Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Jun 2026, 18:18:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 204 205 207 208 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 883041 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia 
ne verujem da se to dogodilo , ona jeste slobodnija , non stop se vrti oko tog Baneta ali nesto mi se tu ne slaze,  Smile
ma kakvi, da su baki i bane bili u pitanju pa ajd' da poverujem. Smile Smile
ovaj rentao celo svoje bitisanje na farmi precutao, a sad se raskenjao kao grlica. Smile

cudi me da je tako nesto izjavio . i ja se zapitah , koja svrha ?
jedino ako to nije deo taktike da ga vrate unutra . ako je to to -onda je prilicno nisko . Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Apple 5
Pa sad dal je bilo sexa ili ne uopste nije bitno  Smile
Matora olupana qrva od pocetka juri za Banetom uostalom sto bi spavala sa njim u krevetu(taman da nista nije bilo}?
Inace sam ukapirao zasto me iritira njen smeh  Smile Original ona Sanja Marinkovic voditeljka ciji glas kad cujem povracam  Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
Propustila paradu: Jelena Stožinić voli male, sisate žene!!!

Manekenka Jelena Stožinić konačno je otkrila ono o čemu je nacija slutila, da je naklonjena istom polu! Naime, nakon pisma koje je Jelena dobila od svoje porodice u kojem piše da joj ništa ne zameraju, već su čak i ponosni na nju „jer je na farmi smuvala najbolju ribu“, farmerka je otvorila dušu. S obzirom na to da je sa Banetom u odličnim odnosima, negde oko tri sata ujutro, dok su ležali u krevetu, otkrila je svom cimeru da je privlače žene:
- Znaš, Bane, uvek sam volela male sisate žene – rekla je Stožinićeva u jednom dahu, dok ju je on sa osmehom i nevericom slušao.  Podsećanja radi, na prošlonedeljnoj žurki Tina Ivanović i Jelena Stožinić, podgrejane alkoholom, priredile su naciji pravu lezbo akciju.

Izvor: Scandal

Sani “Trik FX”: Katarina je umislila da je neka riba, a ima dupe kao tiganj!

Frontmen grupe „Trik FX” Sani, čija se supruga Natalija trenutno nalazi na „Farmi” odbacuje tvrdnje mnogih farmera da su se rodile emocije između nje i Baneta  i da je pao poljubac ispod pokrivača. On kaže i da su ga povredile poruke u kojima gledaoci optužuju Nataliju da razdvaja Katarinu i Baneta.
- Katarina je prava prevrtljivica i umislila je da je riba, a ima dupe kao tiganj. Natalija je za nju seks bomba i provalila je šta radi Banetu i Bakiju, zato pokušava da mu otvori oči. Kaća ih izaziva, pa se kao povuče. Znam ja nju iz priče svojih drugara koji su vlasnici klubova u kojima je ona pevala, tako da tu tvrdnju da je staromodna devojka može da priča nekom drugom – ističe denser koji kaže da je Natalija pokazala koliko je pravična, pa se boji da bi mogla da zapadne u bedak ako je neko „nagazi”.
- Plašim se da bi sa nekom od ukućanki mogla da ima pravi konflikt, jer se sa muškarcima uvek bolje slagala. Ako neko bude pokušao da joj napakosti ili da njome manipuliše, ona može i da se potuče, ali se nadam da do toga neće doći! Publika bi tada videla jednu drugu Nataliju – otkriva njen muž.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Natalija Trik F/X i Bane Jovanović imali su seks na 'Farmi' i to naočigled ostalih farmera! Barem tako tvrdi izbačeni Renato Henc, koji je za 'Alo' opisao celu situaciju.

Prema Renatovim rečima, Natalija i Bane su iskoristili to što su kamere snimale lezbejsku akciju Tine Ivanović i Jelene Stožinić.

„Na dva spojena kreveta ležali su Natalija, Bane, Jelena i Tina, a moj krevet bio je do njihovog. Sve vreme su se kikotali, šalili, a među njima su Nata i Branislav bili najglasniji. Jako čudna noć i razvoj događaja. Dok su Jelena i Tina nastavile sa svojim igranjem, šalom, čime već, kod Baneta i Natalije je nastao tajac nekih petnaestak minuta. Ona mu je okrenula leđa, on ju je zagrlio i to neko vreme nisu se uopšte čuli, ali se jorgan pomerao,“ ispričao je izbačeni folker, koji ne sumnja da će prozvani akteri demantovati njegove navode.

„Sutradan, kad sam je pitao šta je to bilo, ne obrazlažući situaciju, odmah mi je odgovorila da nije to što mislim. Rekao sam joj da ja ništa nisam rekao, a ona je potrčala za mnom i počela da se pravda. Znam da, kad budu izašli iz „Farme“, da će oboje poricati da je bilo šta bilo među njima, ali ja mislim da su imali seks.“

Ono što je sigurno je da seksualna tenzija na VIP imanju raste, a među onima koji se najteže suzdržavaju je Jelena Stožinić, koja je nedavno priznala Banetu kako je sklona istom polu. U jednom razgovoru otkrila je da voli „male, sisate žene“, a nakon Tine, napastvovala je i Nataliju, koju ju gurnula u WC i skinula joj brushalter.

Izvor: SrbijaNet
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Frontmen grupe 'Trik F/X' Sani zadovoljan je ponašanjem svoje žene Natalije na 'Farmi', ali priznaje da mu se komentari gledalaca nimalo ne dopadaju.

Sani je zaključio da publika, koja redovno šalje poruke optužujući Nataliju da razdvaja Katarinu i Baneta, ima pogrešnu sliku, i tvrdi da se njegova supruga ne muva sa manekenom.

„Nisam imao prilike da vidim taj snimak i ne mogu da tvrdim šta se dogodilo, ali poznajem Nataliju i znam da ume da postavi granicu prema suprotnom polu. Baneta je zgotivila prijateljski i nema tu mesta insinuacijama, među njima nema ljubavnih varnica. Pa šta ako je udata, to ne znači da ne treba da se zeza. Možda su malo preterali, ali ona zna kakav sam ja i da prevaru ne bih oprostio. Nisam ja loš frajer i mogu da imam 23 devojke ako hoću, ali među nama postoji poverenje, što dokazuje to da smo 18 godina zajedno,“ kaže za ’Press’ Sani, koji smatra da gledaoci imaju pogrešan utisak i o Katarini Živković.

„Katarina je prava prevrtljivica i umislila je da je riba, a ima dupe kao tiganj. Natalija je za nju seks bomba i provalila je šta radi Banetu i Bakiju, zato pokušava da mu otvori oči. Kaća ih izaziva, pa se kao povuče. Znam ja nju iz priče svojih drugara koji su vlasnici klubova u kojima je ona pevala, tako da tu tvrdnju da je staromodna devojka može da priča nekom drugom,“ priča Sani. On dodaje kako ga jedino plaši da njegova žena na ’Farmi’ ne uđe u fizički konflikt.

„Plašim se da bi sa nekom od ukućanki mogla da ima pravi konflikt, jer se sa muškarcima uvek bolje slagala. Ako neko bude pokušao da joj napakosti ili da njome manipuliše, ona može i da se potuče, ali se nadam da do toga neće doći,“ zaključuje denser.

Izvor: SrbijaNet
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
Citat
Informaciju koju nam je otkrio Renato, da su Bane i Natalija imali seks u „Farmi“, prilično je zatekla njenog supruga Sanija.
- Poznajem Nataliju i ne verujem da se to dogodilo. Pa, je l‘ su snimile kamere, nisam ništa video? Ako je imala seks, kao što vam je preneto, reći ću vam kao što bi rekao pravi muškarac koji misli na sreću svoje žene - nadam se da je uživala! - izjavio nam je Sani iz „Trik ef iksa“.
Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
HTC One
Nebitno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
Nokia 
Citat
reći ću vam kao što bi rekao pravi muškarac koji misli na sreću svoje žene - nadam se da je uživala! -

To je pravi muz  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8923
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 6.0.472.63
Od Farme su mi dosadniji jedino Vedijini fanovi koji zorno prate svaki korak njihove dive, kraljice kockastih stoljnaka i aluminijskih pepljara Smile Smile Gori su nego Karelusini fanovi majke mi, Karleusa makar snimi ponekad neku pjesmu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
Od Farme su mi dosadniji jedino Vedijini fanovi koji zorno prate svaki korak njihove dive, kraljice kockastih stoljnaka i aluminijskih pepljara Smile Smile Gori su nego Karelusini fanovi majke mi, Karleusa makar snimi ponekad neku pjesmu Smile
e, da te chuje yamaha. Smile

Zaratile Limenove žene: Ko je bio trudan, a ko ne, ko je ljubomoran i zbog čega…

Dok Limen samuje na Farmi, njegove ženske ratuju! Pošto je muzičareva nevenčana supruga Svetlana Tot demantovala da je Suzana Bogdanović, njegova bivša devojka, krajem 90-ih bila trudna sa njim, pevačica je pobesnela.
- Ta iskompleksirana i sujetna žena bolje neka me više ne pominje. Kako je nije sramota?! Ona zna da li smo mi pravili decu ili nismo? Pa Nikola i ja smo bili vereni, normalno je da smo želeli porodicu, decu i dom. Nismo mi bili krivi što nas je zadesilo to bombardovanje, opšti haos i nemiri - poručuje pevačica.
Suzana tvrdi da prema Limenu više ne oseća ljubav, ali da je ostalo poštovanje. Razlog za neprijateljstvo sadašnje Nikoline partnerke prema njoj, smatra Suzana, je u tome što je ona kontaktirala s njim pre nego što je otišao u Lisoviće.
- Čuli smo se, hteli smo da snimimo i duet, a on je čak želeo da mi organizuje sastanak sa Milicom Mitrović, ne bismo li možda zajedno ušli na Farmu. Međutim, ona je ljubomorna, hoće oči da mu izvadi, pa zato od toga nije bilo ništa - otkrila nam je Suzana.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 204 205 207 208 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Jun 2026, 18:18:28
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.