane je zaprepašćen da Baki može tako nešto da kaže za Katarinu, jer je do pre nekoliko dana izjavljivao da je zaljubljen u nju, što je Baki porekao.

"Mi više ne možemo da budemo drugari. Pusti to, neću više da razgovaram sa tobom, gotovo je. Katarina je nula, ali mi smo joj digli rejting. Ti si kreten nisi je ispoštovao", besneo je Baki.
Bane je pokušavao da objasni da mu se Katarina zaista dopala i da je sa njom bio iskren i samo poštovao njene želje, ali je Baki i dalje tvrdio suprotno.

"Uvredio si me da nisam pravi drug, da sam folirant, da lažem... Ti si dvoličan, krajnje nekorektno si se ponašao prema Kaći, a sada ti je kao nešto stalo. Šta ja sa tobom imam više da razgovaram? Dvoličan si", rekao je Bane i Bakiju okrenuo leđa.

Peja i Natalija su posredovali u "mirovnim pregovorima" i na kraju ipak uspeli da Katarininog "muža i kuma" smire...

U kuću su ušli novi Farmeri: Irena, Stefan i Borko. Jovana nije u prvom trenutku prepoznala Irenu, a onda su se pozdravile, a Irena joj je zamerila što je nije prepoznala.

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7298
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 
Veceras bilo na Pinku Baki i onaj maneken opasno "zakrvili" ,ne znam o cemu se radi.... Smile Hoce Baki malo da ga "isaka".... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
HTC Smart
Ма јок, они то стално тако. Smile Свађају се око избачене невесте. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7298
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 
Ма јок, они то стално тако. Smile Свађају се око избачене невесте. Smile
Znaci riba im upropastila "prijateljstvo"?? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
HTC Smart
А један и други тврде да због женске никад нису изгубили пријатеља. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 261 262 264 265 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jun 2026, 18:35:09
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.