Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Jun 2026, 20:08:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 8 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 176 177 179 180 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 873182 puta)
Svakodnevni prolaznik

Be yourself, no matter what they say!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 331
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
E, super... Vidim da se ovde raspravlja o "romskom pitanju" na Farmi, pa bih i ja rekao štogod.

Prvo, ne kapiram zašto nisu najurili i Bajruša Đoganija? Zašto bi bilo ko pobesneo, ili se, daleko bilo,  rasplakao pred izgovorenom istinom da je bivši robijaš i Ciganin (bez obzira na to što se sada zove malo više srpski), a naročito mi nije jasno po kom osnovu ta ista osoba sebe smatra većim Srbinom od bilo koga (osim ako dugogodišnje robijanje u Srbiji ne smatra "nacionalnom propusnicom")?! Da li je on bio samo žrtva? Nije, nije...  Baki je istaknuti predstavnik romskog polusveta, koji dnevno bar 3 – 4 puta opravdava svoju reputaciju...  Smile

Nisam na strani Paroškog (ne daj Bože nikom), ali u izvesnom smislu razumem njegov revolt. Na toj Farmi živi buljuk Cigana, i s obzirom na njihovu plemensku solidarnost, moglo bi se očekivati da će uskoro zavladati imanjem i agresivno nametati svoje principe kao jedine ispravne. Nema tu predrasuda, to je, jednostavno, njihov mentalitet, a mogli smo da vidimo njihovu „dirljivu“ ujedinjenost odmah posle okršaja. Naročito se istakla ona „ciganizovana“ kokoška, što ne čudi, ako znamo da su i poturice bile veće zveri od Turaka.  Smile

E, sad... bez namere da izražavam svoj nacionalizam, ne mogu da se ne zgrozim nad tolikim favorizovanjem Mandova. Čime su svi oni zaslužili učešće u srpskoj Farmi? Niko ih nigde u svetu ne zarezuje, a kod nas masovno uživaju beneficije sveopšte popularnosti... Šta će, gde će (?) – ajd’ svi u pevače, pa na Farmu! Glavna zvezda, sa najvećim honorarom: Ciganka, u pratnji bivših muževa (od kojih , doduše, jedan tvrdi da nije Ciganin, valjda po uzoru na Ljubu Aličića...). Najdominantniji mužjak – žešće iskompleksirani Ciganin sa dosijeom kao „Rat i mir“. Najbolja riba – Ciganka u bundi od nerca, sa 15 reči u rečniku. Najveća atrakcija – muslimanski Ciganin... Tu nešto ne valja. Šta je, BRE, ovo? Dom za vešanje? Svi napolje!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3655
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Samsung A14
E, super... Vidim da se ovde raspravlja o "romskom pitanju" na Farmi, pa bih i ja rekao štogod.

Prvo, ne kapiram zašto nisu najurili i Bajruša Đoganija? Zašto bi bilo ko pobesneo, ili se, daleko bilo,  rasplakao pred izgovorenom istinom da je bivši robijaš i Ciganin (bez obzira na to što se sada zove malo više srpski), a naročito mi nije jasno po kom osnovu ta ista osoba sebe smatra većim Srbinom od bilo koga (osim ako dugogodišnje robijanje u Srbiji ne smatra "nacionalnom propusnicom")?! Da li je on bio samo žrtva? Nije, nije...  Baki je istaknuti predstavnik romskog polusveta, koji dnevno bar 3 – 4 puta opravdava svoju reputaciju...  Smile

Nisam na strani Paroškog (ne daj Bože nikom), ali u izvesnom smislu razumem njegov revolt. Na toj Farmi živi buljuk Cigana, i s obzirom na njihovu plemensku solidarnost, moglo bi se očekivati da će uskoro zavladati imanjem i agresivno nametati svoje principe kao jedine ispravne. Nema tu predrasuda, to je, jednostavno, njihov mentalitet, a mogli smo da vidimo njihovu „dirljivu“ ujedinjenost odmah posle okršaja. Naročito se istakla ona „ciganizovana“ kokoška, što ne čudi, ako znamo da su i poturice bile veće zveri od Turaka.  Smile

E, sad... bez namere da izražavam svoj nacionalizam, ne mogu da se ne zgrozim nad tolikim favorizovanjem Mandova. Čime su svi oni zaslužili učešće u srpskoj Farmi? Niko ih nigde u svetu ne zarezuje, a kod nas masovno uživaju beneficije sveopšte popularnosti... Šta će, gde će (?) – ajd’ svi u pevače, pa na Farmu! Glavna zvezda, sa najvećim honorarom: Ciganka, u pratnji bivših muževa (od kojih , doduše, jedan tvrdi da nije Ciganin, valjda po uzoru na Ljubu Aličića...). Najdominantniji mužjak – žešće iskompleksirani Ciganin sa dosijeom kao „Rat i mir“. Najbolja riba – Ciganka u bundi od nerca, sa 15 reči u rečniku. Najveća atrakcija – muslimanski Ciganin... Tu nešto ne valja. Šta je, BRE, ovo? Dom za vešanje? Svi napolje!  Smile

Odavno ne procitah ovoliko valjanih rijeci. Bravo bio. Smile
« Poslednja izmena: 07. Okt 2010, 03:50:51 od Black_Pirate »
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4362
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Samsung Note 3
Ne znam sto je ruzno ciganu reci da je cigan ?  Smile
a jel si ti prirodno glup il ides na privatne casove?  Smile

Meni si skroz nejasan lik,da li toliko volis cigane pa ih branis ili sta ti nije jasno???svako ima pravo da zove nekog ono sto jeste,ovaj je njemu rekao srbine ovaj njemu sta je turcine?sta tu nije jasno...ne kazem da sam na milanovoj strasni ,a pogotovu ne na turskoj(bakijevoj)...prema tome mnogo prdis ...

Svaka cast majstore!  Smile
« Poslednja izmena: 07. Okt 2010, 03:53:46 od AcMilan91 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
@Nonsalantan
Citat
Na toj Farmi živi buljuk Cigana, i s obzirom na njihovu plemensku solidarnost,

niti su na farmi iskazali nekakvu "plemensku solidarnost" (kada? gde?), niti van farme tako nesto postoji. Da postoji - ne bi bilo slucajeva gde je rom napadac a drugi rom zrtva, ne bi bilo netrpeljivosti izmedju roma koji uzivaju razliciti socijalni i ekonomski polozaj. Uostalom i sam si svestan toga:

Citat
Naročito se istakla ona „ciganizovana“ kokoška, što ne čudi

dakle onaj ko se ponasa loše moze biti prema tvom misljenju: ili cigan ili ako je srbin onda je "ciganizovan"

svaka cast majstore  Smile

Citat
ne mogu da se ne zgrozim nad tolikim favorizovanjem Mandova. Čime su svi oni zaslužili učešće u srpskoj Farmi? Niko ih nigde u svetu ne zarezuje, a kod nas masovno uživaju beneficije sveopšte popularnosti...

niko ne favorizuje "mandove", nego upravo suprotno: mnogo je onih koji ih svakodnevno vredjaju kao sto ti radis. drugo najvece beneficije sveopste popularnosti kod nas uzivaju politicari, muzicari i kriminalci koji su ponajmanje romske nacionalnosti. medjutim tebi to ocigledno ne smeta jer onda ne mozes da ispoljavas svoj rasizam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Ekskluzivno      Smile Smile Smile
Zašto je izbačen Paroški!

Deset godina farme     
Dejan Ilić   
06.10.2010.
U utorak, 5. oktobra 2010, građanin Milan Paroški, inače zaposlen u Gradskom zavodu za zaštitu spomenika kulture u Novom Sadu, izbačen je sa Farme, odlukom tela koje sebe naziva Zadrugom, zbog nacionalističkih uvreda koje je uputio svom kolegi farmeru Andriji Đoganiju. Građanin Milan Paroški poznat je, pored ostalog, i po svojim nacionalističkim ispadima tokom devedesetih, kada je Jugoslavijom (tako se tada zvala Srbija) suvereno vladao Slobodan Milošević, takođe poznat po surovoj nacionalističkoj politici koju je sprovodio cele te decenije.

Neko zlurad mogao bi da kaže da je učešće Milana Paroškog u Farmi prava slika desetogodišnjeg učinka stranaka koje su vršile vlast posle 5. oktobra 2000, te da nijedna od prigodnih emisija koje su se emitovale u utorak uveče nije bolje od Farme obeležila desetogodišnji jubilej srpske demokratske revolucije. Složio bih se sa takvom ocenom, bez ikakve zluradosti. Načelno, ne mislim da su u deceniji iza nas propuštene neke silne šanse; verujem da smo u dvehiljaditim odlično prošli, s obzirom na to šta smo devedesetih zaslužili.

Tek, ima mnogo simbolike u učešću bivšeg nacionalističkog stranačkog prvaka u dokumentarnom eksperimentu zabavnog karaktera. Takozvani rijaliti programi jesu simbol srpske tranzicije iz dvehiljaditih. Oni su konačno potvrdili da je Srbija čvrsto rešena da se prepusti tržištu i glasu naroda - kako bi se mogla razložiti sintagma „demokratski kapitalizam“. Otuda nije neobično da predstavnik naizgled poraženog srpskog nacionalizma završi na Farmi: Farma jeste rezultat promena započetih 5. oktobra 2000.

Simboliku na prvi pogled kvari jedino izbacivanje. Prema pravilima žanra, sa Farme se izbacuju učesnici koji dobiju najmanje glasova gledalaca. Po tom tržišno-demokratskom načelu, gledaocima je trebalo da se postavi pitanje: Da li građanin Milan Paroški treba da bude izbačen sa Farme zbog nacionalističkih uvreda koje je uputio drugom farmeru? I gledaoci bi brojem svojih glasova za i protiv odlučili farmersku sudbinu Milana Paroškog. Ali, umešala se Zadruga. Ko god bio Zadruga, očito je posumnjao u demokratsko-tranzicioni potencijal gledalaca, i umesto da im pruži priliku da odluče, sam je rešio da izbaci Paroškog zbog nedopustivog ponašanja.

Međutim, u tome i jeste srž simbolike na koju bih da ukažem. Zadruga bi se mogla videti kao domaća varijanta (kakva tranzicija takva i varijanta) Suda u Hagu. Bez ikakvih konsultacija, na osnovu datih činjenica i unapred uspostavljenih opštevažećih pravila, Zadruga donosi neopozivu odluku sa trenutnim dejstvom, ne hajući za glas naroda. Tu se sad otvara niz pitanja. Jedno od njih je: da li će Zadruga postati neomiljena i izazvati gnev naroda kao i pomenuti Sud? Drugo je: šta će biti sa Andrijom Đoganijem, koga je Milan Paroški nazvao „turskom džukelom“?

Sva je prilika da će gledaoci uzvratiti Zadruzi. Šansa za to ukazala im se odmah: u trenutku kada je Milan izlazio iz kuće, Andrija je već bio predložen za izbacivanje, uz obrazloženje da je „naseo na provokaciju“. Za pretpostaviti je da neće mnogo gledalaca glasati za Andriju, pa će tako i on uskoro biti izbačen sa Farme. I to je ljudski: jer, kako da uživate u gledanju televizije kad vam preko ekrana stalno promiču žrtve. Makar te žrtve izvikivale, poput nesrećnog Andrije, da su veći Srbi od Srba.

Peščanik.net, 06.10.2010.
« Poslednja izmena: 07. Okt 2010, 06:20:31 od maslinazelena »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
Sani trik FX: Katarina je razmažena neradnica

– Na­ta­li­ja je jed­no ve­li­ko de­te, a ta­ko se i po­na­ša. Njen od­nos sa Ba­ne­tom i dru­gim far­me­ri­ma ot­kri­va od­nos jed­ne nor­mal­ne že­ne. Na­rav­no da ona fler­tu­je sa mu­škar­ci­ma, ali nju svi i sa­le­ću, jer je, po­red Je­le­ne, Na­ta­li­ja naj­za­ni­mlji­vi­ja že­na na ima­nju. Ba­ne­tov i Na­ta­li­jin od­nos je na dru­gar­skom ni­vou, dok je Ka­ta­ri­na lju­bo­mor­na na mo­ju že­nu, ali i na sve one sa ko­ji­ma se Ba­ne dru­ži. Pa, da li ste ču­li ka­da je Ka­ta­ri­na re­kla Ba­ne­tu: „Za­što me ni­si po­dr­žao ka­da me je Na­ta­li­ja na­pa­la“?! Ne ju­ri mo­ja že­na za njim, ne­go on za njom. Ka­ta­ri­na je ne­rad­ni­ca. Ni mo­ja su­pru­ga ne ra­di u ku­hi­nji, ali za­to oba­vlja sve mu­ške po­slo­ve – ka­že Sa­ni, ko­ji sma­tra da je Ka­ta­ri­na naj­ve­ći fo­li­rant na „Far­mi“.

– Ka­ta­ri­na se uhva­ti­la za Ba­ne­ta, ko­ji je okej mo­mak, i ve­što ko­ri­sti pri­li­ku, jer je sve­sna da je naj­sla­bi­ja ka­ri­ka. Sem što le­po pe­va, ne­ma ni­ka­kvih dru­gih oso­bi­na ko­je bi tre­ba­lo da ima. Ka­ta­ri­na je fo­li­rant, ona uop­šte ne že­li da bu­de u toj ve­zi. Kad god Ba­ne kre­ne da je po­lju­bi, ona iz­mak­ne gla­vu. S dru­ge stra­ne, ne znam šta ra­di sa Ba­ne­tom kad ima deč­ka. Ima ta­mo do­sta glu­ma­ca, po­put Eve Ras i Pa­ro­škog, ali glav­na glu­mi­ca je upra­vo Ka­ta­ri­na. Ona je raz­ma­že­ni ne­rad­nik. Pa, sa­ma je re­kla da ju je ma­ma raz­ma­zi­la i da u ku­ći ni­šta ne ra­di – re­kao nam je Sa­ni, ko­ji je svim sr­cem uz svo­ju su­pru­gu i po­dr­ža­va je šta god da ura­di.

– Po­no­san sam na svo­ju že­nu. Ba­ne sa­le­će Na­ta­li­ju i Je­le­nu, i sa nji­ma dve­ma pri­ča o sve­mu, a ne Na­ta­li­ja nje­ga. Ona ta­mo pra­vi šou pro­gram, ve­se­la je, za­ni­mlji­va, ra­di i, mo­ram da na­po­me­nem, pot­pu­no je ista kao i kod ku­će. Da ni­sam ože­njen i da uđem na „Far­mu“, pr­vo bih se za­le­pio za Na­ta­li­ju i Jo­va­nu, za­to što su naj­lu­đe. Mom­ci šme­ke­ri, po­put Ba­ne­ta i Ba­te, re­kli su da je mo­ja že­na naj­sek­si­pil­ni­ja, i me­ni je dra­go zbog to­ga, a na­rav­no da ni­sam lju­bo­mo­ran. Mo­ja su­pru­ga je svi­ma sta­vi­la do zna­nja da je uda­ta i da me mno­go vo­li, ta­ko da ne­mam raz­lo­ga za bri­gu. Si­gu­ran sam u nju. Što se Ba­ne­ta i Ka­ta­ri­ne ti­če, ta ve­za je pla­ton­ska i ne­sta­će sa pr­vom do­brom ri­bom ko­ja bu­de ušla na „Far­mu“, jer će se Ba­ne okre­nu­ti ka ne­koj dru­goj – re­kao je Sa­ni za kraj.

Izvor: Pravda

Ljubavni trougao: Katarina ljubila i Bakija i Baneta

Da će se u trećoj sezoni “Farme“, kada je reč o ljubavi, i te kako dešavati intrige, najavljuju situacije koje su se odigrale tokom preksinoćne žurke. Pod uticajem koje kapljice više, kočnice su potpuno popustile i farmeri su se prepustili ljubavnim igrarijama.

Sve je počelo ulaskom novih farmera, Čede Čvorka i Vendi. Srećni zbog toga što je Paroški izbačen nakon vređanja Bakija, i ushićeni zbog novog društva, skoro svi farmeri su preterali u alkoholu i ponašali su se opuštenije nego ikada. Ipak, alkohol je najviše uticao na pevačicu Katarinu Živković. Kaća je prvo igrala s Banetom, kasnije mu je, po prvi put, dozvolila da je poljubi pred kamerama. Bane je iskoristio priliku, ali je ona nekoliko sekundi potom napravila scenu zbog toga i maneken je morao da joj se izvinjava. Kada je rešio problem, Bane je otrčao da se druži s Jelenom i Natalijom. Čitavu situaciju je iskoristio Baki koji je u međuvremenu počeo da muva Kaću.

Osećam da između nas postoji nešto. Zašto se foliraš. Je l’ zbog ovih što nas gledaju? Reci mi šta imaš u srcu? – pitao je Baki, a Kaća ništa nije želela da odgovori. Tada je Baki ustao i krenuo ka vratima, a Kaća je uzviknula: “Stani, vrati se!“ Tada su se i poljubili, a nije izostalo ni pipkanje. Bane je, s druge strane, bio s Natalijom i na kraju su njih dvoje, zajedno sa Jelenom i Tinom, otišli da zajedno spavaju u jednom krevetu. Njih četvoro su se zezali ispod jorgana, i možemo samo da naslutimo šta se zaista dešavalo dok nisu zaspali.

Sve to je na TV-u gledao Sani, Natalijin suprug i Bakijev dobar prijatelj.
– Natalija loži muškarce, i to je normalno. Ne osuđujem nikoga zbog toga što Nataliju gleda na taj način. Pa ona je najseksepilnija na farmi. To mi čak i prija, vredi imati takvu ženu, a posebno koja zna kako da se postavi – kaže Sani i nastavlja – Natalija ume da postavi granice, na Baneta gleda kao na drugara i ja nisam ljubomoran. Uopšte se ne brinem. Verujem svojoj supruzi i nemam šta da sumnjam.

I dok za Natalijin i Banetov odnos tvrdi da je drugarski, za Bakijev i Katarinin kaže da je strastven.

– Video sam da su se Katarina i Baki poljubili i pipkali. Ona se njemu baš dopada, a Katarina uopšte nije ono za šta se izdaje. Ja u njoj vidim jednu razmaženu devojku koja sve ovo radi kako bi što duže opstala na farmi. A, Bakiju se ona baš dopada – kaže Sani.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
Paroški: Proteran sam kao zločinac!

- Zaprepašćen sam činjenicom da sam izbačen na pravdi Boga, i to kao zločinac! Zašto me je produkcija zvala u ovaj rijaliti program ako su hteli ovako nešto da mi urade? Ja sam istog tog Bakija štitio od klanova od samog početka, a eto kako je on to vratio. On je prvi meni rekao: „Debeli Srbine, svinjo jedna!“ Čekajte, zar to nije kršenje pravila? On se prvi upleo u spominjanje nacionalnosti. Ja sam njemu rekao da je Turčin, a to je legitimno u ovoj državi i ta reč nije zavedena kao uvreda! On je Srbina nazvao svinjom i to po stavu zadruge očigledno nije uvreda. Ja sam se samo branio – rekao je za „Alo!“ političar, koji tvrdi da „Đoganijevci jesu Turčini“ i da on nije rekao ništa loše.
- Pa Đoganijevci i jesu Turčini! Ja sam se samo branio od napada i neću biti Srbin koji se saginje! Znam da sam sada sve na imanju rasteretio jer sam ja bio drčan i imao svoj stav – kaže Paroški.

Iako je svestan da su posledice nakon izbacivanja velike, Milan Paroški je već angažovao advokata.
- Odmah sam se konsultovao sa mojim advokatom i videćemo šta ćemo uraditi. Ne znam još ništa… Videćemo na snimku sve pretnje i izgovorene reči i zaključiti šta je najbolje. Videću da li mi je to spakovao „Pink“ ili neko drugi. Ko je mogao na pravdi Boga da me izbaci, može i da mi uzme 50.000 evra! – dodao je političar.

Hasan je bezobrazna budala!

Političar Milan Paroški zgrožen je izjavom Hasana Dudića da je on hteo nož koji je uneo na imanje da upotrebi kako bi nekome naudio i smatra da je to bezobrazluk jedne budale.
- Produkcija je znala za taj nož i dozvolila mi da ga unesem. On je meni služio sa poslove u štali i svi ostali farmeri su se koristili njime. Ta budala od Hasana ne zna šta priča. Bezobrazluk! – prokomentarisao je Milan.

Pravo iz „Farme“ kod lekara!

Nakon što je bez jakne morao da napusti farmu, Milan Paroški je zbog lošeg zdravstvenog stanja morao hitno da ode kod lekara.
- Skočio mi je šećer i jako loše se osećam. Kasnije moram da odem kod lekara i uzmem rezultate. Baš se loše osećam i evo sada ležim u krevetu. Meni je bitno da je moja majka, koja ima 80 godina, rekla da sam bio odličan i ja se slažem sa njom. Moja savest je mirna – rekao je Paroški.

IZvor: Alo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
Tina i Jelena – prvi seks na Farmi

Posle dolaska Vendi i Čede na imanje, alkohol i dobra svirka opustili su farmere, najviše Tinu i Jelenu. Oko pet sati ujutru pevačica i manekenka legle su u krevet i zagrlile se. Tina je zavukla ruku pod Jeleninu majicu i počela da je mazi po grudima, na šta manekenka nije reagovala.

Prvi seks na „Farmi”?

U jednom trenutku pevačicine ruke su skliznule ispod pokrivača, koji se narednih minuta ubrzano pomerao, a Jelena je samo potvrdno klimnula glavom na Tinino pitanje koje se „u etru” nije čulo, jer nisu imale „bubice”.

Maženje je trajalo skoro pola sata, a nastavilo se i nakon što su se obe farmerke prekrile jorganom preko glave. Njihovo „zabavljanje” zabeležile su kamere, snimak je odmah završio na Jutjubu i mnogi smatraju da se tog jutra desio prvi seks na „Farmi”!

Tinin životni saputnik Zvezdan Adžić poručuje da bi raskinuo sa pevačicom da se, umesto sa ženom, mazila sa muškarcem.

- Gledao sam u prenosu uživo šta se dešavalo. Da je umesto Jelene to bio neki muškarac, ovo bi bio poslednji dan naše veze. Ovako mi je žao što nisam bio između njih dve, pa da se okrenem malo na jednu, malo na drugu stranu. Video bih tada ko bi kome oči iskopao!

- Svašta se dešavalo ispod tog pokrivača! Mislim da nisu stale samo na maženju grudi, jer su se u jednom trenutku pokrile preko glave i jorgan se čudno pomerao. Znam da to nije namerno uradila, ali alkohol je učinio svoje. Primetio sam da je to veče bila čudna i da je popila više, pa se očigledno malo više opustila – kaže Adžić.

- Tina je seks-simbol i kada za nastup obuče minić i izbaci grudi, žene je često hvataju za guzu i grudi. Dešavalo se da pored nas pet tipova prođe žena, „uleti” joj u garderobu, sedne joj u krilo u poljubi je u usta. U takvim situacijama Tina se smejala jer je sve to shvatala kao šalu, ali stvarno ne znam o čemu je razmišljala te noći u krevetu sa Jelenom – zbunjen je Zvezdan.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 528
Zastava Galaksija-Mlecni Put
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
Sve me nesto kopka da nije ovaj robijas i dzukela turska, potomak janjicara a samim time i Srbin po krvi.

Vrlo moguce jer samo je ta sorta veci turcin od turcina i veci Srbin od Srbina.
IP sačuvana
social share
Srbi oprastate svojim neprijateljima, zaboravljate svoje zrtve, Srbi istorija se ponavlja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Tattoo
romi - baki, peja, zlata, hasan, cobe, shikica, ekrem i mozda tina
belci - eva, paroshki, aca, jelena, katarina, jovana, zorana, li men, marjan, zdravkovic, bane, natalija, sanja,
renato, jasmina, chvorak, vendi.
pa kako su onda cigani u vecini?

A malo li je osam cigana na farmi,misliš da je trebalo da bude još neki,ovako nije pravedno,nema ih ni deset.

I ovu nataliju možeš da prebaciš kod njih,nju garagan guziči,to je za mene isto,ona radja cigane. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 176 177 179 180 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Jun 2026, 20:08:54
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.